Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba.....benimde burnum kanamıştı ama 17-18.haftalarda,gebelikte normal diyorlar ama doktoruna sor yinede......

Feryad sağol canım.......biliyorum Ankarada o kadar çok kapım olduki,hatta Türkiye'de.....bende sizleri beklerim her zaman.....

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg
iğnelerin vurulacağını bölgeleri gösteren tablo

teşekkürlerrr........oğluşun nasıl oldu??sünnetten sonra inş. iyidir paşa.........

teşekkürlerrr........oğluşun nasıl oldu??sünnetten sonra inş. iyidir paşa.........

herkese merhabaaa
evet sünnet olduk bugün 6.gün
çok güzel bir sünnet hikayemiz oldu kolay atlattık
şimdi bez değişiminde biraz ağlıyor o kadar
çok şükür iyiyiz..

umarım sizlerde iyisinizdir 1 haftadır yoktum ne oldu ne bitti okuyamadım
fırsatım olursa okuyabileceğim

gülllllll nasılsın???alıştın mı iğnelere......
dün biz gülüşü de aradık temizlik yaptım dedi kızdık önceklava: sonra kendimi yormadım dedi affettik büyüklük bizde kalsın demi affedek te

geçmiş olsun canım sıkılıyordun ama geçti gitti şükür...

arkadaşlar mrb.geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.fırsat bulunda okuyacağım.ben amip olmuşum.kullandığım ilaçlara 1 yenisi daha eklendi.ornisid ford 500 mg.doktor bebeğe etkisi olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum.canım hiç birşey yemek istemiyor.bu arada halsizlikten prednolü evde unutmuşum.acaba saatini geciktirsem birşey olur mu?şu ctsi gelsede artık bebeğin durumunu görsem.canım çok sıkkın.umarım herşey yolundadır

kuzummmmmmmmm çok yorgun bacaklarım hala ağrıyo paytak paytak yürümeye devam kaydirigubbakcemile3 bu arada pazar pazar gezmelere gider yorulursan işte dinlenirsin tebi kaydirigubbakcemile2
AYYY SORMA BİŞEY YAPSAKDA AĞRISA ŞU BACAKLAR ANLICAM AMA HOPLAYIP ZIPLAMADIK DA NİYE AĞRIDIYSA SABAH TOPUKLARIMIN ÜSTÜNE BASAMIYODUM VALLA...
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAMATLIĞINIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH...

merhaba bitanemmm nerelerdesin sennn özletme kendini yorma bidee
kuzuuummm dikkat et kendine bundan sonra bol bol ayakta kalacaksın zaten üzülme
çok geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim
gülllllll nasılsın???alıştın mı iğnelere......
iyiyim bitanem alıştım iğnelere bugün birazcık mayhoşluğum başladı hafif midem bulanıyo neyseki kusma huyum yok ama sabah toplantıda resmen uyuyordum kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım eh darısı mürvetine değil mi kaydirigubbakcemile3
evet tatlım sağlıkla kucağıma alma ümidiyle yapıyorum iğnelerimi hakkımıza hayırlısı artık
ctesi yorulmadımda dün yoruldum cidden bağda misafirimiz vardı ehhh bizdede aşırı hürmet vardır illa şunu ye bunu yapayım aaa yemezsen olmaz Allah aşkına vs diye diye 40 çeşit yemek yapılır misafir peşinde dönülür
benim uykum varrrrrrrrrrrr mirmirmirmir

Arkadaşlar merhaba benimde derdime ortak olursanız bende bir nebze rahatlamış olurum. Ben 2.5 senelik evliyim ve 2 gebelik yaşadım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. birincisi 5 haftalıkken kanamayla düşürdüm ikincisinde ise 6 haftalıkken düştü ve kürtaj oldum. en son şubat 16 da bebeğimi kaybettim ondan beride korunuyorum. Bu sebepten dolayı psikolojim çok bozuktu ama kendimi artık iyi hissediyorum.ve doktora gitmeye karar verdim. benim tahminim bende de kan pıhtılaşması var. Temmuzda doktora gidicem umarım başka kötü bir hastalığım çıkmaz. Napıcam ne edicem bilmiyorum ama hayırlısıyla bir an önce tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bana fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.

