Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay biraz gec oldu ama cevabın anca girebildim cok iyi olmuş oraları pek bilmiyorum eylenmenize deymiş ama devamı gelr inş...oy oyyy sagol teyzesi bizde seni öpüyoruz herşey için çok teşekkürediyoruz özellellikle eymen paşam diyor ki beni rahat kollarında gezdirdigi için öpüyorum yanaklarından diyor ...gezmeyede gelcem yanına diyor

eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ya ben sürekli yorgunum ve uyuyorum sende öyle misin? kilo aldınmı birde benim göbekte bişi yok yahu ben verdim kilo alacağıma..

asigülcüğüm hamilelik dr söylediğine göre iyi gidiyor.allaha şükür bir sorun yok.bende senin gibiyim.bütün gün yorgun,halsiz,uykusuz.okuldan gelir gelmez yatıyorum.çoğu gün yemek bile yapamıyorum.benimde göbekte bir belirti yok.ama ben zaten kiloluyum.kocaman bir göbeğim var birde bu yetmiyor gibi üstüne 1,5 kilo aldım.ama inanki hiç takmıyom.sağlıkla doğsunda ben zayıflarım.ilk üç ay kilo vermekte normal diye biliyorum.ama artık ilk 3 ayımız bitiyor beslenmeye süte ,peynire,yoğurda ağırlık ver dedi dr.
sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle...

inşallah canım beklerim... o cikini çok öpüyorum annesi... doktor muayene ederken ki hali aklıma geldikçe gülüyorumm... ayy paşam rahatsız da olurmuşşş canım benim yaaa....opuyorumnanaktan

canım bugun yine hacettepedeydim çok karıştı benim işler ama sonuca bagladık artık igneleri kestik hapta kullanmıyacam sadece doktorum folikasite devam etmemi uygun buldu...biraz maceralı oldu hastane işmm ama bittti...

şükür elhamdülillah... iyi olsunda maceralı olsun canım... sevindim ama o iğnelerden kurtulmuş olmana....

hemen canım yayınlıyorum.. face bak sonrada hangisini burda yayınlayacağımıza karar verelim...
canım bence hepsi güzel tavla oynadığımız olabilir yakından sarmaş dolaş olduğumuz olabilir :) dertleşirken yakalanmamız olabilir bence bunları koy kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım dileğim iyi niyetti asla sizleri üzmek değil..... yanlış anlamayına.s.

biliyoruz canım elbette ki iyi niyetlisin ama insan kendine çok iyi niyetli olamıyo sadece:1closedeyes:

Amin canım hepimiz inş. aman sağlıklı olsunda bebişler kilo da hamileliğin tuzu biberi.

Canım aynı şeyler bana da verildi ben şu an 12 haftalık hamileyim hamile kalmadan 2 ay önce başladım diye te ve vitaminlere şu an da 02 kullanıyorum iğnemi .Doktorun Sinan bey mi?

inşallah canım kanaman hiç oldumu peki iğneyi ne zaman kullanmaya başladın umarım Allah bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım kanama değil ama kahverengi lekelenmem oldu oda ilişkiden sonra oldu ve doktorum anladı herhaldeki yasakladı ve bir haftada geçti, acı yeme dedi ve yere oturma da dedi bana doktorum şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

günaydın canlarım herkes iyimi bakiim. yaa her sabah buraya girip bi günaydın demek bile beni nasıl mutlu ediyo bilemessiniz. hepinizi çok seviyorum.

bu arada azdalar kola içtiğini unutmadım hemide soğuk bi daha duymıyalım hımmmm

haşmetpahım ben senin yerine dün iyice bi kızdım kendülerine....kaydirigubbakcemile biliyodum böyle yapacağını..... SANADA KOCAMAN GÜNAYDIN TATLUCUMMM... a.s.

selam herkeseee

tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..

allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…