Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben bir soru sorcam arkadaşlar konu dağılsın.tecrübeli olanlar varsa.arkadaşlar benim hafta sonu ishal problemim oldu ve çok fazla mide bulantılarım oluyor.doktorumu aradım kullandığım ilaçların yan etkisi olabilir mi diye.biliyorsunuz elevit+clexan 0,4+prednol+progestan+folbiol+coraspin.bunların hiçbirisi ishal yapmaz dedi.gaita tahlili istedi benden.şuan ishalim geçti.sizce yinede gaita yaptırmam gerekir mi?

canım söylenenler yanlış anlaşıldı sanırım asla uzak kalın falan demiyoruz ama burda hepimiz aynı durumdayız tabi sıkıntı ve sevinlerimizi paylaşacağız örneğin ben 1 yıldan uzun süredir çeşitli nedenlerle gebelik yaşayamıyorum ama dün gülüşün yazısını gördüm içim içime sığmadı dayanamadım yazmaya kendisini aradım o derece seviniyoruz
Ama sevinçleri abartıp sanki nisbet derecesinde yazmamaya gayret edelim zaten hepimiz böyle aşırı durumları en yakınımızla paylaşıyoruz sadece istenen biraz daha hassasiyet sonuçta hepimiz aynı şeyi yaşadık ve hala yaşama ihtimalimiz var umarım net bir şekilde açıklayabilmişimdir
sakın beni yanlış anlama dinamiscim

canım rabbim sana çok çok çok sabır versin inş.

hamile biri olarak yazılanlara aysude denden feryad tsma yazdıklarınıza çok ama çok kırıldım.biz burda sıkıntılarımızı yazmayıp ne yapacaz.açıkcası üstümede alındım.pazar günü çok sancılı bir gün geçirdim erken doğurmaktan çok korkuyorum evet çünkü bebeğim çok aşağıda.ve bu sıkıntıyı bebeğimi kucağıma alıncaya kadar çekecem.bunu yazarkenden başkasını kullanıp kırıcı sözler söylediğimi zannetmiyorum.damla ile yazıştım çünkü.inşallah sizlerde yaşacaksınız bu duyguları hamile kalacaksınız sizlerinde korkuları olacak.ben hep korktum hala da korkum devam ediyor .ben hamilelikteki sıkıntıları yazmıyacamda ne yacam.bugün şunu yaptım bugün şunumu yaşadım diye hayatımımı anlatayım.ben burda hamilelikle ilgili sıkıntıları paylaşmak için girdim.hep benden öncekileri dikkatli okudum çünkü bende aynı şeyleri yaşarmıyım diye bekledim.dinamisi takip ettim ilk önce sonra hummu oldu yazdık yazacazda .ama bebeğini kaybedenlerede hep destek olduk.senin neden olmuyomu dedik oh benim bebeğim var sizin olmuyomu dedik sorarım sizlere .aysude isimle hitap ediyorum en çok senin yazdığın üzdü beni.erken doğum korkusu gibi bişeler yazmışsın şok oldum gerçekten ..dinamis esra meryem sağolun yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.

canım aslında biz kimseyi kırmamak için özellikle genel konuştuk eğer geçmişi okursanız kime ve neden yazdığımız net anlaşılır tek istediğimiz canı zaten yanan arkadaşlarımızın canlarını birde biz yakmayalım geçmişi okursanız emin olun sizin de gözünüze çarpar

kızlar burada bütün gebeleri zan altında bıraktığınızın farkındasınızdır umarım madem bu kadar açık sözlüsünüz isim verin ki o kendini bilmez benim karnım dolu sizde boş diyen arkadaşta kendini toparlasın
ayrıca şu an hamile olan ve doğum yapan kızlarda buradan uzaklaşacak değil bir kişi yüzünden herkesi zan altında bırakmak hiç hoş olmadı isim vermenizi ısrarla istiyorum ben

kızlar sizlerin alınganlığınıza katılıyorum lütfen üstünüze alınmayın başka topiğede gidecek değiliz lütfen böyle ayrımlar olmasın hamile olmayanımızda gebemizde doğum yapanımızda burada kalsın herkes sevinsin sonuna kadar, üzülsün sonuna kadar ama ayrılmayalım

lütfen isim istiyoruz şimdi kim gidip geçmişe tek tek bakacak

arkadaşlar.....

öncelikle şu konuyu son kez açıklamak istiyorum.....

Ben hamile arkadaşlar başka topiğe gidin demedim...
Biri hamileler topiği diye bir yer varmış oraya üye olursun diye benzer bir şey yazdı gülüşe..bende dedim ki başkasının topiğine gideceğinize kendimiz bir kan pıhtı.hamileliği diye bir topik açalım dedim....

Diğer bir mevzuda şu ( benim düşüncem) biz sadece hamile arkadaşlar biraz yazacakları konuları seçsin..bizleride düşünsün dedik...neden dedik???? Bakın sizler hamilesiniz çok şükür dilerim hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucağınızı alırsınız kiii bunu bizler siz hamilelerden daha çok istiyoruz emin olun..ama biraz da bizleri düşünün mesela ben...
Ben ne kadar zamandır çocuk istiyorum ama olmuyor işte
benim gibi arkadaşlarıda düşünün...bize dua edin burda olun ki siz bize yeri geldiğinde bizde size destek olalım...başka bir şey demedik...gülüşün hamile olduğunu öğrendim dün hemen denden topik değildir diye telefon açtım müjdeyi verdim mesela..ama siz de bizim açımızdan bakabilsiniz çünkü bunları sizlerde yaşadınız...neden bir anda bu kadar çıkışlar oldu anlamadım...sadece bizede biraz hassas davranın dedik ne gidin dedik..ne yazmayın dedik..kaldiki bunları yapmak haddimiz değil lütfen...

