Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız al gardını sende. kocan gidince onlara fırsat bırakma sende yapıtır cevabı kocan gleincede annecim cicim dersin. aynı sopayla döv onları. kötü kedi şeroluğum tuttu heee. naniknanik

kızlar bizim derdimiz bize yetiyor zaten birde kaynana dırdırına mı katlanacağız.bende gülüşün dediği gibi cevap vermeye başladım ve eşime dedim ki annen konuşurken yanımda ol ki anla ne çektiğimi çünkü artık susmayacağım.tabii eşim korktu(psikolojik savaşta cabası) ve annesini bir daha gelmemek üzere gönderdi ve ailesine eşime bir daha şaka gibide olsa laf söyleyen benim yüzümü göremez dedi.
şimdi ben kötü gelinmiyim evet kötü gelinim.boşver be aysudeciğim:içelim:

kuzuu valla eşine bravo çünkü hepsi aynı şeyi yapmıyor bizimki ölse laf söyletmez bizimkiler ailecek yanar döner söylediklerini bile inkar eder bi süre sonra sende şüphye düşüyorsun acaba gidip kulaklarımımı temizletsem diyeeee
amaaaaaaaaaan satayım hepsini Allah larından bulsunlar
ben yöntemimi buldum iki dudak büzüp zırlayınca ki kavga etmeden surat asmadan hemen annesine karşı gardını alıyor

hiç sanmıyorum baharcım benim kırmızılar daha yeni gitti cnm önümüzdeki aya inşallah buarada benim için fark etmez metro girişine gelirim saat 13:30 da buluşuyoruz tanırım mutlaka sizi :CüvCüv: :CüvCüv:

buarada aysudeeee bak baharın verdiği akla koptum resmen burda mutlaka dene bence kaydirigubbakcemile3

bende yapardım valla ne yalan söyleyim
canım benim bebişin hayırlı olsuna.s..darısıda isteyen herkese olsun.:Saruboceq:
ben burdan inanın altın kadar değerli bilgiler edindim.daha kısmet olmadı iğne kullanmak ama nasip.10aydır ha bu ay ha şu ay diye diye bu zamana geldim.şimdide 17.sini bekliyorum.

kız al gardını sende. Kocan gidince onlara fırsat bırakma sende yapıtır cevabı kocan gleincede annecim cicim dersin. Aynı sopayla döv onları. Kötü kedi şeroluğum tuttu heee. Naniknanik

ay sen benim kaynanamı tanımıyon o kadan genç.o kadan dinç.o kadan çeviğini hiç biriniz görmemişsinizdir.ceylan gibi seke seke dolaşıyor valla.beni gömer o.çok yaşar kesin....
Ben denedim ama başedemedim.oğulları geliyor onların hakkından.valla tek sıraya bile sokuyor onları.ben ne bulaşıcam:)kocama anlatıyom.o icabını bakıyor.çok kızdırdılarmı.2 ay görüşmüyoz...

tamam kuşum 13:30 da bornova metro girişinde buluşuyoruz. yanlız sibelede söylemek lazım inşallah girer foruma bugün. yada ben cepten şeedeyim ama hala aynı numaramı bilmiyorum.bilmiyorumkismile

ay valla bunların hepsi aynı model..bizimkilerde yanar döner..birde o kadan kararsızlar ki...hep hafta plan program değişiyor..anlamıyorum...hızlarına yetişemedim valla...bide düşünün görümcem evlenir evlenmez hemen hamile kaldı..ben böyle...neler yapıyorlar bana...7 aylık çocuğu gözümün önünde nasıl seviyorlar...7 aylık çocuk bu arada anneanne diyor...atta diyor..anne filan onları geçtim bu arada...ama bence hala anne bile demiyor:))))))

:roflol:benimkide oturduğu yerden kaş,göz ayrı oynardılaelaelaelaelae

hormonlar gitse nolcakk... dün kayınvalidem sinir etti beni uyuz oldummm..... ya bilerek ya bilmeyerek öyle çok canımı acıttıki dün .. Allah beni yakanı daha beter yaksın ........

canım Allah görüyor ...
benimkide öyleydi can damarımdan vuruyordu şimdi gıkını bile çıkaramıyo pat cevap veriyorum çok sık da görüşmüyoruz şükür klava:

baharçelik
yine izmirliler buluşmuşlardı.sen,sibel,celen,nazlı.çok hoş hatunlarsınız buaradaa.s.
keşke antalyalılarda olsada bizde buluşuzsak.

sağol bitanem inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur bende 1,5 yıl denedim sonunda kendiliğinden oldu benden sana tavsiye zaman tutma yumurtlama gününü aklından çıkar ben bunu ilk denediğim ay oldu
evet tatlım ya benimde eltimin 5 aylık bebeği var ve ikinci cocuğu Allah'tan çok çok hararetli sevmiyorlar ama eşimin ona bakışı bile canımı yakmaya yetiyordu inşallah canım hayırlısıyla sense senin bebişini doya doya seveceksin

amin canım inş..hepimiz kendi çocuklarımızı doya doya severiz...

Hayırlı Cumalar hepinize Arkadaşlar..Konuya pat die girdim kusura bakmayın..Yanılmıyosam bu konuyu bana tsma nickli arkadaş tavsiye etmişti..onun aracılığı ile bi merhaba demek istedim a.s.

[ı]hoşbulduk canım..iyi sayılırım ..

Sizlerde iyisiniz inş..benim durum bu konu ile alakalı değil sorun olmaz dimi[/ı]

arkadaşlar...fındık...alperen meleğin annesi...bir ara konuşmuştuk hatırlarsınız...damla yazmıştı onun hikayesini..hepimizde acısını paylaşmıştık kendi aramızda...tekrar hoşgeldin fındık...bizim kouyla alakalı değil ama hepimiz evlat acısını yaşıyoruz fındıkçımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…