baharçelik sonuyok meldal kızlar bu buluşmaya ben gelemeyeceğim inşallah bir daha ki sefere durumumuz malum
güzinciğim iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah sende bebişinde en kısa zamanda toparlanırsınız.bol bol dua et canım.çok öpüyorum.
izmirlilerrrrrrrrrrrrrr
beni de affedin.yarın eşimin doğum günü.herkesler bize gelecek.kutlama var kociş için.allah kısmet ederse bir dahakine.
anladık biz onudelikafaduldendelikafadulden:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
anaaaaammmm bir kızımız daha geliyor.....maşallah maşallah
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt
canlarım benimm hep bi koldan yüzümü güldürdünz bugün.. Allah ne muradınız varsa versin .. evde değilim tek tek cevap yazamadım allaha emanet olun....opuyorumnanaktan
sen yeter ki gül ben şebeklik yaparım hatta amuda kalkarım dicem ama doğumdan sonra malum. ama teyzesi çınar senin için kalkar amuda :)bak
canım sen üzülme yine toplanırız. yeterki iyi ol. :teselli:
kız yarın buluşmuyoruz ki cumartesi buluşuyoruz.
)bak
evet baharcığım.ama yarın gelenlerden yatılı kalanlar olacak.genelde öyle oluyor çünkü.akşama kadarda otururlar ayağımı bağlarlar.klava: klava: klava:
bu arada günaydın günün en güzel bayanları aysudem feryadım hormonları savdınızmı iyimisiniz.
hormonlar gitse nolcakk... Dün kayınvalidem sinir etti beni uyuz oldummm..... Ya bilerek ya bilmeyerek öyle çok canımı acıttıki dün .. Allah beni yakanı daha beter yaksın ........
ana gibi yar olmaz.....acıtırlar canım...acıtırlar...ama bilerek ama bilmeden...acıtırlar....
baharçelik sonuyok meldal kızlar bu buluşmaya ben gelemeyeceğim inşallah bir daha ki sefere durumumuz malum
anladım canım neyse bir dahaki sefer artık büşra gelsin güzin iyileşsin öyle diğer topicikler başka kim geliyo ona göre bu akşam plan yapayım bende gelmiyosanız boşuna beklemiiim oralarda.
cancan boşver onu sen herzamanki gibi lafı yapıştır çık odadan oda kendikendine anlatsın dursun ben benimkiyle az çok başedebiliyorum tabii arkadan çevirdiği dolaplara bişey yapamıyorumofff off nedir benim bu çektiğim ... Her evime geldiğinde yada ben gittiğimde karının doğum hikayelerini dinlemekten bana bööö geldi.... Dünde artık iyice zıvanadan çıkardı beni.... çatlıcam artık...
günaydın kızlarrrrrr
keyifler nasıl.
Aysude kaynanalar niye böyle ki.benimkide bize geldiğinde, işten gelirdim yemeği yapardım.sesim çıkmazdı.bide benden hizmet bekler,yaptığım hiçbirşeyide beğenmezdi,üstelik aileme dolaylı yoldan laf atardı.şurda 1senedir çalışmıyorum oda gelmiyor artık zaten.sırrını vereyim mi? Aklinialirimsmile
cancan boşver onu sen herzamanki gibi lafı yapıştır çık odadan oda kendikendine anlatsın dursun ben benimkiyle az çok başedebiliyorum tabii arkadan çevirdiği dolaplara bişey yapamıyorum
boşuna bozma moralini değmez çünkü
günaydın kızlarrrrrr
keyifler nasıl.
Aysude kaynanalar niye böyle ki.benimkide bize geldiğinde, işten gelirdim yemeği yapardım.sesim çıkmazdı.bide benden hizmet bekler,yaptığım hiçbirşeyide beğenmezdi,üstelik aileme dolaylı yoldan laf atardı.şurda 1senedir çalışmıyorum oda gelmiyor artık zaten.sırrını vereyim mi? Aklinialirimsmile
amannn kızlar keşke yaptığımı beğenmese bunlara söylense ama beni can damarımdan vuruyor her seferinde bıktım artık... Kadın çok uyanık yaa dün misafirlikteydik konuyu orda açıp bide kulağıma eğilmiş konuşuyo ... Boğazına yapışcaktım nerdeyse...
hormonlar gitse nolcakk... dün kayınvalidem sinir etti beni uyuz oldummm..... ya bilerek ya bilmeyerek öyle çok canımı acıttıki dün .. Allah beni yakanı daha beter yaksın ........
cnm siz iyi olun buluşuruk yine . ayy dün armut armut diye herkesin sana tavsiyesinden mi etkilendim ne dün akşam rüyamda bir armut yedimki aman yarabbim hiç sorma kaydirigubbakcemile3 hamilede değil neden canım çekti bilmemki
baharcım bende müsaitim yarın biz buluşalım olmaz mı
amannn kızlar keşke yaptığımı beğenmese bunlara söylense ama beni can damarımdan vuruyor her seferinde bıktım artık... Kadın çok uyanık yaa dün misafirlikteydik konuyu orda açıp bide kulağıma eğilmiş konuşuyo ... Boğazına yapışcaktım nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?