hımmm anladım canım yazdım bende sorularımı yarın soracağım şükür ki drum ilgili cevapsız bırakmazCanımcım iğneye 3 haftalık hamile iken başladım. (Kan testi ile adet tarihim gelmeden öğrendim) Akşam 20:30 gibi iğnemi oluyordum. Aspirin olarak bebe aspirini kullanıyordum buna da hamile kalmadan 3 ay önce başladım..Her sabah alıyordum (8-9 gibi)
Yalnız ben 7. haftamın sonunda kanama geçirdim (ardından 45 gün kalkmadan yatmıştım)
Kanama geçirdikten sonra doktorum aspirini bıraktırdı.
İğneye ise son güne kadar devam ettim. 17 Şubat saat 09:00 da sezeryane girdim, son iğnemi 16 Şubat da saat 16:00 da yaptım..Tek fark doğumdan önceki son iğnemi her zaman ki saatten biraz daha erken vurduk..
Doktorum erken bıraktırmadı bana aniden bir normal doğum bile olsa sorun olmaz iğne kullanman demişti.
Canım benim sorularını not al mutlaka doktoruna giderken, sonra insan unutuyor:))
Hadi iyi bak kendine, kiraz ve ananası da sormayı unutma:)
hoppala oldumu şimdi ama çok duygusal olduğunu biliyorum tatlım beni ikna edip şimdi gidiyorum demek olmadı herkes anlaması gerekeni anladı diye düşünüyorum ben. eğer burdan uzak kalmak sana iyi gelecekse uzaklaş görüşürüz tatlıcım burda ve telde ok mi...Merhaba arkadaşlar....bugün öğleden sonra int.bağlantısı kesildiği için yazamadım...aysude,gülüş ve dendenle konuştum...
öncelikle konuyu kapatmışken tekrar açmak istemezdim ama ben bugün çok çok üzüldüm..hatta ağladım....
Yazdıklarımız ancak bu kadar yanlış anlaşılırdı...başka topiğe gidin muhabbeti yapmadığım halde sanki yapmışım gibi yazılar yazıldı...sadece ve sadeceeeeeeeeeeee yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin dedik....neredeyse kıskanç durumuna düştüğümüzü hissettirdiniz....crawfort değilde başkası da olabilirdi...bence sorun kim olduğu değildi...çünkü crawfortun bilerek yapmadığını bizlerde biliyorduk...ama zaten istemeden yapıldığı için söyleme gereği duymuştuk...ama elinize vicdanınıza koyun düşükler kayıplar yaşadığınızda neden diye hiç kendinize sormadınız mı?????ben elbette hamile arkadaşların haberini aldığımda çok ama çok sevindim...ama zaman zaman şu soruyu sordum kendime neden ben kalamıyorum..anne olamayacakmıyım diye sordum....
Sizler hamilesiniz sizleri daha fazla üzmek istemiorum...ama bizlerinde hassas olduğumuz dönemler olabiliryordu...bunu anlamanızı beklerdim ama olmadı....
Gerçekten çok kırıldım....
Yazılarınızı zaman zaman takip ederim...çünkü her ne kadar siz bazı ithamlarda bulunsanızda ben hepinizi merak ediyorum...özeldende görüşmelerim olucaktır...
Bu nedenler dolayı bundan sonra ben yokum arkadaşlar....
Hepiniz özellikle hamişlerimiz kendilerine çok iyi baksın...öpüyorum sizleri
bu arada o kadar stresliyim ki 5 gündür felan artık rüyalarımda düşükler yapıyorum çok korkuyorum çok, kilo kaybım oldu, kusmalar bulantılar kesildi, göğsümde küçüldü, dr telefon açtım, yarın sabah gel bir bakayım dedi, inşaalh bişi yoktur, yarın size yazarım sonucu. (kocam anlamıyor beni iş peşinde para peşinde koşuyor, dedimki umrumda değil para bebeğim olsun sağlıklı bir şekilde ama şimdi yine gitti,,,,, Ablam ablalarım hiççç anlamıyorlar biri hamile, biri ise umrumda değil kendi bulantı bile geçirmeden geçiriyor hamileliklerini, evham yapıyorsun diyorlar gıcık oluyorum onlara, benim gibi hiç bişi yaşamadılar Allah Yaşatmasın, Neyse içinizi karartmayım kısacası bizi anlayanlar yine topiktekiler.)) yarın size yazarım. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ne olur. Kabul olunan dualar müslümanın birbirine ettiği dualardır.
