Süpersiniz bencede organize edin sizler burada ne güzel sohbetler ediyorsunuz bende bir iki yazıyorum ama sonra unutuluyorum.
.Sorunlarımız hep aynı burda yazışarak dertleşmek çok güzel en azından sadece ben değilmişim diyebiliyoruz.İyiki böyle bir site var ve iyiki sizler varsınız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun .Bu arada bir sorum olacak şu an 12 haftalık gebeyim claxsan 0,2 kullanıyorum 2 haftadır burnumu silerken çok hafif kan geliyor bunu yaşayan varmı ya da neden kaynaklandığını bilen varsa yazarsanız sevinirim.Allaha emanet olun
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg
iğnelerin vurulacağını bölgeleri gösteren tablo
teşekkürlerrr........oğluşun nasıl oldu??sünnetten sonra inş. iyidir paşa.........
gülllllll nasılsın???alıştın mı iğnelere......
dün biz gülüşü de aradık temizlik yaptım dedi kızdık öncegülllllll nasılsın???alıştın mı iğnelere......
herkese merhabaaa
evet sünnet olduk bugün 6.gün
çok güzel bir sünnet hikayemiz oldu kolay atlattık
şimdi bez değişiminde biraz ağlıyor o kadar
çok şükür iyiyiz..
umarım sizlerde iyisinizdir 1 haftadır yoktum ne oldu ne bitti okuyamadım
fırsatım olursa okuyabileceğim
AYYY SORMA BİŞEY YAPSAKDA AĞRISA ŞU BACAKLAR ANLICAM AMA HOPLAYIP ZIPLAMADIK DA NİYE AĞRIDIYSA SABAH TOPUKLARIMIN ÜSTÜNE BASAMIYODUM VALLA...kuzummmmmmmmm çok yorgun bacaklarım hala ağrıyo paytak paytak yürümeye devam kaydirigubbakcemile3 bu arada pazar pazar gezmelere gider yorulursan işte dinlenirsin tebi kaydirigubbakcemile2
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAMATLIĞINIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH...herkese merhabaaa
çok şükür iyiyiz..
merhaba bitanemmm nerelerdesin sennn özletme kendini yorma bideeslm kızlarrrr
gülüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balım hamileymişsinn:lepi:cokk sevindimmm allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıklaa inşlah.beni sorarsanız uzun zamndır temizlik ve misafirle boğuşuyorum ihmal ettim kkyı22 haftalık olduk biz teyzeleri cinsiyetini göstermiyo bizim sıpa hala ama cokta önemi yok sağlıklı ya yetiyo banaa.eeee sizler ne yapıonuz bakalımm başka hbrler varmı ben girmeyeliiii hadi anlatın bak merak ediyorummmmmmmmmm:uhm:
kuzuuummm dikkat et kendine bundan sonra bol bol ayakta kalacaksın zaten üzülmeslm kızlar ayyy çok fenayım ya 3 haftadır yatıyorum oturamıyorum bile düşünün.öle sıkıldımki.4 gün annem 2 gün valde geliyooo.bugün valde geldi sabah sabah canımı sıktı ama neyse sizi sıkmayım.netede girdirmiyolar bugün valde olunca girdim.kendinize iyi bakınnn
çok geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindimmerhaba
bildiğiniz gibi komşumla ilgilendiğim için pek giremedim....KBB uzmanına gittim DİLOS gerçekten çok iyi bir hekim,çok şükür ciddi birşey yok,ilaç kullanıp kontroe gidicem,eşim Vet. Hek.olduğu için ücret bile almadı bizden,afalladım walla.......bugüne kadar hiçbir Kadın Doğumcu bu şekilde yaklaşmamıştı......
ben Eray'a yapılması gereken başka tahlil var mı diye Faruk Hoca'nın yönlendirmesi ile gittim ama bir daha gitmem sanırım,sonuçta hepsinin hocası Semih,Semih ve Faruk'a devam edicem.......hayırlısı ile gelsinde bir o gün........komşumun olayı beni çok sarstı ama.........
