Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynen öyle canım izin almak dert benim sonuçlarım
FAKTÖR V LEDıEN (G1691A) NORMAL
FAKTÖR V R2 (H1299R) HETEREZıGOT MUTASYON
PROTROMBıN(G20210A) NORMAL
MTHFR(C677T) HETEREZıGOT MUTASYON
MTHFR(A1298C)HETEREZıGOT MUTASYON
FAKTÖR XIII (V34L) NORMAL
PAI-1(4G/5G) 5G/5G
EPCR (A4600G- G4678C) OLARAK ÇIKTI.
baya sorun var sanırım doğru olan bir şey yok gibi

değerlerimiz aynı canım...(yanlış hatırlamıyorsam)coraspin elevit kullanıyorum.hamile kalırsam inş....(lütfen hamile kalayım artık) iğnelere başlıcaz...korkma korkma iyi sonuçların...ben hemetoğa filan gittim..önemsemiyorlar canım heterozigotları..toplumun yarısı böyle deyip yolluyorlar.::::))))))

ayy canım tsma içime su serptin :) bende hepsinde değerler farklı olunca baya panikledim
benim zaten farklı problemim var hipoluyum . 4 aşılama 3. 25 haftalık düşük doğum maleseff....
sonra 1 aşılama daha sonra tüp bebek onda da dış gebelik oldu 2 tüpümde alındı artık tek şansım
tüp bebek donmuşlarımda tutmadı sonra genetiğe gittim bu sonuçları yeni aldım hala şoktayım...

merhaba kızlar hayırlı cumalar
ben bugün dişçiye gidicem offff ağrı yapmıyor ama sanırım çürük kad doğ. drum kansız bir işlemse yaptır yok çekim falan yapılacaksa 10 gün önce aspirini 2 gün önce iğneyi bırak dedi ne yapıcam bilemiyorum inş çekim olmaz kıslar ayy ne yapıcam ben

büyük ihtimalle pıhtılaşmadan dolayı bebeğini kaybettin allah yardımcımız olsun tatlım...umarım tüp bebek olur ve bizim yeğenlerin sayısı daha da artar...birde ikiz olurmuş ne süper olur dimi...ay inş..ikiz olsun

canım bu kadar kayıptan sonra drun genetik testi istemekte birazcık geç kalmış boşu boşuna yıpratmışlar seni neyse en azından şuan sorunun ne olduğunu biliyorsun tsma nın dediği gibi evet çoğu kişi heterozigot ama sen yinede tedbiri elden bırakma hayırlısıyla bundan sonra denediğin ilk tüp bebek tutar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
geçmiş olsun canım diş doktorunlla mutlaka görüş ve eğer ilaç (antibiyotik) veya başka işlem yapacaksa uyuşturucu tarzda ilaç verecekse mutlaka kadın doğ doktoruna sor

tşk. ederim kızlar gülüş genetik testleri takip eden dr. istemedi
ist. yazıştığım bir dr. önerdi . kendi çabamla buldum anlayacağınız
zaten şu anda başlamaktan en çok korkmamın sebebi ank. gidecek yer
nasıl bulacağım o kadar çok dr. gezdim ki sayılı 1-2 yer kaldı hayırlısı bakalım

ankarada lütfü hocaya gittin mi o dr.çok meşhur ve çok iyiymişşşşş

yaw bazen tabiii bazılarını tenzih ediyorum ama şu doktorların kafalarını birbirine vurasım geliyor :mymeka:
canım dr konusunda evet tsma nın dediği gibi lütfi hoca diyor burdaki çoğu arkadaş ama bunun dışında aysude ile de görüşebilirsin butür konularda seni yönlendirebilir sağlık sektöründe çalışıyor çünkü

hamile kalabilirsem zaten takip için ona gitmeyi düşünüyorum ama
tüp bebek yapmıyor sanırım bu konuda bir bilgi bulamadım ?

kızlar vall açok yardımcı oldunuz tşk. ederim yolumu kaybetmiş bir haldeyim
iş yerinden izin alamıyorum 2. tüp hakkım son
bide pıhtılaşma çıktı nerden başlayacağımı bilemedim...

