Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de senin yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm açıkçası çünkü yazdığım şeyler bu kadar yanlış anlaşılabilir.....

Ben başka topik açın demedim..tekrar dikkatli okursan anlarsın..başka hamilelik topiğine gireceğinize kan pıhtılaşmasıyla hamile kalanlar topiği açın oda bizim topiğimiz olsun bizlerde hamile kalınca topiğimiz olur dedim..buraya gelmeyin demedim..aksine unutmayın bizi de bol bol dua edin bizlerede dedim....sizlerin mutluluğunau ve acılarını sizlerden daha fazla yaşıyoruz dedim..neden yazdıklarımı bu kadar çarpıttınız anlamıyorum...sadece o yazımda şunu dedim...biraz daha yazdıklarınıza dikkat dedim...sizin mutluluğunuz bize ne gibi sıkıntı verebilirki allah aşkına..sizler bizim umut ışığısınız....
Amacınız kırmaksa bunu başardınız..bende bundan sonra pek yazmam sizlerde rahatsız olmazsınız..rahat olun arkadaşlar..

inşallah canım sen nasılsın

kıslarrrrrrr ben yokken neler olmuşşşşşşş.gülüşümmmmm gözün aydınnnnnnnnn.Allah tamamına erdirsin tatlımmmm.çok seindim.inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini
sağol cancan çok şükür Allah'ım inşallah sonuna erdirir ve inşallah isteyen herkesin sağlıkla bebişi olurda hepberaber seviniriz

canım öncelikle kırdıysam çok özür dilerim amacım sizleri kırmak olabilirmi lütfen
başında dedim ki konu çok anlaşılır olmasada dedim
çok fazla anlamadığımı belirttim konunun başını ve neden böyle bir konu açıldığını
hala anlamış değilim

ben yanlış anladım ,sen söyledin zannettim
SENDEN ÖZÜR DıLıYORUM

ama hamile kalanlarda gitmesin yaa sonuçta yine bizlerle ilgili bir topik olsada ayrı sayfaların takibi zor oluyor
herşey bu topikte görmek ve takip etmek hem kolay hem daha güzel
şahsi fikrimdir.

Son düzenleme:

bende sana çok katılıyorum.ve bence burda aslında bu sorunu yaşayıp hamile kaldıktan sonra asıl iş başlıyor.yani gebeliği beklerken yapılacak fazla birşey yok ki.yapılacak şeyler zaten belli.yani burdaki çoğu insan zaten gebe kalmakta sorun yaşamıyor.gebelikte pıhtılaşma sebebiyle sorun yaşayıp bebeğini kaybediyor.asıl gebelerin tecrübeleri önemli bence

KUZULAR CANLAR GÜZEL ANNELER ANNE ADAYLARI
hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz haddinden fazla hassasız hamile olamayanlar ne zaman olacak endişesinde olanlar acaba bunuda kaybedecekmiyim endişesinde sonuçta hepimiz kırgınız üzgünüz hassasız burda kimse kimseyi kasıtlı olarak kıracak gücendirecek nitelikte değil biz DAVA arkadaşıyız unutmayın birbirimizin desteğine ihtiyacımız var birbirimizin tecrübelerine ne olur kırmayalım kırılmayalım sadece ve sadece yine söylüyorum sevinirken başkalarının üzüleceğini düşünerek biraz dikkatli konuşalım hepsi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lütfeeennnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum benim hepinize ihtiyacım var

üzerinden geçelim anlayan anlar diye düşünmüştük ama. Maalesef yanlış daha doğrusu farklı anlaşıldı.... Sizi tanımıyorum ama dinamis in hamileyken yaşadıkları ve yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum problem yaşıyordu kaybetme korkusu vardı ve paylaşıyodu hepimiz tek yürek onun ve denizin sorun yaşamaması için dua ettik durduk ama sayfaları biraz irdelerseniz artık korkudan ziyade bakk benim karnım dolu muhabbeti yapılmaya başlandı bu durum kırıcı ve üzücü olabiliyor çok net bunu yazıyorum çünkü tırmandı bu tartışma.... Yoksa sen hamilesin git başka yere orda paylaş ifadesi olmadı... Yanlış anlaşıldığımızı düşünüyor ve tekrar herkesi bu konu üzerinde düşünmeye davet ediyorum....

sende kusura bakma birden çıkıştım ama kırıldım bu kadar yanlış anlamanıza..bende bu ara hassasım...

Ama şunu tekrar belirtmek isterim ben gidin başka topik açın yazmayın demedim...hamileler topiğine de gidecekseniz..kendi topiğimiz olsun onlara gitmeyin dedim...
Sanada allah sabır versin hemencik kolaylık sünnet olur inş. çocuğun...haberlerini bekliyıoruz...

sonrasında bir mesaj daha yazdım canım zaten
bende iki gündür psikolojik olarak çok kötü bir durumda olduğumdan sanırım
hızlı cevap yazdım detaylıca anlamadım yanlış anladım
ve özrümü belirttim

Son düzenleme:
eyvallah o zaman siz bildiğiniz gibi canınızı acıtın yada tahammül edin ben yokum artık... valla ben çok bunaldım bu durumdan ama kimse anlamak istemiyor ne dendiğini....

gülüm ben seni telden arar halini hatırını sorarım kimse biraz geriye gidip ne denmek istediğini anlamaya çalışmak yerine direk saldırı moduna geçti... bu durum beni çok rahatsız ediyor. seni seviyorum tatlım allaha emanet ol.....

canım açıklaman için teşekkür ederim...çünkü hala dinamisin yazdıklarına cevap verip haklısın diyenler var..çok üzücü...yanlış anlaşılmak daha da üzücü...

