Kızlarrrrrrrr nihayet haberler iyiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMMMMMzemuszemus
7+4 GÜNLÜK KESEMİZİ İÇİNDEKİ BEBİŞİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI herbişeyini gördükkk
çok mutluyum çokkk.Allahım dilerim tamamına erdirir...
Gulus27 çok mutlu oldum inannn yaşasın kardeş olcak bebişlerimiz
slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
cnm mrb
sana geçm,ş sayfalarda bişey sormuştun görmedin sanırım...son durumunu merak ettim.doktorlarla görüştünmü bebek için filan diye...ben görüştüm...senin durumu merak ettim.görüşürüz...
canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
şimdi geldim doktordan.bebişim gayet iyiyiş.11+5 günlük olmuş teyzeleri.
dr beni panik halde ve üzgün görünce sen sormuyon ama ben cinsiyetini söyleyeyimde moral olsun dedi veeeeeeeeeeee
kızım olacakmış.
allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.
allah tüm bebişi olmayan arkadaşlarımın göbüşüne bebiş,hamilelere sonuna ulaşmayı,bebişi olanlarada bebişiyle beraber sağlık sıhat nasip etsin.
bana destek olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.alkisalkisalkis
dilos 262 dediğin doktor emekli olmuş....bulamadım
tatlım hayırlı olsunnn çok sevindim ne zamandır bu tpiğe gelmiyordun hadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar slırızKızlarrrrrrrr nihayet haberler iyiiiiiiiiiiiii
güzelim bu herkesin başına gelebilir bende bazen kendimi kaybedip acaba herifide kaybetsem mi diye düşünmüyor değilim kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
ben çok dağılmışım ya bebeğimi kaybettiğim haftalarda saatimi kaybetmiştim
salı günü dağılınca güneş gözlüğümü kaybettim sinir oluyorum kendi halime ya nasıl bu kadar dağılıyorum offfffff deli oluyorum deliiiiiiiiiiiii
ay ben bütün gün burdayım yazdıklarınızı hep okuyorumda anında cevap yazamıyorum :sinifsinif:kendi kendime yazıp duruyorumda kimse benimle konuşmak istemiyor gibi geliyor bazen bugünde benim alınganlık günüm sanırım neyse senağlama
at at at çığlığı hatta tepin zıpla yastıkları fırlat rahatla relax ol sakinleş bitanemkıslarrrr sanki nefes borum tıkalı nesef alamıyorum alıyorum ama sanki içim daralıyo yutkunurken boğazıma bişey duruyor gibi acana depresyona mı girdim ben ya offfff işler de yoğun bir yandan notları giriyorum net gidip geliyo ayyyyyyyy çığlık atmak istiyorum :)
canım benim doktorumda temiz bir yer önerdi ancak bu antepte mümkün değil ancak mersindeki yazlık sitelerin havuzu yada mersinden sonra çok temiz koylar var oralar çok çokkkk güzel yani güvenilir yinede sağol bitanemçok geçmiş olsun canım.......sonuçların kötü çıkmayacak,hiç merak etme,sağlıklar diliyorum
merhaba.....doğumdan sonra toplam 3 kez doktora gittim ben kontrol için o da......2 aydır gitmiyorum,Mayıs ayında doktorumun verdiği süre bitti..........şimdilik bekliyorum,ek bir çaba sarfetmek istemiyorum,o zaman daha çok geriliyorum,zamana bıraktım,hayırlı zamanda hayırlısı ile gelir elbet bebecik annesine........bir dahaki gebelikte iğnem İnnohep 0,45 olacak yalnız,daha önce Clexan 0,4 tü,deneye yanıla doktorlar sonuca ulaşmaya çalışıyorlar işte......ayrıca Semih Hoca ve Faruk Bey'e paralel devam edeceğim........Faruk Hocam benimle bir baba gibi ilgilendi doğum süresince,asla hastasını yarı yolda bırakmaz......
anaaaaammmm bir kızımız daha geliyor.....maşallah maşallah
ooooh maşallah bugün bayram yeri oldu burası.......
Gülüm canım benimmmmm keseciği mi gördün sen?bu arada yüzmeye gelince buradaki Prof.güvenebileceğiniz bir havuz varsa yüzün diyor,denizi kesinlikle önermiyor,bu bölgede çok kirli zaten denizler,ve ıslak mayonuzu hemen değiştirmek şartıyla yüzün diyor......
sen zaten biliyorsundur mutlaka canım ama bana aktarılan bu bilgiyide paylaşmak istedim........bol satışlı bir gün diliyorum sana .........
