Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar ayyy çok fenayım ya 3 haftadır yatıyorum oturamıyorum bile düşünün.öle sıkıldımki.4 gün annem 2 gün valde geliyooo.bugün valde geldi sabah sabah canımı sıktı ama neyse sizi sıkmayım.netede girdirmiyolar bugün valde olunca girdim.kendinize iyi bakınnn

canım benim sık dişini ... çok sıkıldın biliyorum ama az kaldı nolur biraz daha sabret... kaynananıda boşver dicem ama dünde ben aynı durumdaydımm... sende kalkma dedilerse kalkma gülüm nolurr... bak yüzdün yüzdün sonuna geldin sayılır... ha gayret güzelim... sabret biraz daha....opuyorumnanaktan

hmmm...bana hamilelik öncesi doktora git hamile kalmadan iğne başlanacak iğne devam ederken hamile kalmam gerekiyor dediler...sizinde öyle mi??? çünkü şimdi hamile kalırsam kullandığım coumadinin bebeğe çok zararı var kesinlikle almamam gerekiyor muş.ben semih hocadan tam randuman alamadım çok iyi bi doktr ama çok sorum cevapsız kaldı önceki gebeliğimde...sağolsun sizlerin sayesinde burdan öğrendim herşeyi:)doktorum yine umuttepeden eray hoca varmış onu önerdi bakım o nasıl??temmuz sonuna düşünüyorum bizimki isyanlarda vallahh:):)

dediğim doktora da İHMAL ETME GİT KULAK CİDDİ BİŞEY İHMALE GELMEZ AĞRISI DA ÇOK FENA....BİR GÖR DOKTORU...

sağolasın cnm benim.şu 2 hafta bi bitse risk kalmıycak doğsada gelişmiş olucak.sabırrr işte.zaten benim hiçbirşeyim kolay olmaz hep mücadele ve sabır.allahım bugünü aratmasında bugünede şükür.

geçmiş olsun canım umarım ders olmuştur sana nedense içimdeki ses bu kız akıllanmadı diyo ya neyse sen söyle zıplayacağın zaman hazır ben boşum dolacak gibi de görünmüyom sen seslen feryad diye ben hopidi hopidi hoplarım bütün hamişlerin yerine kaydirigubbakcemile2sositosositozemuszemus:dance:delikafadulden

bu arada sonuyokda gelmiyo buluşma iptal gelecek olan vardıysa haberi olsun söliim

aman be izmirliler bir buluşmayı beceremediniz ha bu ankaralılara ders olsun ben çağırınca gelmeyenialsanaalsanasmileklava:kötükedihüsodelikafadulden anladınız siz onu:roflol:

yatmak çok fena bilirim helede başında bir anlayışsızla daha da zor hal alır ama az kaldı be kuzum azıcık daha bak hepimiz senin için dua ediyoruz Allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5

yok yooooooook bize doğum ekibinden sonra kaynana savar mı kaynana kovar mı kesin öyle bir ekip lazım ne bu canım zaten canımız burnumuzda kendimizi çekemiyoz bir de onlarla mı uğraşacaz alsanaalsanasmileklava: delürtmesinler beni ulen deli feryad geldi sempatiksalakcinnikötükedihüso

yatmak çok fena bilirim helede başında bir anlayışsızla daha da zor hal alır ama az kaldı be kuzum azıcık daha bak hepimiz senin için dua ediyoruz Allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5

sağol canım benim dualarımda sizlere canım.yatmanın sıkıntısından az kaldı diye heycan yaşayamıyorum ki.heran korku 2 haftayı bir atlatsam kendi drum yapıcak sezeryanı yoksa erken olursa fakülte dedi.

ayyy çok haklısın öle bir ekip bulsam bendeeee.zaten eşimden korkusuna geliyoo.gelincede delirtiyo.gerçi son geldiğindede ben onu delirttim zemuszemus.geçen eşim seni bile bu hale getyirdi ya dedi.hep annen boşver derdim ama şimdi ben diyemez oldum.hormonlarmı ne.allah hepimize sabır versinde.

