Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet sonuyokcum eskilerden birini görmek ve hatırlanmak güzel :)
doğru hatırlıyorsun aynen öyle önceden alınmamış bir tedavi uzman bir doktor olmadığından yaşadık işte talihsizlikler canım yaa ama bu sefer işi şansa bırakmıcam önce Allah sonra bu güvendiğim doktoruma bıraktım herşeyi hayırsıyla
sen ne yaptın bakamadım geçmişe bayaaaa sayfalar atlamış çünkü :)

Büşra geçmiş olsun canım,yat yat sayılgün çabuk geçer,bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili kitaplar oku bol bol böylece yatmayı zevkli hale getirebilirsin........

Zeynom maşallah ne kadar büyümüşsünüz....Allahım sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım......

Bu arada KBB doktoru bana bir antibiyotik verdi,korkudan içemiyorum,ya hamileysem diye,ama boğazımda enfeksiyonda var,bu haftada bekleyeyim diyorum,nasıl olsa belli olacak az kaldı,hamile değişmişim gibi zaten,ondan sonra başlarım ilaca di mi......bilmiyorumkismile

Aysude canım soğan kürü yapsana.....ı.S.nun sitesinde bir sürü bayan yazmış çok faydasını gördük adetlerimiz düzene girdi diye,eğer benim düzene girmeseydi bu ay yapacaktım walla.....

inşlah bidahaki sefere yüzün güler canım rabbim sana bi bebiş versinde bütün sıkıntılarını alıp götürsün inşlahh

Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Sonunda dikişde atıldı operasyon sorunsuz geçti
Tek sorun yatmak zorunda olmam
Onada katlancaz artık

büşracım nasılsın canım ben takip edemiyorum uzun zamndır niye dikiş atıldı sorun nedir

canımmmm cok teşekkür ederim inşlah bekleyen herkese nasip eder rabbim :Saruboceq:
oyy oy oy ya hamileysem sendromlarını bende cok yaşadım dendencim hiç ilaç almazdım sürüne sürüne atlatırdım rahatsızlığımı ama antibiyotikmiş adetine az kaldıysa beklemende yarar var canım ama inşlah hamişsindirde hiç kullanamazsın o antibiyotiğiopuyorumnanaktan

amin canım amin sağolasın.....hayırlısını diliyorum Allahtan bakalım....

Aysude canım soğan kürü yapsana.....İ.S.nun sitesinde bir sürü bayan yazmış çok faydasını gördük adetlerimiz düzene girdi diye,eğer benim düzene girmeseydi bu ay yapacaktım walla.....

canımcım benim ülserim var o soğan kürünü bi yapsam herhalde mahvolurum sonuç olarak direk asit ve aç karnına olduğu icin yapamıyorum....

canımcım benim ülserim var o soğan kürünü bi yapsam herhalde mahvolurum sonuç olarak direk asit ve aç karnına olduğu icin yapamıyorum....

offfff doğru yaaaa,unuttum,benimde midemde aynı sorunlar var........yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali bizim işler :içelim:

offfff doğru yaaaa,unuttum,benimde midemde aynı sorunlar var........yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali bizim işler :içelkafamçokkarıştıim:

aynen öyle canım bi ara vitaminler mideme dokunmuştu kıvranmıştım ve acayip korkmuştum nasıl içcem bunu diye ama şükür ki midemi rahatsız etmeyen vitaminler buldum.. maalesef midemi iyice yoldan çıkarmak istemiyorum.. bi de mideme kamera sokturmayayım durup durukennnn....

Merhaba Fransiyum beni hatırlar mısın bilmem ama ben seni hatırladım..İnşallah bu kez herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Onada katlancaz artık

Canım çok çok geçmiş olsun..Yatmak zor gerçekten de ama bu da geçer güzelim..İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alınca bu yaşanılanların hepsini unutursun..

Bu arada Zehrayede den haber var mı acaba? Doğum yaklaşmıştı onun yanlış hatırlamıyorsam, inşallah sağlıkla alırsın kucağına Zehracım :)

Merhaba Fransiyum beni hatırlar mısın bilmem ama ben seni hatırladım..İnşallah bu kez herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

merhaba dinamisscim evet bende seni hatırladım güzel dileklerin için tşkr ederim
amin inşallah
adet oldum bakalım önümüzdeki ay neler gösterecek zaman :)
sen nasılsın nasıl gidiyor?

Canım ben iyiyim allah şükürler olsun Deniz kızımı aldım kucağıma :)
Hamilelik zordu, bir sürü sorun yaşadım ama Deniz im bırakmadı beni..Şimdi 17 Haziran da 4 aylık olacak kuzum.
Allahım inşallah sana da isteyen herkese de nasip etsin anneliği.:Saruboceq:

dinamisscim adına inan çok ama çok sevindim
mevlam hayırlı zamanda gönderdi demek deniz kızını Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
amiiinnnn hayırlı bir evlat hayırlı zamanda inşallah banada isteyen herkesede başka bişide gözüm yok artık

Canım benim sağolasın, biliyorum yürekten sevindiğini..ınşallah tez zamanda senin de hamilelik haberinin sevincini paylaşır ve de sağlıkla bebişine kavuşmana tanıklık ederiz:)

selam
Dinamiss Zehrayı bugün Angela sordum,doktoru 29 Haziran demiş doğum için ama dahada erken olabilirmiş,iyiymiş çok şükür......

Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Onada katlancaz artık
büşracım geçmiş olsun bebeği sağlama aldın artık içbiryere gidemez
canım şaka biryana allah kolaylık versin inş yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim:Saruboceq:

peki şimdi yaptırdınmı testlerini hangi faktörlerde pıhtılaşman çıktı sonuç nedir bu arada hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başla canım inş bu sefer herşey iyi olcak rabbim yardımcımız olsun

biliyorsun bende beklemedeydim rabbim bana da bir bebek nasip etti şu an 18 haftalık hamileyim kısmet olursa bir kızım olucak ama ben hala inanamıyorum galiba kucağıma almadan da inanamıycam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…