Dilos bu arada o doktora gideyim bari,eşimle dün epey atıştık,o gidelim diyor ben gitmem geçer diyorum,sebebi belli,kafamda delik var su sızıyor ordan her duşta -tatlicadiarzu-
kıslar en geç yarın benim kırmızıların gelmesi lazım hiç belirtisi yok ve ben sinir küpü bi şekilde dolanıyorum ortalıktaaa... Ver allahım ver.. Ne bulduysan ver hala ne var benim bu zıkkım olasıca rahmimde daha kaç ameliyat geçirmem daha kaç kez sorun yaşamam gerekecek çoooooooooooookkkkk sıkıldım çoook.......................:bbo: :bbo:
kıslar en geç yarın benim kırmızıların gelmesi lazım hiç belirtisi yok ve ben sinir küpü bi şekilde dolanıyorum ortalıktaaa... ver Allahım ver.. ne bulduysan ver hala ne var benim bu zıkkım olasıca rahmimde daha kaç ameliyat geçirmem daha kaç kez sorun yaşamam gerekecek çoooooooooooookkkkk sıkıldım çoook.......................:bbo: :bbo:
ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Eften püften bi meselemi bilmiyorum ama.... 1 yıldır adet düzensizliğim vardı arkadaşlarım bilirler.... Sanırım en son yaşadığım histereskopiden sonra elhamdülillah düzene girdim şu an baya bi bel ağrılarım arttı eğer 10 haziranda gelirse tam 29 günde adet olmuş olcam.... Bu benim için son 14 aydır çok güzel bi gelişme.....
bu arada o kadar stresliyim ki 5 gündür felan artık rüyalarımda düşükler yapıyorum çok korkuyorum çok, kilo kaybım oldu, kusmalar bulantılar kesildi, göğsümde küçüldü, dr telefon açtım, yarın sabah gel bir bakayım dedi, inşaalh bişi yoktur, yarın size yazarım sonucu. (kocam anlamıyor beni iş peşinde para peşinde koşuyor, dedimki umrumda değil para bebeğim olsun sağlıklı bir şekilde ama şimdi yine gitti,,,,, Ablam ablalarım hiççç anlamıyorlar biri hamile, biri ise umrumda değil kendi bulantı bile geçirmeden geçiriyor hamileliklerini, evham yapıyorsun diyorlar gıcık oluyorum onlara, benim gibi hiç bişi yaşamadılar Allah Yaşatmasın, Neyse içinizi karartmayım kısacası bizi anlayanlar yine topiktekiler.)) yarın size yazarım. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ne olur. Kabul olunan dualar müslümanın birbirine ettiği dualardır.
Ne yapayım engel olamadım işte AİLEyiz dedik değilmişiz ailelerde herkes derdini sorununu paylaşırlar konuşarak sorun ortadan kaldırılırben burda herkesin hissettiklerini hissediyorum az da bizi hissederek davranın dedik ama dediğin gibi neden niçin denmedi ama yine burdayım sorunlarım la esprilerimle gerekirse boş konuşmalarımla halayımla çünkü çaresizliği umutsuzluğu en yoğun yaşayan insanlardan biriyim anlamak istemeyenler için kendimi anlayanlardan uzaklaştırmayacağım
Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi"...... var!. Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. . . !
rabbim en çaresiz hissettiğim anlardan birinde karşıma çıkardı bu sözü bunu okuyunca biraz yüreğim rahatlıyo yoksa içimde öyle bir yangın var ki buz bile döksem söndüremiyor...
öyle ya garibim düşün 3,5 senedir bu işte çalışıyorum 1gün bile gelmemişti gelememişti dün anında geldi
canım dr zaten innohep yazmıştı ona başladım artık bugün soracağım neden diye
bugün 1 saat geç olurum ama en azından bişeyler atıştırıp öyle olurum çünkü yemek yapmam ve yemem 9-9,30 u buluyor kaydirigubbakcemile3
geldim tabi dayanamam hasretinize ben kaydirigubbakcemile3
Ah be gülüm hep derim insanım acizim bende engel olamıyorum işte içimdeki cangını bir bilsen diycem ama eminim çooooooook iyi biliyorsun mafoldumben
Kuzular nasılsınız
Buara giremiyorum ev topluyorum
Yarında yada bugün akşamda olabilir dikiş atılacak rahim ağzına
konu kapandımı bilmiyorum ama bende düşündüklerimi yazmak istedim..okuduklarıdan sonra aklıma 3 sene önce yaptıgım tel görüşmesi geldi aklıma.dün gibi hatırlıyorum en yakın arkadasımın bana hamilelik haberini vermesini..o sevinöten ağlıodu bende neden ben deil die senağlama telefonu kapatıktan sonra oldugum yerde yere çöküp saatlerce ağlamıstım.o beni anlamıyordu bende onu...sonra benm gibi olan bir sürü insan oldugunu kesfettim..herkes bebeğini kaybediyor veya hamile kalıyordu.pür dikkat yazılanları okuyor kendime dersler cıkartıyordum.sonra farkettimki onların sevinçlerine üzülmüyor aksine cok mutlu olup hevesleniyordum..
