opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileşeniz
eh işte bugün kermesimiza vardı çoook yorulmuşum birde öyle bir yanmışım ki aynen böyle olmuşum:1ninca:kaydirigubbakcemile3
ooo aylardır senin bebişin göbüşüne gelmesini bekledik heyecanla.aman gözünü seveyim bunlar kıymetli bebeler kendine iki katı dikkat etmelisin.günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3nasipse olur cancan... bu arada gelir seni e...k sudan gelinceye kadar döverim... soğuk kola nedemek... cola ne demekkkkk........klava: klava: klava: klava: alsanaalsanasmile
merhabalar nasılsınız arkadaşlar....ben de iyiyim idare ederim yatmaya suya armuda devam ediyorum.
gülüş cnm artık kendini de bebişini de düşünmen lazım bak sen çekiyorsun sonra ağrıyı sızıyı dikkat et.
azdalar sanada geçmiş olsun soğuk cola ha afiyet olsun....
tsm,ddilek,aysude,feryad en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlrini alırız.
merhabalar nasılsınız arkadaşlar....ben de iyiyim idare ederim yatmaya suya armuda devam ediyorum.
gülüş cnm artık kendini de bebişini de düşünmen lazım bak sen çekiyorsun sonra ağrıyı sızıyı dikkat et.
evet canım ben kullanıyorum. hamile kalmadan önce corasprin kullandım iki ay, folic ile birlikte şimdi 13 haftalık hamileyim. clexan02 asprin, folic, elevit, ferrum fort kullanıyorum. en kısa zamanda güzel hamilelikler inş sana da
valla tedirgin geçirince hamileliği herşeyden nem kapıyorum tşkr canımasigül ilk üç ayda oluyor yaşadıkların sonra düzene giriyor benimde karnım 17 hf çıktı öncesinde yoktu
ben o ....... anlamamak için direniyorum... sen aklıma geldiğinde içim çok rahat benim canım.herşey güzel olur inşallah....opuyorumnanaktansağol canım inş. ama .........işte anlayın siz onu:umursamaz:
iyi akşamlar arkadaşlar
doktordan geldim,doktorum beni gebeleri muayene ettiği yatakta görünce (çatala falan çıkmıyorum ben artık ) bir sevindi bir sevindi,''kaç ay oldu hamile misin?'' dedi,''yok hocam daha 3 ay olmadı,sizi dinliyorum ben dedim........
muayenem iyi geçti,''gebeliğinden önce kafamızda hiçbir soru işareti kalmasın tekrar üniversiteye git tüm tahlillerini göster,bakalım başka birşey isteyecek mi genetiçiler'' dedi........aslında ben biliyorsunuz genetik uzmanları ve İzmit'te bu konuda en iyi olan Prof.la da görüşmüştüm başka tahlile gerek yok demişlerdi ama,doktorcumun dediğinide yapıcam,gidip bir de onun önerdiği doktordan görüş alıcam.......
14.gün tekrar çağırdı,yumoşlara bakacak galiba......
birde arkadaşlar çok önemli bir bilgi verdi,Fraksiparin yasaklanmış,bir dahaki gebeliğinde İnnohep kullanacağız dedi,İnnohep ile daha sağlıklı sonuçlar alındığı kanıtlanmış ,gittiği bir kongrede konuşulmuş bu konu,Clexan kullanmayacağım yani artık
ben topicte geçmiş sayfalarda okumuştum İnnohep in gebeler için daha uygun olduğunu zaten,bilginiz olsun,doktorlarınızla paylaşın bence.....
merhaba
bildiğiniz gibi komşumla ilgilendiğim için pek giremedim....KBB uzmanına gittim DİLOS gerçekten çok iyi bir hekim,çok şükür ciddi birşey yok,ilaç kullanıp kontroe gidicem,eşim Vet. Hek.olduğu için ücret bile almadı bizden,afalladım walla.......bugüne kadar hiçbir Kadın Doğumcu bu şekilde yaklaşmamıştı......
ben Eray'a yapılması gereken başka tahlil var mı diye Faruk Hoca'nın yönlendirmesi ile gittim ama bir daha gitmem sanırım,sonuçta hepsinin hocası Semih,Semih ve Faruk'a devam edicem.......hayırlısı ile gelsinde bir o gün........komşumun olayı beni çok sarstı ama.........
Angel az kaldı canım yaaaa,dayan dayan sık dişini......
Feryad,Aysude kıskandım,bizde bu hafta sonu Tsma larla bizde kahvaltı yapacaktık ama bu olay beni çok etkiledi,ertelemek zorunda kaldık........
canım etkilenmemek elde değil ama çok yıpratma kendini
kuzum kıskanma ankaraya gelince haber ver senle de buluşalım canım benimolumunekankayizsmile
arkadaşlar buarada birşey sormak istiyorum geçmişteki yazılarınızı okuduğumda iğne vurulma yerleri ile ilgili bir çizelgeden bahsediliyordu öyle birşey varsa bana gönderme imkanı olan varmı acaba çok merak ediyorum daha ben o aşamaya gelemediğim için belki kendimi şimdiden hazırlasam psikolojik olarak çok ii olur
ben o ....... anlamamak için direniyorum... sen aklıma geldiğinde içim çok rahat benim canım.herşey güzel olur inşallah....opuyorumnanaktan
dilos benim doktorum faruk hoca ve eray dedi innohep 0,45 diye,semih hoca da innohep 0,45 kullanıyot zaten
çok uykum var bugü çok yoruldum,herkes iyi,daha da iyi olun e miiiii
ah be gülüm birde benim içim rahat olsa kaydirigubbakcemile3onlar bence senin iyi dileklerin kuzuuuuuuuuuuumŞeniz
kız resimleri bana ne zaman yolluyon bakim daha buraya,face ye koycaz be şu tavla maceramızı felan merak ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?