herkese merhaba
öncelikle dinamiss canım sana aynen katılıyorum
çok uzun süredir buraya takılanlardanım
şu yazılanları görünce çok fazla anlaşılır olmamasına rağmen üzüldüm diyebilirim
burada hepimiz birbirinize benzer acılar hatta aynı acıları yaşadık yaşıyoruz
hepimiz bebeklerimizi kaybettik,hamile kaldık ne sıkıntılar çektik
çektiklerimizi acılarımızı üzüntülerimizi çoğu kez yanıbaşımızdaki insanlar anlamazken
burada herşeyimiz paylaşıp ortak çözümler bulduk
beraber mutlu olduk acılarımızı birlikte paylaştık..vs vs
ben eylülde doğum yaptım eylül anneleri sayfasına belki 10 kez yazı yazmamışımdır
çünkü herşeyimizi burada paylaştığımız için
ben fırsat buldukça büyük bir iştahla yine bu sayfaya bi şeyler yazıyorum
çünkü aynı acıları çekip bebeğine kavuşan biri olarak sizlere azda olsa faydam dokunsun istiyorum
ben bebeğimi kaybettiğimde burada hamile arkadalaşlarımı
hamile kaldığım günlerde ise burada doğum yapmış arkadaşlarımızı
takip ettim pür dikkat okurdum ki bilgileneyim diye
birbirimize çok ama gerçekten çok fazla faydamız olmuştur..kimse inkar edemez.
Ama şimdi bir yazı beni gerçekten üzdü
'' hamile kalanlar farklı bir sayfa açsın'' peki böyle bir durumda burada kalanlar ne yapacak
yani neyi paylaşacak sadece üzüntüleri mi sadece kayıplarmı paylaşılmalı burada..hayır!!
Benim şahsi fikrimdir kan pıhtılaşması sorunu olan anne,anne adayı,hamile tüm herkes burada olmalı..
Kimse üstüne alınmasın diyorsunuz ama mecburen alınıyoruz..
şimdi ben bebeğime kavuştum artık buraya gelmeyeyim mi rahatsız olunuyorsa gelmem sorun değil ama üzüldüm açıkcası
ben ve diğer doğum yapmış arkadaşlarımız hep sizlere umut olalım diye morallerinizi yüksek tutalım diye birşeyler yazıyor çaba harcıyoruz inanın ki bunuda severek zevkle yapıyoruz
bizler acı çektik sıkıntılar yaşadık aynı şeyleri kimse yaşamasın istiyoruz..
Neyse çok uzattım özür dilerim
allahım tüm hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar
bekleyen isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin
hamile müjdesi verenleri tebrik ediyorum
ve bebeğini kaybedenlere başınız saolsun acılarınızı en inceden anlıyoruz ve paylaşıyoruz
lütfen kendinizi yıpratmayın
yarın sabah oğlum sünnet olacak çok duygusalım belki ondan çok yazdım :gitme:
Bir hafta izinliyim oğlumla ilgilenicem evde çok fazla giremeyeceğim
sağlıcakla kalın
cağlam canım kardeşim aklım sendeydi.... Geçenlerde bi uğradın merhaba dedim ama sanırım konuşacak durumda değildin tatlım nolur kendini heder etme... Bunları söylerken bunları yaşamış biri olduğumu tekrar hatırlatmak istiyorum.... Seni anlamıyorum senin yaşadıklarını şuan yaşıyorum emin ol.... çağlacım geçmiş olsun canım benim inşallah rabbim birdaha böyle şeyler yaşatmaz hiçbirimizie...
sağol cancan çok şükür Allah'ım inşallah sonuna erdirir ve inşallah isteyen herkesin sağlıkla bebişi olurda hepberaber sevinirizkıslarrrrrrr ben yokken neler olmuşşşşşşş.gülüşümmmmm gözün aydınnnnnnnnn.Allah tamamına erdirsin tatlımmmm.çok seindim.inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini
ben de senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm açıkçası çünkü yazdığım şeyler bu kadar yanlış anlaşılabilir.....
