Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gülümmm aç karnına vurdurma iğneni,zaten mideye dokunuyor onlar,mutlaka tok olmalısın,yemeğini ye ondan sonra,bulantıda yapıyor çünkü

Gülümmm aç karnına vurdurma iğneni,zaten mideye dokunuyor onlar,mutlaka tok olmalısın,yemeğini ye ondan sonra,bulantıda yapıyor çünkü
ya dün abimin gazabına uğradım ben dün eve gittikten sonra hastaneye gidecektim heöşire nasıl vuruyor ona bakacaktım ama sağolsun abimi birgün önce telaşlandırıp mutlaka bulmalıyız deyince sen git iğneleri al yanınada bi hemşire al işyerime gel garibim oda çok telaşlanmış bian önce olsun istemiş ayağıma kadar gelince olmaz gidin diyemedim hemşire vuramadı etim çok sıkıymış karnımı tutamadı Allahtan dün şirket doktoru burdaydıda o vurdu

ayy abi işte dayanamamış ne yapsın........olsun bundan sonra tok vurursun sende canım....innohep mi başladın clexan mı

günaydın kızlar hepinizi kocamannnnn öpüyorum a.s.

dün bende birşeyler yazdım ama topic o kadar hızlı ilerlediki yazdıklarımı göremediniz sanırım gülüşüm tekrar tebrik ediyorum seni canım allah sağlıklı sıhhatli geçirtsin hamileliğini

diğer arkadaşlarım sizlerde hiçbir yere gitmeyin ne olur hepimizin birbirimize ihtiyacı var olur mu tsma son yazdıklarınıda okudum lütfen gitmek yok biryere hepimiz zaman zaman birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz yeri geliyor kocamız bile anlamıyor bizi
yaşadığımız bu tecrübelerin derslerini biz ne kitaplardan nede doktorlardan alabiliriz :enbuyukkk:

ayy abi işte dayanamamış ne yapsın........olsun bundan sonra tok vurursun sende canım....innohep mi başladın clexan mı
öyle ya garibim düşün 3,5 senedir bu işte çalışıyorum 1gün bile gelmemişti gelememişti dün anında geldi
canım dr zaten innohep yazmıştı ona başladım artık bugün soracağım neden diye
bugün 1 saat geç olurum ama en azından bişeyler atıştırıp öyle olurum çünkü yemek yapmam ve yemem 9-9,30 u buluyor kaydirigubbakcemile3

ooooooooooh FERYAD da gelmiş hoşgelmişşşşşşş
canım sen inan bana boş yere kendini üzüyorsun,sen aklıma geldikçe yüzüm gülüyor,çünkü çok güzel günlerin seni beklediğine o kadar eminim ki..........

canım Allah razı olsun ne güzel tercüman olmuşsun duygularımıza aslında anlatmak istediğimiz de tam buydu elbette herkes sevincini mutluluğunu yaşayacak ama biraz daha özenle davranılmasıydı istediğimiz ama duygularımızı anlatırken birden saldırıya uğradığımızı hissettim açıkcası kapandı rahatladım artık derken (tamamen kendi adıma konuşuyorum ) kendimi yeniden yalnızlığın içinde buldum açıkcası kalbim elimde olmadan kırıldı hemen yok sizlerde şunu şunu yaptınız muhabbetine döndü olay neyse yaşananlar yaşandı artık ama umarım bundan sonra daha dikkatli davranılır ...

canım kabızlığı da unutma
gülüşüm anlayacağın işin zor :))

Günaydınlar .... hepinize merhabalar...
artıkım yeni iş yerinde internetim var ilk olarak iş yerinden dün girdim ve artık bundan sonra da hep girecem sanırımkaydirigubbakcemile3

canım progestanı aldıktan 1 ila 3 saat arasında baş dönmesi de yapar ağızdan alrsan
vajinadan alırsanda aldıktan sonra 45 dakika yatman gerek unutma tmm mı tatlım

dün dündür,gün bugündür arkadaşlar,önümüze bakalım.....
bugün kendime tatil ilan ettim,kulağım yine ağrıyor,sanırım su kaçırıyorum,bazen kafamın üstünde delik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum -tatlicadiarzu-

artıkım yeni iş yerinde internetim var ilk olarak iş yerinden dün girdim ve artık bundan sonra da hep girecem sanırımkaydirigubbakcemile3

yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun canım,daha sık burada olacak olmana sevindimmmmmkaydirigubbakcemile2

geldim tabi dayanamam hasretinize ben kaydirigubbakcemile3
Ah be gülüm hep derim insanım acizim bende engel olamıyorum işte içimdeki cangını bir bilsen diycem ama eminim çooooooook iyi biliyorsun mafoldumben

günaydın gülümmm hadi geçmiş olsun ilk tecrüben ... Progestan konusunu feryad ile konuşmanda fayda var sanırım oral alınınca bulantı yapıyor demişti öyle hatırlıyorum....

Dün çok moralim bozuldu anlatamam.çok üzüldüm sonrasında yeniden olayın başka tarfından bakıncada mutlu oldum. olay şöyle: iş yerinde bir abla 2 çocuğu var .3 kezde kürtaj olmuş. bebek istemiyor ve çok sıkı korunmasına rağmen 3 kez daha hamile kalmış en son 3. kürtajdan sonra tüplerini bağlatmış ama 1 yıl geçmiş ki şimdi ona rağmen tekrar hamile. üzüldüüm konu biz bu kadar beklerken o istemediği halde 3 kez daha hamile kalıyor. beni mutlu eden durum ise rabbim verecek olduktan sonra istersen tüplerini bağlat ... veriyor...

ilahi kahkaha attırdın bana ... Kafanı bi ara kontrol ettirelim delik olabülüüü...

canım sana ve bütüüüüüüüüün arkadaşlara günaydınlar...

canım bardağın dolu tarafını görmek işte bu...hayata bu şekilde bakabildiğimiz sürece mutlu olabiliriz.......Allah'ın bir mucizesine daha tanık olduk hepimiz sayende......Tıbben tüpler bağlanınca gebelik mümkün değil deniyor oysa,yeterki Allah izin versin,olmayacak şey yok.........

ilahi kahkaha attırdın bana ... Kafanı bi ara kontrol ettirelim delik olabülüüü...

bakalım walla ya,her duştan sonra kulağım ağrıyor,başka bir doktora daha mı gitsem acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…