sağol canım inş. ama .........işte anlayın siz onu:umursamaz:
akyurt taraflarına doğru gittik.. peçenek ile akyurt arası bi yerdi galiba.... güzeldi ama çoookkk sıcaktı yağmur yağdı zaten biraz önce sıcağını çektirdi bize... ama çok güzeldi... çikin böcükün boynunu koklayıp burnundan öptüm annesi... opuyorumnanaktan
hummu85 napan zuzuuu.....
eminecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ya ben sürekli yorgunum ve uyuyorum sende öyle misin? kilo aldınmı birde benim göbekte bişi yok yahu ben verdim kilo alacağıma..
ay biraz gec oldu ama cevabın anca girebildim cok iyi olmuş oraları pek bilmiyorum eylenmenize deymiş ama devamı gelr inş...oy oyyy sagol teyzesi bizde seni öpüyoruz herşey için çok teşekkürediyoruz özellellikle eymen paşam diyor ki beni rahat kollarında gezdirdigi için öpüyorum yanaklarından diyor ...gezmeyede gelcem yanına diyor
öyle olduğuna eminiz canım...canım dileğim iyi niyetti asla sizleri üzmek değil..... yanlış anlamayına.s.
canım bugun yine hacettepedeydim çok karıştı benim işler ama sonuca bagladık artık igneleri kestik hapta kullanmıyacam sadece doktorum folikasite devam etmemi uygun buldu...biraz maceralı oldu hastane işmm ama bittti...
canım bence hepsi güzel tavla oynadığımız olabilir yakından sarmaş dolaş olduğumuz olabilir :) dertleşirken yakalanmamız olabilir bence bunları koy kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilehemen canım yayınlıyorum.. face bak sonrada hangisini burda yayınlayacağımıza karar verelim...
canım dileğim iyi niyetti asla sizleri üzmek değil..... yanlış anlamayına.s.
kızlar ben kaçar çok yorgun hissediyorum kendimi hepinizi çookk öptüm.. Allaha emanet olun....
asigülcüğüm hamilelik dr söylediğine göre iyi gidiyor.allaha şükür bir sorun yok.bende senin gibiyim.bütün gün yorgun,halsiz,uykusuz.okuldan gelir gelmez yatıyorum.çoğu gün yemek bile yapamıyorum.benimde göbekte bir belirti yok.ama ben zaten kiloluyum.kocaman bir göbeğim var birde bu yetmiyor gibi üstüne 1,5 kilo aldım.ama inanki hiç takmıyom.sağlıkla doğsunda ben zayıflarım.ilk üç ay kilo vermekte normal diye biliyorum.ama artık ilk 3 ayımız bitiyor beslenmeye süte ,peynire,yoğurda ağırlık ver dedi dr.
sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle...
slm arkadaşlar bende kan pıhtılaşması sebebiyle 2 düşük yaptım mtfr 677 heterozigotum bide hemosistein yüksekliği var folbiol coraspin bide vitamin hapı kullanıyorum meteoininden sınırlı diyetim var bide hamile kalıncada clexan 02 kullanıcam inşallah bu ay hamile kalırsam başlıcam hamile olup clexan02 kullanan varmı aranızda
canım kanama değil ama kahverengi lekelenmem oldu oda ilişkiden sonra oldu ve doktorum anladı herhaldeki yasakladı ve bir haftada geçti, acı yeme dedi ve yere oturma da dedi bana doktorum şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.inşallah canım kanaman hiç oldumu peki iğneyi ne zaman kullanmaya başladın umarım Allah bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
günaydın canlarım herkes iyimi bakiim. yaa her sabah buraya girip bi günaydın demek bile beni nasıl mutlu ediyo bilemessiniz. hepinizi çok seviyorum.
bu arada azdalar kola içtiğini unutmadım hemide soğuk bi daha duymıyalım hımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?