Angel az kaldı canım yaaaa,dayan dayan sık dişini......
Feryad,Aysude kıskandım,bizde bu hafta sonu Tsma larla bizde kahvaltı yapacaktık ama bu olay beni çok etkiledi,ertelemek zorunda kaldık........
iyiyim bitanem alıştım iğnelere bugün birazcık mayhoşluğum başladı hafif midem bulanıyo neyseki kusma huyum yok ama sabah toplantıda resmen uyuyordum kaydirigubbakcemile3gülllllll nasılsın???alıştın mı iğnelere......
herkese merhabaaa
çok şükür iyiyiz..
hayırlı olsun canım eh darısı mürvetine değil mi kaydirigubbakcemile3doğumu,bebişini ve kucağına alacağı günleri düşünerek yapıyordur
böylelikle kolay alışıp acısını hissetmeyecektir eminim
biz öyle yapıyorduk :))
allahım herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin
ctesi yorulmadımda dün yoruldum cidden bağda misafirimiz vardı ehhh bizdede aşırı hürmet vardır illa şunu ye bunu yapayım aaa yemezsen olmaz Allah aşkına vs diye diye 40 çeşit yemek yapılır misafir peşinde dönülürdün biz gülüşü de aradık temizlik yaptım dedi kızdık önceklava: sonra kendimi yormadım dedi affettik büyüklük bizde kalsın demi affedek te
geçmiş olsun canım sıkılıyordun ama geçti gitti şükür...
dün biz gülüşü de aradık temizlik yaptım dedi kızdık önceklava: sonra kendimi yormadım dedi affettik büyüklük bizde kalsın demi affedek te
geçmiş olsun canım sıkılıyordun ama geçti gitti şükür...
AYYY SORMA BİŞEY YAPSAKDA AĞRISA ŞU BACAKLAR ANLICAM AMA HOPLAYIP ZIPLAMADIK DA NİYE AĞRIDIYSA SABAH TOPUKLARIMIN ÜSTÜNE BASAMIYODUM VALLA...
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAMATLIĞINIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH...
merhaba bitanemmm nerelerdesin sennn özletme kendini yorma bidee
kuzuuummm dikkat et kendine bundan sonra bol bol ayakta kalacaksın zaten üzülme
çok geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim
iyiyim bitanem alıştım iğnelere bugün birazcık mayhoşluğum başladı hafif midem bulanıyo neyseki kusma huyum yok ama sabah toplantıda resmen uyuyordum kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım eh darısı mürvetine değil mi kaydirigubbakcemile3
evet tatlım sağlıkla kucağıma alma ümidiyle yapıyorum iğnelerimi hakkımıza hayırlısı artık
ctesi yorulmadımda dün yoruldum cidden bağda misafirimiz vardı ehhh bizdede aşırı hürmet vardır illa şunu ye bunu yapayım aaa yemezsen olmaz Allah aşkına vs diye diye 40 çeşit yemek yapılır misafir peşinde dönülür
benim uykum varrrrrrrrrrrr mirmirmirmir
Arkadaşlar merhaba benimde derdime ortak olursanız bende bir nebze rahatlamış olurum. Ben 2.5 senelik evliyim ve 2 gebelik yaşadım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. birincisi 5 haftalıkken kanamayla düşürdüm ikincisinde ise 6 haftalıkken düştü ve kürtaj oldum. en son şubat 16 da bebeğimi kaybettim ondan beride korunuyorum. Bu sebepten dolayı psikolojim çok bozuktu ama kendimi artık iyi hissediyorum.ve doktora gitmeye karar verdim. benim tahminim bende de kan pıhtılaşması var. Temmuzda doktora gidicem umarım başka kötü bir hastalığım çıkmaz. Napıcam ne edicem bilmiyorum ama hayırlısıyla bir an önce tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bana fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
saol canım .. inşallah sağlıcakla doğurup kucağına alacaksın bebeğini
canım benim öncelikle geçmiş olsun
ama öncelikle tüm test ve tahlillerini yaptır ve neyin olduğunu öğren ondan sonra izleyeceğin yola karar verirsin.