Ben başka topik açın demedim..tekrar dikkatli okursan anlarsın..başka hamilelik topiğine gireceğinize kan pıhtılaşmasıyla hamile kalanlar topiği açın oda bizim topiğimiz olsun bizlerde hamile kalınca topiğimiz olur dedim..buraya gelmeyin demedim..aksine unutmayın bizi de bol bol dua edin bizlerede dedim....sizlerin mutluluğunau ve acılarını sizlerden daha fazla yaşıyoruz dedim..neden yazdıklarımı bu kadar çarpıttınız anlamıyorum...sadece o yazımda şunu dedim...biraz daha yazdıklarınıza dikkat dedim...sizin mutluluğunuz bize ne gibi sıkıntı verebilirki allah aşkına..sizler bizim umut ışığısınız....
Amacınız kırmaksa bunu başardınız..bende bundan sonra pek yazmam sizlerde rahatsız olmazsınız..rahat olun arkadaşlar..
Kızlar buradan uzun zamandır ayrı kaldım ama bugün girdiğimde bu yazılanları anlayamadım açıkçası..
Yazmamayım dedim ama kendimi tutamadım..
Ben bu topicte düşük yaptım, kan pıhtılaşması sorunu olduğumu öğrendim, bunalımlara girdim çıktım ardından bekleme süresini doldurdum yeniden hamile kaldım..
Kanamalar geçirdim düşük tehdidim oldu, suyum azaldı erken doğum riskim çıktı, yani acılarımı yaşadım yeri geldi buradaki arkadaşlarımı da kendimle birlikte bunalttım, ama sonra allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğime kavuştum sevinçlerin en güzelini yaşadım ve bunu gene en çok buradaki arkadaşlarım yürekten paylaştı..
Hamileyken de sıkıntılarımı yazdım, tecrübeli arkadaşlarım yol gösterdi, ilk tekmesinden tutun da mide bulantılarıma kadar herşeyi paylaştık..Hem yeni gelenlere bilgi oldu hem yazdıkça bizler rahatladık..
Kimse de birbirinden rahatsız olmamıştı..
Kendi acımıza ağlasak da bir başkasının sevinci umut oldu bizlere her zaman..
Naçizane fikrim yapmayın kimseyi kırmayın...
Sıkıntıları da sevinçleri de paylaşalım ve bölünmeyelim bence..
Lütfen yanlış anlaşılmayayım kimseyi eleştirmek istemiyorum ama fırsat bulup topiğe girdiğimde (ki işe başladığımda da daha sık gireceğim) artık bir bebeğim var diye uzak mı tutulacağım yani bunu merak ediyorum...Böyle olmayacağını düşünüyorum.
Hamileleri de üzmeyelim derim ben..
herkese merhaba
öncelikle dinamiss canım sana aynen katılıyorum
şu yazılanları görünce çok fazla anlaşılır olmamasına rağmen üzüldüm diyebilirim
çektiklerimizi acılarımızı üzüntülerimizi çoğu kez yanıbaşımızdaki insanlar anlamazken
ben eylülde doğum yaptım eylül anneleri sayfasına belki 10 kez yazı yazmamışımdır
çünkü aynı acıları çekip bebeğine kavuşan biri olarak sizlere azda olsa faydam dokunsun istiyorum
Ama şimdi bir yazı beni gerçekten üzdü
'' hamile kalanlar farklı bir sayfa açsın'' peki böyle bir durumda burada kalanlar ne yapacak
yani neyi paylaşacak sadece üzüntüleri mi sadece kayıplarmı paylaşılmalı burada..hayır!!
Benim şahsi fikrimdir kan pıhtılaşması sorunu olan anne,anne adayı,hamile tüm herkes burada olmalı..
Kimse üstüne alınmasın diyorsunuz ama mecburen alınıyoruz..
