Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sorunsuz güzel bir hamilelik geçir inşallah a.s.

çok geçmiş olsun canım.......sonuçların kötü çıkmayacak,hiç merak etme,sağlıklar diliyorum

merhaba.....doğumdan sonra toplam 3 kez doktora gittim ben kontrol için o da......2 aydır gitmiyorum,Mayıs ayında doktorumun verdiği süre bitti..........şimdilik bekliyorum,ek bir çaba sarfetmek istemiyorum,o zaman daha çok geriliyorum,zamana bıraktım,hayırlı zamanda hayırlısı ile gelir elbet bebecik annesine........bir dahaki gebelikte iğnem İnnohep 0,45 olacak yalnız,daha önce Clexan 0,4 tü,deneye yanıla doktorlar sonuca ulaşmaya çalışıyorlar işte......ayrıca Semih Hoca ve Faruk Bey'e paralel devam edeceğim........Faruk Hocam benimle bir baba gibi ilgilendi doğum süresince,asla hastasını yarı yolda bırakmaz......

anaaaaammmm bir kızımız daha geliyor.....maşallah maşallah

ooooh maşallah bugün bayram yeri oldu burası.......

Gülüm canım benimmmmm keseciği mi gördün sen?bu arada yüzmeye gelince buradaki Prof.güvenebileceğiniz bir havuz varsa yüzün diyor,denizi kesinlikle önermiyor,bu bölgede çok kirli zaten denizler,ve ıslak mayonuzu hemen değiştirmek şartıyla yüzün diyor......
sen zaten biliyorsundur mutlaka canım ama bana aktarılan bu bilgiyide paylaşmak istedim........bol satışlı bir gün diliyorum sana .........

Dilos bu arada o doktora gideyim bari,eşimle dün epey atıştık,o gidelim diyor ben gitmem geçer diyorum,sebebi belli,kafamda delik var su sızıyor ordan her duşta -tatlicadiarzu-

günaydın hatunlar.... ben yarın yıllık izin alıyorum ve niğdeye gidiyorum(memlekete) tam yumurtlama günümü hesaplayamıyorum aslında çokta önemsemiyorum.dikkat edip stres yapınca prolaktinim azıyor o yüzden gezip tozup çalışacam kısmetse...
feryad cım bende dağılınca evi unutuyorum sonra zor topluyorum dağıttıklarımı Toplarken çok gülüyorum halime....
büşracım sağlıklı olduktan sonra oğlan yada kız farketmez önemli olan hayırlı bir evlat olmasıdır. inşallah oğlun vatana , millete faydalı ailesine de hayırlı evlat olur... bu duygularının çok kısa sürede geçeceğini düşünüyorum ve seni çoook öpüyorum..

Kızlar kafama takıldı gebelikte yüzebilecekmisiniz enfeksiyon kapılmaz mı ben hemen kapıyorum dasempatiksalakcinni

tatlım hayırlı olsunnn çok sevindim ne zamandır bu tpiğe gelmiyordun hadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar slırız
güzelim bu herkesin başına gelebilir bende bazen kendimi kaybedip acaba herifide kaybetsem mi diye düşünmüyor değilim kaydirigubbakcemile3
kendi kendime yazıp duruyorumda kimse benimle konuşmak istemiyor gibi geliyor bazen bugünde benim alınganlık günüm sanırım neyse senağlama
ay ben bütün gün burdayım yazdıklarınızı hep okuyorumda anında cevap yazamıyorum :sinifsinif:
at at at çığlığı hatta tepin zıpla yastıkları fırlat rahatla relax ol sakinleş bitanem
canım benim doktorumda temiz bir yer önerdi ancak bu antepte mümkün değil ancak mersindeki yazlık sitelerin havuzu yada mersinden sonra çok temiz koylar var oralar çok çokkkk güzel yani güvenilir yinede sağol bitanem

kıslar en geç yarın benim kırmızıların gelmesi lazım hiç belirtisi yok ve ben sinir küpü bi şekilde dolanıyorum ortalıktaaa... ver Allahım ver.. ne bulduysan ver hala ne var benim bu zıkkım olasıca rahmimde daha kaç ameliyat geçirmem daha kaç kez sorun yaşamam gerekecek çoooooooooooookkkkk sıkıldım çoook.......................:bbo: :bbo:

ahhh canım benim ya...gönlünü ferah tut...yakında hepimizin yüzü gülücek inşşş...

canım benim nerde beni teselli eden Aysude bilmiyorumkismile ne oldu bize ben denden le konuştuktan sonra rahatladım inş sende rahatla kuzuuuuuum bu arada benim bu ay ne zaman başlar hiiiç fikrim yok

ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hiç kızma yapıcaaammm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allahım nasıl sevindim yaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gülüüüüümmm tebrik ederim bu kez herşey yolunda gidecek inşallah. ayyy daha oynak ikon yokmu yaaaa delürdüm burda -tatlicadiarzu-

