günaydın kuzular
dün iş yerinden geç çıktım müşteri 2 saat başımdaydı bu yüzden sizinle tam görüşemedim
iğnemi kendim vurdum kapattım gözümü iğneyi batırdım sonrasında birazcık ağrıdı ama alışıcam sanırım dün doktora yine istediğim herşeyi soramadım hem acil telefon geldi kanamalı hastası gelmiş ona yetişecekti hemde kalp atışından önce sanki sorduğum sorular anlamsız geldi
ilaç dozajıyla ilgili vücut yapıma göre ve preeklampsi yaşamamdan dolayı karar verdiğini söyledi karışık bitki çayını, çayı, kayveyi içmememi çikolatanın benim için ödül olduğunu yürüyüş yapabileceğimi ve yüzebileceğimi 3 beyazdan uzak durmam gerektiğini söyledi
büşracık kuzuuuuu böyle düşünme bizi mutsuz etmezsin tersine senin yanında olmak bizi mutlu eder ''bu düşüncelerden kurtulmam lazım kendimden nefret ediyorum'' gibi laflar duymaz istemiyorum senden kendini ve bebeğini kabul edip alışman lazım düşüncelerini itersen yok sayarsan sana bi faydası olmaz
büşracım izmire geliyor olmanıza çok sevindim yeni şehir yeni bir iş ve bebeğiniz bundan daha güzel ne olur tatlım oğlun bereketiyle geliyor bak hiç canını sıkma herşey güzel olacak diye düşün öyle olsun a.s.
canım inşallah güzel olur herşey bak bişey yokmuş şükür inşallah daha iyi olur....GÜNAYDIN TATLIM DOKA GİTTİM DÜN YOKTUM HİÇBİRŞEY YOK DEDİ AKINTILAR RAHİM İÇİNİ TEMİZLİYOR DEDİ İLAÇ BİLE VERMEDİ ARTIK BEKLİCEZ BİTENE KADAR YAPICK BİŞİ YOK AMAN HA SAKIN VAZGEÇME YA BİZİM ŞİRKET DEVREDİLİYOR O İŞLMELER ÇOK YOĞUN PEK GİREMİYORUM CNM YAA AMA ÇOK ÖSLEDİM SİZİİİ YAWkaydirigubbakcemile3
günaydınnn...kızlarrr günaydınnnnnn a.s.
Ah ah aklımdan bi atabilsem bugün uyku bile tutmadı
Neden böyleyim bende bilmiyorum kendime çok kızıyorum
inşallah en kısa zamanda eski halime dönerim
Bilmiyorum canım belkide deiğin gibidir
dün eşim bebeğimiz erkek olacak diye sevinirken ona bile uyuz oldum neden seviniyor diye tüm gün yüzüne bile bakmadım
Doğru söylüyorsun galiba canım
Ama benim ne yapıp ne edip hemen bu pskolojiden kurtulmam lazım
Kendimden nefert ediyorum kaç kişi benim gibi bebeği erkek olacakl diye mutsuzdur acaba
benden başka salak varmıdır yok yok bence yoktur
allahım ben neden böyleyim herşey yolunda ama ben yine mutsuzum,
belkide şımarığım ondan böyle hissediyorum
Neyse kızlar en iyisi çıkayım burda kimseyi bunaltmayada hakkım yok
Kendnize iyi bakın öptüm hepinizi
Çok saol canım
Kurtulamıyorum işte bi kurtulsam
Birde artık bi oğlum olacağını kabullenebilsem herşey güzel olacak biliyorum
ama yapamıyorum kuzu
Saol canım İzmir olmasına bende çok sevindim :)
Dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki bu mutsuzluk çıkıp gitmiyor işte:gitme:
sağol canım inşallah hayırlısıylagunaydın kızlar guluş cook sevındım canım Allah tamamına erdırsın
zehracıgım doktordan sonra haber verırım dedım gıremedım kusura bakma 36+4du salı gunu bebış hersey guzel gıdıyo canım nstte ıı bundan sonra haftada bı gıtcem ıkı haftada bı gıtıyodum
ay kurtulacam diye kendini kasma alışıcam deeeee bu daha iyiiÇok saol canım
Kurtulamıyorum işte bi kurtulsam
Birde artık bi oğlum olacağını kabullenebilsem herşey güzel olacak biliyorum
ama yapamıyorum kuzu
Saol canım İzmir olmasına bende çok sevindim :)
Dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki bu mutsuzluk çıkıp gitmiyor işte:gitme:
günaydınnn...
tşk ederim canım seninde günün aydın olsun a.s.
canım inşallah güzel olur herşey bak bişey yokmuş şükür inşallah daha iyi olur....
günaydınnn...
büşraaa ayyy nasıl gülüyorum haline... benim tvde maymun görüp hüngür hüngür ağlamama benziyor canım yaaa.... hamilelik diye buna deniyor işte.... kendi düşünce gücünü yitirip vara yoka üzülmek dert etmekk ayyyy ..... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuzu karnındaki şeyyy yani oğlun... saçlı sakallı koca bi herif olarak doğmayacak küçük minicik mini minnacık şirin cennet kokulu bişi olcakk....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
ben çok dağılmışım ya bebeğimi kaybettiğim haftalarda saatimi kaybetmiştim
salı günü dağılınca güneş gözlüğümü kaybettim sinir oluyorum kendi halime ya nasıl bu kadar dağılıyorum offfffff deli oluyorum deliiiiiiiiiiiii
kendi kendime yazıp duruyorumda kimse benimle konuşmak istemiyor gibi geliyor bazen bugünde benim alınganlık günüm sanırım neyse senağlama
sen saatini vs kaybetmişsin... ben dağılınca ev yerine nereye gittiğimi bilmiyorum... salı günü nasıl dağıldıysam benim evde hala yemek pişcek... kendimi dağıttımmı evi unutuyorum bende....
kısss niye öyle diyonnn... bugün benim kafa dumanlı... arkadaşların hamiş haberlerine seviniyorum.. kendi halime üzülüyorum... sonra kendime kızıyorum beterin beteri var diye... delikafadulden....
Kızlarrrrrrrr nihayet haberler iyiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMMMMMzemuszemus
7+4 GÜNLÜK KESEMİZİ İÇİNDEKİ BEBİŞİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI herbişeyini gördükkk
çok mutluyum çokkk.Allahım dilerim tamamına erdirir...
Gulus27 çok mutlu oldum inannn yaşasın kardeş olcak bebişlerimiz
ayyy allah korusun inşallah kendimizi iyiden iyiye kaybetmeyizz....GÜLÜM BENDE ONDAN KORKUYORUM YA YAKINDA KENDİMİ DE KAYBEDECEM
hiç tahammülüm yok böyle düzensizliklere sinir oluyorum kendime siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir ama düzeltemiyorum da:1no2:
evet kesinlikle beterin beteri var ama allah daha beterinden de korusunsenağlama
kısss niye öyle diyonnn... bugün benim kafa dumanlı... arkadaşların hamiş haberlerine seviniyorum.. kendi halime üzülüyorum... sonra kendime kızıyorum beterin beteri var diye... delikafadulden....
canım gözün aydın inşallah herşey gönlünce olur........... hayırlı olsun....
Kızlarrrrrrrr nihayet haberler iyiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMMMMMzemuszemus
7+4 GÜNLÜK KESEMİZİ İÇİNDEKİ BEBİŞİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI herbişeyini gördükkk
çok mutluyum çokkk.Allahım dilerim tamamına erdirir...
Gulus27 çok mutlu oldum inannn yaşasın kardeş olcak bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?