angel ne güzel bak bişey kalmamış seni çok iyi anlıyorum bende istirahat halindeyim ya sağa yada sola yatılcak sırtüstü yatmak yok,fazla ayakta kalmak yok ,yok yok hakkımızda hayırlısı gececek inşallah

feryad ankaralılar buluşmasında gelmeyenlere yapacaklarını görünce,benim bile izmirden gelesim geldi birden....
baharçelik neden buluşmadınız?
sonuyok dişçide ne yaptın varmı bir problem

inş.canım o günü bir bulsak hayırlısıyla.yat yat günleri sayıyorum hergece bir gün daha bitti diyorum.ne uzun haziranmış dedim.bir dr otur dese onada razıyım.evimin mutfağını özledim.salon boyandı daha görmedim.amann işte neyse hayırlısıyla 2 hafta bitsinde.korkum biter enazından.sende çok dikkat et cnm.kaç haftalıksın?

inşallah sadece çok fazla korkuyorum herşeyden bunu sütümden atamıyorum.konakta doktorum funda hnm var eski doktorumdu.ona gittim tarama için tahliller istedim.pazartesi bi sorun olmazsa ertelemzsem:)yaptırmayı düşünüyorum folik asite başladım.46 tane kaldı bitmesine ona hazırlanıyorum:)bakalım hayırlısı olsun herkes için...

iğneler çok mu acıtıyor? bu durumda hamilelik çok mu zor? çok korkuyorum bunlardan neler olacağını bilememekten.bide kan sulandırıcı kullanıyoruz sanırım normal doğum şansımız yok ya kanı durdurmada sorunlar yaşanırmı acaba sezeryanda tabi o güne gelirsek yada kanamalarda...

güzincim dişçiye gittim evet muayene oldum sanırım yeni başlamış bir çürüğüm var diş dr dolgu yapalım dedi fakat uyuşturmadan yapalım dayanabildiğin kadar dedi ama dayanamam ben inş ağrı yapmaz doğuma kadar yoksa yandım çok dikkat ediyorum inş bir sorun çıkarmaz bu diş bana

seda13 merhaba canım sana birşey sormak istiyorum kaçlık iğne kullandın ben cleaxen 0,6 kullanıyorum innohep kullandın sen sanırım gebeliğin son zamanlarında pıhtılaşma değeri artıyormuş burada bir arkadaşımız söylemişti ve o da 0,6 kullanırken dozu iki katına çıkarmışlar acaba sende de böyle bir uygulama yapıldımı yoksa sonuna kadar ayn ı dozda kullanmaya devam ettinmi

feryad ankaralılar buluşmasında gelmeyenlere yapacaklarını görünce,benim bile izmirden gelesim geldi birden....
baharçelik neden buluşmadınız?
sonuyok dişçide ne yaptın varmı bir problem

ne yapayım kız gözleri şimdiden korksun ki ben gelmiyom diyen olamasın kaydirigubbakcemile3 sende gel gülüm kapımız herkese açıkalkisalkisalkis

angel ben bugün itibarıyle 18+4 .daha yol uzun senin nasıl?
sonuyok dayanabildiğin kadar dayan bol bol süt iç şimdi daha çok ihtiyacın var geçmiş olsun
feryad inş sizleride izmire bekleriz

iyi geceler kızlar daha öncede yazdım sizlere sağolsun arkadaşlar cevapladılar topiğinizden çok şey kazandım..bende bebeklerimi kan pıhtılaşmasından kaybettim üstelik sonuncuda fraxiparin 0,6 da kullandım ama onuç değişmedi(moralinizi bozmayın bende rahimde septumda var ve kayınvalidemin vefaatinden hep koşturmak zorunda kaldım )...sonurum protein c düşük ve mthfr c677t homozigot mutasyon var diğerleri normal,bebeğin genetiğinde kromozom sayısı ve anomalisi görülmedi diyor..istanbulda özellikle bizim sorunumuzla ilgili iyi bir hoca arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?şimdiden teşekkürler allah hamişlere sorunsuz gebelik benim gibi bekleyenlere sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…