Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar kaç günlerdir giremedim topiğe okuyorum sabah beri geçmişi ama hem çok üzüldüm :çok üzgünüm: konuşulanlara hem çok sevindim gülüşüm hamileymiş hihoyyyt

gülüşümm allahım sağlıkla sıhhatle geçirtsin hamileliğini dertsiz tasasız kucağına aldığın büyütttüğün günleri göstersin rabbim a.s.

diğer konuya gelince kimsenin bir yere gitmesine izin vermiyoruz kızlar haberiniz olsun aysudecim duydunmu sende bir yere gitme lütfen ne hamile olanlar nede olmayanlar kimde biryere gitmesin sizi çok seviyoruz

bende hamile değilim hem bak sizlere hepinize çok ihtiyacım var :enbuyukkk:

hadi bakalım şimdi ilk önce gülüş için sonrada topiğimiz için halay çekiyoruzzzz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

seni üzmek aklımdan geçen en son şey.... ne vardıda acele ettim bebek kıyafetleriyle doldurmuşum her yeri. her hamileliğimde umutlanmışım... ben eğer hamile kalmayı becerebilirsem bu defa doğum yapana kadar bir iğne dahi almıcam tatlım..... herşeyin hayırlısı ama baya canım sıkıldı....

çok tşk.aysude.şuan ishal durumu geçti zaten.ama ben yine de tahlil yaptırim en iyisi.çok pimpirikli oldum zaten bu aralar.bide kusmalarım var sabahları özellikle.bu durumda hamilelikten mi yoksa herhangi bir mikroptan mı onu da öğrenmiş olurum en azından

tamam canım geçti gitti.... bundan sonra kırıldığımız bişey olursa direk söylememiz gerektiğini anladık ... çünkü olur olmaz bi sürü arkadaş konuyu kendi açısından değerlendirerek kendilerini sıkıntıya soktular.....

sağol nergizcim.bende yaptırmaya karar verdim.bilgilendiririm sizi

canım benim seni asıl ben üzdüm kusuruma bakma ama iyiyim şimdi ama yaşananlar kolay geçmiyo işte ne kadar bitti olmayacak üzülmeyecem desek te olmuyo içim okadar yanıyor ki senin söylediğin o güzel sözlere bile ağlayabiliyorum ama o son günleriin doluluğunun etkisi sennüzülme sakın bak geçti gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

aysude cim durumu ben özelden yazacaktım crowforda ama sen topiğe yazmışsın bende özel msj atacaktım daha iyi olmuş böylece
crawfordda bundan sonra tecrübelerini paylaşsın artık

bu arada özelden bildirseydiniz daha önceden konu bu kadar uzamazdı herkeste zan altında kalmazdı kızlar bunuda belirtmek istedim

evet benexolde olur ben sadeece çok kötü koktuğu için iğnesini yaptırmaya karar verdim bu arada çinko yu gebe olduğunu öğrenir öğrenmez kesmen gerekiyor...

anladım canım.çok sağol.

kızlar aranıza yeni katıldım.dün bir bugün iki yani..kusuar bakmayın belki bana kızacaksınız bu konuda fikir beyan ediyorum diye ama..söylemeden yapamıcam.
ben hamile arkadaşların gebelikle ilgili heyecanlarını burada paylaşmalarından hiç rahatsız olmam.sürekli girdiğim başka bir topik daha var.orada da hep birlikteyiz.hiç ayrılmadık.hiçbirimizin kaybı olmadımı?mutlaka oldu.ama zor günlerde hep destek olduk birbirimize.şimdi ben bebeğimi kaybeedeli 1 hafta oluyor tam.ama şu sıaralarda doğum yapacak olan çok sevdiğim arkadaşlarım var.onların bu sevnçlerini topiğe yazmalrı,dolayısıyle benimle paylaşmaları hoşuma gidiyor.çünkü bizler de o günleri mutlaka göreceğiz ve yaşayacağız.hem hamile arkadaşların gebelikte başlarından geçenleri yazmaları bizim için daha iyi daha aydınlatıcı olmazmı?
lütfen yanlış anlamayın.bu arkadaş da geldiği gibi hemen yorum yapmaya başlamış diyeceksiniz içinizden belki ama ben hamile arkadaşların yerine koydum kendimi.ve çok üzüldüm onlar adına..kimse başka bir yere gitmesin.daha hepinizi yeni yeni tanımaktayım ama hep birlik içinde olalım burda istiyorum.isteyen üzüntüsünü mü paylaşmak istiyor yazsın,isteyen bebeğiyle ilgili bir heyecanını mı paylaşmak istiyor yazsın.bunlar beni üzmez kesinlikle,aksine mutluluk verir.Allahım bütün bebekleri ve annelerini korusun.

