Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hımmm anladım canım yazdım bende sorularımı yarın soracağım şükür ki drum ilgili cevapsız bırakmaz
yarın dr eğer kayda değer bişiler derse gelir yazarım

Merhaba arkadaşlar....bugün öğleden sonra int.bağlantısı kesildiği için yazamadım...aysude,gülüş ve dendenle konuştum...
öncelikle konuyu kapatmışken tekrar açmak istemezdim ama ben bugün çok çok üzüldüm..hatta ağladım....
Yazdıklarımız ancak bu kadar yanlış anlaşılırdı...başka topiğe gidin muhabbeti yapmadığım halde sanki yapmışım gibi yazılar yazıldı...sadece ve sadeceeeeeeeeeeee yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin dedik....neredeyse kıskanç durumuna düştüğümüzü hissettirdiniz....crawfort değilde başkası da olabilirdi...bence sorun kim olduğu değildi...çünkü crawfortun bilerek yapmadığını bizlerde biliyorduk...ama zaten istemeden yapıldığı için söyleme gereği duymuştuk...ama elinize vicdanınıza koyun düşükler kayıplar yaşadığınızda neden diye hiç kendinize sormadınız mı?????ben elbette hamile arkadaşların haberini aldığımda çok ama çok sevindim...ama zaman zaman şu soruyu sordum kendime neden ben kalamıyorum..anne olamayacakmıyım diye sordum....
Sizler hamilesiniz sizleri daha fazla üzmek istemiorum...ama bizlerinde hassas olduğumuz dönemler olabiliryordu...bunu anlamanızı beklerdim ama olmadı....
Gerçekten çok kırıldım....
Yazılarınızı zaman zaman takip ederim...çünkü her ne kadar siz bazı ithamlarda bulunsanızda ben hepinizi merak ediyorum...özeldende görüşmelerim olucaktır...
Bu nedenler dolayı bundan sonra ben yokum arkadaşlar....
Hepiniz özellikle hamişlerimiz kendilerine çok iyi baksın...öpüyorum sizleri

hoppala oldumu şimdi ama çok duygusal olduğunu biliyorum tatlım beni ikna edip şimdi gidiyorum demek olmadı herkes anlaması gerekeni anladı diye düşünüyorum ben. eğer burdan uzak kalmak sana iyi gelecekse uzaklaş görüşürüz tatlıcım burda ve telde ok mi...

ben yemek hazırlamak için ayrılıyorum şimdi burdan ama yarın seni yine görmek istiyorum canım tamam mı tsma

arkadaşlar asıl sıkıntılı anlarda birbirimize destek olmalıyız. bizi bizden başkası anlamaz anlamıyor da zaten, bizim topikte ki hepimizin bir sıkıntısı bir tecrübesi var kimimiz hamile kalmakta zorlanıyor kimimiz bebeği içinde tutmakta, her daim stresssliyiz yani, dua edelim birbirimize,
Allah'ım bu topikte olupta hamile kalamayanlara en kısa zamanda hamile kalmayı nasip et,
Allah'ım bu topikte olupta hamile olanlarımıza bebeklerinin kucaklarınıa almayı nasip et,
Allah'ım bu topikte olupta bebeğini kucağına alanlarımıza da sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip et.
RAbbim bu topikte olan kardeşlerimizin hepsine hayırlı evlat nasip et, umduklarmıza ulaşmayı,korktuklarımızdan emin olmayı nasip et. AMıN

bu arada o kadar stresliyim ki 5 gündür felan artık rüyalarımda düşükler yapıyorum çok korkuyorum çok, kilo kaybım oldu, kusmalar bulantılar kesildi, göğsümde küçüldü, dr telefon açtım, yarın sabah gel bir bakayım dedi, inşaalh bişi yoktur, yarın size yazarım sonucu. (kocam anlamıyor beni iş peşinde para peşinde koşuyor, dedimki umrumda değil para bebeğim olsun sağlıklı bir şekilde ama şimdi yine gitti,,,,, Ablam ablalarım hiççç anlamıyorlar biri hamile, biri ise umrumda değil kendi bulantı bile geçirmeden geçiriyor hamileliklerini, evham yapıyorsun diyorlar gıcık oluyorum onlara, benim gibi hiç bişi yaşamadılar Allah Yaşatmasın, Neyse içinizi karartmayım kısacası bizi anlayanlar yine topiktekiler.)) yarın size yazarım. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ne olur. Kabul olunan dualar müslümanın birbirine ettiği dualardır.

