Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet ağızlarından cımbızla cevap alıyorsun bende sinirleniyorum ama benim bi şansım var eczacı ve doktor müşterim çok onları yakalayıp soruyorum sağolsunlar oturup uzuuuunn uzuuunnn anlatıyorlar
iğnemi ben vuruyorum şimdilik sorun yok mide bulantım biöncekindede olmamıştı şimdide yok çok şükür sadece iğne olduktan sonra elim ayağım gidiyor güçsüz kalıyorum morarma kanama olmadı çok acıkıyorum çabuk kilo alıcam anlaşılan cokacimcoook

onlar için herşeye değer be gülüm...dilerim sonuna kadar böyle güzel gider...kolaycık geçirirsin hamileliği...hiç anlamadım ne çabuk geçti dersin::))))

tsma gül için dileklerine ben de katılıyorum....inş. çook sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirip bebişinede sağlıkla kavuşacak.........
komşum,7yıllık arkadaşım doktora gitti şimdi,ben gitmedim,ablası var yanında,kalabalık yapmayayım dedim........bugün ben de doktora gidecektim ama (KBB) o kadar yorgunum ki bende,gidemedim,yarına erteledim.............offffffff offfffffffffffffff
Büşra nasıl acaba?operasyon sorunsuz geçmiştir inş.
Aysude nerde aysude........iyi değil mi halaaa...........

onlar için herşeye değer be gülüm...dilerim sonuna kadar böyle güzel gider...kolaycık geçirirsin hamileliği...hiç anlamadım ne çabuk geçti dersin::))))
değer canım değer inşallah hayırlısıyla çabuk geçti derim
hayırlısıyla sizlerinde güzel haberlerinizi alırsam bu dünyada benden mutlusu olamaz :teytey:

sağol canım benim hayırlısıyla dediğim gibi sizin hayırlı haberinizi aldığımda benden mutlusu olmayacak
tam doğruluyorum yeni bir rüzgar gelip dallarımı eğiyor.......
kaldıramayacağımız yükü yüklemezmiş dağına göre kar verirmiş Rabbim bununda üstesinden gelip silkinip ayağa kalkacaksın canımıniçi senin sışında kimse senin canını acıtamaz
şu kulak meselene ağırlık verirsen iyi olacak çünkü sende önemlisin sende değerlisin
(hep hayırlısıyla diyorum farkındayım) hayırlısıyla komşun arkadaşın sağlıklı bebişine bidahaki sefere kavuşur

oooff off bakanlığa gittik geldik yoğun bi gündü... Hummu bebişi ile geldi onlarla ilgilendim sabahleyin . Eymen bebek iyi konjenital hipotroidi olduğu tespit edilmişti ilaç başlandı bizim hastanede iyi bir endokrin hocası var kadın allah razı olsun hiç ikiletmedi baktı çok iyi dedi takip etcez dedi.. şimdi bebeğimiz kontrolde...
tam doğruluyorum yeni bir rüzgar gelip dallarımı eğiyor.......
ahhhh ahhhh o rüzgarı netmeli ... Dün hormonların etkisinden kötüydüm şimdi hem hormon etkisinden hem kaynana etkisinden kötüyüm.... Kocama söylücem artık görüşmek istemiyorum her bi araya geldiğimizde onun doğum hikayelerini dinlemekten ve laf sokuşturmalarından bıktımmm... çok kötüyüm çokk...

Ben kaçar kızlar allahtan bi zarar gelmezse yarın feryad ve kocişi bize gelcekler ve hava iyi olursa bağ evine gitcez inşallah.... Hadi görüşürüz hepinizi çok öpüyorummm....

Ben kaçar kızlar allahtan bi zarar gelmezse yarın feryad ve kocişi bize gelcekler ve hava iyi olursa bağ evine gitcez inşallah.... Hadi görüşürüz hepinizi çok öpüyorummm....
kuzum benim yaaaa takma şu kaynananı kafana boşver onu konuşsun dursun
hadi bakalım inşallah hava iyi güzel olurda ikiniz içinde iyi olur değişiklik olur

kızlar tosunumun resmini koydum...nasıl ama..canım o benim...onu ben büyüttüm...tam ısırmalık ya...haftaya geliyor..çok özledim tatlışkomu...

tekrar merhaba kızlar iş yeri malum arada çıkıyorum
aysuyu kaçırdım merkez soracaktım :) neyse tekrar karşılaşırız sanırım ..
herkese iyi hafta sonları diliyorum hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…