şimdi ben bebeğime kavuştum artık buraya gelmeyeyim mi rahatsız olunuyorsa gelmem sorun değil ama üzüldüm açıkcası
ben ve diğer doğum yapmış arkadaşlarımız hep sizlere umut olalım diye morallerinizi yüksek tutalım diye birşeyler yazıyor çaba harcıyoruz inanın ki bunuda severek zevkle yapıyoruz
Neyse çok uzattım özür dilerim
hamile müjdesi verenleri tebrik ediyorum
ve bebeğini kaybedenlere başınız saolsun acılarınızı en inceden anlıyoruz ve paylaşıyoruz
Bir hafta izinliyim oğlumla ilgilenicem evde çok fazla giremeyeceğim
sağlıcakla kalın
üzerinden geçelim anlayan anlar diye düşünmüştük ama. Maalesef yanlış daha doğrusu farklı anlaşıldı.... Sizi tanımıyorum ama dinamis in hamileyken yaşadıkları ve yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum problem yaşıyordu kaybetme korkusu vardı ve paylaşıyodu hepimiz tek yürek onun ve denizin sorun yaşamaması için dua ettik durduk ama sayfaları biraz irdelerseniz artık korkudan ziyade bakk benim karnım dolu muhabbeti yapılmaya başlandı bu durum kırıcı ve üzücü olabiliyor çok net bunu yazıyorum çünkü tırmandı bu tartışma.... Yoksa sen hamilesin git başka yere orda paylaş ifadesi olmadı... Yanlış anlaşıldığımızı düşünüyor ve tekrar herkesi bu konu üzerinde düşünmeye davet ediyorum....ben de senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm açıkçası çünkü yazdığım şeyler bu kadar yanlış anlaşılabilir.....
Ben başka topik açın demedim..tekrar dikkatli okursan anlarsın..başka hamilelik topiğine gireceğinize kan pıhtılaşmasıyla hamile kalanlar topiği açın oda bizim topiğimiz olsun bizlerde hamile kalınca topiğimiz olur dedim..buraya gelmeyin demedim..aksine unutmayın bizi de bol bol dua edin bizlerede dedim....sizlerin mutluluğunau ve acılarını sizlerden daha fazla yaşıyoruz dedim..neden yazdıklarımı bu kadar çarpıttınız anlamıyorum...sadece o yazımda şunu dedim...biraz daha yazdıklarınıza dikkat dedim...sizin mutluluğunuz bize ne gibi sıkıntı verebilirki allah aşkına..sizler bizim umut ışığısınız....
Amacınız kırmaksa bunu başardınız..bende bundan sonra pek yazmam sizlerde rahatsız olmazsınız..rahat olun arkadaşlar..
canım öncelikle kırdıysam çok özür dilerim amacım sizleri kırmak olabilirmi lütfen
tekrar tekrar özür dilerim başında dedim ki konu çok anlaşılır olmasada dedim
çok fazla anlamadığımı belirttim konunun başını ve neden böyle bir konu açıldığını
hala anlamış değilim
ben yanlış anladım tekrar özür dilerim
dediğim gibi sünnet olayı beni çok etkiledi o yüzden belki yanlış algılamışımdır
gerçekten şimdi daha çok üzüldüm
oğluma narkoz verilmeden uyku esnasında sünnet yapılacak gerçekten çok zormuş
dünden beri gözüme uyku girmedi çok kötü oldum
gerçekten yanlış anlamışım o zaman özür dilerim lütfen özrümü kabul et
ama hamile kalanlarda gitmesin yaa sonuçta yine bizlerle ilgili bir topik olsada ayrı sayfaların takibi zor oluyor
herşey bu topikte görmek ve takip etmek hem kolay hem daha güzel
şahsi fikrimdir.
üzerinden geçelim anlayan anlar diye düşünmüştük ama. Maalesef yanlış daha doğrusu farklı anlaşıldı.... Sizi tanımıyorum ama dinamis in hamileyken yaşadıkları ve yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum problem yaşıyordu kaybetme korkusu vardı ve paylaşıyodu hepimiz tek yürek onun ve denizin sorun yaşamaması için dua ettik durduk ama sayfaları biraz irdelerseniz artık korkudan ziyade bakk benim karnım dolu muhabbeti yapılmaya başlandı bu durum kırıcı ve üzücü olabiliyor çok net bunu yazıyorum çünkü tırmandı bu tartışma.... Yoksa sen hamilesin git başka yere orda paylaş ifadesi olmadı... Yanlış anlaşıldığımızı düşünüyor ve tekrar herkesi bu konu üzerinde düşünmeye davet ediyorum....
