canım artık eve gidince içersin ama yakında bir eczane varsa ordan al iç en azından kafan rahat ederyerimsenibenarkadaşlar mrb.geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.fırsat bulunda okuyacağım.ben amip olmuşum.kullandığım ilaçlara 1 yenisi daha eklendi.ornisid ford 500 mg.doktor bebeğe etkisi olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum.canım hiç birşey yemek istemiyor.bu arada halsizlikten prednolü evde unutmuşum.acaba saatini geciktirsem birşey olur mu?şu ctsi gelsede artık bebeğin durumunu görsem.canım çok sıkkın.umarım herşey yolundadır
kız ben sana ne dedim hiç dinlemiyon ama sen bizimerhaba bitanemmm nerelerdesin sennn özletme kendini yorma bidee
kuzuuummm dikkat et kendine bundan sonra bol bol ayakta kalacaksın zaten üzülme
çok geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim
iyiyim bitanem alıştım iğnelere bugün birazcık mayhoşluğum başladı hafif midem bulanıyo neyseki kusma huyum yok ama sabah toplantıda resmen uyuyordum kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım eh darısı mürvetine değil mi kaydirigubbakcemile3
evet tatlım sağlıkla kucağıma alma ümidiyle yapıyorum iğnelerimi hakkımıza hayırlısı artık
ctesi yorulmadımda dün yoruldum cidden bağda misafirimiz vardı ehhh bizdede aşırı hürmet vardır illa şunu ye bunu yapayım aaa yemezsen olmaz Allah aşkına vs diye diye 40 çeşit yemek yapılır misafir peşinde dönülür
benim uykum varrrrrrrrrrrr mirmirmirmir
canım çok geçmiş olsun Allah sana da güç kuvvet versin doğru yerdesin canım burda herkes senin gibi bebeğini kaybetti acılar yaşadı :teselli:inş. bir daha kimse acı yaşamazArkadaşlar merhaba benimde derdime ortak olursanız bende bir nebze rahatlamış olurum. Ben 2.5 senelik evliyim ve 2 gebelik yaşadım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. birincisi 5 haftalıkken kanamayla düşürdüm ikincisinde ise 6 haftalıkken düştü ve kürtaj oldum. en son şubat 16 da bebeğimi kaybettim ondan beride korunuyorum. Bu sebepten dolayı psikolojim çok bozuktu ama kendimi artık iyi hissediyorum.ve doktora gitmeye karar verdim. benim tahminim bende de kan pıhtılaşması var. Temmuzda doktora gidicem umarım başka kötü bir hastalığım çıkmaz. Napıcam ne edicem bilmiyorum ama hayırlısıyla bir an önce tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bana fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
HAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben
iğne kullananlar için normal diyorlar fakat druna sormanda fayda var canımSüpersiniz bencede organize edin sizler burada ne güzel sohbetler ediyorsunuz bende bir iki yazıyorum ama sonra unutuluyorum.
.Sorunlarımız hep aynı burda yazışarak dertleşmek çok güzel en azından sadece ben değilmişim diyebiliyoruz.İyiki böyle bir site var ve iyiki sizler varsınız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun .Bu arada bir sorum olacak şu an 12 haftalık gebeyim claxsan 0,2 kullanıyorum 2 haftadır burnumu silerken çok hafif kan geliyor bunu yaşayan varmı ya da neden kaynaklandığını bilen varsa yazarsanız sevinirim.Allaha emanet olun
hayırlı uğurlu olsun meryemcim allah mürvetini de göstersin inşherkese merhabaaa
evet sünnet olduk bugün 6.gün
çok güzel bir sünnet hikayemiz oldu kolay atlattık
şimdi bez değişiminde biraz ağlıyor o kadar
çok şükür iyiyiz..