kızlar o tatsız konuyu bir daha açmak niyetinde değilim tahminim o ki aranızda yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir problem yaşanmış. papatyamın dediklerinede aynen katılıyorum. ben yaklaşık 2 yıl olucaksanırım yanlışım olabilir ama bu topiciğe giriyorum. birçok şeyi burda öğrendik yaşadık ağladık güldük tartıştık. dendencim feryadcım aysudem ve dieğr hamiş kalmak için çabalayan diğer tüm arkadaşalrım. hepiniz çok hassassınız bunun çok çok farkındayım. çok da haklısınız. yaşadıklarımı asla unutamam. bende bir süre topicten ayrı kalarak bu sorunumu aşmaya çalıştım. hatta sizler geldiğinizde topiciğe ben tekrar girdim ve bir çoğunuzla yeni tanıştım. eminin crawford da isteyerek veya bilerek yazmamıştır sizi rahatsız eden kelimeleri. heyecanından olsa gerek. ama belki hatırlarsınız aysuda ve gülüşe bir keresinde yazmıştım burdan bebeğimle ilgili çok fazla şey yazmaya çekiniyorum diye. fakat onların bana cevabı çok rahatlacı olmuştu. elbetteki burdan hamileliğimizin gidişatıyla ilgili birçok bilgiyi paylaşacağız. ki geçmiştede böyle oldu biz hep diğer arkadaşların yaşam tecrüblerine göre hareket ettik. doğumlarda sevindik. bebeklerimizi de paylaşıyoruz. neyse çok uzatmayayım bende. geride kalmış zaten çok. ama nolur arkadaşlar kırmayalım biribirimizi. hamiş arkadaşlarda üzülmesin. burda kimse birbirini rencide etmek istemez. çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. hamilelik heyacanını doğum heycanını birgün hepimiz tadıcaz allahın izniyle. burası bir ansiklopedi lütfen olabldiğince çok bilgiyi paylaşım ki bizden sonrakilerde faydalansın. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok konuştum yine çenem düştü. beni siz delürttünüz üleeenn -tatlicadiarzu- kavga yok düverim baaak klava:

ha eften ha püften ne farkeder yavrum düzene girmişsin yaa möhim olan oooo gamyoncuiremsu

ah canım benim yaa üzülme hepsi yaşanabilecek şeyler doğal çünkü sen hamilesin. duygu dalgalanmaları ağlama krizleri. sonra ordan çıkıp gülme krizleri sonra yine ben delirdim galiba deyip tekrar ağlamalar. kimse beni anlamıyor takıntıkları. kilo alımı/kaybı bulantıların bitmesi yeniden başlaması göğüslerin sönüp bir ande bomba gibi olması. HA-Mİ-LE-SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN tüm yaşadıkların bu yüzden. geçicek.

sen hep burda ol tatlım gitme bi yere koştuma beni bu halimle peşinden bak kafamçokkarıştı

ne diyim sana ben şimdi cuk oturmuş bir söz mikemmel bir moral deposu yazdım bi kenara. :lepi:

canım bende ınnohep 0,45 lik kullanıyorum. etki süresi daha uzun diyorlar ama ben herşeyi yaradana bıraktım. rabbim dedim tedbir benden takdir senden. o yüzden çok araştrımıyorum hi,ç bir şeyi. gidiyorum dr a bakıyor söylüyor ben gerekmedikçe soru bile sormuyorum. :1closedeyes:

geldim tabi dayanamam hasretinize ben kaydirigubbakcemile3
Ah be gülüm hep derim insanım acizim bende engel olamıyorum işte içimdeki cangını bir bilsen diycem ama eminim çooooooook iyi biliyorsun mafoldumben

o içindeki yangını birgün minicik eller bir dokunuşuyla minicik gözler bir bakışıyla minicik dudaklar bir öpücüğüyle nasıl söndürecek görüceksin kuzum.

Kuzular nasılsınız
Buara giremiyorum ev topluyorum
Yarında yada bugün akşamda olabilir dikiş atılacak rahim ağzına

canım benim hadi bakalım bebişi koruma altına alıyosunuz. çıkışlar kapanıcak

sen benim meydan larus ansiklopedimsin. puahah delikafaduldendelikafadulden

canım benim çok geçmiş olsun umarım bir daha aynı şeyleri hiç yaşamassın.

harfiye katılıyorum dr umun lafıdır "doğa güçsüzleri absorbe eder." diyor.

bulaşım valla benden okey.

canım benim geçmiş olsun bol bol armut ye dinamis öyle hakkından gelmişti.

denden evet canım benim oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

maşallah çok tatlı.

canım benim bide seni özledik. çok çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar.

ohh kız anası seni. :) hadi gözün aydın canım benim.

canım beniimm geçicek sakin ol rahimde şaşırdı onca ameliyattan sonra napsın :) düşünmemeye çalış tatlım. bu aysude bizim aysudemiz değil. hadi toparlan. :1hug:

anaaa bu ne neeeeeennn karman çorman olmuş puhaa :) soğudu bile o yeniden ısttım napiim size çen yetiştircem diye kaydirigubbakcemile3

doktor mu araştırıyoruz...hangi doktora gidiyoruz dendenim:)

kulağım ağrıyor ya,KBB doktoru arıyorum,Şefik Bey emekli olmuş ama,arkadaşımızın eşinin akrabasıymış,eşim ayarlamaya çalışıyor........

aaaaaaaa ne oldu yine yaaaaa,sen misafir bekler gibi kırmızıları beklersen stresten sapıtır onlarda,relax relax...........

canım benim nerde beni teselli eden Aysude bilmiyorumkismile ne oldu bize ben denden le konuştuktan sonra rahatladım inş sende rahatla kuzuuuuuum bu arada benim bu ay ne zaman başlar hiiiç fikrim yok

bizim kırmızılar için pusula mı icat etsek yaww........kulağımmmmmmmmmm kulağımmmmmmmm sıyırdım iyice..sempatiksalakcinni

baharrrrrrr hoşgeldin.................ne güzel şeyler yazmışsın walla neşeme neşe kattın canım ..........eksik olma e miiiiiiiiii..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…