tamam can can tamam yaaa kafamı yardın heeeeama napimm kuzum yaa elbise almam lazımdı kendime pantolonların içinde çok sıkılmıştım sıcaktan. e en uygun ve bol çeşitte orda var. gittim aldım giydimm ohhhhhhh şimdi püfür püfür valla nasıl rahatladım. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
çok çok geçmiş olsun ahh canım allahım seni bebeğine bağışlasın üzülme iyi bir dr bul ve tedavini ol canım önce kendine iyi bakmalısın ki bebeğine de bakabilesinslm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
canım iğnelerle bu sorun çözülebiliyor o yüzden sıkıntıya düşme burda herkesin farklı farklı mutasyonları var ve iğne kullanıyor herkes zaten diğer kızlar ayrıntılı cvb vermiş ben sadece yanındayız demek için cevapladım canımMerhaba arkadaşlar. 2 yıl uğraştan sonra hamile kalmıştım kendiliğinden. 22 haftalık iken aylık kontrolüme gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. Gelişimi 17 haftalık kalmıştı. Doğum ve kürtajla bebeğimi tamamen kaybettim. Sürekli kontrole gittiğim doktorum ne yazıkki 1 ay bekle gel böyle şeyler olabilir bebeğin sorunludur dedi o kadar tabiki ben hemen doktor değiştirdim. Kan pıhtılaşması olabileceğini ve testler yapması gerektiğini söyledi. Yapılan tüm testlerim negatif sadece MTHFR MUTASYONU : A1298C homozigot mutant sonucu çıkmış doktorumla daha görüşmeye gitmedim. Mesajlarınızı biraz inceledim benim durumumda olan arkadaşlar ne gibi tedavi uyguladı doktorlarınız bu defa bilinçsizlikten bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
sedacım hiç sorma ne yapıcamı şaşırdım sıcaktan ev hapsindeyim burnumu çıkaramıyorum valla allah yardımcımız olsun ancak akşamları biraz ferahlıyoruz sıcak gittikten sonraizmirli kızlar çok sıcakkkk... Allah yardımcınız olsun geçen sene bende bu aylarda 7 aylık hamileydim son iki ay izin kullanmıştım doğum iznimi almıştım yani.. bu aralar kiraz var kan sulandırıyor biliyorsunuz hergün bir miktar tüketin tabi abartmadan.. .bol sıvı alın ama bir anda içmeyin yavaş yavaş alın sıvıyı... öptüm hepinizi:)))
selam kızlar nasılsınız
gülüşşşş taze annemiz hamişlik nasıl gidiyor bulantılar başladımı dikkat et kendine
sonuyok canım sen nasılsın neler yapıyorsun minik kızımız nasıl
tsma sen nasılsın canım
canım iyiyim bende pek bulantı olmuyorselam kızlar nasılsınız
gülüşşşş taze annemiz hamişlik nasıl gidiyor bulantılar başladımı dikkat et kendine
tsma sen nasılsın canım
selam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
selam kızlar nasılsınız
tsma sen nasılsın canım
tesekkur ederım canım rabbım kımseye yasatmasıncanım çok geçmiş olsunn... Allah yardımcın olsun inşallah böyle kötü deneyimler yaşamazsın bi daha...
canım benim çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın şimdi iyisin ya önemli olan o kızın 4 aylık oldu demek ne tatlıdır o şimdi kendine iyi bak canım çokkkk öpüyorummm
çok çok geçmiş olsun ahh canım allahım seni bebeğine bağışlasın üzülme iyi bir dr bul ve tedavini ol canım önce kendine iyi bakmalısın ki bebeğine de bakabilesin
tesekkur ederım canım valla dr bı sorun yok dedı ama baska dr gıdecem ınsallah bu yasadıgım son vaka olur....
GÜLS hmılelıgın hayırlı olsun canım rabbım kucagına alamayı nasıp etsın saglıcakla ve hayırlısıyla ınsalllahhh
KOcaman bir Maşallah size annesi Allah nazardan korusun.
herkese merhaba
meryemmeyem guzel dileklerin için tşk.bizim duygularımızıda tavan yaptırdın eline yüreğine sağlık.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım canım ne güzel bir duadır bu. nasıl yürekten nasıl gönlü okşayan. kocaman bir amin yüreğimiin en derininden.
amiiina.s.ne kadar güzel şeyler söylemişsin.ağzına,yüreğine sağlık.....
slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
selam kızlar nasılsınız
tsma sen nasılsın canım
aysude mesajını aldım fakat senin mesaj alıcın açık değil sanırım cvb yazmama rağmen iletilemiyor bacum onu açarsan iyi olur
kızlar sabah 8 de iğnemi oldum.bir sorun olmadı ama normalden daha fazla acıdı.şimdi okuldan geldim bir baktım ki kocaman şişmiş ve morarmış.bende şişliği insin diye buz koydum.1 dk durdu durmadı kaldırdım.5 dk sonra üzerimin heryeri kan olmuştu.iğne yerim kanamya başladı.10 dk.kanıyor.durmadı telaşlandım.ne yapmak lazım.
aysude mesajını aldım fakat senin mesaj alıcın açık değil sanırım cvb yazmama rağmen iletilemiyor bacum onu açarsan iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?