öylke oldu cancan kociş bugün çalışcakmış..... pazarı iple çekiyorum valla.......destur veririm verir sen merak etmebizim program pazara kalmış canımcım neyse kısmet artık ne edek :sinifsinif:
hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :)Şeniz
slm kızlar ayyy çok fenayım ya 3 haftadır yatıyorum oturamıyorum bile düşünün.öle sıkıldımki.4 gün annem 2 gün valde geliyooo.bugün valde geldi sabah sabah canımı sıktı ama neyse sizi sıkmayım.netede girdirmiyolar bugün valde olunca girdim.kendinize iyi bakınnn
çok geçmiş olsun canım.......sonuçların kötü çıkmayacak,hiç merak etme,sağlıklar diliyorum
merhaba.....doğumdan sonra toplam 3 kez doktora gittim ben kontrol için o da......2 aydır gitmiyorum,Mayıs ayında doktorumun verdiği süre bitti..........şimdilik bekliyorum,ek bir çaba sarfetmek istemiyorum,o zaman daha çok geriliyorum,zamana bıraktım,hayırlı zamanda hayırlısı ile gelir elbet bebecik annesine........bir dahaki gebelikte iğnem İnnohep 0,45 olacak yalnız,daha önce Clexan 0,4 tü,deneye yanıla doktorlar sonuca ulaşmaya çalışıyorlar işte......ayrıca Semih Hoca ve Faruk Bey'e paralel devam edeceğim........Faruk Hocam benimle bir baba gibi ilgilendi doğum süresince,asla hastasını yarı yolda bırakmaz......
Dilos bu arada o doktora gideyim bari,eşimle dün epey atıştık,o gidelim diyor ben gitmem geçer diyorum,sebebi belli,kafamda delik var su sızıyor ordan her duşta -tatlicadiarzu-
canım benim sık dişini ... çok sıkıldın biliyorum ama az kaldı nolur biraz daha sabret... kaynananıda boşver dicem ama dünde ben aynı durumdaydımm... sende kalkma dedilerse kalkma gülüm nolurr... bak yüzdün yüzdün sonuna geldin sayılır... ha gayret güzelim... sabret biraz daha....opuyorumnanaktan
yaaa sorma allah zıplama yaa kulum zıplatırım dedi dün gecede ateşim çıktı zar zor düşürdük valla. neyse ben dersimi aldım şimdilik pturdum totomun üstüne. ama sadece şimdilik bilesiniz.
anaaam kafana mı geldüüüüü valla sinirlenünce nereye vurduğumu şaşırıyooom kuzuuummm gel öpiiim geçsiinnn:teselli::teselli::teselli: ah banaklava: kız hem delülük iyidür haa napçan akıllı olupta.
günaydınlar pıh pıh pıhtıcıklar.
bu arada sonuyokda gelmiyo buluşma iptal gelecek olan vardıysa haberi olsun söliim
slm kızlar ayyy çok fenayım ya 3 haftadır yatıyorum oturamıyorum bile düşünün.öle sıkıldımki.4 gün annem 2 gün valde geliyooo.bugün valde geldi sabah sabah canımı sıktı ama neyse sizi sıkmayım.netede girdirmiyolar bugün valde olunca girdim.kendinize iyi bakınnn
canım benim sık dişini ... çok sıkıldın biliyorum ama az kaldı nolur biraz daha sabret... kaynananıda boşver dicem ama dünde ben aynı durumdaydımm... sende kalkma dedilerse kalkma gülüm nolurr... bak yüzdün yüzdün sonuna geldin sayılır... ha gayret güzelim... sabret biraz daha....opuyorumnanaktan
yatmak çok fena bilirim helede başında bir anlayışsızla daha da zor hal alır ama az kaldı be kuzum azıcık daha bak hepimiz senin için dua ediyoruz Allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5
yok yooooooook bize doğum ekibinden sonra kaynana savar mı kaynana kovar mı kesin öyle bir ekip lazım ne bu canım zaten canımız burnumuzda kendimizi çekemiyoz bir de onlarla mı uğraşacaz alsanaalsanasmileklava: delürtmesinler beni ulen deli feryad geldi sempatiksalakcinnikötükedihüso
angel ne güzel bak bişey kalmamış seni çok iyi anlıyorum bende istirahat halindeyim ya sağa yada sola yatılcak sırtüstü yatmak yok,fazla ayakta kalmak yok ,yok yok hakkımızda hayırlısı gececek inşallah
hmmm...bana hamilelik öncesi doktora git hamile kalmadan iğne başlanacak iğne devam ederken hamile kalmam gerekiyor dediler...sizinde öyle mi??? çünkü şimdi hamile kalırsam kullandığım coumadinin bebeğe çok zararı var kesinlikle almamam gerekiyor muş.ben semih hocadan tam randuman alamadım çok iyi bi doktr ama çok sorum cevapsız kaldı önceki gebeliğimde...sağolsun sizlerin sayesinde burdan öğrendim herşeyi:)doktorum yine umuttepeden eray hoca varmış onu önerdi bakım o nasıl??temmuz sonuna düşünüyorum bizimki isyanlarda vallahh:):)
dediğim doktora da İHMAL ETME GİT KULAK CİDDİ BİŞEY İHMALE GELMEZ AĞRISI DA ÇOK FENA....BİR GÖR DOKTORU...
feryad ankaralılar buluşmasında gelmeyenlere yapacaklarını görünce,benim bile izmirden gelesim geldi birden....
baharçelik neden buluşmadınız?
sonuyok dişçide ne yaptın varmı bir problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?