eyvallah o zaman siz bildiğiniz gibi canınızı acıtın yada tahammül edin ben yokum artık... valla ben çok bunaldım bu durumdan ama kimse anlamak istemiyor ne dendiğini....bende sana çok katılıyorum.ve bence burda aslında bu sorunu yaşayıp hamile kaldıktan sonra asıl iş başlıyor.yani gebeliği beklerken yapılacak fazla birşey yok ki.yapılacak şeyler zaten belli.yani burdaki çoğu insan zaten gebe kalmakta sorun yaşamıyor.gebelikte pıhtılaşma sebebiyle sorun yaşayıp bebeğini kaybediyor.asıl gebelerin tecrübeleri önemli bence
gülüm ben seni telden arar halini hatırını sorarım kimse biraz geriye gidip ne denmek istediğini anlamaya çalışmak yerine direk saldırı moduna geçti... bu durum beni çok rahatsız ediyor. seni seviyorum tatlım allaha emanet ol.....KUZULAR CANLAR GÜZEL ANNELER ANNE ADAYLARI
hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz haddinden fazla hassasız hamile olamayanlar ne zaman olacak endişesinde olanlar acaba bunuda kaybedecekmiyim endişesinde sonuçta hepimiz kırgınız üzgünüz hassasız burda kimse kimseyi kasıtlı olarak kıracak gücendirecek nitelikte değil biz DAVA arkadaşıyız unutmayın birbirimizin desteğine ihtiyacımız var birbirimizin tecrübelerine ne olur kırmayalım kırılmayalım sadece ve sadece yine söylüyorum sevinirken başkalarının üzüleceğini düşünerek biraz dikkatli konuşalım hepsi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lütfeeennnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum benim hepinize ihtiyacım var
üzerinden geçelim anlayan anlar diye düşünmüştük ama. Maalesef yanlış daha doğrusu farklı anlaşıldı.... Sizi tanımıyorum ama dinamis in hamileyken yaşadıkları ve yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum problem yaşıyordu kaybetme korkusu vardı ve paylaşıyodu hepimiz tek yürek onun ve denizin sorun yaşamaması için dua ettik durduk ama sayfaları biraz irdelerseniz artık korkudan ziyade bakk benim karnım dolu muhabbeti yapılmaya başlandı bu durum kırıcı ve üzücü olabiliyor çok net bunu yazıyorum çünkü tırmandı bu tartışma.... Yoksa sen hamilesin git başka yere orda paylaş ifadesi olmadı... Yanlış anlaşıldığımızı düşünüyor ve tekrar herkesi bu konu üzerinde düşünmeye davet ediyorum....
eyvallah o zaman siz bildiğiniz gibi canınızı acıtın yada tahammül edin ben yokum artık... valla ben çok bunaldım bu durumdan ama kimse anlamak istemiyor ne dendiğini....
aysudecim ben senin şahsına bişey demedim ki zaten.ben yapılan muhabbetle ilgili konuştum.yani gebelerin tecrübelerinin çok önemli olduğunu söyledim.niye bana böyle tepki verdin anlamadım.yani özür dilerim seni üzdüysem
canım açıklaman için teşekkür ederim...çünkü hala dinamisin yazdıklarına cevap verip haklısın diyenler var..çok üzücü...yanlış anlaşılmak daha da üzücü...
Kızlar buradan uzun zamandır ayrı kaldım ama bugün girdiğimde bu yazılanları anlayamadım açıkçası..
Yazmamayım dedim ama kendimi tutamadım..
Ben bu topicte düşük yaptım, kan pıhtılaşması sorunu olduğumu öğrendim, bunalımlara girdim çıktım ardından bekleme süresini doldurdum yeniden hamile kaldım..
Kanamalar geçirdim düşük tehdidim oldu, suyum azaldı erken doğum riskim çıktı, yani acılarımı yaşadım yeri geldi buradaki arkadaşlarımı da kendimle birlikte bunalttım, ama sonra allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğime kavuştum sevinçlerin en güzelini yaşadım ve bunu gene en çok buradaki arkadaşlarım yürekten paylaştı..