AYYY SORMA BİŞEY YAPSAKDA AĞRISA ŞU BACAKLAR ANLICAM AMA HOPLAYIP ZIPLAMADIK DA NİYE AĞRIDIYSA SABAH TOPUKLARIMIN ÜSTÜNE BASAMIYODUM VALLA...
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAMATLIĞINIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH...

saolun kızlar zor bir süreçti benim için
hele de zor kavuştuğumuz bir bebeğimiz varken
ama geçti bitti çok şükür

saol canım .. inşallah sağlıcakla doğurup kucağına alacaksın bebeğini

canım benim öncelikle geçmiş olsun
ama öncelikle tüm test ve tahlillerini yaptır ve neyin olduğunu öğren ondan sonra izleyeceğin yola karar verirsin.
evet bizler kan pıhtılaşması sorunu olan kişileriz
eğerki sendede böyle bir sorun çıkarsa bu sayfayı fırsat buldukça oku derim çok iyi inanılmaz tecrübeler göreceksin
şimdiden sağlıklı gebelikler dilerim

saol canım benim tabiki öncelikle doktora gidicem ve tüm tahlilleri yaptırıcam hayırlısı artıkk ablamdada kan pıhtılaşması var ve oda bebek sahibi olamıyor kürtaj olurken doktora söylediğimde sendede kesin kan pıhtılaşması var dedide ben o yüzdenn sadece bir tahminn burayı takip edicem herşeyin hayırlısııı benim korkumm hep 5 veya 6 haftalıkken kaybediyorumm gene öyle olursa korkusu var içimde işte neysee teşekkürler .....

merhaba meryem öncelikle hayırlı uğurlı olsun oğlun sünnet olmuş.ben adanada yaşıyorum ve 13 haftalık hamileyim.CLEANEX KULLANIYORUM.senin tecrübelerine dayanarak iğneleri adananın sıcağında nerde sakladın.ben oda sıcaklığında saklıyorum.bozulmaz inş.tavsiyene ihtiyacım var.şimdieden teşekkürler...

Son düzenleme:

öncelikle çok geçmiş olsun... Inşallah tekrar yaşamazsın.. Sana tavsiyem ankarada devlet hastanelerine gideceksen kayıp sayını 2 olarak değil 3 olarak söylemen . çünkü 3. Yü düşür öyle gel diyebilirler.. Zekai tahir laboratuvarlarını önerebilirim. Laboratuvarları çok iyi . Tetkiklerden sonra kendine iyi bir hekim bulursun ve sorunu çözersiniz inşallah...

arkadaşlar oda sıcaklığı denen şey yanlış hatırlamıyorsam 21 derece idi dimi...

canım eğer doktorun sana bebeğe zarar vermez dediyse lütfen ona güven .. çünkü amip seni susuz bırakacaktır ve daha ciiddi sıkıntılardansa güvenli ilacı almak daha mantıklı... Birde eğer yakınında eczane varsa ve prednol alabilirsen al ve kullan çünkü evham yapmandan daha iyidir... Sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı konusunda fikrim yok...

saol canım benim inşallah yaşamam evet onuda düşündüm canım benim kürtajı zekai tahirde oldumm orayı istemiyorum hiç sevmedim insana hiç insan gibi davranmıyolar ben gazide ikizler var ahmet erdem ve mehmet erdem onlara gitmeyi düşünüyorum bakalım. biraz araştırdım hem riskli gebeliklere bakıyorlar.bakalım hayırlısıı inşallah zor bi hastalığım yokturr çok korkuyorumm evlat sahibi olamamaktan

korkma canım bak ben oğluma kavuştum benim gibi birçok arkadaş var burada bu sorunun üstesinden gelen .. öncelikle rahat ol karamsar düşünme
bunu ben bebeğime kavuştum diye söylemiyorum ,bebek hasreti çekerken de hiç umutsuz olmadım ben

canım benim öncelikle sağlıklı gebelik ve doğum dilerim şimdiden
bizim evde bir odamız diğer odalara göreserindir orada muhafaza ettim
doktorumada sormuştum bişey olmaz korkma demişti
benim gebeliğimde yaz dönemine denk gelmişti bilirsin burdaki sıcakları
zaten aylık aylık alıyordum iğnelerimi çok fazla sayıda hiç almadım
10 luk kutularda 2 veya 3 kutu alıyordum bittikçe yenisini alıyordum
hem doktorum hemde eczacım odada bişey olmaz buzdolabına gerek yok demişti
vee öyle oldu hiç sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…