Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ooo aylardır senin bebişin göbüşüne gelmesini bekledik heyecanla.aman gözünü seveyim bunlar kıymetli bebeler kendine iki katı dikkat etmelisin.
nasipse olur cancan... bu arada gelir seni e...k sudan gelinceye kadar döverim... soğuk kola nedemek... cola ne demekkkkk........ klava: klava:klava:klava: alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu kola muhabbetinden dolayı canım kola çekti valla.2 aydır hiç içmemiştim.küçücük bir bardak içtim dayanamadım.

yat yat. yata yata bebişi büyütüyon. doğduğunda seni yatırmaz annesi.şimdiden dinlen sen.yattığın yerdende suyunu yudumla.ohhhh.yarasın bebişe.:CüvCüv:

yat yat. yata yata bebişi büyütüyon. doğduğunda seni yatırmaz annesi.şimdiden dinlen sen.yattığın yerdende suyunu yudumla.ohhhh.yarasın bebişe.:CüvCüv:[/QUOTE]
cnm tşk ederim benim kıymetlim böyle gelmeyi tercih etti.gelmeden yatırdı gelince ayağa dikecek heralde.allah herkese hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin.:CüvCüv:

sağol canımhamilesin sanırım inş bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın

inşallah canım kanaman hiç oldumu peki iğneyi ne zaman kullanmaya başladın umarım Allah bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ya ben sürekli yorgunum ve uyuyorum sende öyle misin? kilo aldınmı birde benim göbekte bişi yok yahu ben verdim kilo alacağıma..

cnm hangi doktorla görüştün şimdi sen...
bende yaptırdım tarama için tahlilleri yeni sonuçlar 7 temmuzda çıkacak ama...

hangi doktora gittin cnm sen çok iyi dediğin kim...

birde dr eray iyi ilgilenmiyormu herşeyi soramıyor musun yani soğuk mu?

semih bey bana çok soğuk geldi hiç bişi soramamıştık tersledi nerdeyse...

kararsızım umuttepe deki sonuçlar 7 temmuzda ÇIKACAK ONDAN SONRA GİDECEM AMA KARAR VEREMİYORUM SEMİH Mİ ERAY MI???

Kulağının iyi olmasına da sevindim bilirim nasıl olduğunu :):)az bırakmadı peşimi nede olsa...

Sende dikkat et kendine.....üzme yıpratma...

canım etkilenmemek elde değil ama çok yıpratma kendini
kuzum kıskanma ankaraya gelince haber ver senle de buluşalım canım benimolumunekankayizsmile

Olursa bende istiyorum lütfennn korkuyorumm nasıl olcak bu iş....

dilos benim doktorum faruk hoca ve eray dedi innohep 0,45 diye,semih hoca da innohep 0,45 kullanıyot zaten
çok uykum var bugü çok yoruldum,herkes iyi,daha da iyi olun e miiiii

ben o ....... anlamamak için direniyorum... sen aklıma geldiğinde içim çok rahat benim canım.herşey güzel olur inşallah....opuyorumnanaktan

ah be gülüm birde benim içim rahat olsa kaydirigubbakcemile3onlar bence senin iyi dileklerin kuzuuuuuuuuuuumŞeniz
kız resimleri bana ne zaman yolluyon bakim daha buraya,face ye koycaz be şu tavla maceramızı felan merak ediyom

canım saol ya evet haklısın colaya hayır.

hemen canım yayınlıyorum.. face bak sonrada hangisini burda yayınlayacağımıza karar verelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…