canım güldürdün beni yaaa,,, evet sanırım almak lazım bi dene yada büşrada var kalp atışlarını duymak için alsam mı ben artık piskopata bağlarım diye almadı eşim. bu arada büşra kullanıyormusun cihazı merak ettim ?umutsevgim geçmiş olsun canım inş en kısa zamand iyileşirsin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun bayan evham bu gecede sevinçten uyumazsın artık bak bide önden gidiyomuş yaramaz hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inş
kız sen pimpirik bişisin dr iyi demiş hala içim rahat değil diyon daha ne yapsın adam aslında sana bir ultrason cihazı almak lazım eve canın sıkıldıkça bakarsın
Tşkr ederim canımmmm geceleri zaten kalkıyorum uykum çok olmuyor. desteğin için sağol.insanın çık ihtiyacı oluyor.amin canım hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına. sağ salim birbirinize kavuşun:Saruboceq: Ben 9 ay boyunca hep öyle yaptım şükür sorun olmadan atlattık.bir de aklında olsun son aylarda zaten çok uykun bölünecek ara sıra kalkıp yürü geceleri kan dolaşımın hareketlensin tabi abartma su içmek için kalkınca falan. benim son aylar çok kalça ağrım oldu topalladım resmen bir ara ama geçti olursa korkmayın. birde son zamanlarda ek kalsiyum verdi bana doktorum. iğneler kemik erimesi yapabiliyor diye. ama pinpiriklenirsen ilaç almamak için bol bol kalsiyumdan zengin gıda tüket. Bir sorun olursa çekinme yaz elimden geldiğince cevaplarım
Allah razı olsunnn benim yapamadığımı yapmışsın. eğer bu kötülükse yaşasın kötülük. benim kaynana seviniyor sanki bebeğimin zor olmasına, geçenlerde hastaneye yattım söylememiştim de kaynanama düşer felan diye eşime telde demiş ki zaten sizin çocuğunuz olmaz ki demiş. sinir kendi derdimizden ayrı birde bunların lafı sözüyle uğraşıyoruz, kan pıhtısı olduğumu söylemedim sonra adımı hastaya çıkarıyorlar.kızlar bizim derdimiz bize yetiyor zaten birde kaynana dırdırına mı katlanacağız.bende gülüşün dediği gibi cevap vermeye başladım ve eşime dedim ki annen konuşurken yanımda ol ki anla ne çektiğimi çünkü artık susmayacağım.tabii eşim korktu(psikolojik savaşta cabası) ve annesini bir daha gelmemek üzere gönderdi ve ailesine eşime bir daha şaka gibide olsa laf söyleyen benim yüzümü göremez dedi.
şimdi ben kötü gelinmiyim evet kötü gelinim.boşver be aysudeciğim:içelim:
canım benim güzelim normal doğum yaptı demişsin kaç haftalıktı onun sorunu ne çok soru sordum üzgünüm istersen sonra söylemerhabalar
berbat durumdayım,komşum 2.kez bebeğini kaybetti,dün geceden beri onunlayım.....normal doğum yaptı evde,çok şükür iyi........4 ay öncesine gittim tekrar,Allah'ım kimseye yaşatmasın,tüm bebişleri evlatları annelerine bağışlasın........Allahım korusun hepimizi........
