Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

baharçelik sonuyok meldal kızlar bu buluşmaya ben gelemeyeceğim inşallah bir daha ki sefere durumumuz malum

canım sen üzülme yine toplanırız. yeterki iyi ol. :teselli:

kız yarın buluşmuyoruz ki cumartesi buluşuyoruz.

anladık biz onudelikafaduldendelikafadulden:kedi:

anlayışlı feydım benim. :1hug:

Kızlar tebrıklerınız ıcın tesekkür ederım.Darısı bütün arkadaslarıma dıyorum....
Capak ıcın anne sütü damlatın demısısnız ama cevremdekıler emzırırken süt degmıstır ondan capak olmustur dıyorlar.Anne sütüyle sılsem daha da capak olmazmı?

canım sen üzülme yine toplanırız. yeterki iyi ol. :teselli:

kız yarın buluşmuyoruz ki cumartesi buluşuyoruz.
) bak

evet baharcığım.ama yarın gelenlerden yatılı kalanlar olacak.genelde öyle oluyor çünkü.akşama kadarda otururlar ayağımı bağlarlar.klava: klava: klava:

evet baharcığım.ama yarın gelenlerden yatılı kalanlar olacak.genelde öyle oluyor çünkü.akşama kadarda otururlar ayağımı bağlarlar.klava: klava: klava:

anladım canım neyse bir dahaki sefer artık büşra gelsin güzin iyileşsin öyle diğer topicikler başka kim geliyo ona göre bu akşam plan yapayım bende gelmiyosanız boşuna beklemiiim oralarda.

bu arada günaydın günün en güzel bayanları aysudem feryadım hormonları savdınızmı iyimisiniz.

hormonlar gitse nolcakk... dün kayınvalidem sinir etti beni uyuz oldummm..... ya bilerek ya bilmeyerek öyle çok canımı acıttıki dün .. Allah beni yakanı daha beter yaksın ........

ana gibi yar olmaz.....acıtırlar canım...acıtırlar...ama bilerek ama bilmeden...acıtırlar....

offf off nedir benim bu çektiğim ... Her evime geldiğinde yada ben gittiğimde karının doğum hikayelerini dinlemekten bana bööö geldi.... Dünde artık iyice zıvanadan çıkardı beni.... çatlıcam artık...

baharçelik sonuyok meldal kızlar bu buluşmaya ben gelemeyeceğim inşallah bir daha ki sefere durumumuz malum

cnm siz iyi olun buluşuruk yine . ayy dün armut armut diye herkesin sana tavsiyesinden mi etkilendim ne dün akşam rüyamda bir armut yedimki aman yarabbim hiç sorma kaydirigubbakcemile3 hamilede değil neden canım çekti bilmemki

cancan boşver onu sen herzamanki gibi lafı yapıştır çık odadan oda kendikendine anlatsın dursun ben benimkiyle az çok başedebiliyorum tabii arkadan çevirdiği dolaplara bişey yapamıyorum
boşuna bozma moralini değmez çünkü

günaydın kızlarrrrrr
keyifler nasıl.
aysude kaynanalar niye böyle ki.benimkide bize geldiğinde, işten gelirdim yemeği yapardım.sesim çıkmazdı.bide benden hizmet bekler,yaptığım hiçbirşeyide beğenmezdi,üstelik aileme dolaylı yoldan laf atardı.şurda 1senedir çalışmıyorum oda gelmiyor artık zaten.sırrını vereyim mi? aklinialirimsmile

hemen alalım sırrı lütfen..ya ben cevapta veremiyorum..içime atıyorum...

amannn kızlar keşke yaptığımı beğenmese bunlara söylense ama beni can damarımdan vuruyor her seferinde bıktım artık... Kadın çok uyanık yaa dün misafirlikteydik konuyu orda açıp bide kulağıma eğilmiş konuşuyo ... Boğazına yapışcaktım nerdeyse...

ah ah bu modellerin hepsi aynı arıza galiba:)))))) benimki daha akıllı eşimin yanında nasıl tatlı talı konuşuyor eşim bir saniye yanımdan ayrılsın sokuyo lafı ben afallarken eşim geliyor..ne oldu diyor tabi ben nutku tutulmuş gibi kalıyorum..artık çişe bile gitmiyo onların yanında...ee benim birde kaynanamın yanından hiç ayrılmayan bir görümcem var...ikisi bir arada olayı..düşünün halimi...çok komik oluyor ama:)))

hormonlar gitse nolcakk... dün kayınvalidem sinir etti beni uyuz oldummm..... ya bilerek ya bilmeyerek öyle çok canımı acıttıki dün .. Allah beni yakanı daha beter yaksın ........

amiiiiinnnn :Saruboceq: kaynanın en iyisi mezarda olanı dermiş bir çin atasözü. ay benimki alınmasın ama benim kaynanam malesef vefat etti. ama ben 1 aylık evliydim cicim aylarındaydık henüz. sonra ne olurdu bilemem ama tabi ki keşke ölmeseydi. gıcık etsede ben hakkından gelirdim zaten.

hamile olabilirsin. bende kızlarla buluşmuştuk sonuyok hatırlar ondan sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. tabi yaşamadı o ayrı ama. neden olmasın kız.

baharcım bende müsaitim yarın biz buluşalım olmaz mı

olur gülüm olmazmı heeeç siz isteyin ben geleyiim. kociş bırakır beni bornova sanada uyarmı. küçük park diyoruz ama. şöyle yapalım metronun önünde saat 13:30 da buluşalım. beni tanırsınız zate koca göübüşümle sibel zaten biliyo sen iki gebeş görürsen yaklaş yanımıza. kaydirigubbakcemile3:CüvCüvrdanda nerde oturcağımıza karar veririz.

kız öle herkesin içinde boğaza yapışmak olmaz elinde iğne tığ mığ yokmu o kulağına söylerken hafiften değdir gülerekten. sonra işi şakaya vur sen o anlar. puahaha delikafaduldendelikafadulden çok fenayım beee kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…