Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım güldürdün beni yaaa,,, evet sanırım almak lazım bi dene yada büşrada var kalp atışlarını duymak için alsam mı ben artık piskopata bağlarım diye almadı eşim. bu arada büşra kullanıyormusun cihazı merak ettim ?

Tşkr ederim canımmmm geceleri zaten kalkıyorum uykum çok olmuyor. desteğin için sağol.insanın çık ihtiyacı oluyor.

Allah razı olsunnn benim yapamadığımı yapmışsın. eğer bu kötülükse yaşasın kötülük. benim kaynana seviniyor sanki bebeğimin zor olmasına, geçenlerde hastaneye yattım söylememiştim de kaynanama düşer felan diye eşime telde demiş ki zaten sizin çocuğunuz olmaz ki demiş. sinir kendi derdimizden ayrı birde bunların lafı sözüyle uğraşıyoruz, kan pıhtısı olduğumu söylemedim sonra adımı hastaya çıkarıyorlar.

canım benim güzelim normal doğum yaptı demişsin kaç haftalıktı onun sorunu ne çok soru sordum üzgünüm istersen sonra söyle
kendine dikkat et yanında ol ama kendini yıpratma ne olur hayırlısıyla güzel günler gelecek :teselli:

kanyar kazana atmalı hepsini, biz niye ağaç kovuğundan çıkmış bir koca alamadık ki kızlar bu dertlerimiz olmazdı bari, benmi eşiminde yeğeni bizden bir sene sonra evlendi tabi benim iki düşüğüm oldu, ikincisini neyse onlar evlenmeden bir ay önce yapmıştık ama bebek düştü, ee tabi o benden bir ay sonra doğurdu.( Küçük birde 23 yaşında ) gelin hanımi dediğin gibi hemen ilgi ona, kıskandım mı ne, benim kaynanaya ne oldu ise hemen gelin hanıma benim yanımda şunu ye bunu vereyim gıcık, eşimde hiç beni korumaz laf söyleyemez anasına, benim yanımda bari yapma değil mi yeni kürtaj olmuşum. Ama yaptıkları için hakkımı helal etmiyorum.

canım denden çıkmış galiba....3 aylık bitmişti sanırım..yada 3.ayındaydı..dün doktora gitmiş hem kontrol hemde cinsiyetini öğrenmek için..doktor 1 hafta önce kalbi durmuş demiş...ve sonrası evde doğum yapmış...denden hep yanında..aynı acıları yaşadı tabi beraber...komşunun bu 2.bebeği kaybettiği...sanırım genetik testlerini yaptırıcak artık....allah sabır versin...

Asigul canım önemli olan sen ve bebeğin.. boşver kim ne derse desin.. üzüldüğünde sen ve bebeğinden başka üzülen olmuyor..ayrıca bu bir hastalık değil.kanımızın yapısı böyle normalde anlaşılmayan bir durum ama hamile kalınca sorun çıkarabiliyor. hatta benim arkadaşım ilk doğumundan sonra 2. bebeğinde ortaya çıktı. bazılarında sorun çıkarmıyor bile. sen hep olumlu düşün.. hata seni sevmeyenler için bile olumlu düşün.. deki "Allahım onları çoook mutlu etki benimle uğraşacak konuları olmasın.."sen iyi çağır iyi gelsinn..bu dönemler bebek için huzur çok önemli. ben asla bunu hastalık olarak görmedim. eğer bu iğne değil de bir hap olsaydı başkalrının gözünde de bu kadar büyümezdi. ama önce SEN VE BEBEĞİN unutma...

Alah yardımcısı olsun, koruyucu hekimlik felan diyorlar ya ya keşke iki veya üç düşük olmadan daha önce yapsalar testleri ya hiç olmazsa böyle yıpranmayız, önlemini alırız iğne ilaç ne biliyim.

Allah razı olsun canım benim cuma günü inşallah ne dileğin varsa versin Rabbim gözlerim yaşardı inş yapacağım söylediklerini.

arkadaşlar bir dua var...her sıkıntıya iyi geliyormuş...bende yazmak istedim...bende allah kısmet ederse bu akşam başlıcam....

Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.

La ilahe illellahül hakemül adlül metin.

Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.

La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.

La ilahe illellahü sükran li ni´metih.

La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.

Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..

Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.

Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:

Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.

Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.

Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.

Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.

Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.

Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.

Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.

Inneke entel kerimül kebiru.

Hasbünellahü ve ni´mel vekil.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

merhaba kızlar ara sıra geliyorum topiğinize bir pıhtılaşma sorunu olupta hiç bir şey bilmeyen ben :)
szlerin bilgilerini okuyorum öğrenmeye çalışıyorum çünkü bu konuda hiç bir fikrim yok ....

k.v. hepsini allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ben hamileyim dedim perde astırdı bana ucu çıkmış sen tak dedi eşim bırak dedi ben takarım anne hamile dedik duydun mu dedi aman canım nolacak bi şey olmaz dedi ... hepimiz doğurduk dedi gördü sonunu allahın cezası ...

senden de allah razı olsun canım.artık sende canını sıkma bebeğini düşün.hayırlı olsun bebeğina.s.
aynen bende söylemedim valla.anlamazlar ki zaten.Allahtan onlar adanada başım ağrımıyor.yılda 1-2 biz gideriz memlekete 3-4gün kalır kaçarız bizimkilerde orda.birgün annemlerde birgün onlarda.işte böyle.

tsma bu dua kenzül arş duası 7 cuma ezanla sela arasında okuyorsun
dilekte bulunuyorsun ben 2-3 sefer yaptım allah dualarımız kabul etsin

offf ya herkes dertli bu konuda ne yzık ki...neyse takmaylım onları arkadaşlar...bizim bebişlerimiz gelicek onlarla ilgilenicez....kaynanalara sevdirmicez:)))sanki sevmek isteyeceklerde....bebişlere konsantre olalım:))))))boşverin....acaba onlar bizleri nasıl çekiştiriyorlar:)))))

hem torun torun derler milletin içinde oluncada çekemezler
zaten 6 aylık olana karnın belli olana kadar hiç söylemeyeceksin ama işte
ben kocama söz geçiremiyorum bu konuda hakkımızda hayırlısı

tsma bu dua kenzül arş duası 7 cuma ezanla sela arasında okuyorsun
dilekte bulunuyorsun ben 2-3 sefer yaptım allah dualarımız kabul etsin

haklısın canım 7 cuma ezanla sela arasında ...ama sıkıntılı olduğunuz her anda...yada şafak vaktide olsa okuyun diyor...helede 2 rekat namaz kılın okuyun diyorlar...rabbim niyetimizi biliyor..ben çalıştığımdan ezanla sela arası okuyamam...allah kabul etsin..çok güzel dua .

amin inşallah tsma allah kabul etsin

kızlar bir şey sormak istiyorum pıhtılaşma problemi olup hamilelik haricinde iğne yapan var mı
yani normal zamanda başka bir yerde olkudum haftada 2 kere dr. iğne vermiş ben şimdi
coraspirin ve folik asit alıyorum henüz hemotoloğa gitmedim yada kadın doğuma

sadece doğum dan sonra bir süre daha devam ediyorsun..ama normal zamanda iğnede yok aspirinde yok benim bildiğim tabi...

tşk. ederim tsma çalşınca izin almak problem bende en kısa zamanda dr. gitmek
ve bu sonuçları göstermek istiyorum ezbere bir şeyler yapmak içimede sinmiyor

tşk. ederim tsma çalşınca izin almak problem bende en kısa zamanda dr. gitmek
ve bu sonuçları göstermek istiyorum ezbere bir şeyler yapmak içimede sinmiyor

canım ya o sıkıntıyı ben iyi bilirim...sanki keyfi izin alıyormuşum gibi davranıyorlardı bana...testleri yaptırmak ayrı sorun sonuçlara doktora göstermek ayrı bir sorun..sonrasında tedavi ayrı bir sorun...hakkımızda hayırlısı...senin test sonuçların ne????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…