Hamileyken de sıkıntılarımı yazdım, tecrübeli arkadaşlarım yol gösterdi, ilk tekmesinden tutun da mide bulantılarıma kadar herşeyi paylaştık..Hem yeni gelenlere bilgi oldu hem yazdıkça bizler rahatladık..
Kimse de birbirinden rahatsız olmamıştı..
Kendi acımıza ağlasak da bir başkasının sevinci umut oldu bizlere her zaman..
Naçizane fikrim yapmayın kimseyi kırmayın...
Sıkıntıları da sevinçleri de paylaşalım ve bölünmeyelim bence..
Lütfen yanlış anlaşılmayayım kimseyi eleştirmek istemiyorum ama fırsat bulup topiğe girdiğimde (ki işe başladığımda da daha sık gireceğim) artık bir bebeğim var diye uzak mı tutulacağım yani bunu merak ediyorum...Böyle olmayacağını düşünüyorum.
Hamileleri de üzmeyelim derim ben..
Canım çok çok geçmiş olsun..Allahım bir daha yaşatmasın..Biliyorum şimdi sana herşey zor geliyor ama inan bu acılar da geçiyor..İzi kalsa da geçiyor..Ben de düşük yaptığımda artık toparlanamam demiştim ama allah daha büyük acılar vermesin zaman gerçekten de herşeyin ilacı...
Lütfen olumlu düşünmeye çalış allah korusun sen sağlıklıysan eşin sağlıklıysa buna da şükretmek gerek, elbette bu acıların bir sonu olacaktır..
İnanki insan unutamasa da bu acı ile yaşamaya alışıyor sakin kalmaya çalış..
İnşallah bir daha ki gebeliğin kolaylıkla gerçekleşip bebeğin sağlıkla gelir sana..Şimdi dinlenmeye ve kafanı dağıtmaya çalış..
herkese merhaba
öncelikle Dinamiss canım sana aynen katılıyorum
ama şimdi bir yazı beni gerçekten üzdü
benim şahsi fikrimdir kan pıhtılaşması sorunu olan anne,anne adayı,hamile tüm herkes burada olmalı..
kimse üstüne alınmasın diyorsunuz ama mecburen alınıyoruz..
neyse çok uzattım özür dilerim
Hamile müjdesi verenleri tebrik ediyorum
bir hafta izinliyim oğlumla ilgilenicem evde çok fazla giremeyeceğim
sağlıcakla kalın
bende sana çok katılıyorum.ve bence burda aslında bu sorunu yaşayıp hamile kaldıktan sonra asıl iş başlıyor.yani gebeliği beklerken yapılacak fazla birşey yok ki.yapılacak şeyler zaten belli.yani burdaki çoğu insan zaten gebe kalmakta sorun yaşamıyor.gebelikte pıhtılaşma sebebiyle sorun yaşayıp bebeğini kaybediyor.asıl gebelerin tecrübeleri önemli bence
aysude canım sen de diğer arkadaşlarım da herbirinize ne kadar teşekkür etsem az, hepiniz çok ama çok destek oldunuz bu nedenle ben de bu konuda yorum yapmak istedim zaten..bu nedenle kimse benim gördüğüm destekten mahrum kalmasın diye kimseyi ayırmayın dedim..
meryemmeryem hamileliğimin başlarında bana en çok destek olan yol gösteren arkadaşlardandır..en basitinden iğne yapılacak yerlerle ilgili broşür göndermişti de ardından ben de kaç kişi ile paylaşmıştım o broşürü...
tsma canım sakın yanlış anlama kimseyi kırmak istemeyiz ben de meryem de emin ol canımcım...
Geçmiş sayfaları çok okuyamadığımdan belki de kırıcı şeyler yazıldı bilemiyorum ama eminimki hamile olan arkadaşlarda olmayanları kırmak gibi bir niyette değildir...burada acılarımız öyle aynı ki kimse kimsenin üzülmesini istemez diye düşünmek istiyorum...
meryemmeryem canım benim şimdiden geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla geçer sünnetiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?