Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım artık eve gidince içersin ama yakında bir eczane varsa ordan al iç en azından kafan rahat ederyerimseniben
kız ben sana ne dedim hiç dinlemiyon ama sen bizi lmaz:
canım çok geçmiş olsun Allah sana da güç kuvvet versin doğru yerdesin canım burda herkes senin gibi bebeğini kaybetti acılar yaşadı :teselli:inş. bir daha kimse acı yaşamaz
HAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben

kız ben dün gelecek diye baya umutluydum ama sempatiksalakcinni

iğne kullananlar için normal diyorlar fakat druna sormanda fayda var canım
hayırlı uğurlu olsun meryemcim allah mürvetini de göstersin inş
canım çok zor bir durum ama burda herkes o durumları yaşadı ve aynı korkuları ama geçecek inan alışacaksın ve korkmayacaksın bir süre sonra bu sana çok doğal gelecek eğer kanda pıhtılaşman varsa neyseki bir çaresi ve tedavisi var o yüzden için rahat olsun tabi öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun

heee izmirliler buluşamadı ama buluşurlarsa süper olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu arada angaralılar feryad aysude buluşmuşunuz hani resim hani belge ben belge isterim koyun resminizi ben karışmam delikafaduldendelikafadulden
baharcım ya bende şimdi bankaya gidicim nasıl gidicim hiç bilmiyorum şapka gözlük su ne varsa alıcim fakat gözüm hiç yemiyor ama mecburumakannehirbu sıcakta bayılmassam iyidir

canım çok geçmiş olsun Allah sana da güç kuvvet versin doğru yerdesin canım burda herkes senin gibi bebeğini kaybetti acılar yaşadı :teselli:inş. bir daha kimse acı yaşamaz

saol canım benimm doktora gideyimm hastalığımın ne olduğunu bi bileyim artık gerisinede bakacaz tedavi falan ne gerekiyoya hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim size inşallah ......:dance:

diğer gebelikte benim de o haftalar kanamıştı doktora sordum bişey olmaz demişti ama o bebeğimi 28 haftada kaybettim işin açığı bunda herşeyden nem kapıyorum.bu hafta kontrolüm var sorarım.SAĞOL

hayırlı uğurlu olsun meryemcim allah mürvetini de göstersin inş

saol canım darısı tüm erkek annelerine.

hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallah

HAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben
eh yapalım o zaman hihoyyyt :hooray: hihoyyyt
napıym dün öyle oldu ama bidaha müsafir mi tövbeeeee konuştuk dün kocişle
kıssslar ben eve gidiyorum biraz uzanıcam pek rahatım yok izin aldım hepinizi öptüm

gidip aldım prednol.ne yapim dayanamadım.bişe olur diye.bebeğe bişe olacak diye çok korkuyorum.dün hep ağladım.gebeliğin ilk ayları olunca çok korkuyorum.elde değil malesef

foto çekindik canım ilerleyen günlerde koycaz buraya fotomuzu fotolar aysude de alkisalkisalkis

bundan sonra alma canım bu aylarda sana hizmet edilecek yerlere git bencekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sana gelenler sonra gelsn boşver sana baksın millet 9 aydelikafadulden

kız ben dün gelecek diye baya umutluydum ama sempatiksalakcinni
ben sıkıldım artıkkkkkkkkk çoooookkkkkkkkk sıkıldım... dün gelmediği gibi yakında da gelcek gibi görünmüyor tatlıcım yaaa....

belge elbet var ama henüz cep telefonunun içindeee.... çıkartayım yayınlarız tabiki... ayrıcada böyle söyleyeceğinizi biliyodukkk........ sempatiksalakcinni

gidip aldım prednol.ne yapim dayanamadım.bişe olur diye.bebeğe bişe olacak diye çok korkuyorum.dün hep ağladım.gebeliğin ilk ayları olunca çok korkuyorum.elde değil malesef
iyi etmişsin kafan rahatlamıştır hiç değilse.. aklında duracağına karnında dursun prednol ama dimi yaaa....