umarım sizlerde iyisinizdir 1 haftadır yoktum ne oldu ne bitti okuyamadım
fırsatım olursa okuyabileceğim
canım çok zor bir durum ama burda herkes o durumları yaşadı ve aynı korkuları ama geçecek inan alışacaksın ve korkmayacaksın bir süre sonra bu sana çok doğal gelecek eğer kanda pıhtılaşman varsa neyseki bir çaresi ve tedavisi var o yüzden için rahat olsun tabi öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsunArkadaşlar merhaba benimde derdime ortak olursanız bende bir nebze rahatlamış olurum. Ben 2.5 senelik evliyim ve 2 gebelik yaşadım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. birincisi 5 haftalıkken kanamayla düşürdüm ikincisinde ise 6 haftalıkken düştü ve kürtaj oldum. en son şubat 16 da bebeğimi kaybettim ondan beride korunuyorum. Bu sebepten dolayı psikolojim çok bozuktu ama kendimi artık iyi hissediyorum.ve doktora gitmeye karar verdim. benim tahminim bende de kan pıhtılaşması var. Temmuzda doktora gidicem umarım başka kötü bir hastalığım çıkmaz. Napıcam ne edicem bilmiyorum ama hayırlısıyla bir an önce tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bana fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
canım benim biraz daha sabır az kaldı
valla sonuyok dişçiye gitti eminenin kocişinin doğum günüsü diye misafir vardı. eee meldal ve ben ikimiz olmayalım dedim sadece ertledik o yüzden. gerçi benimde cuma gecesi müthiş ateşim çıktı ama yinede gelen olsaydı gelecektim.
herkese günaydına.s. izmir yanıyor sakın dışarı çıkmayın izmirliler.
merhaba.....benimde burnum kanamıştı ama 17-18.haftalarda,gebelikte normal diyorlar ama doktoruna sor yinede......
Feryad sağol canım.......biliyorum Ankarada o kadar çok kapım olduki,hatta Türkiye'de.....bende sizleri beklerim her zaman.....
teşekkürlerrr........oğluşun nasıl oldu??sünnetten sonra inş. iyidir paşa.........
hayırlı uğurlu olsun meryemcim allah mürvetini de göstersin inş
canım çok geçmiş olsun Allah sana da güç kuvvet versin doğru yerdesin canım burda herkes senin gibi bebeğini kaybetti acılar yaşadı :teselli:inş. bir daha kimse acı yaşamaz
saol canım benimm doktora gideyimm hastalığımın ne olduğunu bi bileyim artık gerisinede bakacaz tedavi falan ne gerekiyoya hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim size inşallah ......:dance:
eh yapalım o zaman hihoyyyt :hooray: hihoyyytHAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben
napıym dün öyle oldu ama bidaha müsafir mi tövbeeeee konuştuk dün kocişlecanım artık eve gidince içersin ama yakında bir eczane varsa ordan al iç en azından kafan rahat ederyerimseniben
kız ben sana ne dedim hiç dinlemiyon ama sen bizilmaz:
canım çok geçmiş olsun Allah sana da güç kuvvet versin doğru yerdesin canım burda herkes senin gibi bebeğini kaybetti acılar yaşadı :teselli:inş. bir daha kimse acı yaşamaz
kız ben dün gelecek diye baya umutluydum ama sempatiksalakcinni
korkma canım bak ben oğluma kavuştum benim gibi birçok arkadaş var burada bu sorunun üstesinden gelen .. öncelikle rahat ol karamsar düşünme
bunu ben bebeğime kavuştum diye söylemiyorum ,bebek hasreti çekerken de hiç umutsuz olmadım ben
canım benim öncelikle sağlıklı gebelik ve doğum dilerim şimdiden
bizim evde bir odamız diğer odalara göreserindir orada muhafaza ettim
doktorumada sormuştum bişey olmaz korkma demişti
benim gebeliğimde yaz dönemine denk gelmişti bilirsin burdaki sıcakları
zaten aylık aylık alıyordum iğnelerimi çok fazla sayıda hiç almadım
10 luk kutularda 2 veya 3 kutu alıyordum bittikçe yenisini alıyordum
hem doktorum hemde eczacım odada bişey olmaz buzdolabına gerek yok demişti
vee öyle oldu hiç sorun yaşamadım[/Q
İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK SAOL.CANIM TAVSİYEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.BANA DR 3 AYLIK YAZDI.BENİM BİR ODAM GÜNEŞ ALMIYOR ONUN BİR KÖŞESİNDE SAKLIYORUM.İNŞ.BİRŞEY OLMAZ.İYİ GÜNLER.....