gün geldi ben hamile kaldım.telaslandım..ya kötü birsey olursa vardı hep aklımda..yine o kişilere danıstım..sorular sordum..nerden bilebilrdim bi gün bana sorulacaktı bu sorular..
sıkıntı yasayan canlarım: sizleri cok ama cok iyi anlıyorum..neler cektiğinizi cok iyi biliyorum..burdaki herkes cok sasnlı aslında.eşlerimiz bile bu kadar anlayamz bizleri..
gün dayanısma günüdür.gün umutların doğacağı gündür..kırılmadan/kırmadan sevinçlerimizede üzüntülerimizede ortak olmalıyız.olmalıyızki daha bir cok güzel haber alabilelim..
Öncelikle hekese selamlar. Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Geçmiş yazılardan okumaya başladım ancak o kadar ilerlemişki bitirebilmek çok zor. Güzel Allahım hepimize acil şifalar verir inşallah. Bebeği olanların yada hamile kalanlarında bebeklerini bağışlar inşallah Amin.
Birazda ben kendimden bahsedeyim belki bana yol gösterir, fikir verirsiniz.
8,5 yıllık evliyim, tabi bizimde çocuğumuz olmuyor. İlk tedavimize Ege Üniversitesi Tüp Bebek Bölümünde başladık 2007 yılında ilk tüp bebek denememiz yaptık ve sonucunda ikiz bebeklerime hamile kaldım ancak 8.haftada kanamam olunca acil hastaneye yattım ve 15 gün kanama ve tedavinin ardından kürtajla bebeklerim alındı. Kalp atışlarını duymak nasip olmamıştı. Genetik test yapıldı ve bebeklerimde herhangi bir kromozom sorunu çıkmadı, yalnız benden kaynaklanan kan pıhtılaşması sorunu olabileceği ve bundan kaynaklı düşüğün gerçekleştiği söylendi.
İkinci tüp bebek tedavimi 2008 yılında Şifa Hastanesinde başlattık ve hamilelik gerçekleşti ancak 8.haftada kontrole gittiğimizde bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve yine kürtajla bebeğim alındı. Eşimden ve benden genetik tetkik istendi, sonucunda eşimde hiçbir yoktu ve bende 13,14 +22 kromozomlarda sorun tespit edildi ve bu genetik sorunum bebeğimede geçmişti ve bebeğimde de aynı kromozomlarda sorun vardı. Birde ikinci gebeliğim süresince sürekli olarak heparin iğneleri, aspirin ve hormon takviyesi alıyordum ancak bunlar bebeğimi yaşatmak için yeterli olmadı.
Aradan nerdeyse 2 sene geçti ve geçtiğimiz Mart ayında hamile kaldığımı öğrendik. Doğal yolla hamile kalmıştım ve dünyalar bizim olmuştu. Herşey güzel gidiyordu, daha doğrusu biz öyle sanıyorduk. 6+1 günlük hamileyken kalp atışlarını duymuştuk, gelişimi çok iyiydi yani herşey yolunda gibi görünüyordu. Doktorum herhangi bir test yapmadan önlem olarak hergün Fraxiparine 0,6 kullandırdı. Ancak yine bebeğim 9+1 haftalıkken kontrole gittiğimizde bebeğimizin kalp atışları durmuştu, bana 7 haftalıkken durduğunu söyledi. Tabi tahmin edersiniz, dünyalar başımıza yıkıldı. Halen kendimizi toparlamış değiliz. Beni en çok üzen eşimin yüzündeki o hüznü görünce işte o zaman herşey dayanılmaz oluyor. Ama onu daha fazla üzmemek için kendimi toparlamaya çalıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. İşte bizim hikayemiz kısaca bu kadar.
Güzel Allahım hiçkimsenin, bizimde hevesini yarım bırakmasın Amin.