yaşadıklarım bana gülerken ağlamayı yada ağlarken gülmenin ne demek olduğunu çoook ama çookk iyi öğretti... Hani birileri eşimin doğum günü olayını sizlerle paylaşmayı eften püften olarak değerlendirmişya onlara kapak olsun eşim önce sana (çünkü eşlerimiz tanışıyor) sonrada burdan durumunu özetlediğim herkese dualar ediyor....

öyle bi hata oldu kabul ama herkesin söyleyeceği içinde tuttuğu ne çok şey varmış da haberimiz yokmuş....

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana gerçekten kendine güvenen bir dr sermet bey ama tabi asıl işimiz allaha kalmış o da bunu çok söylüyor bana şakayla karışık hiç üzülme allah kısmet ederse ne olursa olsun bebeğin sana gelecektir
fakat bağışıklık sistemindeki sorunu ilaç yada ne bilim başka bir yöntemle çözümü yokmu acaba bunu merak ettim
bu arada yardımcı olacağım bir durum olursa sorabilirsin herşeyi zevkle cevaplarım canım

asıl sorunda bu canım aşırılıklar konusuydu söylediğimiz emin ol hamile olan arkadaşlarla hamileymiş gibi seviniyoruz... Ama olay yönünü değiştirip nispetmişcesine dönünce ben dayanamadım açıkcası.... Tecrübe paylaşmakla durum anlatmak arasında fark var.....

Eften püften bi meselemi bilmiyorum ama.... 1 yıldır adet düzensizliğim vardı arkadaşlarım bilirler.... Sanırım en son yaşadığım histereskopiden sonra elhamdülillah düzene girdim şu an baya bi bel ağrılarım arttı eğer 10 haziranda gelirse tam 29 günde adet olmuş olcam.... Bu benim için son 14 aydır çok güzel bi gelişme.....

Teyzeleri oğlumu görmenizi istedim :))
Uzun zamandır giremedim,çocuğumun böbrekleri ile ilgili problemleri vardı.
Kısa bir süre sonra görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

Allahım maşallah diyorum kırkıbirkere maşallah..
Gülaycım çok çok geçmiş olsun bundan sonra hep sağlıkla büyüsün bu tatlı kuzucuk..
Sen de çok zor günlerden geçtin, bundan sonra kızınızla oğlunuzla hep sağlıkla yaşayın inşallah...

Şu geçmişi bir okuyayım dedim kimin neye kızdığını halen bulamadım ama Gülay ı ve bebişini gördüm nasıl sevindim:)

cok tkkur ederim cnm. sorun eşiminden gelen parçaya tepki vermem olduğu için sadece istanbulda bir merkede bir aşı yapıyorlarmış ama onu da dr.önermiyor. cnku eşimin antikorlarından aşı yapıyorlarmış. bnm pıhtılaşma dışında baska bi sey yok. pıhtılaşmam da 677 ve 1298 heterezigot artık kısmet ama daha rahatım. :lepi:

benim doktorumda Sermet Beydi.. mükemmel bir doktordur.sağ salim aldım bebeğimi kucağıma. sezeryanı o yaptı şükür bir sorun yaşamadım hatta normal doğu yaptım sandılar ben hemen ayaklanınca. Allah yardımcınız olsun..

gercekten bende sevdim ben izmir deki neredeyse btn dr ları dolastım sayılır. ama sermet beye güveniyorum darsı başımıza inş.cnm sana da bebeğinla sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyotum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…