Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

de şekercim de totomun ağasııı.... alsanaalsanasmile
evet erkeklere resmen duygu sömürüsü yapmak lazım yoksa olmuyor
doğru söylüyorsun canım artık şuram buram ağrıyor deyip yatacam valla
dikkat etcem etcem cancan sen merak etme
AMİN
ne güzel dilekler bunlar böyle

Büşra nasılsın tatlım nasıl oldun umarım operasyon seni zorlamamıştır iyisindir
Aysudecik sen nasılsın moraller nasıl

İyiyim canım
Beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
Bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
Sen ne yapıyorsun nasılsın

İyiyim canım
Beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
Bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
Sen ne yapıyorsun nasılsın
ama yatıp dinlenmen gerek güzelim yaaaaa
bırak şu ev toplama işini firmalar gelip birgünde evi toplayıp yola çıkarıyor sen sadece son zmanlarda kullanacağın eşyaları ayarla o kadar

iyiyim canım
beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
sen ne yapıyorsun nasılsın
kız büşra döverim seni... Yat dediyse yatcan kalkmıcan bırak evin dağınık kalsın... Toplanır nede olsa...
büşra nasılsın tatlım nasıl oldun umarım operasyon seni zorlamamıştır iyisindir
aysudecik sen nasılsın moraller nasıl

ben nasılım ... Inan bu sorunun cevabını veremiyorum gülüm...

ama yatıp dinlenmen gerek güzelim yaaaaa
bırak şu ev toplama işini firmalar gelip birgünde evi toplayıp yola çıkarıyor sen sadece son zmanlarda kullanacağın eşyaları ayarla o kadar

Kuzu ya eşyaları kuzenim götürecek evden eve nakliyat şirketine veremedik bu yüzden onun için bizim toplamamız lazım yavaş yavaş kendimi çok yormadan yapıyorum zaten
Sen nasılsın kuzu hamilelik nasıl gidiyor

kız büşra döverim seni... Yat dediyse yatcan kalkmıcan bırak evin dağınık kalsın... Toplanır nede olsa...

Kuzu kızma ya kendimi iyi hissediyorum
kötü hissetsem yapmam zaten
ya zaten günde 2koli yaparım anca kaydirigubbakcemile3
sen hastamısın yine kuzu

merabalar kızlar bende eşya toplamakla meşguluüm gülüş nasılsın iğnelerle aran nasıl aysude feryad beni kıskandırmayın tüh bende ankarada olaydım büşracım sanada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah bu geçirdiğin operasyon doğum hariç son operasyonun olur sizlerin iyi haberlerini aldıkça mutluoluyorum

iyiysin iyisin hatta süpersin herşey güzel olacak
anladım tatlım e tabii yeni şehir bisürü masraf ama yorma kendini yaaaa

tatlım iğnelerle kimin arası iyi olabilir ki dün batıramadım acıdım kendime sonra bi hırsla hızlıca batırdım iğneyi bilmiyorumkismile
siz nreye gidiyorsunuz bu tarafa gelen yok mu beeaaaaa

Canım aynı şeyler bana da verildi ben şu an 12 haftalık hamileyim hamile kalmadan 2 ay önce başladım diye te ve vitaminlere şu an da 02 kullanıyorum iğnemi .Doktorun Sinan bey mi?

evet canım sinan bey nasıl gidiyo hamileliğin bi sorunun oldumu kanaman falan şu ana kadar. ben çok tedirginim canım korkuyorum sinan bey hakkında çok şey duydum diyeti herkese veriyomuş lütfü bey de bu tedaviyi kabul etmiyomuş sen memnunmusun canım hemosisteinin yüksekmi yüksekse oranı kaç acaba

canım kanama değil ama kahverengi lekelenmem oldu oda ilişkiden sonra oldu ve doktorum anladı herhaldeki yasakladı ve bir haftada geçti, acı yeme dedi ve yere oturma da dedi bana doktorum şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

anladım canım ilişkide yasak yani olsun senin için en hayırlısı neyse o olsun sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alda

amin canım inşallah teşekkürler bu güzel duan ,için.

meryemmeryem canım o kadar güzel yazmışsın ki gözlerim doldu, ben çok severim bebekleri yeğenlerimin herşeyi ile ben ilgilenirdim anneleri gibi, kusmuk kokusunu özledim yaaaa şimdi boyumu geçtiler Rabbim inş kendi bebişlerimizi en kısa zamanda nasip etsin bizlere... sanada oğluşunla birlikte uzun mutlu günler dilerim canım. sizleri böyle tanıdıkça kendime güvenim geliyor. Allah razı olsun.

hemosisteinin ne demek acaba dilekcim, ben bu tür değerleri bilmiyorum bütün testleri yaptırdım. sadece kromozomu vermedik çünkü biz bebek girişiminde bulunduğumuzda koromozomu 5 ay sonraya atmıştı fakülte, doktorumda çok önemsemedi kan pıhtılaşmasını bulduktan sonra.

amin canım inşallah teşekkürler bu güzel duan ,için.

rica ederim..
ben özlemini çektim acılar sıkıntılar derken kavuştum bebeğime
ve öyle güzel şeymiş ki annelik
onu havalara attığımda ağzından salyaları yüzüme ağzıma doluyor
ama yinede hiç tepki vermiyorum
işte buymuş annelik

sabahın 4 buçuğunda sesiyle uyandırıyor beni hiç uykusuzluğa şikayet etmeden
uyanıp onunla oyun oynuyorum
bugün de güne oğlumla başladım ve bu güzelliği sizlerinde yaşamasını
gerçekten içimden gelerek diledim allahtan

allah herkese nasip etsin

bugünde duygusallığım hat safhada sanırım :)) ne oluyo bana yaa

Son düzenleme:

hemosistein damar sertliği bi nevi damardaki kanın dolaşması bende internetten araştırdım hemosistein yüksekliği olan hastalara metoininden sınırlı fakir diyeti veriliyo sen diyet yapıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…