Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude ne oldu sana yaaaaaaaa..............hormon savar ekibi de kuralım bari olmuyo böyle guclubacismile

efet kuralım hormon savar savamayız ama en azından onlara karşı koymaya çalışırız kız hormonsuzda olmaz ki bebe nasıl olcek sonra hormonların yan etkilerine karşı hormon savar ekibi kuralım bence. delürdüklerinde akıllandırırz hormonları. tabi hepsini değil bazı hormonlar delürünce güzle oluyoo sonunda bebişler gelio -tatlicadiarzu-:kedi: arada delürtün hormonları. analdınız siz. delikafadulden

melekk hoşgeldinnnnnnnnn........nasılsın kızın nasıl........seni görmek çok güzel.........benim için en önemli umut örneklerinden birisin..........

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin senin yaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin senin yaaaaaa

inşallah kaydirigubbakcemile3 huuuhhuu uçtum ben valla iki gün rapor iyi geldi neşem yerinde kimseyi üzgün ve süzgün görmeye tahammülüm yok bugün. herkes sırıtsın bakiiimmm çabuuukk :dance::roflol::roflol::roflol:

bizde şımardık bugün walla......Aysude bugün iyi değildi,inş. kırmızılar gelirde rahatlar yaaa.......amaaaaaaaaan gelse bir dert gelmese bir dert.......

emine 1 gözün aydın güzel haberleri almışsın.
dinamiss canım tşk ederim bugün başladık armuda bakalım inşallah iyi gelir suya devam ediyorum.
seda 13 hatırladım canım seni masallah oğlun çok tatlı olmuş allah ömür versin.iğneleri dolabamı koyalım benimkiler odada duruyor.dolaptan çıkınca hemen vurululabiliyormu?
esis gülüş gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin!
feryad aysude size neler oluyor toparlanın kızlar silkelenin kendize iyi bakın

feryadcım sen nasılsın bitti dersler notlar falan boş boş gidip oturuyoz.bugün gitmedim izin verdim kendime.senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz zaman herşeye ilaç emin ol...

canım benim de notlar falan bitti rahat rahat nete girebiliyorum okulda :)

canım antihormon arkadaşın geldi yanındayım kuzuuuuuuuuuuuuuuuum anı yaşa ki rahat edesin gülüm bak ben düzeldim gittim kursuma az gitar tıngırdattım az muhabbet ettim geldim kendime sende mutlu olacağın bir uğraş bulsan keşke Şeniz

Allah analı babalı büyütsün canım

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun bayan evham bu gecede sevinçten uyumazsın artık bak bide önden gidiyomuş yaramaz hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cok sevindim eminecim alkisalkisalkis sağlıkla doğsun kızımız inşallah opuyorumnanaktan
ohhhhhhhhhh çok şükürrrrrrrrrrr canım yaaaaaaa hayırlı olsun kızımız :ecrin_bebek:
Emine hayırlı olsun canım benim demek kız geliyor oh oh sağlıkla gelsin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun inşallah pataloji sonucunda iyi çıkar..

gözün aydın canım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna...

ahh cnm benim ya o kadar evham yaptın bak herşey yolundaymış kıyamam birde kızın olacakmış allah sağlıklı sıhhatli yapsın inşallah cnm
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

baharçelik sonuyok meldal kızlar bu buluşmaya ben gelemeyeceğim inşallah bir daha ki sefere durumumuz malum

güzinciğim iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah sende bebişinde en kısa zamanda toparlanırsınız.bol bol dua et canım.çok öpüyorum.
izmirlilerrrrrrrrrrrrrr
beni de affedin.yarın eşimin doğum günü.herkesler bize gelecek.kutlama var kociş için.allah kısmet ederse bir dahakine.

Son düzenleme:

anladık biz onudelikafaduldendelikafadulden:kedi:

kıs ben düzeldim sonunda be aaaaa birde gönlü güzel arkadaşım aysude düzelse ama çok normal bugünlerde anlıyorum ben onu :teselli:

aysude ne oldu sana yaaaaaaaa..............hormon savar ekibi de kuralım bari olmuyo böyle guclubacismile

bizde şımardık bugün walla......Aysude bugün iyi değildi,inş. kırmızılar gelirde rahatlar yaaa.......amaaaaaaaaan gelse bir dert gelmese bir dert.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…