yok ben diyet yapmıyorum. bana doktorum sadece şimdilik tuz ye sonra keseceğiz tuzdan uzak olacaksın dedi.hemosistein damar sertliği bi nevi damardaki kanın dolaşması bende internetten araştırdım hemosistein yüksekliği olan hastalara metoininden sınırlı fakir diyeti veriliyo sen diyet yapıomusun
KOcaman bir Maşallah size annesi Allah nazardan korusun.rica ederim..
ben özlemini çektim acılar sıkıntılar derken kavuştum bebeğime
ve öyle güzel şeymiş ki annelik
onu havalara attığımda ağzından salyaları yüzüme ağzıma doluyor
ama yinede hiç tepki vermiyorum
işte buymuş annelik
sabahın 4 buçuğunda sesiyle uyandırıyor beni hiç uykusuzluğa şikayet etmeden
uyanıp onunla oyun oynuyorum
bugün de güne oğlumla başladım ve bu güzelliği sizlerinde yaşamasını
gerçekten içimden gelerek diledim allahtan
allah herkese nasip etsin
bugünde duygusallığım hat safhada sanırım :)) ne oluyo bana yaa
yok ben diyet yapmıyorum. bana doktorum sadece şimdilik tuz ye sonra keseceğiz tuzdan uzak olacaksın dedi.
sizin diyette ne var peki
selam arkadaşlar.nasılsınız:))))
Allah yardımcınız olsun. diyet yapmak çok zor.sabrınız bol olsun.bizim diyet zor bi diyet çikolata sarımsakbulgur bezelye brokoli yapay tatlandırıcılar beyaz peynir dışındaki peynirler çörekotu susam kuruyemiş ceviz fındık fıstık daha bi çok şey yasak canım günlük 30 gr et köfte yeme hakkımız var 1 su bardağı süt ve yoğurt yiyez ama fazlasını değil
canım sen nasılsın, valla ben hastası oldum topiğin günde 3 4 kere girip yazmasam da yazdıklarınızı okuyorum. sizleri merak ediyorum yahu..herkese merhaba
meryemmeyem guzel dileklerin için tşk.bizim duygularımızıda tavan yaptırdın eline yüreğine sağlık.
büşra kendini yormadan dinlene dinlene yap yardımcı olacak kime yok mu?
canım çok geçmiş olsunn... Allah yardımcın olsun inşallah böyle kötü deneyimler yaşamazsın bi daha...slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
haşmetpahım ben senin yerine dün iyice bi kızdım kendülerine....kaydirigubbakcemile biliyodum böyle yapacağını..... SANADA KOCAMAN GÜNAYDIN TATLUCUMMM... a.s.
selam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
bizim diyet zor bi diyet çikolata sarımsakbulgur bezelye brokoli yapay tatlandırıcılar beyaz peynir dışındaki peynirler çörekotu susam kuruyemiş ceviz fındık fıstık daha bi çok şey yasak canım günlük 30 gr et köfte yeme hakkımız var 1 su bardağı süt ve yoğurt yiyez ama fazlasını değil
Merhaba arkadaşlar. 2 yıl uğraştan sonra hamile kalmıştım kendiliğinden. 22 haftalık iken aylık kontrolüme gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. Gelişimi 17 haftalık kalmıştı. Doğum ve kürtajla bebeğimi tamamen kaybettim. Sürekli kontrole gittiğim doktorum ne yazıkki 1 ay bekle gel böyle şeyler olabilir bebeğin sorunludur dedi o kadar tabiki ben hemen doktor değiştirdim. Kan pıhtılaşması olabileceğini ve testler yapması gerektiğini söyledi. Yapılan tüm testlerim negatif sadece MTHFR MUTASYONU : A1298C homozigot mutant sonucu çıkmış doktorumla daha görüşmeye gitmedim. Mesajlarınızı biraz inceledim benim durumumda olan arkadaşlar ne gibi tedavi uyguladı doktorlarınız bu defa bilinçsizlikten bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
canım merhaba geçmiş olsun bendede c677t homozigot ve L33p heterozigot bende 28 haftalıkken doğum yaptım bebeişim 25 haftalık kalmıştı ki ben doğum yapmadan 5 gün önce normal kontrolüme gitmiştim neyse arkadaşlar durumumu biliyor fazla uzatmamın anlamı yok ölümden döndüm bebeiş beni zehirlemiş ben bebişi bu yüzden bana 6 ay korun dedi drlar ve o 6 ay geçeli 1 yıl oluyor 1yıldır korunmuyoduk ama çok şükür ki şuan yine kendiliğinden hamile kaldım drumun belirlediği kan sulandırıcı iğnemi coraspirini ve vitaminlerimi kullanıyorum güvenebileceğin aklına takılan her konuda soru sorabileceğin ve bu konuda deneyimli bir dr bulman önemliMerhaba arkadaşlar. 2 yıl uğraştan sonra hamile kalmıştım kendiliğinden. 22 haftalık iken aylık kontrolüme gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. Gelişimi 17 haftalık kalmıştı. Doğum ve kürtajla bebeğimi tamamen kaybettim. Sürekli kontrole gittiğim doktorum ne yazıkki 1 ay bekle gel böyle şeyler olabilir bebeğin sorunludur dedi o kadar tabiki ben hemen doktor değiştirdim. Kan pıhtılaşması olabileceğini ve testler yapması gerektiğini söyledi. Yapılan tüm testlerim negatif sadece MTHFR MUTASYONU : A1298C homozigot mutant sonucu çıkmış doktorumla daha görüşmeye gitmedim. Mesajlarınızı biraz inceledim benim durumumda olan arkadaşlar ne gibi tedavi uyguladı doktorlarınız bu defa bilinçsizlikten bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
gördüm canım kızdığını ben yokken sen kız bunlara emi yoksa cıvıtıyolar delürüyolar. amaaa bak onlara kzııp kendin yaparsan yandın diyom sana o kadar. bende öğle arasında bizim burda sosyete pazarı var oraya gittim geldim kendime lebise aldım iki tane bolero aldım. sıcaktan patladım şimdi sende bana kızabilirsin bu sıcakta niye çıktın diye. valla haklısın ama biliyon ben ezelden delüyüm arada esiyo işte. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
klava: klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?