Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ahh gülüşş çok sevindim ii olmana bende o günleri görürmüyüm acaba iğnemi kendim yaptım hiç acımadı alıştım diyebilecekmiyim acaba offff offf

gunaydın kızlar guluş cook sevındım canım Allah tamamına erdırsın
zehracıgım doktordan sonra haber verırım dedım gıremedım kusura bakma 36+4du salı gunu bebış hersey guzel gıdıyo canım nstte ıı bundan sonra haftada bı gıtcem ıkı haftada bı gıtıyodum

Çok saol canım
Kurtulamıyorum işte bi kurtulsam
Birde artık bi oğlum olacağını kabullenebilsem herşey güzel olacak biliyorum
ama yapamıyorum kuzu

Saol canım İzmir olmasına bende çok sevindim :)
Dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki bu mutsuzluk çıkıp gitmiyor işte:gitme:

canım inşallah güzel olur herşey bak bişey yokmuş şükür inşallah daha iyi olur....

kızlarrr günaydınnnnnn a.s.
günaydınnn...

büşraaa ayyy nasıl gülüyorum haline... benim tvde maymun görüp hüngür hüngür ağlamama benziyor canım yaaa.... hamilelik diye buna deniyor işte.... kendi düşünce gücünü yitirip vara yoka üzülmek dert etmekk ayyyy ..... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuzu karnındaki şeyyy yani oğlun... saçlı sakallı koca bi herif olarak doğmayacak küçük minicik mini minnacık şirin cennet kokulu bişi olcakk.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ben çok dağılmışım ya bebeğimi kaybettiğim haftalarda saatimi kaybetmiştim
salı günü dağılınca güneş gözlüğümü kaybettim sinir oluyorum kendi halime ya nasıl bu kadar dağılıyorum offfffff deli oluyorum deliiiiiiiiiiiii

sağol canım inşallah hayırlısıyla
ay kurtulacam diye kendini kasma alışıcam deeeee bu daha iyii
senin bembeyaz tenli kocaman kocaman gözleri olan çooooooooooooooookkkkkk tatlı bi oğluşun olucak unutma tamam mı hep böyle düşün

Kızlarrrrrrrr nihayet haberler iyiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMMMMMzemuszemus
7+4 GÜNLÜK KESEMİZİ İÇİNDEKİ BEBİŞİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI herbişeyini gördükkk
çok mutluyum çokkk.Allahım dilerim tamamına erdirir...

Gulus27 çok mutlu oldum inannn yaşasın kardeş olcak bebişlerimiz

kendi kendime yazıp duruyorumda kimse benimle konuşmak istemiyor gibi geliyor bazen bugünde benim alınganlık günüm sanırım neyse senağlama

sen saatini vs kaybetmişsin... ben dağılınca ev yerine nereye gittiğimi bilmiyorum... salı günü nasıl dağıldıysam benim evde hala yemek pişcek... kendimi dağıttımmı evi unutuyorum bende....

kendi kendime yazıp duruyorumda kimse benimle konuşmak istemiyor gibi geliyor bazen bugünde benim alınganlık günüm sanırım neyse senağlama

kısss niye öyle diyonnn... bugün benim kafa dumanlı... arkadaşların hamiş haberlerine seviniyorum.. kendi halime üzülüyorum... sonra kendime kızıyorum beterin beteri var diye... delikafadulden....

sen saatini vs kaybetmişsin... ben dağılınca ev yerine nereye gittiğimi bilmiyorum... salı günü nasıl dağıldıysam benim evde hala yemek pişcek... kendimi dağıttımmı evi unutuyorum bende....

GÜLÜM BENDE ONDAN KORKUYORUM YA YAKINDA KENDİMİ DE KAYBEDECEM
hiç tahammülüm yok böyle düzensizliklere sinir oluyorum kendime siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir ama düzeltemiyorum da:1no2:

kısss niye öyle diyonnn... bugün benim kafa dumanlı... arkadaşların hamiş haberlerine seviniyorum.. kendi halime üzülüyorum... sonra kendime kızıyorum beterin beteri var diye... delikafadulden....

evet kesinlikle beterin beteri var ama allah daha beterinden de korusunsenağlama

canım gözün aydın inşallah herşey gönlünce olur........... hayırlı olsun....

GÜLÜM BENDE ONDAN KORKUYORUM YA YAKINDA KENDİMİ DE KAYBEDECEM
hiç tahammülüm yok böyle düzensizliklere sinir oluyorum kendime siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir ama düzeltemiyorum da:1no2:
ayyy allah korusun inşallah kendimizi iyiden iyiye kaybetmeyizz....

evet kesinlikle beterin beteri var ama allah daha beterinden de korusunsenağlama

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte bende aynen aynı durumdayımda ondan öyle diyorum kızların haberlerini okudukça seviniyorum içim içime sığmıyor gaza geliyorum umutlanıyorum kendimi düşünüyorum hadi hemen bende istiyorum diyorum ama korkular sarıyor sonra bedenimi kalbim ağzımda kuş gibi çırpınıyor ufff ne bilim işte :sinifsinif:

kıslarrrr sanki nefes borum tıkalı nesef alamıyorum alıyorum ama sanki içim daralıyo yutkunurken boğazıma bişey duruyor gibi acana depresyona mı girdim ben ya offfff işler de yoğun bir yandan notları giriyorum net gidip geliyo ayyyyyyyy çığlık atmak istiyorum :)

hayırlı olsun canım Allah tamamını erdırsın bebısler sıra sıra gelıyo oh oh ne guzel MASALLAH Rabbım hersekes nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…