benden sonra patlak verdi diye üzerime hiç alınmadım çünkü bende 1 gün öncesine kadar hamile olmayı isteyen deli gibi bekleyen biriydim bu yüzden anlayabiliyorum ne denmek istendiğini..........
her hamile haberi aldığımda sevinçten uçuyordum yada sağlıklı sorunsuz bir doğum haberini aldığımda çünkü benim için UMUTSUNUZ diyordumki bende hamile kalıcam bende bu sefer sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam 2 sene önce evimi doldurduğum bebek eşyalarını kullanabileceğim onları sakladığım yerlerinden çıkarabileceğim çünkü benim hastalığımdan olan kişiler hamile kalabiliyor ve doğum yapabiliyor diye seviniyordum
ama hamile biride bana kalkıp bazı durumları ballandıra ballandıra anlatınca içim eziliyordu karşımdakini ne kadar sevsemde kırılıyordum çünkü benim halimden anlamıyordu...........
ilk haberi telefonla aysudeye verdim önce bi düşündüm onu üzer miyim acaba diye ama biliyordum ki en az benim kadar sevinecek...............
ve biliyorum haberi aldığınızda hepiniz içten sevindiniz çünkü ben 1,5 yıldır hamile kalamıyordum bisürü şey söyledi drlar bi çok dr değiştirdim tedavi gördüm dr dan sonra ağladım ama ..............
daha fazla dallandırmaya gerek yok ............
yanlış anlaşılma var.......
kimse gitmesin.......
sadece karşımızdakileri üzmemeye çalışalım her hal ve şartta ne olur üzmeyelim üzülmeyelim beni daha fazla yalvartmayın beeeaaaaa sizi gidilerrrrrr siziiiiiiiiiiii :enbuyukkk:

Eğer senin için çok zor olmayacaksa gidip vermende yarar var. çünkü ilaçlar yapmadıysa mikrobik bir durum olabilir.en azından durum ne öğrenmiş olursun. ama sıkıntı olacaksa vermen eğer tekrarlarsa verirsin . bu arada içtiğin suya ve sebze meyvelerin temizliğinden emin ol canım .geçmiş olsun.

kızlar bencede şu sevimsiz konuyu uzatmayalım artık

slm cnm daha önce yazıcaktım fırsat olmadı. şimdi tam zamanı dedim cok sacma bi konu var topicte.herneyse sermet beye gittim ve gercekten cok beğendim. cok ilgilendi eşimle bana cok güzel anlattı herseyi eksik teslerimi ege de yaptır dı cok memnun kaldım. bir de dürüst bi adam daha önce gittiğim her dr.tüp bebek dedi bana ozamn olur dediler ( ben 4 defa dır kimyasal gebelik geciriyorum). ama sermet bey zamn kaybı dedi gene düşer sansın aynı dedi. e biraz üzüldüm tabi. :çok üzgünüm: bizim sorun bnm bağışıklık sistemim eşimden gelen kısmı redediyormuş. deniceksin dedi hamile kala kala alışıcak dedi. artık hayırlısı. sana tekrar tsk ederim. allah bebeğini sağ sağlım kucağına lamayı nasip etsin

bu aralar salgınlar başladı bi gaita tahlili ile viral mi yoksa parazit kaynaklı mı olduğunu öğrenmiş olursun en azından ............. tuzlu şekerli karışım yapıp içmeni ve bol su içmeni tavsiye ederim... vücut su kaybetmesin....

yok canım benim ki Konya da canını sıkma vardır bunda da bir hayır Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin inş. benimki çok az bir lekelenme idi senin mutasyon ile benimki farklı.Doktorun bir bildiği vardır.

evet baktım netten canım.seninki konyada.bana uymadı.sağol tatlım yinede.hepimiz için kocaman bir amin diyorum iyi dileklerine..

hastanede çalışmak,hele hele genetik doktoruyla böyle sohbet etmek büyük şans canım.dediğin vitaminleri yazdım bende.hemen alıcam eczaneden çok sağol.yalnız bu b vitamini b12 sanırım dimi?dodex dediğin iğnesi galiba.ben b12 benexol kullansam olurmuki?

çok sağol canım.inşallah..

sağol arkadaşım.inşallah..şu anda dinlenme dönemimdeyim.

benim açımdan aslında işin ucu biraz senin bu doktora gidip gelmelerinden koptu.... doktora gittin geldin sağlıklı herşey yolunda buraya kadar eyvallah amaaaaaaaaaaa.......... biraz kendini tartarmısın lütfen .. bunu kırılasın yada üzülesin diye değil biraz heyecanını paylaşırken insanların neler düşünebileceğini anlaman için söylüyorumm..... lütfen biraz daha dikkat.... konu anlaşılır diye düşündüm ama maalesef alınmaması gereken herkes alındı insanlar yeteri kadar zan altında kaldılar o yüzden asıl feveranımın kime olduğunu yazayım herkes rahatlasın dedim....

Son düzenleme:

evet benexolde olur ben sadeece çok kötü koktuğu için iğnesini yaptırmaya karar verdim bu arada çinko yu gebe olduğunu öğrenir öğrenmez kesmen gerekiyor...

sağolasın Aysude bizi rahatsız eden duruma örnek vermen iyi oldu sen yapmasan ben yapacaktım bir kişi kırırlmasın anlar kendisini dedik ama malesef alınmaması gerekenler alındı alınması gereken hiiiiiiiiç anlamaz ayağına yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…