Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yav az yakıyomuş falan yaaa bizim evde sizin araba meşhur durumda bilesin... ama benim gözümde sen meşhursun tatlişkom....kaydirigubbakcemile3

canım gözümden kaçmış bu mesajın ara ara çatladım kız kaydirigubbakcemile3 tebi senin gözünde ben menşur olcam yoksaaaaaaaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

canım merak etmişsin söyleyim pejo 307 sw arabamızın modeli ama çok ahat ,geniş ve de çok konforlu ben memnunum anlayacağın kaydirigubbakcemile2

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı kaydirigubbakcemile3 yav birde kadın olcaklar kadın kadını daha iyi anlaması gerekmez mi?alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım ben tedaviyle hamile kalacam kısmetse tedaviye başlayınca iğnelere de başlıyorum ben gebelikten önce yani...

sıra kim de diye sormuşsunuzzz sizi gidi sizi.........zaten kaç kişi kaldı kiiiii......oluversin hepsi birden bu ay işte ne güzel olur :Saruboceq:

bugün bütün enerjimi toplayım da yarın sana enjekte edecem inş. onları bensempatiksalakcinni dayanamıyorum bu kadar üzülmene

Ben kaçar kızlar allahtan bi zarar gelmezse yarın feryad ve kocişi bize gelcekler ve hava iyi olursa bağ evine gitcez inşallah.... Hadi görüşürüz hepinizi çok öpüyorummm....

kaydirigubbakcemile5 inş. canım program kesinleşti mi snin kociş benim kocişi arayacaktı inş. bir aksilik çıkmaz olumunekankayizsmileŞeniz

bugün bana kimse cevap yazmamış güzün dışında küstüm gidiyom

kız olar mı okulda okudum yazdıklarını ama çok yoğundum bugün vekaleti müdür bana bıraktı misafirler vardı okulda yazını okudum güle güle gezdim sonra akşama kadar sende çok fena potansiyel var ha kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

canım gözümden kaçmış bu mesajın ara ara çatladım kız kaydirigubbakcemile3 tebi senin gözünde ben menşur olcam yoksaaaaaaaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
ilahiii feryad...bende saç diplerim niye acıyo diye bakınıp duruyodum.. meğer saçımdan tutmuş çekiyomuşşş kaydirigubbakcemile3

sıra kim de diye sormuşsunuzzz sizi gidi sizi.........zaten kaç kişi kaldı kiiiii......oluversin hepsi birden bu ay işte ne güzel olur :Saruboceq:
oooyyyy oyyyyy gizli tutuyor bilgileri hatun görüyomusun..... aman ben adet oldumda hamile kalması kaldı..... sempatiksalakcinni

bugün bana kimse cevap yazmamış güzün dışında küstüm gidiyom
kıs bugün kimseye cevap yazmamıştım kızma kızmaaaaaaaaa zemuszemus zemuszemus olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 inş. canım program kesinleşti mi snin kociş benim kocişi arayacaktı inş. bir aksilik çıkmaz olumunekankayizsmileŞeniz

kuzu benim herif daha netleşmemiş çalışma durumu netleşir netleşmez arayacakmış senin kocişi... Pazar gününe kalma durumu çok yüksek görünüyorrrr yaaaa lütfen görev çıkmasın lütfennnnnnn:Saruboceq:

ben göz dağını vereyim de ona göre lmaz: amanın cadılığım üstümde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah canımıniçi yaaaaa keşke aynı yerde olsaydık yarın bende gelirdim sizle yada ikinizinde tayini buraya çıksa heheheheheeeeeee süper olurdu bu sefer bizim bağa giderdik

kız benim tayinim oraya çıkarsa kaynanayı boğmamklava: garanti ben seni tatilde görürüm kuzu ya da bizim olduğumuz yere gel kaydirigubbakcemile3delikafadulden

ben kaçar kızlar malum yarın misafirim olabilir hazırlık falan yapim... cici cici mamalar hazırlıyım dimi ama...kaydirigubbakcemile3 çok acıktım bi an önce karnımı doyunmak istiyorummmmm............. sempatiksalakcinni gözüm döndü valla....

hayırlısı olsun canım ama çıkmamasını istiyoruz tabi :Saruboceq: yoksa ağlarız senağlama yok yok ağlamayalım vazgeçtim şebeklik yapıp yapıp gülelimlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…