ben kaçar kızlar malum yarın misafirim olabilir hazırlık falan yapim... cici cici mamalar hazırlıyım dimi ama...kaydirigubbakcemile3 çok acıktım bi an önce karnımı doyunmak istiyorummmmm............. sempatiksalakcinni gözüm döndü valla....
keşkeeee ne güzel olurduuuuu..........ah canımıniçi yaaaaa keşke aynı yerde olsaydık yarın bende gelirdim sizle yada ikinizinde tayini buraya çıksa heheheheheeeeeee süper olurdu bu sefer bizim bağa giderdik
ben göz dağını vereyim de ona görelmaz: amanın cadılığım üstümde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
keşkeeee ne güzel olurduuuuu..........
ayyy korktum ben be yavvvv eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
sen merak etme elbirliği yapar senin kaynanayı alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato: yaparız kaydirigubbakcemile3kız benim tayinim oraya çıkarsa kaynanayı boğmamklava: garanti ben seni tatilde görürüm kuzu ya da bizim olduğumuz yere gel kaydirigubbakcemile3delikafadulden
sen gel bari feryad gelmiyooooo kaydirigubbakcemilekeşkeeee ne güzel olurduuuuu..........
ayyy korktum ben be yavvvv eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
sen merak etme elbirliği yapar senin kaynanayı alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato: yaparız kaydirigubbakcemile3
sen gel bari feryad gelmiyooooo kaydirigubbakcemile
canım merak etmişsin söyleyim pejo 307 sw arabamızın modeli ama çok ahat ,geniş ve de çok konforlu ben memnunum anlayacağın kaydirigubbakcemile2
hah işte bu süper olur hihoyyyt hihoyyyt
küsmeeeeeeeeeee :gitme:
kız olar mı okulda okudum yazdıklarını ama çok yoğundum bugün vekaleti müdür bana bıraktı misafirler vardı okulda yazını okudum güle güle gezdim sonra akşama kadar sende çok fena potansiyel var ha kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
ilahiii feryad...bende saç diplerim niye acıyo diye bakınıp duruyodum.. meğer saçımdan tutmuş çekiyomuşşş kaydirigubbakcemile3
oooyyyy oyyyyy gizli tutuyor bilgileri hatun görüyomusun..... aman ben adet oldumda hamile kalması kaldı..... sempatiksalakcinni
kıs bugün kimseye cevap yazmamıştım kızma kızmaaaaaaaaa zemuszemus zemuszemus olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt alkisalkisalkis
arkadaşlar bir dua var...her sıkıntıya iyi geliyormuş...bende yazmak istedim...bende allah kısmet ederse bu akşam başlıcam....
Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.
La ilahe illellahül hakemül adlül metin.
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.
La ilahe illellahü sükran li ni´metih.
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab.
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab.
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.
Inneke entel kerimül kebiru.
Hasbünellahü ve ni´mel vekil.
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem
Güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin.
küsçeeemmm banane :dilcikar::dilcikar: o kadar dil döktüm aysudeye taktik neyim verdim oğlum amuda bilem kalktı ama kisme oralı olmadı.
var demiiii valla ben o enerjiyi nereye harcıyım diye uğraşıyodum bugün. eeee allahın sopası yok. belim başladı ağrımaya potansiyelide gördük kotansiyelide.
kızcaaamm kızmayınca olmuyoklava: klava: klava:
ama siz böyle yazınca ben de dayanamıyom ki işteee yaaa gamyoncuiremsu hemen uslu çocuk oluveriyom valla. ama senin şu kaynana beni sinir etti bilesin. -tatlicadiarzu-
kızlaaaaarrr meldal sonuyok yarın geliosanız kesin bana özleden mesaj atın sabah kalkınca bakayım ona göre boşuna beklemiim orda elektrik direği vari. bak zate belim ağrıyo duramam ayakta bekletmeyin haa gelcekseniz.
feryad sen nasılsın datlum nasıl gidiyorrrr bakalım
bak sennnnnnnnn sempatiksalakcinnikız yorma kendini misafirde umduğunu değil bulduğunu yesin laelaelaelaelaedelikafadulden
annnnee korktummm çok korktumm eyvahedigeldismiletebi sen benim hep gülen yüzümü gördün azıcık kork :roflol:
feryad agam destur verirse gelirim bacım... malum gülen yüzün altındakini görmk istemem..... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilesen merak etme elbirliği yapar senin kaynanayı alsanaalsanasmile :mymeka: :tomato: yaparız kaydirigubbakcemile3
sen gel bari feryad gelmiyooooo kaydirigubbakcemile
tedim dayağımı oturdumm... ya baharım kafamın hep aynı yerine vurdun ama olmazki ama..... yazık ban ....delikafadulden delikafadulden delürdüm en sonundaaaa.......küsçeeemmm banane :dilcikar::dilcikar: o kadar dil döktüm aysudeye taktik neyim verdim oğlum amuda bilem kalktı ama kisme oralı olmadı.
var demiiii valla ben o enerjiyi nereye harcıyım diye uğraşıyodum bugün. eeee allahın sopası yok. belim başladı ağrımaya potansiyelide gördük kotansiyelide.
kızcaaamm kızmayınca olmuyoklava: klava: klava:
ama siz böyle yazınca ben de dayanamıyom ki işteee yaaa gamyoncuiremsu hemen uslu çocuk oluveriyom valla. ama senin şu kaynana beni sinir etti bilesin. -tatlicadiarzu-
kızlaaaaarrr meldal sonuyok yarın geliosanız kesin bana özleden mesaj atın sabah kalkınca bakayım ona göre boşuna beklemiim orda elektrik direği vari. bak zate belim ağrıyo duramam ayakta bekletmeyin haa gelcekseniz.
bak sennnnnnnnn sempatiksalakcinni
annnnee korktummm çok korktumm eyvahedigeldismile
feryad agam destur verirse gelirim bacım... malum gülen yüzün altındakini görmk istemem..... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tedim dayağımı oturdumm... ya baharım kafamın hep aynı yerine vurdun ama olmazki ama..... yazık ban ....delikafadulden delikafadulden delürdüm en sonundaaaa.......
hamileyim demiyon uslu uslu oturmuyon zıp zıp zıplıyon tabi belinde ağrır başka biyerinde kaydirigubbakcemile3anladın sen onu :roflol:
bak sennnnnnnnn sempatiksalakcinni
annnnee korktummm çok korktumm eyvahedigeldismile
feryad agam destur verirse gelirim bacım... malum gülen yüzün altındakini görmk istemem..... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tedim dayağımı oturdumm... ya baharım kafamın hep aynı yerine vurdun ama olmazki ama..... yazık ban ....delikafadulden delikafadulden delürdüm en sonundaaaa.......
hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :)Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?