Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Süpersiniz bencede organize edin sizler burada ne güzel sohbetler ediyorsunuz bende bir iki yazıyorum ama sonra unutuluyorum.

.Sorunlarımız hep aynı burda yazışarak dertleşmek çok güzel en azından sadece ben değilmişim diyebiliyoruz.ıyiki böyle bir site var ve iyiki sizler varsınız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun .Bu arada bir sorum olacak şu an 12 haftalık gebeyim claxsan 0,2 kullanıyorum 2 haftadır burnumu silerken çok hafif kan geliyor bunu yaşayan varmı ya da neden kaynaklandığını bilen varsa yazarsanız sevinirim.Allaha emanet olun

Son düzenleme:

merhaba mhtpcım.bu konuyla ilgili bilgim.başka da kimse kalmamış burda.ama beenim nacizane fikrim...hemen doktora git...tedbirli olmakta fayda var bence...

günaydın aysude nasılsın güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel allah içinize sindirsin cnm toplanın tabii biz izmirlilerin yapamadığını siz yapın walla kaydirigubbakcemile3

kızlar pptym13 le görüştüm uzun zaman önce dış gebelik geçirmişti sonra çekilen rahim filimlerinde tüplerinin tıkalı olduğunu öğrenmişler tüp bebek aşamasına geçeceklermiş onlarda rabbim onun da yüzünü güldürsün benim gibi merak edenler için yazayım istedim

günaydın aysude nasılsın güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel allah içinize sindirsin cnm toplanın tabii biz izmirlilerin yapamadığını siz yapın walla kaydirigubbakcemile3
iyiyim tatlım çok şükür gerçekten iyi bi pazar geçirdim... valla feryad la birlikte ankaralıları bir araya getirme çabasına gircez inşallah... sizide beklerizzz

canım günaydın şu çoklu mesajı bana özelden bir atıversene tek tek yazıyorum uzun vaktiimi alıyo yerimseniben
tamam canım yazarım şimdi

çok geçmiş olsun .. inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırlar ..

allah yardımcısı olsun işini denk getirsin inşallah a.s.

arkadaşlar buarada birşey sormak istiyorum geçmişteki yazılarınızı okuduğumda iğne vurulma yerleri ile ilgili bir çizelgeden bahsediliyordu öyle birşey varsa bana gönderme imkanı olan varmı acaba çok merak ediyorum daha ben o aşamaya gelemediğim için belki kendimi şimdiden hazırlasam psikolojik olarak çok ii olur

canım benim biraz daha sabır az kaldı

feryad ankaralılar buluşmasında gelmeyenlere yapacaklarını görünce,benim bile izmirden gelesim geldi birden....
baharçelik neden buluşmadınız?
sonuyok dişçide ne yaptın varmı bir problem

valla sonuyok dişçiye gitti eminenin kocişinin doğum günüsü diye misafir vardı. eee meldal ve ben ikimiz olmayalım dedim sadece ertledik o yüzden. gerçi benimde cuma gecesi müthiş ateşim çıktı ama yinede gelen olsaydı gelecektim.

herkese günaydına.s. izmir yanıyor sakın dışarı çıkmayın izmirliler.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorummm
çok çükür iş yeri var burda dinleniyorum :) evde mümkün değil ...

Günaydın güzel arkadaşlarımmmm
:))
sana da günaydın canım evet çooook güzel bir gündü....

canım bunlar nasip kısmet işi planlamayla olmuyo hele de planlanan grup büyük bir grupsa herkese aynı anda uyması çok zor:hulya: ben takıldım size umarım alınmadınızolumunekankayizsmile

GÜNAYDINN eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile KIZMA NOLUR BAHAR TEYZEEE... GEÇ GÖRDÜM KUSURUMA BAKMAA.... eyvahedigeldismile

AHADA BENDEN Bİ TANE DAHA VARMIŞ... BENDE İŞYERİNİN BENİ DİNLENDİRDİĞİNİ DÜŞÜNENLERDENİM... sempatiksalakcinni

kuzummmmmmmmm çok yorgun bacaklarım hala ağrıyo paytak paytak yürümeye devam kaydirigubbakcemile3 bu arada pazar pazar gezmelere gider yorulursan işte dinlenirsin tebi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…