evet bizler kan pıhtılaşması sorunu olan kişileriz
eğerki sendede böyle bir sorun çıkarsa bu sayfayı fırsat buldukça oku derim çok iyi inanılmaz tecrübeler göreceksin
şimdiden sağlıklı gebelikler dilerim
doğumu,bebişini ve kucağına alacağı günleri düşünerek yapıyordur
böylelikle kolay alışıp acısını hissetmeyecektir eminim
biz öyle yapıyorduk :))
allahım herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin
arkadaşlar merhaba benimde derdime ortak olursanız bende bir nebze rahatlamış olurum. Ben 2.5 senelik evliyim ve 2 gebelik yaşadım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. Birincisi 5 haftalıkken kanamayla düşürdüm ikincisinde ise 6 haftalıkken düştü ve kürtaj oldum. En son şubat 16 da bebeğimi kaybettim ondan beride korunuyorum. Bu sebepten dolayı psikolojim çok bozuktu ama kendimi artık iyi hissediyorum.ve doktora gitmeye karar verdim. Benim tahminim bende de kan pıhtılaşması var. Temmuzda doktora gidicem umarım başka kötü bir hastalığım çıkmaz. Napıcam ne edicem bilmiyorum ama hayırlısıyla bir an önce tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bana fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
merhaba meryem öncelikle hayırlı uğurlı olsun oğlun sünnet olmuş.ben adanada yaşıyorum ve 13 haftalık hamileyim.senin tecrübelerine dayanarak iğneleri adananın sıcağında nerde sakladın.ben oda sıcaklığında saklıyorum.bozulmaz inş.tavsiyene ihtiyacım var.şimdieden teşekkürler...
arkadaşlar mrb.geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.fırsat bulunda okuyacağım.ben amip olmuşum.kullandığım ilaçlara 1 yenisi daha eklendi.ornisid ford 500 mg.doktor bebeğe etkisi olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum.canım hiç birşey yemek istemiyor.bu arada halsizlikten prednolü evde unutmuşum.acaba saatini geciktirsem birşey olur mu?şu ctsi gelsede artık bebeğin durumunu görsem.canım çok sıkkın.umarım herşey yolundadır
aysudem kuzum nasılsın kırmızılar teşrif ettiler mi
öncelikle çok geçmiş olsun... Inşallah tekrar yaşamazsın.. Sana tavsiyem ankarada devlet hastanelerine gideceksen kayıp sayını 2 olarak değil 3 olarak söylemen . çünkü 3. Yü düşür öyle gel diyebilirler.. Zekai tahir laboratuvarlarını önerebilirim. Laboratuvarları çok iyi . Tetkiklerden sonra kendine iyi bir hekim bulursun ve sorunu çözersiniz inşallah...
saol canım benim tabiki öncelikle doktora gidicem ve tüm tahlilleri yaptırıcam hayırlısı artıkk ablamdada kan pıhtılaşması var ve oda bebek sahibi olamıyor kürtaj olurken doktora söylediğimde sendede kesin kan pıhtılaşması var dedide ben o yüzdenn sadece bir tahminn burayı takip edicem herşeyin hayırlısııı benim korkumm hep 5 veya 6 haftalıkken kaybediyorumm gene öyle olursa korkusu var içimde işteneysee teşekkürler .....
merhaba meryem öncelikle hayırlı uğurlı olsun oğlun sünnet olmuş.ben adanada yaşıyorum ve 13 haftalık hamileyim.senin tecrübelerine dayanarak iğneleri adananın sıcağında nerde sakladın.ben oda sıcaklığında saklıyorum.bozulmaz inş.tavsiyene ihtiyacım var.şimdieden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?