kanyar kazana atmalı hepsini, biz niye ağaç kovuğundan çıkmış bir koca alamadık ki kızlar bu dertlerimiz olmazdı bari, benmi eşiminde yeğeni bizden bir sene sonra evlendi tabi benim iki düşüğüm oldu, ikincisini neyse onlar evlenmeden bir ay önce yapmıştık ama bebek düştü, ee tabi o benden bir ay sonra doğurdu.( Küçük birde 23 yaşında ) gelin hanımi dediğin gibi hemen ilgi ona, kıskandım mı ne, benim kaynanaya ne oldu ise hemen gelin hanıma benim yanımda şunu ye bunu vereyim gıcık, eşimde hiç beni korumaz laf söyleyemez anasına, benim yanımda bari yapma değil mi yeni kürtaj olmuşum. Ama yaptıkları için hakkımı helal etmiyorum.ay valla bunların hepsi aynı model..bizimkilerde yanar döner..birde o kadan kararsızlar ki...hep hafta plan program değişiyor..anlamıyorum...hızlarına yetişemedim valla...bide düşünün görümcem evlenir evlenmez hemen hamile kaldı..ben böyle...neler yapıyorlar bana...7 aylık çocuğu gözümün önünde nasıl seviyorlar...7 aylık çocuk bu arada anneanne diyor...atta diyor..anne filan onları geçtim bu arada...ama bence hala anne bile demiyor:))))))
canım benim güzelim normal doğum yaptı demişsin kaç haftalıktı onun sorunu ne çok soru sordum üzgünüm istersen sonra söyle
kendine dikkat et yanında ol ama kendini yıpratma ne olur hayırlısıyla güzel günler gelecek :teselli:
canım denden çıkmış galiba....3 aylık bitmişti sanırım..yada 3.ayındaydı..dün doktora gitmiş hem kontrol hemde cinsiyetini öğrenmek için..doktor 1 hafta önce kalbi durmuş demiş...ve sonrası evde doğum yapmış...denden hep yanında..aynı acıları yaşadı tabi beraber...komşunun bu 2.bebeği kaybettiği...sanırım genetik testlerini yaptırıcak artık....allah sabır versin...
Asigul canım önemli olan sen ve bebeğin.. boşver kim ne derse desin.. üzüldüğünde sen ve bebeğinden başka üzülen olmuyor..ayrıca bu bir hastalık değil.kanımızın yapısı böyle normalde anlaşılmayan bir durum ama hamile kalınca sorun çıkarabiliyor. hatta benim arkadaşım ilk doğumundan sonra 2. bebeğinde ortaya çıktı. bazılarında sorun çıkarmıyor bile. sen hep olumlu düşün.. hata seni sevmeyenler için bile olumlu düşün.. deki "Allahım onları çoook mutlu etki benimle uğraşacak konuları olmasın.."sen iyi çağır iyi gelsinn..bu dönemler bebek için huzur çok önemli. ben asla bunu hastalık olarak görmedim. eğer bu iğne değil de bir hap olsaydı başkalrının gözünde de bu kadar büyümezdi. ama önce SEN VE BEBEĞİN unutma...
senden de allah razı olsun canım.artık sende canını sıkma bebeğini düşün.hayırlı olsun bebeğinAllah razı olsunnn benim yapamadığımı yapmışsın. eğer bu kötülükse yaşasın kötülük. benim kaynana seviniyor sanki bebeğimin zor olmasına, geçenlerde hastaneye yattım söylememiştim de kaynanama düşer felan diye eşime telde demiş ki zaten sizin çocuğunuz olmaz ki demiş. sinir kendi derdimizden ayrı birde bunların lafı sözüyle uğraşıyoruz, kan pıhtısı olduğumu söylemedim sonra adımı hastaya çıkarıyorlar.
merhaba kızlar ara sıra geliyorum topiğinize bir pıhtılaşma sorunu olupta hiç bir şey bilmeyen ben :)
szlerin bilgilerini okuyorum öğrenmeye çalışıyorum çünkü bu konuda hiç bir fikrim yok ....
k.v. hepsini allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ben hamileyim dedim perde astırdı bana ucu çıkmış sen tak dedi eşim bırak dedi ben takarım anne hamile dedik duydun mu dedi aman canım nolacak bi şey olmaz dedi ... hepimiz doğurduk dedi gördü sonunu allahın cezası ...
tsma bu dua kenzül arş duası 7 cuma ezanla sela arasında okuyorsun
dilekte bulunuyorsun ben 2-3 sefer yaptım allah dualarımız kabul etsin
amin inşallah tsma allah kabul etsin
kızlar bir şey sormak istiyorum pıhtılaşma problemi olup hamilelik haricinde iğne yapan var mı
yani normal zamanda başka bir yerde olkudum haftada 2 kere dr. iğne vermiş ben şimdi
coraspirin ve folik asit alıyorum henüz hemotoloğa gitmedim yada kadın doğuma
tşk. ederim tsma çalşınca izin almak problem bende en kısa zamanda dr. gitmek
ve bu sonuçları göstermek istiyorum ezbere bir şeyler yapmak içimede sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?