Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyy nasıl sevindim böle güzel haberler duyunca dur seni bir soru bombardımanına tutayım ben allah bebeğini analı babalı sağlıkla büyütsün inş
ne zaman doğum yaptın sendede kan pıhtılaşması varmıydı doğumu egede mi özelde mi yaptırıyor veee kaç para istiyor birisi paragöz demişti bu dr için ama tabi ben daha doğumu konuşmadım erken diye

gercekten bende sevdim ben izmir deki neredeyse btn dr ları dolastım sayılır. ama sermet beye güveniyorum darsı başımıza inş.cnm sana da bebeğinla sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyotum.

çok sağol canım:)) Allah sana da en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin.. çok zor günler yaşanıyor ama sonuçta kucağına alınca insan hepsini unutuveriyor..Sermet Bey çok kendinden emin ve risk almayan bir doktor. doğumda bile benim gibi panik bir insanı sakin tutmayı başardı.. umarım buradaki tüm arkadaşlar sağ salim bebeklerine kavuşur. çokkk eskiden hergün bu topicteydim..bana çok umut olmuştu..umarın sizlerinde güzel haberleriyle devam eder..:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 10 ay oldu ben doğum yapalı. kan pıhtılaşması vardı evet. 2 kaybım oldu. birisi boş gebelik diğeri kan pıhtılaşması yüzünden hemde baya ilerki haftalarda..((27. hafta) ama hemen panik yapmayın hamile olan arkadaşlar benim bu sorunum bilinmiyordu onun için iğne kullanmıyordum o haftada sorun oluğu anlaşıldı)...özelde yaptım ben gazi de yapıyor hoca doğumu. ilk önce çok endişelendim özel ege olsun dedim ama hayırlsı aslında.. şansıma anestesi uzmanı süperdi..kısaca şükür çok rahat geçti ve sermet hoca gerçekten işinin ehli...iz bile kalmadı desem yeridir:kedi:

GÜLÜŞÜMMM canım bu tatsız şeyler yüzüne sevincini doğru düzgün paylamaşadık .test sonucuna göre kaç haftalık olmuş bebişin.doktora gittin yaz kız merakta bırakma bizi.iğne eğer bulamassan osmaniyeden gönderelim diyecem ama nasıl olur bilemem tatlım .reçete falan yada abin gelsin alsın burdan doktorun 3 aylık falan yazsın olmassa.benim eczanede clexcane vardı.biz en son toplu aldık canım.doğuma kadarda yeter sanırım benimki.
DıNAMıS canım miss kokulu kuzucun nasıl iyimi.biz bekliyoz bakalım.pazar günü çok korktum bende sancılarım çok arttı ama nst de kasılma çıkmadı.önlem amaçlı dinlenencen dedi doktor.bakalım hayırlısıyla bizde atlasaydık.
AYSUDE crawford un yazdıklarında ben bir nispet algılayamadım canım.acaba sen o gün çokmu sitresliydin de yanlış anladın bilemiyorum.burda şuna eminim kimse kimseye nispet yaparcasına acısınıda sevincinide paylaşmaz .biz burda aile gibi olmuştuk.inan daha dün yasin okudum ve sizleri hiç görmediğim halde çok yakınımmış gibi hepinizin ismini tek tek söyleyip hamile kalmanız için dua ettim.bunu crawford ya yapar buna emin ol.çoğunluk hamile olduğu için de üstümüze alınmamız normal sanırım.konuyu uzatmak için demiyorum ama iyi düşün bence aklından belkide en son böyle bir nispet geçeçek insan crowford dur derim.vede kimsenin geçmez.elbette herkes gelecek doktorda yaşadıklarını anlatacak.hem anlatmayan varmı hep ne diyoz dua edin kontrolüm var .sonra geliyoz çok şükür iyiyimiş.inşallah sizlerde yaşayın diyoz.korkuyoz her gitmemize acaba bişe oldumu iyimi.iyiyse bebeklerimiz neden paylaşılmasın burda neden altından bir nispet olayı çıksın.bak crowford üstüne bile alınmamış demekki kendide böyle bişe yazdığında üzüleceğini tahmin etmemiş olmazmı.
neyse çok uzatmak istemiyorum.sabahtan beri çok gerildim.yanlış anlaşılmalar yüzüne.Allaha emanet olun .hoçakalın

ay dinamis bende denizmi bu dedim.gülayın kuzusuymuş.aman Allahım bağışlasın çok tatlı maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

işte anlatmaya çalıştığımda tam olarak bu böyle düşünmediği için bunlar anlaşılabilir oluyor o yüzeden ve tekrar diyorumki cümle kurarken biraz daha özenli olalım... Bu benim içinde geçerli senin içinde hafta sonu yazdıklarını özenle takip ettim ama konu hakkında fikir sahibi olmadığım için bişey yazmadım... Belki anlaşılmak istemekle hata etmişimdir... Neyse çok ama çokkk yanlış anlaşıldı bu arada şunu da söylemeden geçemicem demekki burda kafamız dağılsın insanlar karınlarındakilerden yada hamile kalmak dışında bişeyler düşünebilsin diye yapılan geyik muhabbetleri dokunmuş insanlara iyiki de böyle bir tartışma açılmış böyle bi gerginlik yaşanmış ve insanlar içindekileri söyleyebilmişler diyorum... Sen bilmiyosun ama yazılanlar yüzünden içi acıyıp bunu kaldıramayan ve ağlayan insanlar var biliyomusun nispet yoksa bile art niyet yoksa bile ihmal var.... Velhasıl kısaca böyle ... Bu arada provakatör gibi olduk ama. Kusurumuza bakmayın artık....

evet evet evetttttt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gülümmm napıyosun canım sesin soluğun çıkmadı bayadır... Bizi bi sen anladın ama ondada gümbürtüye gitti senin bebiş... Yavvvv yeğen geliyor ama keyfim kaçtığı için halay çekemiyorum yarın artık inşallah......