gidip aldım prednol.ne yapim dayanamadım.bişe olur diye.bebeğe bişe olacak diye çok korkuyorum.dün hep ağladım.gebeliğin ilk ayları olunca çok korkuyorum.elde değil malesefcanım eğer doktorun sana bebeğe zarar vermez dediyse lütfen ona güven .. çünkü amip seni susuz bırakacaktır ve daha ciiddi sıkıntılardansa güvenli ilacı almak daha mantıklı... Birde eğer yakınında eczane varsa ve prednol alabilirsen al ve kullan çünkü evham yapmandan daha iyidir... Sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı konusunda fikrim yok...
iğne kullananlar için normal diyorlar fakat druna sormanda fayda var canım
hayırlı uğurlu olsun meryemcim allah mürvetini de göstersin inş
canım çok zor bir durum ama burda herkes o durumları yaşadı ve aynı korkuları ama geçecek inan alışacaksın ve korkmayacaksın bir süre sonra bu sana çok doğal gelecek eğer kanda pıhtılaşman varsa neyseki bir çaresi ve tedavisi var o yüzden için rahat olsun tabi öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun
heee izmirliler buluşamadı ama buluşurlarsa süper olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu arada angaralılar feryad aysude buluşmuşunuz hani resim hani belge ben belge isterim koyun resminizi ben karışmam delikafaduldendelikafadulden
baharcım ya bende şimdi bankaya gidicim nasıl gidicim hiç bilmiyorum şapka gözlük su ne varsa alıcim fakat gözüm hiç yemiyor ama mecburumakannehirbu sıcakta bayılmassam iyidir
eh yapalım o zaman hihoyyyt :hooray: hihoyyyt
napıym dün öyle oldu ama bidaha müsafir mi tövbeeeee konuştuk dün kocişle
kıssslar ben eve gidiyorum biraz uzanıcam pek rahatım yok izin aldım hepinizi öptüm
ben sıkıldım artıkkkkkkkkk çoooookkkkkkkkk sıkıldım... dün gelmediği gibi yakında da gelcek gibi görünmüyor tatlıcım yaaa....kız ben dün gelecek diye baya umutluydum ama sempatiksalakcinni
belge elbet var ama henüz cep telefonunun içindeee.... çıkartayım yayınlarız tabiki... ayrıcada böyle söyleyeceğinizi biliyodukkk........ sempatiksalakcinniheee izmirliler buluşamadı ama buluşurlarsa süper olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu arada angaralılar feryad aysude buluşmuşunuz hani resim hani belge ben belge isterim koyun resminizi ben karışmam delikafaduldendelikafadulden
baharcım ya bende şimdi bankaya gidicim nasıl gidicim hiç bilmiyorum şapka gözlük su ne varsa alıcim fakat gözüm hiç yemiyor ama mecburumakannehirbu sıcakta bayılmassam iyidir
eh yapalım o zaman hihoyyyt :hooray: hihoyyyt
napıym dün öyle oldu ama bidaha müsafir mi tövbeeeee konuştuk dün kocişle
kıssslar ben eve gidiyorum biraz uzanıcam pek rahatım yok izin aldım hepinizi öptüm
iyi etmişsin kafan rahatlamıştır hiç değilse.. aklında duracağına karnında dursun prednol ama dimi yaaa....gidip aldım prednol.ne yapim dayanamadım.bişe olur diye.bebeğe bişe olacak diye çok korkuyorum.dün hep ağladım.gebeliğin ilk ayları olunca çok korkuyorum.elde değil malesef
kuzummm napıyosunnn bakemmmm..... ben patlamak üzereyim karnım hala dünkü kadar şiş aaayyyy sinir yaaaa gelemedi gitti...:uhm:bundan sonra alma canım bu aylarda sana hizmet edilecek yerlere git bencekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sana gelenler sonra gelsn boşver sana baksın millet 9 aydelikafadulden
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
tüm tetkik testlerimi yaptırdım nisan 27.de prof doktoruma gitti
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
geçen ayın 21 veya 22 si gibi adet oldum doğum kontrol haplarımı bıraktım
bakalım başladık çalışmalara inşallah bu sefer olur herşey yolunda gider
2 gündür belim ve karnım ağrıyor ağdet ağrısı mı başka bişimi anlayamıyorum
evde test yaptım negatif çıkıyo
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???
