yav az yakıyomuş falan yaaa bizim evde sizin araba meşhur durumda bilesin... ama benim gözümde sen meşhursun tatlişkom....kaydirigubbakcemile3
neymiş markası yahu meraklandım, ben üç aydır araba kullanamıyorum eşim ve arkadaşlar yasak koydu kasılırsın bebğe bişi olur kullanmayı ver bakalım dediler. özledim yaa Allahın izni ile bebiş bir olsun sağlıklı sıhhatli atacam arabaya gezecem annensine götürecem kadın benim bebe olsun diye adak adamış benden daha perişan anne işte...
merhaba kızlar ara sıra geliyorum topiğinize bir pıhtılaşma sorunu olupta hiç bir şey bilmeyen ben :)
szlerin bilgilerini okuyorum öğrenmeye çalışıyorum çünkü bu konuda hiç bir fikrim yok ....
k.v. hepsini allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ben hamileyim dedim perde astırdı bana ucu çıkmış sen tak dedi eşim bırak dedi ben takarım anne hamile dedik duydun mu dedi aman canım nolacak bi şey olmaz dedi ... hepimiz doğurduk dedi gördü sonunu allahın cezası ...
amin inşallah tsma allah kabul etsin
kızlar bir şey sormak istiyorum pıhtılaşma problemi olup hamilelik haricinde iğne yapan var mı
yani normal zamanda başka bir yerde olkudum haftada 2 kere dr. iğne vermiş ben şimdi
coraspirin ve folik asit alıyorum henüz hemotoloğa gitmedim yada kadın doğuma
bende katıldım işte aranıza kızlar geldikçe tanışıp fikir alıyorum
feryadla konuştuk ama merkezi sormadım.
tam doğruluyorum yeni bir rüzgar gelip dallarımı eğiyor.......
hah işte bu süper olur hihoyyyt hihoyyytsıra kim de diye sormuşsunuzzz sizi gidi sizi.........zaten kaç kişi kaldı kiiiii......oluversin hepsi birden bu ay işte ne güzel olur :Saruboceq:
küsmeeeeeeeeeee :gitme:bugün bana kimse cevap yazmamış güzün dışında küstüm gidiyom
oooff off bakanlığa gittik geldik yoğun bi gündü... Hummu bebişi ile geldi onlarla ilgilendim sabahleyin . Eymen bebek iyi konjenital hipotroidi olduğu tespit edilmişti ilaç başlandı bizim hastanede iyi bir endokrin hocası var kadın allah razı olsun hiç ikiletmedi baktı çok iyi dedi takip etcez dedi.. şimdi bebeğimiz kontrolde...
ahhhh ahhhh o rüzgarı netmeli ... Dün hormonların etkisinden kötüydüm şimdi hem hormon etkisinden hem kaynana etkisinden kötüyüm.... Kocama söylücem artık görüşmek istemiyorum her bi araya geldiğimizde onun doğum hikayelerini dinlemekten ve laf sokuşturmalarından bıktımmm... çok kötüyüm çokk...
Ben kaçar kızlar allahtan bi zarar gelmezse yarın feryad ve kocişi bize gelcekler ve hava iyi olursa bağ evine gitcez inşallah.... Hadi görüşürüz hepinizi çok öpüyorummm....
kuzum benim yaaaa takma şu kaynananı kafana boşver onu konuşsun dursun
hadi bakalım inşallah hava iyi güzel olurda ikiniz içinde iyi olur değişiklik olur
bugün bana kimse cevap yazmamış güzün dışında küstüm gidiyom
ilahiii feryad...bende saç diplerim niye acıyo diye bakınıp duruyodum.. meğer saçımdan tutmuş çekiyomuşşş kaydirigubbakcemile3canım gözümden kaçmış bu mesajın ara ara çatladım kızkaydirigubbakcemile3 tebi senin gözünde ben menşur olcam yoksaaaaaaaalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
oooyyyy oyyyyy gizli tutuyor bilgileri hatun görüyomusun..... aman ben adet oldumda hamile kalması kaldı..... sempatiksalakcinnisıra kim de diye sormuşsunuzzz sizi gidi sizi.........zaten kaç kişi kaldı kiiiii......oluversin hepsi birden bu ay işte ne güzel olur :Saruboceq:
kıs bugün kimseye cevap yazmamıştım kızma kızmaaaaaaaaa zemuszemus zemuszemus olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt alkisalkisalkisbugün bana kimse cevap yazmamış güzün dışında küstüm gidiyom
ah canımıniçi yaaaaa keşke aynı yerde olsaydık yarın bende gelirdim sizle yada ikinizinde tayini buraya çıksa heheheheheeeeeee süper olurdu bu sefer bizim bağa giderdikkeşkem sennen de aynı yerde olsaydık be olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 inş. canım program kesinleşti mi snin kociş benim kocişi arayacaktı inş. bir aksilik çıkmaz olumunekankayizsmileŞeniz
ilahiii feryad...bende saç diplerim niye acıyo diye bakınıp duruyodum.. meğer saçımdan tutmuş çekiyomuşşş kaydirigubbakcemile3
oooyyyy oyyyyy gizli tutuyor bilgileri hatun görüyomusun..... aman ben adet oldumda hamile kalması kaldı..... sempatiksalakcinni
kıs bugün kimseye cevap yazmamıştım kızma kızmaaaaaaaaa zemuszemus zemuszemus olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt alkisalkisalkis
ah canımıniçi yaaaaa keşke aynı yerde olsaydık yarın bende gelirdim sizle yada ikinizinde tayini buraya çıksa heheheheheeeeeee süper olurdu bu sefer bizim bağa giderdik
kuzu benim herif daha netleşmemiş çalışma durumu netleşir netleşmez arayacakmış senin kocişi... Pazar gününe kalma durumu çok yüksek görünüyorrrr yaaaa lütfen görev çıkmasın lütfennnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?