bundan sonra alma canım bu aylarda sana hizmet edilecek yerlere git bencekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sana gelenler sonra gelsn boşver sana baksın millet 9 aydelikafadulden
kuzummm napıyosunnn bakemmmm..... ben patlamak üzereyim karnım hala dünkü kadar şiş aaayyyy sinir yaaaa gelemedi gitti...:uhm:

merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
tüm tetkik testlerimi yaptırdım nisan 27.de prof doktoruma gitti
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
geçen ayın 21 veya 22 si gibi adet oldum doğum kontrol haplarımı bıraktım
bakalım başladık çalışmalara inşallah bu sefer olur herşey yolunda gider
2 gündür belim ve karnım ağrıyor ağdet ağrısı mı başka bişimi anlayamıyorum
evde test yaptım negatif çıkıyo
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???

geçmiş olsun fransiyum bende 3 kez kaybettim mthfr homozigotum,istanbulda bu konuyla ilgili bir prof arıyorum bilgin varsa yazarmısın bana,diğer arkadaşlar istanbulda değiller sen yardım edermisin?

canım benimm işlerimi yapayım sonra yatim dinlenim derken akşam oluyo bitürlü fırsat bulup giremiyorum ama hep aklımdasınızz gülüşüm.senin hbrine cok sevindim kuşum yaaa süper oldu buuhihoyyyt

meryemcim geçmiş olsun canım benim damat olduğunuda görürsün inşlahhhh:Saruboceq:
diğer gebelikte benim de o haftalar kanamıştı doktora sordum bişey olmaz demişti ama o bebeğimi 28 haftada kaybettim işin açığı bunda herşeyden nem kapıyorum.bu hafta kontrolüm var sorarım.SAĞOL

mehtapcım canım geçmiş olsun öncelikle bende aynı dertten muzdaribim dr.um bana her kontrolümde özellikle sorar genzinde kan kokusu hissediyomusun die benimde hissemiyorum ama bazen leke halinde benimde gelir bende dr.uma söylediğimde cok endişelenmişti o aralar bide griptim geniz kuruluğundanda olabilr demişti.dün yine oldu bende dr.uma söylemeye korkuyorum iğneyi kesecek diee ama bidaha olursa bu sefer muhakkak söylerim ama öyle cok olmayınca benimde umuruma pek gelmiyodu taki senin yazdıklarını okuyunca bebeğini kaybetmenle burnunun kanamasının arasında ne gibi bi ilgi olabilir ki?...

fransiyumcum geçmiş olsun canım korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ayında olmamış inşlah bidahaki aya canım.daha önceki hamileliklerinde iğne kullandınmı canım daha öncede sormuştum sana ama benim sorunum düşük değil demiştin:uhm:

kuzummm napıyosunnn bakemmmm..... ben patlamak üzereyim karnım hala dünkü kadar şiş aaayyyy sinir yaaaa gelemedi gitti...:uhm:

ne yapiiim kuzum evde patlıyorum işten geldim uzattım ayacıklarımı ağrısı geçsin diye bekliyorum-tatlicadiarzu-

canım hadi hayırlısı geçen sene gün gün seni ve gebeliğini takip etmiştik canım sanırım iğne dozun az gelmişti yada drun kalp atışlarını duymadan başlatmamıştı iğneye galiba benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?CADIARZU

tşk ederim zeynom evet diğer aya kaldı artık :)
evet son hamileliğimde kullandım iğne ama önceden alınmış bir kararla değildi belki işe yarar ezbere verilmişti, dozu yetersiz gelmişti zannımca
evet canım düşük olmuyor kalpleri duruyor karnımda

Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Sonunda dikişde atıldı operasyon sorunsuz geçti
Tek sorun yatmak zorunda olmam
Onada katlancaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…