benden sonra patlak verdi diye üzerime hiç alınmadım çünkü bende 1 gün öncesine kadar hamile olmayı isteyen deli gibi bekleyen biriydim bu yüzden anlayabiliyorum ne denmek istendiğini..........
her hamile haberi aldığımda sevinçten uçuyordum yada sağlıklı sorunsuz bir doğum haberini aldığımda çünkü benim için UMUTSUNUZ diyordumki bende hamile kalıcam bende bu sefer sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam 2 sene önce evimi doldurduğum bebek eşyalarını kullanabileceğim onları sakladığım yerlerinden çıkarabileceğim çünkü benim hastalığımdan olan kişiler hamile kalabiliyor ve doğum yapabiliyor diye seviniyordum
ama hamile biride bana kalkıp bazı durumları ballandıra ballandıra anlatınca içim eziliyordu karşımdakini ne kadar sevsemde kırılıyordum çünkü benim halimden anlamıyordu...........
ilk haberi telefonla aysudeye verdim önce bi düşündüm onu üzer miyim acaba diye ama biliyordum ki en az benim kadar sevinecek...............
ve biliyorum haberi aldığınızda hepiniz içten sevindiniz çünkü ben 1,5 yıldır hamile kalamıyordum bisürü şey söyledi drlar bi çok dr değiştirdim tedavi gördüm dr dan sonra ağladım ama ..............
daha fazla dallandırmaya gerek yok ............
yanlış anlaşılma var.......
kimse gitmesin.......
sadece karşımızdakileri üzmemeye çalışalım her hal ve şartta ne olur üzmeyelim üzülmeyelim beni daha fazla yalvartmayın beeeaaaaa sizi gidilerrrrrr siziiiiiiiiiiii :enbuyukkk:
bu aralar salgınlar başladı bi gaita tahlili ile viral mi yoksa parazit kaynaklı mı olduğunu öğrenmiş olursun en azından ............. tuzlu şekerli karışım yapıp içmeni ve bol su içmeni tavsiye ederim... vücut su kaybetmesin....
sağolasın Aysude bizi rahatsız eden duruma örnek vermen iyi oldu sen yapmasan ben yapacaktım bir kişi kırırlmasın anlar kendisini dedik ama malesef alınmaması gerekenler alındı alınması gereken hiiiiiiiiç anlamaz ayağına yattı
Eğer senin için çok zor olmayacaksa gidip vermende yarar var. çünkü ilaçlar yapmadıysa mikrobik bir durum olabilir.en azından durum ne öğrenmiş olursun. ama sıkıntı olacaksa vermen eğer tekrarlarsa verirsin . bu arada içtiğin suya ve sebze meyvelerin temizliğinden emin ol canım .geçmiş olsun.
seni üzmek aklımdan geçen en son şey.... ne vardıda acele ettim bebek kıyafetleriyle doldurmuşum her yeri. her hamileliğimde umutlanmışım... ben eğer hamile kalmayı becerebilirsem bu defa doğum yapana kadar bir iğne dahi almıcam tatlım..... herşeyin hayırlısı ama baya canım sıkıldı....
evet benexolde olur ben sadeece çok kötü koktuğu için iğnesini yaptırmaya karar verdim bu arada çinko yu gebe olduğunu öğrenir öğrenmez kesmen gerekiyor...
