Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oyyy canım benim kıymam çok geçmiş olsun....insanın neresi ağrırsa canı ordadır derler....benimde midem ağrıyor iki gündür..canım midemde can çekişiyor sanki....ama ben artık doktora gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım Allah hamileliğini tamamına erdirsin.sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.benim bebeğim de 9 haftalık oldu.inşallah Rabbim yardımcımız olur.herşey çok güzel olur...zemuszemus

maşallah o kadar oldu mu yaaazaman su gibi geçiyor,bir bakıcaz bebişler kucaklarda

baharım gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yok kıssss şurda ne kaldı zıplama kıssssss sallan sağa sola
kuzuuuu DENDEN sen daha iyileşemedin mi yaaaa
bian önce derdine düş kulak önemliiiiiiii

maşallah o kadar oldu mu yaaazaman su gibi geçiyor,bir bakıcaz bebişler kucaklarda

oluyo canım ya geçmişi okudum biraz okulun pikniği falan vardı.bayağı yoruldum biri iki gündür giremedim topiğe.sen nasılsın kuzu.okuduklarımdan herşeyin yolunda olduğunu gördüm.aysudeyle büşra biraz sıkıntılı.büşraya kızdım ama.ne zorluklar yaşıyoruz bebeğimizin erkek ya da kız olması bizim için hiç sorun olmamalı büşracım neler yaşadık biz hiç mutsuz olma herşeyin hayırlısı canım ya.aysudecim sen de hiç sıkıntı yapma gelecek kırmızılar herşey iyi olacak....

yok gülüm yok iyileşmedim.........büyük ihtimalle su kaçtı kulağıma bakalım bu akşam gidicem sanırım doktora minoset içtim bir tane belki geçer....

gülüşüm sen de iyimisin canım iğnelerden hiç korkma...ben de önceki bebekte innohep 045 kullandım ucu kalındı zor batıyodu.clexan daha ince uçlu daha rahat oluyo.bu arada iğneyi şu anda bacağıma yapıyorum çok rahat oluyo inanki göbek bira kalın derili zorlayabiliyo.ne kdarlık olmuş pıtırcık..

yok gülüm yok iyileşmedim.........büyük ihtimalle su kaçtı kulağıma bakalım bu akşam gidicem sanırım doktora minoset içtim bir tane belki geçer....

dotora git ihmal etme gözümden kaçmış bak. geçer inşallah.ağrı yapar o.benim de kulakta ekzema var.kaşındığı zaman parçalıyorum sanki..

feryadcım sen nasılsın bitti dersler notlar falan boş boş gidip oturuyoz.bugün gitmedim izin verdim kendime.senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz zaman herşeye ilaç emin ol...

iyiyim bitanem sen nasılsın okullar bitiyor ohhhh ya iğneden korkmuyorumda dediğin gibi zor batıyor ama alışırım sanırım canım keseye göre 4 haftalık ama benim sat a göre 5+5 bakalım birazcık büyüsün sanırım daha netleşecek

azdalar sağol canım.......bende de sedef var,kulaklarımda da var........sanırım o yüzden banyoda çok uğraşıyorum ve su kaçırıyorum....eşim randevu almış yarın gidicez bakalım......

bebek gözükünce daha netleşiyo doğrusun.bitiyo canım okullar da evde sıkılmam inşallah tatil de yok bu sene.biliyosun ev aldık maddi olarak sıkıntılı bi dönem napalım bu yaz da öyle olsunnn

azdalar sağol canım.......bende de sedef var,kulaklarımda da var........sanırım o yüzden banyoda çok uğraşıyorum ve su kaçırıyorum....eşim randevu almış yarın gidicez bakalım......
ah canımsın yaaa tekrar geçmiş olsun hadi bakalım yarın ilaçlarını almaya başlarsın bianönce acın azalır iyileşirsin
bebek gözükünce daha netleşiyo doğrusun.bitiyo canım okullar da evde sıkılmam inşallah tatil de yok bu sene.biliyosun ev aldık maddi olarak sıkıntılı bi dönem napalım bu yaz da öyle olsunnn
gel buraya gel antepte hiiiiçç sıkılmazsın -tatlicadiarzu- aynen bizde kaç ay oldu ev arıyoruz bizede tatil yok haftasonları eşimin teyzesinin yazlığına kaçıcaz

ohhooo geçti ben halayımı çektim hoplayıp zıpladım yemeğimide yedim geldim. :)

kısslarr ben çıktım biraz evle ilgileneyim sonra görüşüürüzzz mutlu kalınnnn

ohhooo geçti ben halayımı çektim hoplayıp zıpladım yemeğimide yedim geldim. :)
ohhhhh afiyet bal şeker olsun minnoşa yarasın
innohep in ucu daha mı kalın????????amaaaaaaannnnnnnn
ben diğer iğneyi bilmiyorum ama dün biraz zor batırdım iğne derimden sekti kaydirigubbakcemile3
nası becerdim inan onu bende bilmiyorum ikincide biraz daha hırsla batırdım onda tam girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…