Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

innohep in ucu daha mı kalın????????amaaaaaaannnnnnnn

yooo ben fraxiparin kullanmıştım ama farklı değiller hatta innohep daha kolay batıyor gibi.

canım etini baş ve işaret parmağınla iyice sıkıştır ki esneme payı kalmayınca daha kolay batıyor. iyice gerdir.

izmirliler cumartesi günü saat 13:30 bornova forum veya küçükpark olabilir konak pier olabilir eğer değişik fikri olan varsa paylaşsın herkese en uygun ortak noktayı bulalım.

ahhh canım benim ya...gönlünü ferah tut...yakında hepimizin yüzü gülücek inşşş...

canım benim nerde beni teselli eden Aysude bilmiyorumkismile ne oldu bize ben denden le konuştuktan sonra rahatladım inş sende rahatla kuzuuuuuum bu arada benim bu ay ne zaman başlar hiiiç fikrim yok

canım beniimm geçicek sakin ol rahimde şaşırdı onca ameliyattan sonra napsın :) düşünmemeye çalış tatlım. bu aysude bizim aysudemiz değil. hadi toparlan. :1hug:

offfffffffff offffffffffffff bugün ruhum daralıyo... bi gülüyorum bi ağlıyorumm nolduğumuda anlayamadımmm... hormon saldırısına yenik düştüm arkadaşlar..... bende sıyırdım velhasılll sempatiksalakcinni

şu hormonlara karşı bir anti hormon ilacı yokmu yaaa yedi bitirdi bizi bu hormonlar.

innohep kullanan arkadaşlar için.; innohep çok daha rahat batıyor ve çok daha az acıtıyor. ayrıca hamileyken güvenle kullanabileceğiniz bir iğne. . ben ilk 20 gün clexane ondan sonra hep 045 innohep oldum. şükür sağlıkla kavuştuk birbirimize..ama sıcakta bırakmayın sakın ben dolapta saklamıştım son üç ay ..

vala küçükparkta çok güzel yerler var uygun diyorsanız. sibelcim sen listeyi yap ben pek beceremiyorum. ayrıca benim no sende varmı senin bende bi nımaran var ama turkcell doğrumu acep

yaa bende onu merak ediyodum dolaba koyuyorum ama üstünde oda sıcaklığında yazıyo kızlar iğneleri nerde saklıyonuz.

baharcım izmir malum çokkkk sıcak ben hazirana kadar hep dışarda sakladım ama son aylar çok sıcaktı dolaba koydum.. ama evde klima sürekli açıksa odada kapalı biryerde de saklayabilirsin

Kızlar herkese merhaba.... Uzun süredır gıremıyordum.Eskı sayfaları okumaya calıstım ama cok fazla.Umarım herkesın keyfı yerındedır.Bebegımın tek gözü dogumdan berı capak oluyor.Bebegım daha 45 günlük.Serum fızyolojıkle bır kac sıldım ama gecmedı.Ne yapsam gecer bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım.Allaha emanet olun .

Allah analı babalı buyutsun canım bıldıgım kadarıyla anne sutu burun tıkalıklarına kulak agrısına gozde camaklanmalara ıı gelıyo bebıslere

canım Allah analı babalı buyutsun dogumun nasıl oldu normal sezeryan

canım merhaba....öncelikle allah sağlıkla sana bağışlasın bebeğini...benim ablamında bebeğindede aynı sorun vardı...ablam her emzirdiğinde sütünü gözüne damlatıp pamukla dağıtarak silip temizliyordu.doktoru çapak sivilce için hatta cildi beslensin diye bir süre her emzirdiğinde yüzünü anne sütüyle silin diyordu...bilgin olsun istedim...umarım en kısa sürede geçer...

canım geçmiş olsun.... bebeklerden olabilen bi durum olduğunu biliyorum... bebeğinin gözlerinin tam ortasında kalan burnunu baş ve işaret parmağında dik bi şekilde kavrayıp çok acıtmadan ama çokta nazik olmadan günlük masaj yapman gerekiyor .. gözyaşı kanallarının açılması için bu çok önemli doktorada gitsen sana aynı şeyi söyleyecektir... eğer masaj çözüm olmazsa doktor daha farklı bir tedavi önerecektir... temiz bir mendili kaynamış suya batırıp sil sonrada temiz elle dediğim masajı sık sık tekrarla canımm...

baharcım izmir malum çokkkk sıcak ben hazirana kadar hep dışarda sakladım ama son aylar çok sıcaktı dolaba koydum.. ama evde klima sürekli açıksa odada kapalı biryerde de saklayabilirsin

yok canım ben işte olduğum için evim bütün gün kapalı ayrıca çok da sıcak bende buzdolabına koydum o çok sıcak mayıs günlerinde şimdide buzdolabında duruyor. açıkçası dışarda bozulma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ben.

canım benim bebeğin hayırlı uğurlu olsun abk aysudede demiş masaj iyi gelecektir. ayrıca anne sütünüde duymuştum.

canım Allah analı babalı buyutsun dogumun nasıl oldu normal sezeryan

sezeryanla doğum yaptım canım..

benim oğlanda da oldu çapak ama daha büyüktü 3 aylık falandı. kaynamış su ile sildik. bir de çay demi ile temziledik..masaj çok işe yarıyor arkadaşların dediği gibi.bastırmadan yavaşça dairesel hareketlere masaj yap gözbebeğinin yanına. çok geçmiş olsun

gobete maşallah zaman ne çabuk geçiyor yaaaa........arkadaşlar benim de söyleyeceğim şeyleri söylemişler.....
iğne muhafazasına gelince,bende o da sıcaklığında saklamıştım,ama dediğiniz gibi çok sıcak aylarda dolapta muhafaza edip,vurmadan 1 saat önce çıkarmak daha doğru olur sanırım.......ama eczanelerde yaz kış oda sıcaklığında muhafaza ediyorlar.........

bu arada benim elimde 22 adet clexan 0,4 var,ihiyacı olan arkadaşım varsa gönderebilirim,uygun şartlarda muhafaza edilmiştir,güvenle kullanabilirsiniz :hulya:

seda walla oğluşuna göz koydum maşallah bıdık çok tatlı yaaaaaa.....tam benim tipim bayanssulusmile

sakla sakla sen onları....çok değil kısa bir zaman sonra tekrar kullanıcan...hatta bana da nasıl iğne yapılacağını öğretecen...ben senin baş belan olucam....beraber yapıcaz o iğneleri:))))))ay bugün çok şımarığım ben yawwww

amiiiiiin hayatım inşallah...........ama ben innohep kullanıcam ya,onları kullanmıycam ki,yazık boşa gitmesin didimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…