yat canım dinlen.büyüsün bebiş.her işte bir hayır vardır diye düşün.angel ne güzel bak bişey kalmamış seni çok iyi anlıyorum bende istirahat halindeyim ya sağa yada sola yatılcak sırtüstü yatmak yok,fazla ayakta kalmak yok ,yok yok hakkımızda hayırlısı gececek inşallah
güzincim dişçiye gittim evet muayene oldum sanırım yeni başlamış bir çürüğüm var diş dr dolgu yapalım dedi fakat uyuşturmadan yapalım dayanabildiğin kadar dedi ama dayanamam ben inş ağrı yapmaz doğuma kadar yoksa yandım çok dikkat ediyorum inş bir sorun çıkarmaz bu diş bana
geçmiş olsun arkadaşım.dayanamadığın yerde karanfil çiğne.ağzı uyuşturuyor.
bende bu gün çok halsizim.benim adamın doğumgünü işi beni bayağı yordu.halsiz düştüm.babalar günü olmasa tüm gün yatarım ama malesef.
eminecim evet herşeyde var birhayır bunlarda gececek.cnm bugün babalar günü değilki 20 haziran babalar günü yat dinlen
dilos 262 dediğin doktor emekli olmuş....bulamadım
kızlar hepinize güzel pazarlar :) benim için çoook güzel bir pazardı neden mi çünküüüüüüüüüü aysudecimle birlikte ve de eşlerimizle beraber piknikteydik çooooooook eğlendik :) o yazmadan ben yazayım dedim kaydirigubbakcemile3
fistukkkk...... benim içinde gercekten çok güzel bi pazar dı... uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi ve kendimi iyi hissettiğimi hatırlamıyorumm... bana gül yüzünü gösterdiğin için teşekkür ederimm tekrarlayalım... bu arada ankaradaki arkadaşlarla da bi buluşma organize edebileceğimizi duyuralım derim....opuyorumnanaktan guclubacismile
teşekkür ederim canım benim o şeref bana ait ... delikafaduldeneve geldik ama sabahtan beri beraber olmamıza rağmen yine de konuşacak çok şeyimiz varmış bitirememişiz gibi hissediyorumamma çene varmış bizde de he tekrarlayacaz inş. canım evet ankaradaki bütün kızları toplayalım bir araya arkadaşlıklarımız ete kemiğe bürünsün bence bugün olduğu gibi kaydirigubbakcemile2
merhaba
bildiğiniz gibi komşumla ilgilendiğim için pek giremedim....KBB uzmanına gittim DİLOS gerçekten çok iyi bir hekim,çok şükür ciddi birşey yok,ilaç kullanıp kontroe gidicem,eşim Vet. Hek.olduğu için ücret bile almadı bizden,afalladım walla.......bugüne kadar hiçbir Kadın Doğumcu bu şekilde yaklaşmamıştı......
ben Eray'a yapılması gereken başka tahlil var mı diye Faruk Hoca'nın yönlendirmesi ile gittim ama bir daha gitmem sanırım,sonuçta hepsinin hocası Semih,Semih ve Faruk'a devam edicem.......hayırlısı ile gelsinde bir o gün........komşumun olayı beni çok sarstı ama.........
Angel az kaldı canım yaaaa,dayan dayan sık dişini......
Feryad,Aysude kıskandım,bizde bu hafta sonu Tsma larla bizde kahvaltı yapacaktık ama bu olay beni çok etkiledi,ertelemek zorunda kaldık........
merhaba
bildiğiniz gibi komşumla ilgilendiğim için pek giremedim....KBB uzmanına gittim DİLOS gerçekten çok iyi bir hekim,çok şükür ciddi birşey yok,ilaç kullanıp kontroe gidicem,eşim Vet. Hek.olduğu için ücret bile almadı bizden,afalladım walla.......bugüne kadar hiçbir Kadın Doğumcu bu şekilde yaklaşmamıştı......
ben Eray'a yapılması gereken başka tahlil var mı diye Faruk Hoca'nın yönlendirmesi ile gittim ama bir daha gitmem sanırım,sonuçta hepsinin hocası Semih,Semih ve Faruk'a devam edicem.......hayırlısı ile gelsinde bir o gün........komşumun olayı beni çok sarstı ama.........
Angel az kaldı canım yaaaa,dayan dayan sık dişini......
Feryad,Aysude kıskandım,bizde bu hafta sonu Tsma larla bizde kahvaltı yapacaktık ama bu olay beni çok etkiledi,ertelemek zorunda kaldık........
hehe bitmezde zaten... bizde bu çene varkennn....delikafadulden kesinlikle ankardaki tüm arkadaşlarla bi araya gelmeliyizz.. canımcım face de bişi paylaştım onu mutlaka izle kırıldım ben gülmmekten ... olumunekankayizsmile
kızlar nasılsınız bende geldim ...aysude cannım bugun aklımdan gectiniz görüştüler miki diye cok sevindim cok güzel olmuş ..kız piknige nereye gittiniz ankaralı olarak soruyum ...
akyurt taraflarına doğru gittik.. peçenek ile akyurt arası bi yerdi galiba.... güzeldi ama çoookkk sıcaktı yağmur yağdı zaten biraz önce sıcağını çektirdi bize... ama çok güzeldi... çikin böcükün boynunu koklayıp burnundan öptüm annesi... opuyorumnanaktankızlar nasılsınız bende geldim ...aysude cannım bugun aklımdan gectiniz görüştüler miki diye cok sevindim cok güzel olmuş ..kız piknige nereye gittiniz ankaralı olarak soruyum ...
eksik olmayın kıslar inş. Ankara'ya gelince buluşabiliriz.......ben Ankara'yı hiç sevemedim,en fazla 2 günlüğüne geliyoruz onda da zaten evden dışarı çıkamıyoruz gelen gidenden......en iyisi gizlice gelmek......:kedi:
eksik olmayın kıslar inş. Ankara'ya gelince buluşabiliriz.......ben Ankara'yı hiç sevemedim,en fazla 2 günlüğüne geliyoruz onda da zaten evden dışarı çıkamıyoruz gelen gidenden......en iyisi gizlice gelmek......:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?