canım hadi hayırlısı geçen sene gün gün seni ve gebeliğini takip etmiştik canım sanırım iğne dozun az gelmişti yada drun kalp atışlarını duymadan başlatmamıştı iğneye galiba benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?CADIARZU
tşk ederim zeynom evet diğer aya kaldı artık :)
evet son hamileliğimde kullandım iğne ama önceden alınmış bir kararla değildi belki işe yarar ezbere verilmişti, dozu yetersiz gelmişti zannımca
evet canım düşük olmuyor kalpleri duruyor karnımda
Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Sonunda dikişde atıldı operasyon sorunsuz geçti
Tek sorun yatmak zorunda olmam
Onada katlancaz artık
Büşra geçmiş olsun canım,yat yat sayılgün çabuk geçer,bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili kitaplar oku bol bol böylece yatmayı zevkli hale getirebilirsin........
Zeynom maşallah ne kadar büyümüşsünüz....Allahım sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım......
Bu arada KBB doktoru bana bir antibiyotik verdi,korkudan içemiyorum,ya hamileysem diye,ama boğazımda enfeksiyonda var,bu haftada bekleyeyim diyorum,nasıl olsa belli olacak az kaldı,hamile değişmişim gibi zaten,ondan sonra başlarım ilaca di mi......bilmiyorumkismile
inşlah bidahaki sefere yüzün güler canım rabbim sana bi bebiş versinde bütün sıkıntılarını alıp götürsün inşlahh
büşracım nasılsın canım ben takip edemiyorum uzun zamndır niye dikiş atıldı sorun nedir
canımmmm cok teşekkür ederim inşlah bekleyen herkese nasip eder rabbim :Saruboceq:
oyy oy oy ya hamileysem sendromlarını bende cok yaşadım dendencim hiç ilaç almazdım sürüne sürüne atlatırdım rahatsızlığımı ama antibiyotikmiş adetine az kaldıysa beklemende yarar var canım ama inşlah hamişsindirde hiç kullanamazsın o antibiyotiğiopuyorumnanaktan
inşlah bidahaki sefere yüzün güler canım rabbim sana bi bebiş versinde bütün sıkıntılarını alıp götürsün inşlahh
Aaamiiiiiinn inşallah tüm isteyen herkesin hayırlısıyla
sen ne yaptın ne durumdasın?
Aysude canım soğan kürü yapsana.....İ.S.nun sitesinde bir sürü bayan yazmış çok faydasını gördük adetlerimiz düzene girdi diye,eğer benim düzene girmeseydi bu ay yapacaktım walla.....
canımcım benim ülserim var o soğan kürünü bi yapsam herhalde mahvolurum sonuç olarak direk asit ve aç karnına olduğu icin yapamıyorum....
offfff doğru yaaaa,unuttum,benimde midemde aynı sorunlar var........yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali bizim işler :içelkafamçokkarıştıim:
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
tüm tetkik testlerimi yaptırdım nisan 27.de prof doktoruma gitti
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
geçen ayın 21 veya 22 si gibi adet oldum doğum kontrol haplarımı bıraktım
bakalım başladık çalışmalara inşallah bu sefer olur herşey yolunda gider
2 gündür belim ve karnım ağrıyor ağdet ağrısı mı başka bişimi anlayamıyorum
evde test yaptım negatif çıkıyo
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???
Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Onada katlancaz artık
Merhaba Fransiyum beni hatırlar mısın bilmem ama ben seni hatırladım..İnşallah bu kez herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:
Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Onada katlancaz artık
büşracım geçmiş olsun bebeği sağlama aldın artık içbiryere gidemezKzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Onada katlancaz artık
evet sonuyokcum eskilerden birini görmek ve hatırlanmak güzel :)
doğru hatırlıyorsun aynen öyle önceden alınmamış bir tedavi uzman bir doktor olmadığından yaşadık işte talihsizlikler canım yaa ama bu sefer işi şansa bırakmıcam önce Allah sonra bu güvendiğim doktoruma bıraktım herşeyi hayırsıyla
sen ne yaptın bakamadım geçmişe bayaaaa sayfalar atlamış çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?