Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız yorma kendini misafirde umduğunu değil bulduğunu yesin laelaelaelaelaedelikafadulden

ah canımıniçi yaaaaa keşke aynı yerde olsaydık yarın bende gelirdim sizle yada ikinizinde tayini buraya çıksa heheheheheeeeeee süper olurdu bu sefer bizim bağa giderdik
keşkeeee ne güzel olurduuuuu..........

ben göz dağını vereyim de ona göre lmaz: amanın cadılığım üstümde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy korktum ben be yavvvv eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kız benim tayinim oraya çıkarsa kaynanayı boğmamklava: garanti ben seni tatilde görürüm kuzu ya da bizim olduğumuz yere gel kaydirigubbakcemile3delikafadulden
sen merak etme elbirliği yapar senin kaynanayı alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato: yaparız kaydirigubbakcemile3
keşkeeee ne güzel olurduuuuu..........

ayyy korktum ben be yavvvv eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
sen gel bari feryad gelmiyooooo kaydirigubbakcemile

sen merak etme elbirliği yapar senin kaynanayı alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato: yaparız kaydirigubbakcemile3

kız gelmiyom değil tırsıyom kaydirigubbakcemile3 sinirime hakim olamamaktan korkuyom ne edeyim delikafadulden

hah işte bu süper olur hihoyyyt hihoyyyt

küsmeeeeeeeeeee :gitme:

küsçeeemmm banane :dilcikar::dilcikar: o kadar dil döktüm aysudeye taktik neyim verdim oğlum amuda bilem kalktı ama kisme oralı olmadı.

var demiiii valla ben o enerjiyi nereye harcıyım diye uğraşıyodum bugün. eeee allahın sopası yok. belim başladı ağrımaya potansiyelide gördük kotansiyelide.

kızcaaamm kızmayınca olmuyo klava:klava:klava:

ama siz böyle yazınca ben de dayanamıyom ki işteee yaaa gamyoncuiremsu hemen uslu çocuk oluveriyom valla. ama senin şu kaynana beni sinir etti bilesin. -tatlicadiarzu-

kızlaaaaarrr meldal sonuyok yarın geliosanız kesin bana özleden mesaj atın sabah kalkınca bakayım ona göre boşuna beklemiim orda elektrik direği vari. bak zate belim ağrıyo duramam ayakta bekletmeyin haa gelcekseniz.

Allah razı olsun canım

hamileyim demiyon uslu uslu oturmuyon zıp zıp zıplıyon tabi belinde ağrır başka biyerinde kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu :roflol:

slm kızlarrrr
gülüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balım hamileymişsinn:lepi:cokk sevindimmm allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıklaa inşlah.beni sorarsanız uzun zamndır temizlik ve misafirle boğuşuyorum ihmal ettim kkyı22 haftalık olduk biz teyzeleri cinsiyetini göstermiyo bizim sıpa hala ama cokta önemi yok sağlıklı ya yetiyo banaa.eeee sizler ne yapıonuz bakalımm başka hbrler varmı ben girmeyeliiii hadi anlatın bak merak ediyorummmmmmmmmm:uhm:

bendende iyilik kuşumm biraz yoruldum ama değdi mis gibi oldu ewimmhihoyyytohh tatile giriyosun demiii az kaldı ama sizde yorulmuşsunuzdur bütün kış dinlen canımmm olumunekankayizsmile

kız yorma kendini misafirde umduğunu değil bulduğunu yesin laelaelaelaelaedelikafadulden
bak sennnnnnnnn sempatiksalakcinni

tebi sen benim hep gülen yüzümü gördün azıcık kork :roflol:
annnnee korktummm çok korktumm eyvahedigeldismile

feryad agam destur verirse gelirim bacım... malum gülen yüzün altındakini görmk istemem..... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

tedim dayağımı oturdumm... ya baharım kafamın hep aynı yerine vurdun ama olmazki ama..... yazık ban ....delikafadulden delikafadulden delürdüm en sonundaaaa.......

destur veririm verir sen merak etme bizim program pazara kalmış canımcım neyse kısmet artık ne edek :sinifsinif:

hamileyim demiyon uslu uslu oturmuyon zıp zıp zıplıyon tabi belinde ağrır başka biyerinde kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu :roflol:

yaaa sorma allah zıplama yaa kulum zıplatırım dedi dün gecede ateşim çıktı zar zor düşürdük valla. neyse ben dersimi aldım şimdilik pturdum totomun üstüne. ama sadece şimdilik bilesiniz.

anaaam kafana mı geldüüüüü valla sinirlenünce nereye vurduğumu şaşırıyooom kuzuuummm gel öpiiim geçsiinnn:teselli::teselli::teselli: ah bana klava: kız hem delülük iyidür haa napçan akıllı olupta.

hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :)Şeniz

günaydınlar pıh pıh pıhtıcıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…