Demese de yaz sen ne oldu ne bitti tatlım merakta bırakma bizi :)
amin canım benim amin.......lütfen kafandaki korkuları atmaya çalış,Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak ve bebeğini kucağına alacaksın......benim bir arkadaşım hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadı hamileliği boyunca........pozitif düşünmeye çalış lütfen sürekli.....yarın bebişinin iyi olduğunu öğreneceksin buna emin ol......
arkadaşlar bu arada son birşey söylemek istiyorum........32 yaşıma bastım bir kaç gün önce ve bugüne kadar hiçkimseyle tartışmaya girmedim çok şükür........amacım burada da laf yetiştirmek değil ama,bu kadar yanlış anlaşılma olamazdı....belkide biz ifade edemedik........
Zehra canım benim Aysude erken doğum derken beni vurgulamıştı canım,senin sıkıntını hepimiz okuduk ve dua ettik senin için,tabii ki yazacaksın,tabii ki paylaşacaksın canım......
Dinamiss tabii ki Denizi birlikte büyüteceğiz burada......
Meryem oğluşun için sünnet düğünü yapacağız...halay çekeceğiz........
ama ben eften püften diye tabir edilen konuları yazmaya devam edeceğim,sırf kafamız dağılsın diye....tekrar özür diliyorum......
hiçbir yerede gitmiyorum........sonuna kadar buradayım,buradayız.........
aminnn.........arkadaşlar asıl sıkıntılı anlarda birbirimize destek olmalıyız. bizi bizden başkası anlamaz anlamıyor da zaten, bizim topikte ki hepimizin bir sıkıntısı bir tecrübesi var kimimiz hamile kalmakta zorlanıyor kimimiz bebeği içinde tutmakta, her daim stresssliyiz yani, dua edelim birbirimize,
Allah'ım bu topikte olupta hamile kalamayanlara en kısa zamanda hamile kalmayı nasip et,
Allah'ım bu topikte olupta hamile olanlarımıza bebeklerinin kucaklarınıa almayı nasip et,
Allah'ım bu topikte olupta bebeğini kucağına alanlarımıza da sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip et.
RAbbim bu topikte olan kardeşlerimizin hepsine hayırlı evlat nasip et, umduklarmıza ulaşmayı,korktuklarımızdan emin olmayı nasip et. AMİN
asıl neye üzüldüm biliyomusun kimse 'arkadaşlar böyle düşünmenize sebep nedir' demeden savunma ve saldırı pozisyonuna geçti... eften püften meselelerle bende burdayım ve burdayız..arkadaşlar bu arada son birşey söylemek istiyorum........32 yaşıma bastım bir kaç gün önce ve bugüne kadar hiçkimseyle tartışmaya girmedim çok şükür........amacım burada da laf yetiştirmek değil ama,bu kadar yanlış anlaşılma olamazdı....belkide biz ifade edemedik........
Zehra canım benim Aysude erken doğum derken beni vurgulamıştı canım,senin sıkıntını hepimiz okuduk ve dua ettik senin için,tabii ki yazacaksın,tabii ki paylaşacaksın canım......
Dinamiss tabii ki Denizi birlikte büyüteceğiz burada......
Meryem oğluşun için sünnet düğünü yapacağız...halay çekeceğiz........
ama ben eften püften diye tabir edilen konuları yazmaya devam edeceğim,sırf kafamız dağılsın diye....tekrar özür diliyorum......
hiçbir yerede gitmiyorum........sonuna kadar buradayım,buradayız.........
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnvereliniortak
aminnn.........
asıl neye üzüldüm biliyomusun kimse 'arkadaşlar böyle düşünmenize sebep nedir' demeden savunma ve saldırı pozisyonuna geçti... eften püften meselelerle bende burdayım ve burdayız..
sende CANSIN tatttlımmmmmm..... gözünden damlayan birtek yaşa bile kıyamam gülüm....
benim koca beni yine ekti iğnemi yine kendim vurdum hemde pc karşısında, sizde kendiniz mi vuruyorsunuz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?