de şekercim de totomun ağasııı.... alsanaalsanasmilecanım ben az çok biliyorum oraların adetlerini ama uygulamak işime gelmiyokaydirigubbakcemile3aman ne yapayım çok şükür arada gidiyorum onu da az naz ediyorum kaynanam çok genç birde zamanında beni çok üzdü klava:
senin kayınbabaya kısaca züğürt ağa diyebilirmiyim kaydirigubbakcemile3
erkeklerin bizleri anlaması zor canım onlara anlatmak için duygu sömürüsü yapmak lazım biraz ara ara gerekiyorsa oturup inceden inceden ağlamak lazım ki vivdan yapsınyerimsenibenaklinialirimsmile
evet canım uzun zamandır planlanan bir şeydi ama ancak şimdi kısmet oldu ve de çok güzel oldualkisalkisalkis
görüşebilirsek süper olur tabi bu konuda benden tam destek kuzularkaydirigubbakcemile5
doğru söylüyorsun canım artık şuram buram ağrıyor deyip yatacam vallamerhabalar nasılsınız arkadaşlar....ben de iyiyim idare ederim yatmaya suya armuda devam ediyorum.
gülüş cnm artık kendini de bebişini de düşünmen lazım bak sen çekiyorsun sonra ağrıyı sızıyı dikkat et.
azdalar sanada geçmiş olsun soğuk cola ha afiyet olsun....
tsm,ddilek,aysude,feryad en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlrini alırız.
dikkat etcem etcem cancan sen merak etmeooo aylardır senin bebişin göbüşüne gelmesini bekledik heyecanla.aman gözünü seveyim bunlar kıymetli bebeler kendine iki katı dikkat etmelisin.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu kola muhabbetinden dolayı canım kola çekti valla.2 aydır hiç içmemiştim.küçücük bir bardak içtim dayanamadım.
yat yat. yata yata bebişi büyütüyon.doğduğunda seni yatırmaz annesi.şimdiden dinlen sen.yattığın yerdende suyunu yudumla.ohhhh.yarasın bebişe.:CüvCüv:
AMİNselam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
Büşra nasılsın tatlım nasıl oldun umarım operasyon seni zorlamamıştır iyisindir
Aysudecik sen nasılsın moraller nasıl
ama yatıp dinlenmen gerek güzelim yaaaaaİyiyim canım
Beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
Bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
Sen ne yapıyorsun nasılsın
kız büşra döverim seni... Yat dediyse yatcan kalkmıcan bırak evin dağınık kalsın... Toplanır nede olsa...iyiyim canım
beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
sen ne yapıyorsun nasılsın
büşra nasılsın tatlım nasıl oldun umarım operasyon seni zorlamamıştır iyisindir
aysudecik sen nasılsın moraller nasıl
ama yatıp dinlenmen gerek güzelim yaaaaa
bırak şu ev toplama işini firmalar gelip birgünde evi toplayıp yola çıkarıyor sen sadece son zmanlarda kullanacağın eşyaları ayarla o kadar
kız büşra döverim seni... Yat dediyse yatcan kalkmıcan bırak evin dağınık kalsın... Toplanır nede olsa...
ben nasılım ... Inan bu sorunun cevabını veremiyorum gülüm...
iyiysin iyisin hatta süpersin herşey güzel olacakkız büşra döverim seni... Yat dediyse yatcan kalkmıcan bırak evin dağınık kalsın... Toplanır nede olsa...
ben nasılım ... Inan bu sorunun cevabını veremiyorum gülüm...
anladım tatlım e tabii yeni şehir bisürü masraf ama yorma kendini yaaaaKuzu ya eşyaları kuzenim götürecek evden eve nakliyat şirketine veremedik bu yüzden onun için bizim toplamamız lazım yavaş yavaş kendimi çok yormadan yapıyorum zaten
Sen nasılsın kuzu hamilelik nasıl gidiyor
tatlım iğnelerle kimin arası iyi olabilir kimerabalar kızlar bende eşya toplamakla meşguluüm gülüş nasılsın iğnelerle aran nasıl aysude feryad beni kıskandırmayın tüh bende ankarada olaydım büşracım sanada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah bu geçirdiğin operasyon doğum hariç son operasyonun olur sizlerin iyi haberlerini aldıkça mutluoluyorum
Canım aynı şeyler bana da verildi ben şu an 12 haftalık hamileyim hamile kalmadan 2 ay önce başladım diye te ve vitaminlere şu an da 02 kullanıyorum iğnemi .Doktorun Sinan bey mi?
canım kanama değil ama kahverengi lekelenmem oldu oda ilişkiden sonra oldu ve doktorum anladı herhaldeki yasakladı ve bir haftada geçti, acı yeme dedi ve yere oturma da dedi bana doktorum şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.
selam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
anladım canım ilişkide yasak yani olsun senin için en hayırlısı neyse o olsun sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alda
haklısın canım artık herşeyden önce bebek geliyor. Rabbim hepimize kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin.
evet canım sinan bey nasıl gidiyo hamileliğin bi sorunun oldumu kanaman falan şu ana kadar. ben çok tedirginim canım korkuyorum sinan bey hakkında çok şey duydum diyeti herkese veriyomuş lütfü bey de bu tedaviyi kabul etmiyomuş sen memnunmusun canım hemosisteinin yüksekmi yüksekse oranı kaç acaba
amin canım inşallah teşekkürler bu güzel duan ,için.
meryemmeryem canım o kadar güzel yazmışsın ki gözlerim doldu, ben çok severim bebekleri yeğenlerimin herşeyi ile ben ilgilenirdim anneleri gibi, kusmuk kokusunu özledim yaaaa şimdi boyumu geçtiler Rabbim inş kendi bebişlerimizi en kısa zamanda nasip etsin bizlere... sanada oğluşunla birlikte uzun mutlu günler dilerim canım. sizleri böyle tanıdıkça kendime güvenim geliyor. Allah razı olsun.
hemosisteinin ne demek acaba dilekcim, ben bu tür değerleri bilmiyorum bütün testleri yaptırdım. sadece kromozomu vermedik çünkü biz bebek girişiminde bulunduğumuzda koromozomu 5 ay sonraya atmıştı fakülte, doktorumda çok önemsemedi kan pıhtılaşmasını bulduktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?