canım benim seni asıl ben üzdümkusuruma bakma ama iyiyim şimdi ama yaşananlar kolay geçmiyo işte ne kadar bitti olmayacak üzülmeyecem desek te olmuyo içim okadar yanıyor ki senin söylediğin o güzel sözlere bile ağlayabiliyorum ama o son günleriin doluluğunun etkisi sennüzülme sakın bak geçti gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
aysude cim durumu ben özelden yazacaktım crowforda ama sen topiğe yazmışsın bende özel msj atacaktım daha iyi olmuş böylece
crawfordda bundan sonra tecrübelerini paylaşsın artık
bu arada özelden bildirseydiniz daha önceden konu bu kadar uzamazdı herkeste zan altında kalmazdı kızlar bunuda belirtmek istedim
slm cnm daha önce yazıcaktım fırsat olmadı. şimdi tam zamanı dedim cok sacma bi konu var topicte.herneyse sermet beye gittim ve gercekten cok beğendim. cok ilgilendi eşimle bana cok güzel anlattı herseyi eksik teslerimi ege de yaptır dı cok memnun kaldım. bir de dürüst bi adam daha önce gittiğim her dr.tüp bebek dedi bana ozamn olur dediler ( ben 4 defa dır kimyasal gebelik geciriyorum). ama sermet bey zamn kaybı dedi gene düşer sansın aynı dedi. e biraz üzüldüm tabi. :çok üzgünüm: bizim sorun bnm bağışıklık sistemim eşimden gelen kısmı redediyormuş. deniceksin dedi hamile kala kala alışıcak dedi. artık hayırlısı. sana tekrar tsk ederim. allah bebeğini sağ sağlım kucağına lamayı nasip etsin
asıl sorunda bu canım aşırılıklar konusuydu söylediğimiz emin ol hamile olan arkadaşlarla hamileymiş gibi seviniyoruz... Ama olay yönünü değiştirip nispetmişcesine dönünce ben dayanamadım açıkcası.... Tecrübe paylaşmakla durum anlatmak arasında fark var.....[ı][sıze="2"]
anladım canım.çok sağol.
Kızlar aranıza yeni katıldım.dün bir bugün iki yani..kusuar bakmayın belki bana kızacaksınız bu konuda fikir beyan ediyorum diye ama..söylemeden yapamıcam.
Ben hamile arkadaşların gebelikle ilgili heyecanlarını burada paylaşmalarından hiç rahatsız olmam.sürekli girdiğim başka bir topik daha var.orada da hep birlikteyiz.hiç ayrılmadık.hiçbirimizin kaybı olmadımı?mutlaka oldu.ama zor günlerde hep destek olduk birbirimize.şimdi ben bebeğimi kaybeedeli 1 hafta oluyor tam.ama şu sıaralarda doğum yapacak olan çok sevdiğim arkadaşlarım var.onların bu sevnçlerini topiğe yazmalrı,dolayısıyle benimle paylaşmaları hoşuma gidiyor.çünkü bizler de o günleri mutlaka göreceğiz ve yaşayacağız.hem hamile arkadaşların gebelikte başlarından geçenleri yazmaları bizim için daha iyi daha aydınlatıcı olmazmı?
Lütfen yanlış anlamayın.bu arkadaş da geldiği gibi hemen yorum yapmaya başlamış diyeceksiniz içinizden belki ama ben hamile arkadaşların yerine koydum kendimi.ve çok üzüldüm onlar adına..kimse başka bir yere gitmesin.daha hepinizi yeni yeni tanımaktayım ama hep birlik içinde olalım burda istiyorum.isteyen üzüntüsünü mü paylaşmak istiyor yazsın,isteyen bebeğiyle ilgili bir heyecanını mı paylaşmak istiyor yazsın.bunlar beni üzmez kesinlikle,aksine mutluluk verir.allahım bütün bebekleri ve annelerini korusun.[/sıze][/ı]
offfff çok şükür yaaaaaa ayyyyyy içim gittii
eyvahedigeldismile
Teyzeleri oğlumu görmenizi istedim :))
Uzun zamandır giremedim,çocuğumun böbrekleri ile ilgili problemleri vardı.
Kısa bir süre sonra görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...
evet evet evettttttGERİ GELDİMİ İÇİNNN.........kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana gerçekten kendine güvenen bir dr sermet bey ama tabi asıl işimiz allaha kalmış o da bunu çok söylüyor bana şakayla karışık hiç üzülme allah kısmet ederse ne olursa olsun bebeğin sana gelecektir
fakat bağışıklık sistemindeki sorunu ilaç yada ne bilim başka bir yöntemle çözümü yokmu acaba bunu merak ettim
bu arada yardımcı olacağım bir durum olursa sorabilirsin herşeyi zevkle cevaplarım canım
benim doktorumda Sermet Beydi.. mükemmel bir doktordur.sağ salim aldım bebeğimi kucağıma. sezeryanı o yaptı şükür bir sorun yaşamadım hatta normal doğu yaptım sandılar ben hemen ayaklanınca. Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?