çok geçmiş olsun,umarım bundan sonra hayat sana hep güler.......
ne yazık ki iğne kullanırkende olumsuz sonuçlar alınabiliyor minimum düzeyde de olsa,keza bende onlardan biriyim.........ama ben şuna inanıyorum,doğa kanunlarını her zaman koruyor ve güçsüzleri elemine ediyor,hayatla mücadele edebilecek güçte ve yaradılışta bir bireye gebe kalabilmek ve onu dünyaya getirebilmek önemli olan.........ben kendimi sık sık bu şekilde motive ediyorum.....sen de dene,umarım faydası olur.....
kızlar bu cumartesi izmirliler buluşcakmıyız ?kimseden ses çıkmıyor güzin75 te hastaneye yatmış 12 gündür hastanedeymiş bebişi iyi bir kızı olucakmış ama dru suyunu az bulmuş o yüzden yatmış belki o da gelir hafta sonu
merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
denden evet canım benim oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:
slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
şimdi geldim doktordan.bebişim gayet iyiyiş.11+5 günlük olmuş teyzeleri.
dr beni panik halde ve üzgün görünce sen sormuyon ama ben cinsiyetini söyleyeyimde moral olsun dedi veeeeeeeeeeee
kızım olacakmış.
allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.
allah tüm bebişi olmayan arkadaşlarımın göbüşüne bebiş,hamilelere sonuna ulaşmayı,bebişi olanlarada bebişiyle beraber sağlık sıhat nasip etsin.
bana destek olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.alkisalkisalkis
Saol canım
Kuzular 20gün sonra bululursanız bende olurum belki buluşmada :)
Neyse artık ben geldikten sonrada benim için buluşma düzenleriz :)
sen gel biz sana hoşgeldin partsi veririz kuzu :)
Ah ah aklımdan bi atabilsem bugün uyku bile tutmadı
Neden böyleyim bende bilmiyorum kendime çok kızıyorum
inşallah en kısa zamanda eski halime dönerim
Bilmiyorum canım belkide deiğin gibidir
dün eşim bebeğimiz erkek olacak diye sevinirken ona bile uyuz oldum neden seviniyor diye tüm gün yüzüne bile bakmadım
Doğru söylüyorsun galiba canım
Ama benim ne yapıp ne edip hemen bu pskolojiden kurtulmam lazım
Kendimden nefert ediyorum kaç kişi benim gibi bebeği erkek olacakl diye mutsuzdur acaba
benden başka salak varmıdır yok yok bence yoktur
allahım ben neden böyleyim herşey yolunda ama ben yine mutsuzum,
belkide şımarığım ondan böyle hissediyorum
Neyse kızlar en iyisi çıkayım burda kimseyi bunaltmayada hakkım yok
Kendnize iyi bakın öptüm hepinizi
o ne demek kızıcam ama bak kime anlatıcaksın bşzden başkaaklava:bi daha duymiyım.
ahh gülüşş çok sevindim ii olmana bende o günleri görürmüyüm acaba iğnemi kendim yaptım hiç acımadı alıştım diyebilecekmiyim acaba offff offf
dersin dersin ben diyorum.
canım gözün aydın inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamişlik yaşarsın.
ayyyy ne çok yazmışınız bee delüler oku oku bitüremedim yemek önümde buz oldu sizin yüzünüzden -tatlicadiarzu-cokacimcoook
kıslar en geç yarın benim kırmızıların gelmesi lazım hiç belirtisi yok ve ben sinir küpü bi şekilde dolanıyorum ortalıktaaa... ver Allahım ver.. ne bulduysan ver hala ne var benim bu zıkkım olasıca rahmimde daha kaç ameliyat geçirmem daha kaç kez sorun yaşamam gerekecek çoooooooooooookkkkk sıkıldım çoook.......................:bbo: :bbo:
hiç kızma yapıcaaammm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allahım nasıl sevindim yaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gülüüüüümmm tebrik ederim bu kez herşey yolunda gidecek inşallah. ayyy daha oynak ikon yokmu yaaaa delürdüm burda -tatlicadiarzu-