Aysude canım sen de diğer arkadaşlarım da herbirinize ne kadar teşekkür etsem az, hepiniz çok ama çok destek oldunuz bu nedenle ben de bu konuda yorum yapmak istedim zaten..Bu nedenle kimse benim gördüğüm destekten mahrum kalmasın diye kimseyi ayırmayın dedim..
Meryemmeryem hamileliğimin başlarında bana en çok destek olan yol gösteren arkadaşlardandır..En basitinden iğne yapılacak yerlerle ilgili broşür göndermişti de ardından ben de kaç kişi ile paylaşmıştım o broşürü...
Tsma canım sakın yanlış anlama kimseyi kırmak istemeyiz ben de Meryem de emin ol canımcım...

Geçmiş sayfaları çok okuyamadığımdan belki de kırıcı şeyler yazıldı bilemiyorum ama eminimki hamile olan arkadaşlarda olmayanları kırmak gibi bir niyette değildir...Burada acılarımız öyle aynı ki kimse kimsenin üzülmesini istemez diye düşünmek istiyorum...

Meryemmeryem canım benim şimdiden geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla geçer sünnetiniz...

CANLAR yapmayın böyle bak meryem zaten yanlış anladığını farketti ve özür diledi eminim Pınarda okuyunca yanlış anladığını görecektir yok ben giderim kalmam vs ne olur yaaa yapmayın
hatta ben bunu yazarken Pınarcımda özür diledi hadi kuzucuklarım sizsiz olmaz kimse gitmesin kimse ....
hadiii ne olurrrrrr

canım açıklaman için teşekkür ederim...çünkü hala dinamisin yazdıklarına cevap verip haklısın diyenler var..çok üzücü...yanlış anlaşılmak daha da üzücü...

Canım benim yazdıklarımda zaten haksız olduğum birşey yok..Ben kimseyi rencide edecek birşey yazmadım..Ama inanın şu an geriye gidecek vaktim yok

Kimseyi kırmak istememiştim..Herkes kendine iyi baksın arkadaşlar...Hoşçakalın.

Son düzenleme:

kızlar okadar çok üzüldüm ki anlatamam..
yaklaşık 1 senedir bu topiği takip ediyorum ,hamileliklerini adım adım takip ettiğim onlarla aynı sevinçleri paylaştığım yeri gelince ağladığım oldu..bu topikteki sevinçler iyi haberler herşeyin iyi olacağını bana gösterdi..eskileri sayfa sayfa okudum..topik kuruldu kurulalı sevinçlerde paylaşıldı üzüntülerde..
bende hamileliğimi beklerken bebeklerini bekleyen arkadaşlarım vardı..bebeklerinin heyecanlarını bizimle paylaşıyorlardı..ben bundan üzüntü değil gurur duyuyordum..
inanın o kadar moralim bozuldu ki..rabbim kimsenin elini boş bırakmasın..kimsenin hiçbişeyde garantisi yok..sona kimin varacağını rabbim bilir..kimsenin hava atmak gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum..
eğer kişisel bir sorunsa isim verin arkadaşlar..o kadar hamile arkadaşımız eminim ne kadar üzülmüştür..çok değil az bi zaman sonra sizde bu duyguları tadacaksınız..yani eften püften meseleleri neden sorun ediyoruz ki..

burda kimseyi kırmak istemiyorum ama yazılanlarıda hazmedemiyorum..
topik amacını aştı diyen arkadaşlarımızın baş ağrılarını ,diş ağrılarını,kocalarının doğum gününü,taş düşürmelerinin hepsini okuduk kah üzüldük kah sevindik
hergün girdiğimde eften püften meseleerle topik ilerlemiş oluyor
peki soruyorum TOPİK ASIL O ZAMAN AMACINDAN SAPMIYO MU??
HEPİNİZİ SEVİYORUM
ama bu topikten kopmayacağım..beğenmeyen girmesin biz böyle bulduk..

ooooooooo hadi kızlar.........herkes anlatılmak isteneni anlayacak.....demek ki şu an hepimiz hormonlarımızın esiriyiz........gitmek falan yok,daha seyrek gireriz en fazla.........daha burda ne halaylar çekicez.........lütfen........

bu arada benim eşim eşim taş düşürmüştü ve 17 haftalık hamile olduğum için sizlerle paylaşmıştım........özür dilerim eften püften bir meseleyi hamilelik dönemimin verdiği korku ve endişe ile burada paylaştığım için.......

ya konu nereler geldi inanamıyorum...arkadaşlar yazmadan önce lütfen iyi okuyun...biz sadece dikkat edilsin dedik....
Aysudecim ben de üzüldüm kırıldım kızdım ama gitmek filan yok...hadi gel geri ses ver bakayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…