Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bunlar nasip kısmet işi planlamayla olmuyo hele de planlanan grup büyük bir grupsa herkese aynı anda uyması çok zor:hulya: ben takıldım size umarım alınmadınızolumunekankayizsmile

aşkola niye alınalım hatta bigün internette messengerda konferans yapalım hepbir.

GÜNAYDINN eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile KIZMA NOLUR BAHAR TEYZEEE... GEÇ GÖRDÜM KUSURUMA BAKMAA.... eyvahedigeldismile

kızamıyorum kiiiiiiiiiii :1hug::1hug:

canım hayırlı uğurlu olsun allah damatlığını göstersin inşallah.

HAYIRRRRRRR NOLAMAZZZ HAYIRRRRRRRRRR YAV AĞIR TOP MUBAREK.. KARŞILANMA İSTİYO TÖREN İSTİYOR GELMEDİ GELMEYEDE NİYETİ YOK GİBİ AĞRI FALAN KALMADI .. OFFFF VEDE POOFFFF YAAAAAAAAA mafoldumben

tamam merasim düzenleyelim dicem ama belki gelmiyeceği var zorlamı getirtelim belki başka biri gelmiş konmuştur onun yerine olamazmı. neyse ben her ikisi içinde hangisi gelmek istiyorsa artık ona bir kırmızı halı sereyim ==============================================================

canım seni burda tekrardan görmek çok güzel inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla sürdürürsün. yaşadıklarını çok iyi hatırlıyorum bir daha yaşamaman dileğimle. hep buralarda ol olurmu.

günaydın pıhtıcıklar allahım dışarı çıkamıyoruz çok sıcak çok -tatlicadiarzu- (aynen bu durumdayım) sıcaklık 38 derece nem oranı %90 olunca sıcaklıkda 45 derece olarak hissediliyor. hafta sonu deniz yoları gözüküyor bana. gidip kendimi kızgın kumlardan serin sulara bırakıcam artık kimse beni tutamaz. kaydirigubbakcemile

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aman sen kızmaaa günaydın efendim... a.s.

günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım

GÜNAYDIN FISTIK ... E TABİ YORULDUN BAĞDA VÜCUDUNDA TEPKİ VERDİ BEN BU KADAR YORULMAMALIYIM DİYE ... İYİ ETMİŞSİN TATLIM UYUMAKLA.... İNŞALLAH SIKINTIN GEÇER BİRAN ÖNCE.... EVE GİDİYORUM DEMİŞSİN Bİ ARA ARAYAYIM NAPIYOR Bİ SORAYIM DEDİM AMA SONRADAN VAZGEÇTİM UYUYOSA DİYE İSABET OLMUŞŞŞ İYİKİ DE ARAMAMIŞIMMM.... sempatiksalakcinni

gülüş geçmiş olsun havalar çok dengesiz belki onun etkisidir dikkat et kendine
sağol tatlım havalardan çok yorgunluktan nette araştırdım ayakta kan göllenmesi yani ayakta fazla durmak tansiyon düşmesine nedenmiş pazar günü ayakta birazcık fazla durdum ondan oldu sanırım eh işimde genelde ayakta sempatiksalakcinni

kız sen niye hizmet ediyon bizim buralarda hamileye hizmet ettirmezler. bak sonra adım eli sopalıya çıkıyo. ama benü delrtüyonuz napiiim minicik bebenle iş mi yapıon bide otur totonun üstüne bakiiim hıımmm. ayyy kıyamam size ben yerim o minicim pııtırcğı ben yaradana kurban olsunlar.

aklıma gelmedi değil aslında şimdi bu meraklanır dedim
canım benim düşünceli arkadaşım

bizlerin gebelikleri kıymetli dikkat etmek lazım yorulmamak lazım bence
bu kadar zorluklar çekiyoruz iğnelerle başımız dertte bu kadar eziyete bence birazcık
dikkat et

canımmmmmmmmm oturucam artık totomun üstüne artıkın :çok üzgünüm:
ya bizim buralarda da hamilede olsa gelin gelindir bağ kaynanamların ve el mahkum her pazar gidiyoruz bizde bi çift arkadaşımızı davet ettik hem gelinsin hem misafir getiriyorsun çalış işteeee kafamçokkarıştı bide onların yanında çok fazla uzanıp yatılmaz hatta kayınbabam odaya girdiğinde herkes ayağa kalkar kayınbabamlarda ağalık var ama sadece adııııı bütün malı mülkü yemişler bizde adıyla yetiniyoz kaydirigubbakcemile3

aysude sen ankarada yaşıyorsun sanırım geçen konuşmalarımızda
kızlar senin merkez için fikir verebileceğini sağlık sektöründe çalıştığını
söylemişlerdi ben delirmek üzereyim bu konuda tüp bebek için nereye gideceğimi
şaşırmış durumdayım gittiğim yerleri sana sayayım ben bana fikir verebilirsen çok sevinirim.
ilk maceramız aşılama diye başladı 2 sefer bülent traş anotolya
3. aşılama ztb dr. turgut var hamilelik elde ettik ama devam etmedi
4. aşılama fatih üvn. nilgün turhan faciaydı
ilk tüp bebek genart aysun baltacı dış gebelik ölümden döndüm anlamadı dış gebelik olduğunu
donmuşlarıda mecburen orda denedik olmadı
bu arada ankara tıp ruşen aytaça gittim
ztb tüp bebek klinik şefi muammer aydoğana gittim
maya osman beye gittim bazı nedenlerle bunlardan memnun kalmadım ön muayneyle kaldı bana fikir verebilir misin ?

merhaba canım seni gördüğüme çok sevindim daha öncelerden birini görmek güzel..
hayırlısı olsun tatlım eninde sonunda kavuşacaksın bebişine bak görürsün
kendine çok iyi bak

meryemcim geçmiş olsun canım benim damat olduğunuda görürsün inşlahhhh:Saruboceq:

saol tatlım,darısı tüm erkek annelerine

Kzılar nasılsınız
Ben idare ederim
Sonunda dikişde atıldı operasyon sorunsuz geçti
Tek sorun yatmak zorunda olmam
Onada katlancaz artık

geçmiş olsun büşracım,olsun yat dinlen .

Meryemmeryem sünneti sorunsuz atlatmanıza çok sevindim canım, inşallah oğluşunun tüm mutluluklarını görürsün tatlım.

saol canımcım inşallah her birlikte bebeklerimizin sağlıklı sorunsuz büyümelerini görürüz.

canım hayırlı uğurlu olsun allah damatlığını göstersin inşallah.

saol canım hadi sanada iyi tatiller

:))
olsun canım yaa sen yinede dinlen kimseyi takma kafana saygı ayağa kalkmakla olmazki
anlıyorum seni ama dikkat et kendine
bizde yoktur öyle şeyler ama bende rahat edemezdim
kayınvalidenin veya kayınbabanın yanında ayaklarımı uzatmaya felan
ama son aylarda kimseyi tınlamıyordum neresi rastgelirse uzatıyordum ayaklarımı :))

sende dikkat et yorma kendini

gel bunu eşime anlat emin ol kayınbabama söylesem daha anlayışlı olur ama eşim işte...
neyse artık dikkat edeceğim tüm gün baş ağrısıyla gezen herif değil çünkü

kız ne tatili ben tatile çıkmıyom kiiii nerdeeee keşke çıksam :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…