kızlar o tatsız konuyu bir daha açmak niyetinde değilim tahminim o ki aranızda yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir problem yaşanmış. papatyamın dediklerinede aynen katılıyorum. ben yaklaşık 2 yıl olucaksanırım yanlışım olabilir ama bu topiciğe giriyorum. birçok şeyi burda öğrendik yaşadık ağladık güldük tartıştık. dendencim feryadcım aysudem ve dieğr hamiş kalmak için çabalayan diğer tüm arkadaşalrım. hepiniz çok hassassınız bunun çok çok farkındayım. çok da haklısınız. yaşadıklarımı asla unutamam. bende bir süre topicten ayrı kalarak bu sorunumu aşmaya çalıştım. hatta sizler geldiğinizde topiciğe ben tekrar girdim ve bir çoğunuzla yeni tanıştım. eminin crawford da isteyerek veya bilerek yazmamıştır sizi rahatsız eden kelimeleri. heyecanından olsa gerek. ama belki hatırlarsınız aysuda ve gülüşe bir keresinde yazmıştım burdan bebeğimle ilgili çok fazla şey yazmaya çekiniyorum diye. fakat onların bana cevabı çok rahatlacı olmuştu. elbetteki burdan hamileliğimizin gidişatıyla ilgili birçok bilgiyi paylaşacağız. ki geçmiştede böyle oldu biz hep diğer arkadaşların yaşam tecrüblerine göre hareket ettik. doğumlarda sevindik. bebeklerimizi de paylaşıyoruz. neyse çok uzatmayayım bende. geride kalmış zaten çok. ama nolur arkadaşlar kırmayalım biribirimizi. hamiş arkadaşlarda üzülmesin. burda kimse birbirini rencide etmek istemez. çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. hamilelik heyacanını doğum heycanını birgün hepimiz tadıcaz allahın izniyle. burası bir ansiklopedi lütfen olabldiğince çok bilgiyi paylaşım ki bizden sonrakilerde faydalansın. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok konuştum yine çenem düştü. beni siz delürttünüz üleeenn -tatlicadiarzu- kavga yok düverim baaakklava:
ha eften ha püften ne farkeder yavrum düzene girmişsin yaa möhim olan oooo gamyoncuiremsu
ah canım benim yaa üzülme hepsi yaşanabilecek şeyler doğal çünkü sen hamilesin. duygu dalgalanmaları ağlama krizleri. sonra ordan çıkıp gülme krizleri sonra yine ben delirdim galiba deyip tekrar ağlamalar. kimse beni anlamıyor takıntıkları. kilo alımı/kaybı bulantıların bitmesi yeniden başlaması göğüslerin sönüp bir ande bomba gibi olması. HA-Mİ-LE-SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN tüm yaşadıkların bu yüzden. geçicek.
sen hep burda ol tatlım gitme bi yere koştuma beni bu halimle peşinden bak kafamçokkarıştı
ne diyim sana ben şimdi cuk oturmuş bir söz mikemmel bir moral deposu yazdım bi kenara. :lepi:
canım bende ınnohep 0,45 lik kullanıyorum. etki süresi daha uzun diyorlar ama ben herşeyi yaradana bıraktım. rabbim dedim tedbir benden takdir senden. o yüzden çok araştrımıyorum hi,ç bir şeyi. gidiyorum dr a bakıyor söylüyor ben gerekmedikçe soru bile sormuyorum. :1closedeyes:
o içindeki yangını birgün minicik eller bir dokunuşuyla minicik gözler bir bakışıyla minicik dudaklar bir öpücüğüyle nasıl söndürecek görüceksin kuzum.
canım benim hadi bakalım bebişi koruma altına alıyosunuz. çıkışlar kapanıcak
sen benim meydan larus ansiklopedimsin. puahah delikafaduldendelikafadulden
canım benim çok geçmiş olsun umarım bir daha aynı şeyleri hiç yaşamassın.
harfiye katılıyorum dr umun lafıdır "doğa güçsüzleri absorbe eder." diyor.
bulaşım valla benden okey.
canım benim geçmiş olsun bol bol armut ye dinamis öyle hakkından gelmişti.
maşallah çok tatlı.
canım benim bide seni özledik. çok çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar.
ohh kız anası seni. :) hadi gözün aydın canım benim.
Saol canım
Kuzular 20gün sonra bululursanız bende olurum belki buluşmada :)
Neyse artık ben geldikten sonrada benim için buluşma düzenleriz :)
sen gel biz sana hoşgeldin partsi veririz kuzu :)
o ne demek kızıcam ama bak kime anlatıcaksın bşzden başkaaklava:bi daha duymiyım.
dersin dersin ben diyorum.
canım gözün aydın inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamişlik yaşarsın.
ayyyy ne çok yazmışınız bee delüler oku oku bitüremedim yemek önümde buz oldu sizin yüzünüzden -tatlicadiarzu-cokacimcoook
kız bu ne hangisini okuyacağımı şaşırdım valla aaaaaaaaa yimeğini ye sen soğudu diyon şimdi yiyemeyecenklava:bir sürü de göbek attın zaten :mymeka:
doktor mu araştırıyoruz...hangi doktora gidiyoruz dendenim:)
canım benim nerde beni teselli eden Aysude bilmiyorumkismile ne oldu bize ben denden le konuştuktan sonra rahatladım inş sende rahatla kuzuuuuuum bu arada benim bu ay ne zaman başlar hiiiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?