Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aaaaa kız iyice eli maşalı yaptın beni sende ben sevecen sakin mrı mır bir kediyim amaaa birazda sırnaşık olumunekankayizsmile

ahanda eli maşalısunnnn işteee. sempatiksalakcinni
aklıma gelmedi değil aslında şimdi bu meraklanır dedim
canım benim düşünceli arkadaşım
canım benim sende öylesinnn....

aga gelinin hıııı.... ammaannnn yemişim ağalığınıı.... boşver zuzumm yaaa....

canım valla ben ankara da ilk gittiğim tüp bebek merkezi ankara tüp bebek merkeziydi orda dr. görkem bey ile görüştüm ve acayip sempatik buldum. acıkcası adamın söylediklerinden yola çıkarak bütün araştırmalarımı yaptırdım.. kesinlikle orayla görüşmeni tavsiye ederim... zekai tahir'in laboratuvarlarını çok ama çok beğeniyorum... ama tüp bebek konusunda nasıllar bilemiyorum.. Etlik doğum evinde Berfu DEMıR var oda bu konuda gayet iyi tabiki tercih senin eğer özel diyorsan kesinlikle ANKARA TÜP BEBEK MERKEZıNı tavsiye ederim ama mutlaka Görkem Bey ile görüşmelisin.. bide bu bahsettiğim yer ankaradaki tüp bebek merkezlerinin eğitiminde bakanlıkça görevlendirilmiş bir yer...

kız ne tatili ben tatile çıkmıyom kiiii nerdeeee keşke çıksam :1no2:

allah söyletti o zaman

kız sen hafta sonu deniz yolu gözüküyor dedin ya ona istinaden öyle demiştim
off off bi biz ne yapalım işimiz turizm olunca normal zamanda tatil yapamıyoruz herkesin tatilini bitirdiği anda yapıyoruz işlerin sakin olduğu anlarda yani oda sezon sonu oluyor :)
ağustosu bekleyeceğiz bu senede sanırım

aysudecim çok tşk. ederim bana çok yardımcı oldun en azından kafamda bir şeyler oldu sağol canım

hım anladım canım ama ben onu tatilden saymıyorum iki günlük bişey. bana daha uzun lazım.

gülüşcüm geçmiş olsun canımmm.çok dikkat et kendine.en azından biz önlemimizi alalım.tamammı şekercik.aslında sana diyorum ben de eksik deilim.soğuk süt içtim.soğuk algınlığıyla uğraştım.geçen de soğuk kola içtim mi şimdi de faranjitim azdı.2 gündür yatıyorum.ah ahhhhh eşi çok kızıyo soğuk şeyler içmeme yine de vazgeçmiyorum.artık çok dikkat etmem gerekiyo...

aysudecim ne güzel ya feryadla buluşmuşunuz ikinize de iyi gelmiştir.keşke imkanımız olsa da hepimiz bir araya gelebilsek.ben de hastayımmm yineee.ama tam sopalığım varya soğuk kola yüzünden yataklık oldummm...

nasipse olur cancan... bu arada gelir seni e...k sudan gelinceye kadar döverim... soğuk kola nedemek... cola ne demekkkkk........ klava: klava:klava:klava: alsanaalsanasmile

canım ne demek ... ben çok rahatlamıştım görkem beyin konuşmalarından netten ararsan bulursun adres ve telefonunu...

buldum canım çok tşk. ederim daha öncede bu merkezden başka bir dr. önermişlerdi
ön görüşmeye gitmekte fayda var sanırım labaratuvarlarıda iyiyse tamadır o zaman
tüp bebekte işin mutfağı çok önemli diyorlar

selam kızlar nabersiniz herkesler iyi sanırım
azdalar üşütmüş geçmiş olsun gülüşcüm başın ağrıyormuş geçmiş olsun kızlar kendinize iyi bakın aaaaa

sağol tatlım sanada geçmiş olsun ama yapma be güzelim dikkat et sende kendine

laboratuvarlarıda iyi canım ve fiyatlarıda uygun gelmişti açıkcası .. kromozom analizi için aramıştık biz oranın laboratuvarlarını... Allah gönlüne göre versin canım... meldircim bi ara buluşalım feryad sen ben ve ankarada olup bize katılmak isteyen diğer arkadaşlar... bence tanışmak çok iyi oluyorr..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, benim koca bebeğe zararlı diye kola içirmiyor bana.....

merhaba gülüş`;
ben de gaziantep de olduğumu söylemiştim daha önce.ben son düşüğümü yapalı 1 yıldan fazla oldu.ve şu aralar çok istiyorum bebek yapmayı.senden bilgi almak istedim.hangi doktora başladın?ben geçmişi okudum ve öncesinde coraspin ve folbiol kullananların sağlıklı bebekleri olmuş.ben de doktor öncesinde şimdiden başlasam mı acaba.bilgi verirsen sevinirim canım....:ecrin_bebek::gitme::CüvCüv:bu arada senin gebeliğine çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.kucağına almayı ve sağlıkla büyütmenizi gönülden diliyorum .allah a emanet olun...

tüm hamile olan kardeşlerimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..:CüvCüv:diğer arkadaşların da bir an önce gebelik haberlerini bekliyoruz...a.s

evet canım hatırlıyorum seni ben hatem hastanesinde bülent kahramana devam ediyorum yaklaşık 7-8 ay oldu çok memnunum ilgili bir doktor gitmediğim zaman kendisi arar ne oldu nasılsın bir sorun var mı diye yani hasta takibi çok iyi yanlış hatırlamıyorsam sağlık güvencem yok demiştin özel hastanede bu uygulama nasıl oluyor onu bilmiyorum

gülüşcüm şimdi nasılsın? mide bulantısı, baş ağrısı benimde çok oluyordu. Allaha şükür geçti geçer ama sürekli bir ağrı insanı rahatız ediyor. Allah sabrını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…