kafanı karıştırmak istemem ama daha önceki sayfalarda semih bey ve onun bu diyetinden bahsedildi.bir bayana aynı seninki gibi vrmiş diyeti.o başka doktora gitmiş hiç gerek yok demiş.yine sen bilirsin..ankarada ben lütfü hocayı çok iyi diye duydum bilgin olsun...
dilek şimdi geçmişe gittim.seninle daha öncede homositeinle ilgili yazışmışız.benim 12 bu arda değerim:))))) 1 ay sonra aynı konuşmalar
admin yabancı gelmedi zaten tahmin etmiştim hamile kalmayı ertelemiştin zannedersem senin değer 12 mi aramızda çok fazla fark da yok heterozigotmusun homozigotmusun.
heterozigotum bende.mtfhr ve 1298c.ayrıca faktor v laiden.doğrumu yazdım bilmiyom:)yok hamile kalmayı ertelemedimde benim tosba bana gelmeyi erteliyor.gelmiyor....sen hamile kalmadın daha sanırım...hamile kalamaya çalışıyodun benim gibi:)
evet canım ben 2 aya yakın idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şu anda eski sağlığıma kavuştum umarım bu ay iyi bir haber alırım. sen kaç aydır hamile kalamdın daha önce düşük yaptın mı
aralıkta kürtaj oldum.kalbi durdu.2 korundum.hala deniyoruz...
bende ağustos da kürtaj oldum ekimde tedaviye başladım 2 ay tedavim sürdü 2 ayda enfeksiyondAN ilaç kullandım erteledik bakalım bundan sonra ne olucak hamile kalmak için yaptığın şeyler varmı bitkiler gibi kürler gibi falan
günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım
hayırlı zamanda gelicekler inşşş.dua dan başka elden ne gelirki
canım ben az çok biliyorum oraların adetlerini ama uygulamak işime gelmiyokaydirigubbakcemile3canımmmmmmmmm oturucam artık totomun üstüne artıkın :çok üzgünüm:
ya bizim buralarda da hamilede olsa gelin gelindir bağ kaynanamların ve el mahkum her pazar gidiyoruz bizde bi çift arkadaşımızı davet ettik hem gelinsin hem misafir getiriyorsun çalış işteeee kafamçokkarıştı bide onların yanında çok fazla uzanıp yatılmaz hatta kayınbabam odaya girdiğinde herkes ayağa kalkar kayınbabamlarda ağalık var ama sadece adııııı bütün malı mülkü yemişler bizde adıyla yetiniyoz kaydirigubbakcemile3
erkeklerin bizleri anlaması zor canım onlara anlatmak için duygu sömürüsü yapmak lazım biraz ara ara gerekiyorsa oturup inceden inceden ağlamak lazım ki vivdan yapsınyerimsenibenaklinialirimsmilegel bunu eşime anlat emin ol kayınbabama söylesem daha anlayışlı olur ama eşim işte...
neyse artık dikkat edeceğim tüm gün baş ağrısıyla gezen herif değil çünkü
evet canım uzun zamandır planlanan bir şeydi ama ancak şimdi kısmet oldu ve de çok güzel oldualkisalkisalkisaysudecim ne güzel ya feryadla buluşmuşunuz ikinize de iyi gelmiştir.keşke imkanımız olsa da hepimiz bir araya gelebilsek.ben de hastayımmm yineee.ama tam sopalığım varya soğuk kola yüzünden yataklık oldummm...
laboratuvarlarıda iyi canım ve fiyatlarıda uygun gelmişti açıkcası .. kromozom analizi için aramıştık biz oranın laboratuvarlarını... Allah gönlüne göre versin canım... meldircim bi ara buluşalım feryad sen ben ve ankarada olup bize katılmak isteyen diğer arkadaşlar... bence tanışmak çok iyi oluyorr..
canım ben az çok biliyorum oraların adetlerini ama uygulamak işime gelmiyokaydirigubbakcemile3aman ne yapayım çok şükür arada gidiyorum onu da az naz ediyorum kaynanam çok genç birde zamanında beni çok üzdü klava:
senin kayınbabaya kısaca züğürt ağa diyebilirmiyim kaydirigubbakcemile3
erkeklerin bizleri anlaması zor canım onlara anlatmak için duygu sömürüsü yapmak lazım biraz ara ara gerekiyorsa oturup inceden inceden ağlamak lazım ki vivdan yapsınyerimsenibenaklinialirimsmile
evet canım uzun zamandır planlanan bir şeydi ama ancak şimdi kısmet oldu ve de çok güzel oldualkisalkisalkis
görüşebilirsek süper olur tabi bu konuda benden tam destek kuzularkaydirigubbakcemile5
merhabalar nasılsınız arkadaşlar....ben de iyiyim idare ederim yatmaya suya armuda devam ediyorum.
Gülüş cnm artık kendini de bebişini de düşünmen lazım bak sen çekiyorsun sonra ağrıyı sızıyı dikkat et.
Azdalar sanada geçmiş olsun soğuk cola ha afiyet olsun....
Tsm,ddilek,aysude,feryad en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlrini alırız.
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizyerim ben senin desteğini.... opuyorumnanaktan
Selamlar kızlarrrr keyifler iyimi..?
evet canım ben kullanıyorum. hamile kalmadan önce corasprin kullandım iki ay, folic ile birlikte şimdi 13 haftalık hamileyim. clexan02 asprin, folic, elevit, ferrum fort kullanıyorum. en kısa zamanda güzel hamilelikler inş sana daslm arkadaşlar bende kan pıhtılaşması sebebiyle 2 düşük yaptım mtfr 677 heterozigotum bide hemosistein yüksekliği var folbiol coraspin bide vitamin hapı kullanıyorum meteoininden sınırlı diyetim var bide hamile kalıncada clexan 02 kullanıcam inşallah bu ay hamile kalırsam başlıcam hamile olup clexan02 kullanan varmı aranızda
merhabalar nasılsınız arkadaşlar....ben de iyiyim idare ederim yatmaya suya armuda devam ediyorum.
gülüş cnm artık kendini de bebişini de düşünmen lazım bak sen çekiyorsun sonra ağrıyı sızıyı dikkat et.
azdalar sanada geçmiş olsun soğuk cola ha afiyet olsun....
tsm,ddilek,aysude,feryad en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlrini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?