amin canım benim amin.......lütfen kafandaki korkuları atmaya çalış,Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak ve bebeğini kucağına alacaksın......benim bir arkadaşım hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadı hamileliği boyunca........pozitif düşünmeye çalış lütfen sürekli.....yarın bebişinin iyi olduğunu öğreneceksin buna emin ol......

arkadaşlar bu arada son birşey söylemek istiyorum........32 yaşıma bastım bir kaç gün önce ve bugüne kadar hiçkimseyle tartışmaya girmedim çok şükür........amacım burada da laf yetiştirmek değil ama,bu kadar yanlış anlaşılma olamazdı....belkide biz ifade edemedik........
Zehra canım benim Aysude erken doğum derken beni vurgulamıştı canım,senin sıkıntını hepimiz okuduk ve dua ettik senin için,tabii ki yazacaksın,tabii ki paylaşacaksın canım......
Dinamiss tabii ki Denizi birlikte büyüteceğiz burada......
Meryem oğluşun için sünnet düğünü yapacağız...halay çekeceğiz........
ama ben eften püften diye tabir edilen konuları yazmaya devam edeceğim,sırf kafamız dağılsın diye....tekrar özür diliyorum......
hiçbir yerede gitmiyorum........sonuna kadar buradayım,buradayız.........

ALLAH razı olsun canım bu iki satır beni rahatlattı bile, benim bebeğede inş isim buluruz değil mi kızlar, umut etmek lazım...

canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnvereliniortak

aminnn.........

asıl neye üzüldüm biliyomusun kimse 'arkadaşlar böyle düşünmenize sebep nedir' demeden savunma ve saldırı pozisyonuna geçti... eften püften meselelerle bende burdayım ve burdayız..

canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnvereliniortak

sende CANSIN tatttlımmmmmm..... gözünden damlayan birtek yaşa bile kıyamam gülüm....

Ne yapayım engel olamadım işte AİLEyiz dedik değilmişiz ailelerde herkes derdini sorununu paylaşırlar konuşarak sorun ortadan kaldırılır ben burda herkesin hissettiklerini hissediyorum az da bizi hissederek davranın dedik ama dediğin gibi neden niçin denmedi ama yine burdayım sorunlarım la esprilerimle gerekirse boş konuşmalarımla halayımla çünkü çaresizliği umutsuzluğu en yoğun yaşayan insanlardan biriyim anlamak istemeyenler için kendimi anlayanlardan uzaklaştırmayacağım

benim koca beni yine ekti iğnemi yine kendim vurdum hemde pc karşısında, sizde kendiniz mi vuruyorsunuz kızlar.

evet canım bende kendim yapıyorum eşim o yönden rahat hiç ona teklif dahi etmedim eli ağırdır biraz canımı acıtır diye kendim yavaş yavaş yapıyorum acıdığında biraz duruyorum daha iyi oluyor sende kendin yapabiliyorsan neden eşini bekliyorsun ki kendin daha iyi yaparsın

ben ilk başta çok korkmuştum nasıl yapıcam iğne kim yapıcak bana diye sonra burda melek76 vardı canım benim o beni çok yüreklendirdi onun sayesinde kendi kendime yapabildim ona sonsuz minnettarım şimdi kızıyla koklaşıyolardır canım hiç uğramadı doğurduktan sonra gelse biraz anlatsa neler yaptığını çok iyi olurdu

bende iğnemi çoğu zaman kendim yapmıştım,daha az canım acıyordu kendim yaptığm zamanlar....bazen yanımızda hiçkimse olmayabiliyor,o yüzden yapabilmekte fayda var diye düşünüyorum

papatyasüreyya hoşgeldin
senin tüm yazdıklarını okudum,hepsini.....çok değerli bilgiler paylaştın burada.......teşekkürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…