merhaba bitanemmm nerelerdesin sennn özletme kendini yorma bidee
kuzuuummm dikkat et kendine bundan sonra bol bol ayakta kalacaksın zaten üzülme
çok geçmiş olsun canım önemli bişey olmamasına sevindim
iyiyim bitanem alıştım iğnelere bugün birazcık mayhoşluğum başladı hafif midem bulanıyo neyseki kusma huyum yok ama sabah toplantıda resmen uyuyordum kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım eh darısı mürvetine değil mi kaydirigubbakcemile3
evet tatlım sağlıkla kucağıma alma ümidiyle yapıyorum iğnelerimi hakkımıza hayırlısı artık
ctesi yorulmadımda dün yoruldum cidden bağda misafirimiz vardı ehhh bizdede aşırı hürmet vardır illa şunu ye bunu yapayım aaa yemezsen olmaz Allah aşkına vs diye diye 40 çeşit yemek yapılır misafir peşinde dönülür
benim uykum varrrrrrrrrrrr mirmirmirmir
herkese merhabaaa
evet sünnet olduk bugün 6.gün
çok güzel bir sünnet hikayemiz oldu kolay atlattık
şimdi bez değişiminde biraz ağlıyor o kadar
çok şükür iyiyiz..
umarım sizlerde iyisinizdir 1 haftadır yoktum ne oldu ne bitti okuyamadım
fırsatım olursa okuyabileceğim
diğer gebelikte benim de o haftalar kanamıştı doktora sordum bişey olmaz demişti ama o bebeğimi 28 haftada kaybettim işin açığı bunda herşeyden nem kapıyorum.bu hafta kontrolüm var sorarım.SAĞOL
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???
ben sıkıldım artıkkkkkkkkk çoooookkkkkkkkk sıkıldım... dün gelmediği gibi yakında da gelcek gibi görünmüyor tatlıcım yaaa....
hımm sana bence doktor yolu görünüyor kuzum gitmek istemiyon ama yapacak bişi kalmadılmaz:
belge elbet var ama henüz cep telefonunun içindeee.... çıkartayım yayınlarız tabiki... ayrıcada böyle söyleyeceğinizi biliyodukkk........ sempatiksalakcinni
hihih kız bizim tavladaki çekiişmelerimizi mi koysak ki buraya kaydirigubbakcemile3 kıran kırana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi etmişsin kafan rahatlamıştır hiç değilse.. aklında duracağına karnında dursun prednol ama dimi yaaa....
kuzummm napıyosunnn bakemmmm..... ben patlamak üzereyim karnım hala dünkü kadar şiş aaayyyy sinir yaaaa gelemedi gitti...:uhm:
canım hadi hayırlısı geçen sene gün gün seni ve gebeliğini takip etmiştik canım sanırım iğne dozun az gelmişti yada drun kalp atışlarını duymadan başlatmamıştı iğneye galiba benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?CADIARZUmerhaba arkadaşlar
fransiyumcum geçmiş olsun canım korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ayında olmamış inşlah bidahaki aya canım.daha önceki hamileliklerinde iğne kullandınmı canım daha öncede sormuştum sana ama benim sorunum düşük değil demiştin:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?