Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu iğneler işe yarıyormu arkadaşlar.Kullananlar yazabilirmi??Ben çok umutsuzummm((((((((

İnşl canım..Ama önemsencek kadar da bir pıhtılaşmam var.....

canım değerlerini bilmiyorum ama,yıllarca kadınlar bu şekilde doğum yapabilmiş,doktorlarda bu durumu bilmiyormuş,şimdi biliniyorken ve kontrol önlemleri varken neden olmasın.........yeter ki Allah izin versin,olmayacak hiçbir şey yok.......

feryad konuşmak istediğin zaman çaldırman yeterli.......ben dönüş yaparım sana canım.......

canım aslında arayacaktım ama bugün yaşananlar malesef acılarımı depreştirdi o nedenle başım aşırı derece de ağrıyor o nedenle konuşacak halim yoktu düzelince arayacağım seni

seni anlıyor ve hatta hissediyorum tatlımm... bi telefon kadar uzağım sana hatta arabaya atlayınca bikaç km uzakta kapım yüreğim hatta kapımız yüreğimiz sonuna kadar açık.....

canım aslında arayacaktım ama bugün yaşananlar malesef acılarımı depreştirdi o nedenle başım aşırı derece de ağrıyor o nedenle konuşacak halim yoktu düzelince arayacağım seni

hadi canım uzan uyu ve yarın çokk güzel bi gün olcak kendine bunu söyle .... yarın güneş bizim için doğacak tatlıcımmm

Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi"...... var!. Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. . . !
rabbim en çaresiz hissettiğim anlardan birinde karşıma çıkardı bu sözü bunu okuyunca biraz yüreğim rahatlıyo yoksa içimde öyle bir yangın var ki buz bile döksem söndüremiyor...

sen en güzel yari seçmişsin kendine tatlım... sırtın yere gelmez ... sen en güzel çareyi seçmişsin kendine derdin dermansız kalmaz....:Saruboceq:

papatyasüreyya hoşgeldin
senin tüm yazdıklarını okudum,hepsini.....çok değerli bilgiler paylaştın burada.......teşekkürler.....
Merhaba canım hoşbuldum , hoşbuldum ama bi tartışmanın ortasında buldum kendimi bi anda. Ben biraz da hukukçuluğumu da devreye sokarak nacizane görüş bildirebilir miyim ?

Ben uzun zamandır topikten uzağım , son yazılanları birazcık okuyarak neler olup bittiğini anlamaya çalıştım.Anladığım kadarıyla yorum yapacağım . Canlarım ben buradaki hiçbir arkadaşın diğerini üzme niyetiyle , nispet olsun diye duygularını yazdığını düşünmüyorum açıkçası. Düşünmek istemiyorum. Zaten hiç kimse de böyle olduğunu düşünmemiş. Duygularınızı yazarken daha dikkatli olun diyen arkadaşlar da böyle düşünmemiş.

Ben gebeliğin seyrinin ,paylaşılmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü bizler normal hamilelikler geçirmiyoruz. İstisnai bi durum olduğu için etrafımızda da bizimle aynı tedaviyi alan pek kimse olmuyor , kadın-doğumcuların bile öyle belli yerleşmiş görüşleri yok. Mesela ben doğuma yakın değerlerim yükseldiği için iğneyi iki katına çıkarmıştım . D-dimer sonucuyla anlaşılmıştı. Düzenli d-dimer bakılsaydı daha iyi olurdu diye düşünmüştüm , benim durumumdan bi tecrübe bi hisse çıkarılabılir örneğin. Bunun gibi bi sürü örnek olabilir.

Öte yandan hamilelik bekleme döneminde olan arkadaşlarımıza da empati yapmamız gerekir bence, ister istemez bi burukluk oluyordur . Bende oluyordu açıkçası , buna kıskançlık diyemeyiz kesinlikle . Çok doğal insani duygular. Topik dışındaki hayatımızda da böyle değil midir arkadaşlar? Ben etrafımdaki arkadaşlarım teker teker hamile kalıp , mutlu mesut geçirip çocuklarına kavuştukça bi burukluk duyuyordum açıkçası , ben hala bu durumdayım ne olacağım belli değil , yaşım da ilerleyip duruyor diye düşünüyordum. Elbette ki kimse için kötü birşey düşünmeden , Allah herkese iyilik versin , gerçekten de kalbimde kimse için olumsuz duygulara yer yok. Ben burada hamilelik döneminde yazarken ( ne derece başardım , belki de başaramadım bilemiyorum ama ) hep bekleyen arkadaşlarımı da unutmadım sizi anlıyorum diyerek yazdığımı , hele de o sıra kaybı olan varsa özellikle yazmadığımı hatırlıyorum. Benim hamileliğim sırasında ravza ve bi arkadaşımız daha erken doğumla bebeklerini kaybetmişlerdi , hele o sıra üzüntüden girememiştim bile. Şu an hala canım çalıkuşum ve kahvelokum başta olmak üzere bekleyen arkadaşlarımı asla unutmuş değilim , Allahım biliyor.

Her neyse sonuçta önemli olan niyettir arkadaşlar. Kimsenin kötüniyetli olduğunu asla düşünmüyorum. Olsa olsa düşünmeden istemeden hareket edilmiş olabilir. O da insanlık halidir , onca sıkıntıdan sonra insan sevincini de doya doya paylaşmak istiyor. Bi art niyet yok bence. Bekleme dönemi de bi sınavdır , ben de tam 5 yıl bekledim. Bu dönemde ne derece sabırlı ve güçlü olduğun sınanıyor belki de.

