Süpersiniz bencede organize edin sizler burada ne güzel sohbetler ediyorsunuz bende bir iki yazıyorum ama sonra unutuluyorum.fistukkkk...... benim içinde gercekten çok güzel bi pazar dı... uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi ve kendimi iyi hissettiğimi hatırlamıyorumm... bana gül yüzünü gösterdiğin için teşekkür ederimm tekrarlayalım... bu arada ankaradaki arkadaşlarla da bi buluşma organize edebileceğimizi duyuralım derim....opuyorumnanaktan guclubacismile
Süpersiniz bencede organize edin sizler burada ne güzel sohbetler ediyorsunuz bende bir iki yazıyorum ama sonra unutuluyorum.
m
.Sorunlarımız hep aynı burda yazışarak dertleşmek çok güzel en azından sadece ben değilmişim diyebiliyoruz.İyiki böyle bir site var ve iyiki sizler varsınızAllahım hepimizin yardımcısı olsun .Bu arada bir sorum olacak şu an 12 haftalık gebeyim claxsan 0,2 kullanıyorum 2 haftadır burnumu silerken çok hafif kan geliyor bunu yaşayan varmı ya da neden kaynaklandığını bilen varsa yazarsanız sevinirim.Allaha emanet olun
Günaydın güzel arkadaşlarımmmm
iyiyim tatlım çok şükür gerçekten iyi bi pazar geçirdim... valla feryad la birlikte ankaralıları bir araya getirme çabasına gircez inşallah... sizide beklerizzzgünaydın aysude nasılsın güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel allah içinize sindirsin cnm toplanın tabii biz izmirlilerin yapamadığını siz yapın walla kaydirigubbakcemile3
tamam canım yazarım şimdicanım günaydın şu çoklu mesajı bana özelden bir atıversene tek tek yazıyorum uzun vaktiimi alıyo yerimseniben
kızlar pptym13 le görüştüm uzun zaman önce dış gebelik geçirmişti sonra çekilen rahim filimlerinde tüplerinin tıkalı olduğunu öğrenmişler tüp bebek aşamasına geçeceklermiş onlarda rabbim onun da yüzünü güldürsün benim gibi merak edenler için yazayım istedim
iyiyim tatlım çok şükür gerçekten iyi bi pazar geçirdim... valla feryad la birlikte ankaralıları bir araya getirme çabasına gircez inşallah... sizide beklerizzz
olurmu olur walla izmirlilerden önce kısmet ankaralı arkadaşlarla tanışırız
kızlar pptym13 le görüştüm uzun zaman önce dış gebelik geçirmişti sonra çekilen rahim filimlerinde tüplerinin tıkalı olduğunu öğrenmişler tüp bebek aşamasına geçeceklermiş onlarda rabbim onun da yüzünü güldürsün benim gibi merak edenler için yazayım istedim
canım günaydın şu çoklu mesajı bana özelden bir atıversene tek tek yazıyorum uzun vaktiimi alıyo yerimseniben
iyiyim tatlım çok şükür gerçekten iyi bi pazar geçirdim... valla feryad la birlikte ankaralıları bir araya getirme çabasına gircez inşallah... sizide beklerizzz
kaydirigubbakcemile3 NE GÜZEL OLURRR kaydirigubbakcemile3
ayyy çok haklısın öle bir ekip bulsam bendeeee.zaten eşimden korkusuna geliyoo.gelincede delirtiyo.gerçi son geldiğindede ben onu delirttim zemuszemus.geçen eşim seni bile bu hale getyirdi ya dedi.hep annen boşver derdim ama şimdi ben diyemez oldum.hormonlarmı ne.allah hepimize sabır versinde.
angel ne güzel bak bişey kalmamış seni çok iyi anlıyorum bende istirahat halindeyim ya sağa yada sola yatılcak sırtüstü yatmak yok,fazla ayakta kalmak yok ,yok yok hakkımızda hayırlısı gececek inşallah
feryad ankaralılar buluşmasında gelmeyenlere yapacaklarını görünce,benim bile izmirden gelesim geldi birden....
baharçelik neden buluşmadınız?
sonuyok dişçide ne yaptın varmı bir problem
:))Günaydın güzel arkadaşlarımmmm
sana da günaydın canım evet çooook güzel bir gündü....günaydın aysude nasılsın güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel allah içinize sindirsin cnm toplanın tabii biz izmirlilerin yapamadığını siz yapın walla kaydirigubbakcemile3
herşey kısmet canım hiç belli olmaz bu işleriyiyim tatlım çok şükür gerçekten iyi bi pazar geçirdim... valla feryad la birlikte ankaralıları bir araya getirme çabasına gircez inşallah... sizide beklerizzz
inş. katılım olur da canım onları da tanıma fırsatımız olur çünkü ben sizle çoook eğlendim çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2
allah yardımcısı olsun işini denk getirsin inşallah a.s.
inşallah rabbim onunda bizim de yüzümüze baksın:Saruboceq:
canım benim biraz daha sabır az kaldı
valla sonuyok dişçiye gitti eminenin kocişinin doğum günüsü diye misafir vardı. eee meldal ve ben ikimiz olmayalım dedim sadece ertledik o yüzden. gerçi benimde cuma gecesi müthiş ateşim çıktı ama yinede gelen olsaydı gelecektim.
herkese günaydına.s. izmir yanıyor sakın dışarı çıkmayın izmirliler.
canım benim biraz daha sabır az kaldı
valla sonuyok dişçiye gitti eminenin kocişinin doğum günüsü diye misafir vardı. eee meldal ve ben ikimiz olmayalım dedim sadece ertledik o yüzden. gerçi benimde cuma gecesi müthiş ateşim çıktı ama yinede gelen olsaydı gelecektim.
herkese günaydına.s. izmir yanıyor sakın dışarı çıkmayın izmirliler.
günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorummm
çok çükür iş yeri var burda dinleniyorum :) evde mümkün değil ...
AHADA BENDEN Bİ TANE DAHA VARMIŞ... BENDE İŞYERİNİN BENİ DİNLENDİRDİĞİNİ DÜŞÜNENLERDENİM... sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?