Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım şimdi daha iyiyim ama ensemden ağrı hiç gitmiyor 4 aylığa kadar sabredeceiz neleri sabretmedik ki çok şükür oldu ya o yeter

sağol gülüş cüm ben de ona gideceğim inşallah ..en kısa zamanda.....gitmeden dediğim ilaçlara başlasam sakıncası olur mu acaba...ben biraz sabırsızım da..

sağol gülüş cüm ben de ona gideceğim inşallah ..en kısa zamanda.....gitmeden dediğim ilaçlara başlasam sakıncası olur mu acaba...ben biraz sabırsızım da..
inşallah canım bana folbiol yerine folicplus verdi tabii hamilelikten 3 ay öncesinden coraspirin ve folice başlayabilirsin yalnız dr bugün ve yarın yokmuş ama arayıp randevu alabilirsin

inşallah canım bana folbiol yerine folicplus verdi tabii hamilelikten 3 ay öncesinden coraspirin ve folice başlayabilirsin yalnız dr bugün ve yarın yokmuş ama arayıp randevu alabilirsin

bugün yakınımdaki eczaneden folicplus ve coraspin alıcam en kısa zamanda da bülent bey e gidicem.:1rolleyes:..tabiki 1 _2 ay daha korunucam sonra düşünücem.:CüvCüv:..sağol bilgiler için arkadaşım..vereliniortak

gülüş 27
sen gebelik öncesi günde kaç tane kullanıyordun bu ilaçları?aç mı tok mu daha yararlı acaba?eczacıya sordum ama ikili cevap verdi...

slm arkadaşlar bende kan pıhtılaşması sebebiyle 2 düşük yaptım mtfr 677 heterozigotum bide hemosistein yüksekliği var folbiol coraspin bide vitamin hapı kullanıyorum meteoininden sınırlı diyetim var bide hamile kalıncada clexan 02 kullanıcam inşallah bu ay hamile kalırsam başlıcam hamile olup clexan02 kullanan varmı aranızda

slm arkadaşlar bende kan pıhtılaşması sebebiyle 2 düşük yaptım mtfr 677 heterozigotum bide hemosistein yüksekliği var folbiol coraspin bide vitamin hapı kullanıyorum meteoininden sınırlı diyetim var bide hamile kalıncada clexan 02 kullanıcam inşallah bu ay hamile kalırsam başlıcam hamile olup clexan02 kullanan varmı aranızda

slm ddilek öncelikle geçmiş olsun...evet iğnelerden kullanan hamile arkadaşlarımız var.hemosistein yüksek demişsin kaç çıktı??

12.3 çıktı canım

11 benim.doktorum diete gerek yok.folik asit düşürür zamanla demişti bana.

hergün alıyomusun 3 defa folik asiti alıyomusun ben folbiolu çarşamba günleri 1 kere alıyorum pazartesi cuma becozyme c forte, salı perşembe cumartesi pazar coraspin kullanıyorum senin nasıl bi tedavin var coraspin kullanıyomusun

valla ben prof.a gidiyorum.hiç o kadar vesvese yapma dedi.homositein folik asitle zamanla düşer dedi.bana sadece elevit ve coraspin verdi.ikisinide günde bir kere alıyorum.hamile kalıncada iğneye başlıcam

valla ben prof.a gidiyorum.hiç o kadar vesvese yapma dedi.homositein folik asitle zamanla düşer dedi.bana sadece elevit ve coraspin verdi.ikisinide günde bir kere alıyorum.hamile kalıncada iğneye başlıcam

benim doktorda prof benim doktor hacettepede sinan bey belki duymuşsundur benim doktor herkese bu diyeti veriyo. kafam karıştı biraz benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…