ZEHRACIM cancan dün akşam geç saatte test sonucunu aldığımız için bulamadık nöbetci eczanelerde abim bulmuş sağolsun akşam vurunacağım
sen sağol yinede tatlım canım benim
dün yapılan testte 1725 çıktı kaç haftalığa tekabül ediyor bilmiyorum sat e göre aslında 5 hafta 2 günlü olması lazım ama büyük ihtimalle yumurtlamam geç oldu
AYSUDECıM ne yapayım tatlım işle uğraşıyorum yanımda oturan zamanında ortağım dediğim vatandaşın benden aldığı müşteriye araç satışını izliyorum alsanaalsanasmile

AMANNNN SALLA GİTTİSİNNN............ kaydirigubbakcemile

nasıl rahatladım anlatamam fakat ücret ne istedi özelde derken hangi hastanede
bu arada son aylarda pıhtılaşma artıyormuş acaba iğne dozunu son aylarda artırdımı yoksa aynı dozdamı devam ettin gebeliğini ha bide hangi faktörde pıhtılaşman
çokmu sordum kafanı şişirmedim inş ama tecrübeli birini yakalamışken bırakmakta istemiyorum

canım benim değer baya yüksek .kese görünür bence.1500 den sonra görünüyor ya.iğneyi bulmana sevindim.ilerde sorun çıkarsa haberimiz olsun tatlım iğne konusunda hemen burdan ayarlarız.satışları izlemekle yetin hem şu aralar çok yorma kendini.çok öpüyorum hadi bende uzanacam fazla oturamıyom.öpüyorum çok
aysude özeline yazayım dedim almıyo msj dendi.mesajları yeni gördüm.ben çıkacam şimdi belim ağrıdı oturmaktan haydi Allaha emanet olun.

cnm çok tebrik ederim.hcg değeriyle gebeliğin hesabı pek anlaşılmıyor.yumurtlama kişiden kişiye göre değişiyor.benim 5 haftalıkken 150 falandı.inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.tekrar hayırlı olsun.

AMANNNN SALLA GİTTİSİNNN............ kaydirigubbakcemile
:mymeka: dedim zati kaydirigubbakcemile3
tamam canım çok sağol birsorun olursa mutlaka haber veririm
hadi bakalım dinlen kaldır ayacıklarını bakem koy birazcık yükseğe
sağol tatlım inşallah iyi olur herşeyin hayırlısı olsun

Zehrayede canım benim artık hiççç yorma kendini sen...Bol bol dinlen de kuzucuk da rahat etsin...Stres de yapmamaya çalış yüzdün yüzdün sonuna geldin artık meraklanma sağlıcakla gelecek inşallah bebişimiz:))

dinamiss canım sana bişi sorucam sen iğneyi ne zaman oluyordun aspirini ne zaman alıyordun dr aspirini ne zaman bıraktırdı ban dün 2 ay sonra bırakacaksın ikisini aynı anda alabilrsin dedi
bilmiyorumkismile

dinamiss canım sana bişi sorucam sen iğneyi ne zaman oluyordun aspirini ne zaman alıyordun dr aspirini ne zaman bıraktırdı ban dün 2 ay sonra bırakacaksın ikisini aynı anda alabilrsin dedi
bilmiyorumkismile

kuzuuuuuuuuum sevincimiz arada kaynadı bugün kusurumuza bakma bizim neler hissettiğimizi iyi bildiğini biliyorum ama keşke olmasaydı seni ve miniğimizi çokkkkkkkkkkk seviyoruz maraşa geldiğimizde görüşecez inş. belki bir kaç aylık olacak belki de kucağında ama mutlaka görcem siziiiiiii :))opuyorumnanaktan

hiç önemli değil bitanem ben sizi biliyorum nasıl olsa gerisini düşünme üzülmedim sadece gidenler olur diye üzüldüm sizi bekliyorum zaten şurda tatile ne kaldı zaten antep maraş arasında iş yerim mutlaka bekliyorum opuyorumnanaktan

gülüş canım yazılanları okumaktan tebrik etmeye sıra gelmedi çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

gülüş canım yazılanları okumaktan tebrik etmeye sıra gelmedi çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
sağol canım darısı hayırlısıyla senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
hayırlısıyla hepimiz minnoşları kucağımıza sağlıkla alırız

bilmiyorumkismile

Canımcım iğneye 3 haftalık hamile iken başladım. (Kan testi ile adet tarihim gelmeden öğrendim) Akşam 20:30 gibi iğnemi oluyordum. Aspirin olarak bebe aspirini kullanıyordum buna da hamile kalmadan 3 ay önce başladım..Her sabah alıyordum (8-9 gibi)
Yalnız ben 7. haftamın sonunda kanama geçirdim (ardından 45 gün kalkmadan yatmıştım)
Kanama geçirdikten sonra doktorum aspirini bıraktırdı.
İğneye ise son güne kadar devam ettim. 17 Şubat saat 09:00 da sezeryane girdim, son iğnemi 16 Şubat da saat 16:00 da yaptım..Tek fark doğumdan önceki son iğnemi her zaman ki saatten biraz daha erken vurduk..
Doktorum erken bıraktırmadı bana aniden bir normal doğum bile olsa sorun olmaz iğne kullanman demişti.

Canım benim sorularını not al mutlaka doktoruna giderken, sonra insan unutuyor:))

Hadi iyi bak kendine, kiraz ve ananası da sormayı unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…