sonuyok nasılsın??inş. dişin sıkıntı yaratmıyordur....
canım bunlar nasip kısmet işi planlamayla olmuyo hele de planlanan grup büyük bir grupsa herkese aynı anda uyması çok zor:hulya: ben takıldım size umarım alınmadınızolumunekankayizsmile
GÜNAYDINN eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile KIZMA NOLUR BAHAR TEYZEEE... GEÇ GÖRDÜM KUSURUMA BAKMAA.... eyvahedigeldismile
herkese merhabaaa
evet sünnet olduk bugün 6.gün
çok güzel bir sünnet hikayemiz oldu kolay atlattık
şimdi bez değişiminde biraz ağlıyor o kadar
çok şükür iyiyiz..
umarım sizlerde iyisinizdir 1 haftadır yoktum ne oldu ne bitti okuyamadım
fırsatım olursa okuyabileceğim
HAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
tüm tetkik testlerimi yaptırdım nisan 27.de prof doktoruma gitti
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
geçen ayın 21 veya 22 si gibi adet oldum doğum kontrol haplarımı bıraktım
bakalım başladık çalışmalara inşallah bu sefer olur herşey yolunda gider
2 gündür belim ve karnım ağrıyor ağdet ağrısı mı başka bişimi anlayamıyorum
evde test yaptım negatif çıkıyo
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???
aşkola niye alınalım hatta bigün internette messengerda konferans yapalım hepbir.
kızamıyorum kiiiiiiiiiii :1hug::1hug:
canım hayırlı uğurlu olsun allah damatlığını göstersin inşallah.
tamam merasim düzenleyelim dicem ama belki gelmiyeceği var zorlamı getirtelim belki başka biri gelmiş konmuştur onun yerine olamazmı. neyse ben her ikisi içinde hangisi gelmek istiyorsa artık ona bir kırmızı halı sereyim ==============================================================
canım seni burda tekrardan görmek çok güzel inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla sürdürürsün. yaşadıklarını çok iyi hatırlıyorum bir daha yaşamaman dileğimle. hep buralarda ol olurmu.
günaydın pıhtıcıklar allahım dışarı çıkamıyoruz çok sıcak çok -tatlicadiarzu- (aynen bu durumdayım)sıcaklık 38 derece nem oranı %90 olunca sıcaklıkda 45 derece olarak hissediliyor. hafta sonu deniz yoları gözüküyor bana. gidip kendimi kızgın kumlardan serin sulara bırakıcam artık kimse beni tutamaz. kaydirigubbakcemile
günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım
günaydın kızlar
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aman sen kızmaaa günaydın efendim... a.s.
sağol tatlım havalardan çok yorgunluktan nette araştırdım ayakta kan göllenmesi yani ayakta fazla durmak tansiyon düşmesine nedenmiş pazar günü ayakta birazcık fazla durdum ondan oldu sanırım eh işimde genelde ayakta sempatiksalakcinnigülüş geçmiş olsun havalar çok dengesiz belki onun etkisidir dikkat et kendine
günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım
aklıma gelmedi değil aslında şimdi bu meraklanır dedimGÜNAYDIN FISTIK ... E TABİ YORULDUN BAĞDA VÜCUDUNDA TEPKİ VERDİ BEN BU KADAR YORULMAMALIYIM DİYE ... İYİ ETMİŞSİN TATLIM UYUMAKLA.... İNŞALLAH SIKINTIN GEÇER BİRAN ÖNCE.... EVE GİDİYORUM DEMİŞSİN Bİ ARA ARAYAYIM NAPIYOR Bİ SORAYIM DEDİM AMA SONRADAN VAZGEÇTİM UYUYOSA DİYE İSABET OLMUŞŞŞ İYİKİ DE ARAMAMIŞIMMM.... sempatiksalakcinni
canımmmmmmmmm oturucam artık totomun üstüne artıkın :çok üzgünüm:kız sen niye hizmet ediyon bizim buralarda hamileye hizmet ettirmezler. bak sonra adım eli sopalıya çıkıyo. ama benü delrtüyonuz napiiim minicik bebenle iş mi yapıon bide otur totonun üstüne bakiiim hıımmm. ayyy kıyamam size ben yerim o minicim pııtırcğı ben yaradana kurban olsunlar.
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda sorunu olan arkadaşların pekçoğu bebeklerini kucaklarına almışlar ne mutlu onlara
ben en son geçen sene temuz ayında hamile kaldım 2 ay sonra 4. bebeğimide kaybetmiş oldum
tüm tetkik testlerimi yaptırdım nisan 27.de prof doktoruma gitti
sonuçlarımın temiz olduğunu ancak kan pıhtılaşmada ufak sorun olduğunu bunu yüksek dozda iğne ve folic asidle aşabileceğimi korunmayı bırakmamı söyledi
geçen ayın 21 veya 22 si gibi adet oldum doğum kontrol haplarımı bıraktım
bakalım başladık çalışmalara inşallah bu sefer olur herşey yolunda gider
2 gündür belim ve karnım ağrıyor ağdet ağrısı mı başka bişimi anlayamıyorum
evde test yaptım negatif çıkıyo
d.k haplarından ne zaman sonra hamile kalabilirim bu belirtiler hamileik sinyali olabilirmi acaba yaa???
meryemcim geçmiş olsun canım benim damat olduğunuda görürsün inşlahhhh:Saruboceq:
Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Sonunda dikişde atıldı operasyon sorunsuz geçti
Tek sorun yatmak zorunda olmam
Onada katlancaz artık
Meryemmeryem sünneti sorunsuz atlatmanıza çok sevindim canım, inşallah oğluşunun tüm mutluluklarını görürsün tatlım.
canım hayırlı uğurlu olsun allah damatlığını göstersin inşallah.
canımmmmmmmmm oturucam artık totomun üstüne artıkın :çok üzgünüm:
ya bizim buralarda da hamilede olsa gelin gelindir bağ kaynanamların ve el mahkum her pazar gidiyoruz bizde bi çift arkadaşımızı davet ettik hem gelinsin hem misafir getiriyorsun çalış işteeee kafamçokkarıştı bide onların yanında çok fazla uzanıp yatılmaz hatta kayınbabam odaya girdiğinde herkes ayağa kalkar kayınbabamlarda ağalık var ama sadece adııııı bütün malı mülkü yemişler bizde adıyla yetiniyoz kaydirigubbakcemile3
gel bunu eşime anlat emin ol kayınbabama söylesem daha anlayışlı olur ama eşim işte...:))
olsun canım yaa sen yinede dinlen kimseyi takma kafana saygı ayağa kalkmakla olmazki
anlıyorum seni ama dikkat et kendine
bizde yoktur öyle şeyler ama bende rahat edemezdim
kayınvalidenin veya kayınbabanın yanında ayaklarımı uzatmaya felan
ama son aylarda kimseyi tınlamıyordum neresi rastgelirse uzatıyordum ayaklarımı :))
sende dikkat et yorma kendini
merhaba canım seni gördüğüme çok sevindim daha öncelerden birini görmek güzel..
hayırlısı olsun tatlım eninde sonunda kavuşacaksın bebişine bak görürsün
kendine çok iyi bak
saol tatlım,darısı tüm erkek annelerine
geçmiş olsun büşracım,olsun yat dinlen .
saol canımcım inşallah her birlikte bebeklerimizin sağlıklı sorunsuz büyümelerini görürüz.
saol canım hadi sanada iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?