Hoşgeldin fındık....Hayırlı Cumalar hepinize Arkadaşlar..Konuya pat die girdim kusura bakmayın..Yanılmıyosam bu konuyu bana tsma nickli arkadaş tavsiye etmişti..onun aracılığı ile bi merhaba demek istedim a.s.
arkadaşlar...fındık...alperen meleğin annesi...bir ara konuşmuştuk hatırlarsınız...damla yazmıştı onun hikayesini..hepimizde acısını paylaşmıştık kendi aramızda...tekrar hoşgeldin fındık...bizim kouyla alakalı değil ama hepimiz evlat acısını yaşıyoruz fındıkçımmm
Umarım kendini biraz daha toplamışsındır fındıkçım..biz hep buralardayız bekleriz...
Hayırlı Cumalar hepinize Arkadaşlar..Konuya pat die girdim kusura bakmayın..Yanılmıyosam bu konuyu bana tsma nickli arkadaş tavsiye etmişti..onun aracılığı ile bi merhaba demek istedim a.s.
hoşgeldin fındık
nasılsın canım
merhaba fındık yaşadıkların kolay değil biliyorum bende yaşadım bu acıyı
bende preeklampsiden dolayı erken doğum yaptım minişim ancak 10 gün yaşadı sana sabır diliyorum umarım daha iyisindir yazdıklarını okuyunca açıkcası kendimi tutamadım zor bir durum Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın
Hoşgeldin fındık....
evet tsma hatırlıyorum. :hulya: çok geçmiş olsun fındık. benim kayıplarım hep erken dönemde oldu ama 3 kez kayıp yaşadım.
hoşgeldin fındık,,,,
Allah sabır versin.tşkler canım...evet kendimi daha ii toparladım canım..Allah yardım ediyo sabrını veriyo.
fakat hala mezarına gidemedim..cesaretim yok ..(
birde 40ım çıktıktan sonra dün ilk adetimi oldum.. Bakalım Allah bize ne zaman çocuk nasip edicek..Alperen hemen olmuştu.Babası askerdeydi , askerliği bitti geldi ilk denememizde olmuştu..
şimdi herşey nasıl olcak bilemiyoruz
Allah sabır versin.
benimde 2meleğim küçüktü.3.meleğim 26haf.tı.geçen sene 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim Ahmet Anıl'ımı
herşey çok güzel olacak inşallah.Allahın izniyle :Saruboceq:
Kuzular nasılsınız
Buara giremiyorum ev topluyorum
Yarında yada bugün akşamda olabilir dikiş atılacak rahim ağzına
Öncelikle hekese selamlar. Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Geçmiş yazılardan okumaya başladım ancak o kadar ilerlemişki bitirebilmek çok zor. Güzel Allahım hepimize acil şifalar verir inşallah. Bebeği olanların yada hamile kalanlarında bebeklerini bağışlar inşallah Amin.
Birazda ben kendimden bahsedeyim belki bana yol gösterir, fikir verirsiniz.
8,5 yıllık evliyim, tabi bizimde çocuğumuz olmuyor. İlk tedavimize Ege Üniversitesi Tüp Bebek Bölümünde başladık 2007 yılında ilk tüp bebek denememiz yaptık ve sonucunda ikiz bebeklerime hamile kaldım ancak 8.haftada kanamam olunca acil hastaneye yattım ve 15 gün kanama ve tedavinin ardından kürtajla bebeklerim alındı. Kalp atışlarını duymak nasip olmamıştı. Genetik test yapıldı ve bebeklerimde herhangi bir kromozom sorunu çıkmadı, yalnız benden kaynaklanan kan pıhtılaşması sorunu olabileceği ve bundan kaynaklı düşüğün gerçekleştiği söylendi.
İkinci tüp bebek tedavimi 2008 yılında Şifa Hastanesinde başlattık ve hamilelik gerçekleşti ancak 8.haftada kontrole gittiğimizde bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve yine kürtajla bebeğim alındı. Eşimden ve benden genetik tetkik istendi, sonucunda eşimde hiçbir yoktu ve bende 13,14 +22 kromozomlarda sorun tespit edildi ve bu genetik sorunum bebeğimede geçmişti ve bebeğimde de aynı kromozomlarda sorun vardı. Birde ikinci gebeliğim süresince sürekli olarak heparin iğneleri, aspirin ve hormon takviyesi alıyordum ancak bunlar bebeğimi yaşatmak için yeterli olmadı.
Aradan nerdeyse 2 sene geçti ve geçtiğimiz Mart ayında hamile kaldığımı öğrendik. Doğal yolla hamile kalmıştım ve dünyalar bizim olmuştu. Herşey güzel gidiyordu, daha doğrusu biz öyle sanıyorduk. 6+1 günlük hamileyken kalp atışlarını duymuştuk, gelişimi çok iyiydi yani herşey yolunda gibi görünüyordu. Doktorum herhangi bir test yapmadan önlem olarak hergün Fraxiparine 0,6 kullandırdı. Ancak yine bebeğim 9+1 haftalıkken kontrole gittiğimizde bebeğimizin kalp atışları durmuştu, bana 7 haftalıkken durduğunu söyledi. Tabi tahmin edersiniz, dünyalar başımıza yıkıldı. Halen kendimizi toparlamış değiliz. Beni en çok üzen eşimin yüzündeki o hüznü görünce işte o zaman herşey dayanılmaz oluyor. Ama onu daha fazla üzmemek için kendimi toparlamaya çalıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. İşte bizim hikayemiz kısaca bu kadar.
Güzel Allahım hiçkimsenin, bizimde hevesini yarım bırakmasın Amin.
inşallah sonuyokcum... gaziden memnun kaldım ben sadece çok kalabalıktı resmen ben doğum yaparken doğum hastanesi gibi olmuştu. hatta ben doğum servisinde değil alt katta kaldım ama şansıma süper tatlı hemşireler vardı. doğum servisindekilerden daha çok ilgilendiler o zman bizimle..şans biraz bu işler..ama yeni binada yapmanı tavsiye ederim ben orada yaptım doğumumu...hele o günler gelsin Allah yardım ediyor..
bir arkadaş iğne saatini sormuş nacizane önerim.. sabah coraspin gece iğne olmak.. gece kan dolaşımı daha yavaşoluyor yattığımız için.. onundan iğne sanki gece daha çok koruyor gibi geliyordu bana..ben son iki gün kala bıraktım iğneyi ve son ana kadar göbekten devam ettim bir sorun olmadı.. benim hep panik olduğum bir konu olduğu için paylaşmak istedim ya bebeğime gelirse diye ama mümkün değil sezeryandan sonra anladım ona ulaşmak için nasıl kesiyorlar malum:)))) çenem düştü kusura bakmayın.. ama yaşayan biri olarak bir kişi için bile yardımın dokunursa çok sevinirim..
ayyy evet ilahi nerden geldi aklına kk doğum ekibi yolda... dinamisi doğurtmuştuk galiba yanlış hatırlamıyosamm....kaydirigubbakcemile3
Allahım emeğini yağlı etsin canım bizde öyle derler sonuna ulaştırsın yani....merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
yav az yakıyomuş falan yaaa bizim evde sizin araba meşhur durumda bilesin... ama benim gözümde sen meşhursun tatlişkom....kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inş sonuc iyi olur. bebişini benim yerime koklarmısın...slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
bende sizden aldığım bilgilerle iğne akşam sabah ta asprini kullanıyorum. Allah hepimizi sizler gibi tamamına ulaştırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?