bende katıldım işte aranıza kızlar geldikçe tanışıp fikir alıyorum
feryadla konuştuk ama merkezi sormadım.

hamile kalabilirsem zaten takip için ona gitmeyi düşünüyorum ama
tüp bebek yapmıyor sanırım bu konuda bir bilgi bulamadım ?

gülüş dediği gibi aysude daha iyi bilir...birde ankadardan feryad var..oda tüp bebek denedi...sanırım yakında tekrar başlıcak ve anne olucak inşşş..olmazsa ferdaylada görüşebilirsin...günlünü ferah tut canım:)

kızlar vall açok yardımcı oldunuz tşk. ederim yolumu kaybetmiş bir haldeyim
iş yerinden izin alamıyorum 2. tüp hakkım son
bide pıhtılaşma çıktı nerden başlayacağımı bilemedim...

aşkolsun tşkk ne demek...keşke elimizden daha fazlası gelse...daha fazlasını yapabilsek...ama herşeyden allahtan...dilerim yüce rabbimden en hayırlı zamanda bebeşin gelir...hatta tedaviyi gerek kalmaz..sana süpriz yapar....ay ne güzel olur...bende bu ayda yok galiba arkadaşlar...sanırım yine istemesemde..doktor yolu gözüküyor...akıtıcam paramı...sabrımı...elden ne gelir..

bende katıldım işte aranıza kızlar geldikçe tanışıp fikir alıyorum
feryadla konuştuk ama merkezi sormadım.
canım 2. tüp bebekten sonra deneme yapamıyormusun neden son dedin
hem öncelikle gerçekten tüm hastalıklarınla ilgili dosyanı kapıp drun kapısına dayanıyorsun nedenini ve niçinini onlarla sorguluyorsun tamam mı içini rahatlatmayıda unutma çünkü stress bazı hormonları askılayarak döllemeyi engelliyor
canım yukarıda yazdığım şeyler senin içinde geçerli çok panik ve endişelisin seni çoooooooooooooookkkkkkkkk iyi anlıyorum ama insan kendi kendinin doktorudur kendini telkin etmeyi sakinleştirmeyi öğrenmelisin zaman tutma sadece sevdiğin için istediğin için eşinle ol inan aşk meyvesi daha çabuk tutuyor :kedi:

doğru söylüyorsun sonuna kadar katılıyorum..ama işte ne biliyim...aslında hem çok rahatım hemde stresliyim...aslında soğuk kanlıyımdır...ama şöyle söyliyim sana...
ben düşüğümden sonra doktor dediki sağlıklı insanlarda olur...benim içimden bir ses araştır dedi...ve genetik testleri yaptırdım....malum heterozigot çıktı...şimdide içimden bir ses doktora git diyor...çünkü en son doktor bana pko başlangıcı var dedi ama başka bir şey demedi ilaçda vermedi...belki ondan olmuyor...en azından bileyim..böyle her ay beklemekte zor be gülüm...ksit varsa ilaç filan verir en azından öyle yani...

NE OLUR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN NEDENSİZ INFERTILITE OLANLAR İÇİN SÖYLEDİM ohaoldumsmile

canım benim ilk düşüğün olduğu için araştırmaya gerek duymamıştır ama bak en azından öğrendin için rahat edecekse tabiki kanaman olursa eğer git en azından kistin durumunu öğrenirsin genelde basit kistlerde ilaç veriyorlar yada vermiyorlar bisonraki kanamada gider diyorlar sen git doktoruna baktır için rahat etsin ama dediğim gibi zaman tutma tamam mı şekercik

NE OLUR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN NEDENSİZ INFERTILITE OLANLAR İÇİN SÖYLEDİM ohaoldumsmile

yok gülüm neden yanlış anlıyım...belki senin dediğin gibidir..stresten..bilmiyorum...gıcık doktorlar tam bir şey söylemiyorlar...sen bunları boşverrrrr...hamişliğin tadını çıkar...keyfin nasıl...nasıl gidiyor iğne..ilaçlar...var mı bir şikayetin..mide bulantısı filan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…