Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba fındık yaşadıkların kolay değil biliyorum bende yaşadım bu acıyı
bende preeklampsiden dolayı erken doğum yaptım minişim ancak 10 gün yaşadı sana sabır diliyorum umarım daha iyisindir yazdıklarını okuyunca açıkcası kendimi tutamadım zor bir durum Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın

Hayırlı Cumalar hepinize Arkadaşlar..Konuya pat die girdim kusura bakmayın..Yanılmıyosam bu konuyu bana tsma nickli arkadaş tavsiye etmişti..onun aracılığı ile bi merhaba demek istedim a.s.
Hoşgeldin fındık....

evet tsma hatırlıyorum. :hulya: çok geçmiş olsun fındık. benim kayıplarım hep erken dönemde oldu ama 3 kez kayıp yaşadım.

Umarım kendini biraz daha toplamışsındır fındıkçım..biz hep buralardayız bekleriz...

tşkler canım...evet kendimi daha ii toparladım canım..Allah yardım ediyo sabrını veriyo.

fakat hala mezarına gidemedim..cesaretim yok ..(

birde 40ım çıktıktan sonra dün ilk adetimi oldum.. Bakalım Allah bize ne zaman çocuk nasip edicek..Alperen hemen olmuştu.Babası askerdeydi , askerliği bitti geldi ilk denememizde olmuştu..

şimdi herşey nasıl olcak bilemiyoruz

hoşgeldin fındık
nasılsın canım

h.b canım tşk ederim iyi sayılırım..

sanada allah sabırlar versin canım..bugün 64.gün iyi olmaya çalışıyorum işte...iznim bitti işede başladım daha ii oldu kafa dağıtıyorum..

Hoşgeldin fındık....

evet tsma hatırlıyorum. :hulya: çok geçmiş olsun fındık. benim kayıplarım hep erken dönemde oldu ama 3 kez kayıp yaşadım.

Allah razı olsun canım..sanada geçmişler olsun Allah tekrar böle bi acı yaşatmasın inş hiç kimseye

Allah sabır versin.
benimde 2meleğim küçüktü.3.meleğim 26haf.tı.geçen sene 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim Ahmet Anıl'ımı
herşey çok güzel olacak inşallah.Allahın izniyle :Saruboceq:

Allah sabır versin.
benimde 2meleğim küçüktü.3.meleğim 26haf.tı.geçen sene 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim Ahmet Anıl'ımı
herşey çok güzel olacak inşallah.Allahın izniyle :Saruboceq:

allah razı olsun canım..

sanada Allah sabırlar versin 3 meleğini peşpeşe kaybettin anladığım kadarıyla çok zor olmalı..

Allah inş böle acılar tekrar bizlere yaşatmasın.. dediğin gibi herşey güzel olur inş canım

Rabbim sevabını kat kat versin bir daha yaşatmasın inş.

bende sizden aldığım bilgilerle iğne akşam sabah ta asprini kullanıyorum. Allah hepimizi sizler gibi tamamına ulaştırsın inş.

merhabalar
berbat durumdayım,komşum 2.kez bebeğini kaybetti,dün geceden beri onunlayım.....normal doğum yaptı evde,çok şükür iyi........4 ay öncesine gittim tekrar,Allah'ım kimseye yaşatmasın,tüm bebişleri evlatları annelerine bağışlasın........Allahım korusun hepimizi........

Allahım emeğini yağlı etsin canım bizde öyle derler sonuna ulaştırsın yani....

yav az yakıyomuş falan yaaa bizim evde sizin araba meşhur durumda bilesin... ama benim gözümde sen meşhursun tatlişkom....kaydirigubbakcemile3

neymiş markası yahu meraklandım, ben üç aydır araba kullanamıyorum eşim ve arkadaşlar yasak koydu kasılırsın bebğe bişi olur kullanmayı ver bakalım dediler. özledim yaa Allahın izni ile bebiş bir olsun sağlıklı sıhhatli atacam arabaya gezecem annensine götürecem kadın benim bebe olsun diye adak adamış benden daha perişan anne işte...

geçmiş olsun canım inş sonuc iyi olur. bebişini benim yerime koklarmısın...

bende sizden aldığım bilgilerle iğne akşam sabah ta asprini kullanıyorum. Allah hepimizi sizler gibi tamamına ulaştırsın inş.

amin canım hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına. sağ salim birbirinize kavuşun:Saruboceq: Ben 9 ay boyunca hep öyle yaptım şükür sorun olmadan atlattık. bir de aklında olsun son aylarda zaten çok uykun bölünecek ara sıra kalkıp yürü geceleri kan dolaşımın hareketlensin tabi abartma su içmek için kalkınca falan. benim son aylar çok kalça ağrım oldu topalladım resmen bir ara ama geçti olursa korkmayın. birde son zamanlarda ek kalsiyum verdi bana doktorum. iğneler kemik erimesi yapabiliyor diye. ama pinpiriklenirsen ilaç almamak için bol bol kalsiyumdan zengin gıda tüket. Bir sorun olursa çekinme yaz elimden geldiğince cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…