Bence bunları lütfen geride bırakın. Birbirinize moral ve bilgi akıtın , kimsenin canı sıkılmasın.Burada yazılanlar kitaptan kolayca öğrenilmedi , kötü şeyler yaşama pahasına öğrenildi. O yüzden kıymetini bilin. Ben bu topikte bekleyenler , hamileler , anneler ayrışmasını doğru bulmuyorum. O zaman kazanılan pek bişey olmayacaktır. Zamanı geldiğinde hamile arkadaşların yazdığı herşey bekleyenlere mutlaka mutlaka faydalı olacaktır , o arkadaş da bunu yaşamaıştı atlatmıştı diyip teselli bulacaksınız ya da bişey yaşadığınızda paniğe kapılmayacaksınız.

Canlarım hızlı yazarak toparlamak zorundayım. Nolur birbirinizi üzmeyin. Birbirinizi anlamaya çalışın.

Dinamiscim , meryemcim sizleri çok öpüyorum , dinamiscim doğumdan sonra görüşememiştik. Allahım bebeğini korusun canım benim. Meryemcim oğlun sağlıcakla sünnetini atlatsın inşallah.

Hepinize sevgiler. Kendinize iyi bakın.

dinamiss merhaba.bebişini allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
7.haftanın sonunda kanamam oldu demişsin.ve sonra 45 gün kalmadan yatmışsın.kanamanın olduğu bu 45 günde de kan sulandırıcı iğneni vurulmuşmuydun canım?benimde kanamam vardı,seninki kadarda değildi.ama dr baan hiç kan sulandrıcı vermedi,rahatsızlığımı bildiği halde.kan sulandırıcı verirsem bebeği hepten kaybederiz demmişti.de ondan sordum.

güzel duan için ağzına yüreğine sağlık canım.allahım inşallah kabul etmiştir.
ben de sana katılıyorum.

işte budur....ağzına yüreğine sağlık.......

görüşün için çok ama çok teşekkürler... aslında dün küçücük bi grup olarak ufacık bişey söyledik ama olay oldu... kimseye şöylesin böylesin denmemişti ama direk yargılamaya geçince arkadaşlar doğal olarak cümleler bizdende sert çıktı... aslında kimse burda kalma oraya git dememişti... sadece eğer bu denli yoğun heyecanlar varsa burda değilde bi başka yerde ki o başka yerde kan pıhtılaşması olan hamişler yada kan pıhtılaşmasına rağmen doğan bebekler gibi bi grup kurabiliriz diye fikir ortaya konmuştu.... gelelim alındığımız kırıldığımız şeye daha geçen hafta bi arkadaşımız bebeğini kaybetti.. ve erken doğum nedeniyle bebeğini kaybeden arkadaşlar var aramızda, bunuda geçtim çaresizlik ve umutsuzluğu dorukta yaşayan ve normal yoldan kesinlikle hamile kalamayacağı ve mutlaka kontrollü gebe kalması gereken ve daha günler önce tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlanan biri var aramızda daha düşünceli daha dününü unutmadan hareket etmelerini istedik arkadaşlardan olay sadece buydu... bunları açık açık yazmamıştım dile getirmek isterken anlayan anlar sanmıştım .... ama öyle doluşmuşki insanlar benim kocamın doğum günü için yaptığım süprizi, denizin kocasının taş düşürmesini bile konu edecek kadar ileri gitti..... bu da bizi seçme mecburiyetine götürdü... elimin altında tonla doktor var birini çevirmesem birini çeviriyorum yolda aklıma ve aklınıza takılan tüm soruları cevaplamak için... ama şimdi nasıl içimden gelcek diye de düşünmeden edemiyorum... yazılan bi rahatsızlıktan bu denli rahatsız olunacağı hiç ama hiç aklıma hatta aklımıza gelmemişti... velhasıl uzatmak değil niyetim aama içimde tutmakta istemedim... yoksa kimse artniyetli diye düşünmedik nispet yapıyor diye düşünmedik sadece biraz daha düşünerek hareket edilmesini istedik o kadar....

TSMA hoşgeldin canımmmmmmm.........ha şöyle yaaaaaaa........
Gülümmmmmm senin sevincinede gölge düştü canım benim........nasılsın iyi misin?ilk iğneni oldun mu?her akşam aynı saatte olman gerekiyor biliyorsundur ama yinede söylemek istedim........bir de progestanı hangi yoldan alıyorsun?ben vaginadan almıştım,daha az bulantı ama inanılmaz gaz yapıyor o zamanda kaydirigubbakcemile3

"Biz dostumuzu
ne kalbimizle ne aklımızla severiz
olur ya kalp durur akıl unutur
biz seni ruhumuzla sevdik
o ne durur ne unutur"
Mevlana

AMİN canım
Canım ne olursun sakin ol çevrendeki hiçkimse seni anlamayabilir çünkü yaşadıklarını korkularını bilemezler başlarından geçmemiş bikere umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve bebişine bişey olmamıştır bizi merakta bırakma dönüşte drun ne dediğini yaz olur mu
bitanem benim aileyiz biz unutma aileler arasında da olur böyle yanlış anlaşılmalar sen o güzel yüreğini ferah tut herşey çok güzel olacak
günaydıııııııııınnnnnnn arkadaşlar.............
günaydın bitanem
yok be kuzuuummm ben takılmadım o konuya evet dün ilk iğnemi iş yerimdeki doktor vurdu eli çok hafifti ne kanadı nede ağrıdı ama ben yattığım için nasıl vurduğunu göremedim ilacı birden mi vermek gerek yoksa yavaş yavaş mı artık ben vuracağım çünkü progestanı ağız yoluyla alıyorum tatlım ya bilmiyorum benim midem allak bullak oldu dün iğneyi olduktan 1 saat sonra başımı kaldıramadım elim ayağım tutmadı gerçi açtımda ondan da olabilir :sm_confused:
Günaydın AYSUDEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…