kızlar sabah 8 de iğnemi oldum.bir sorun olmadı ama normalden daha fazla acıdı.şimdi okuldan geldim bir baktım ki kocaman şişmiş ve morarmış.bende şişliği insin diye buz koydum.1 dk durdu durmadı kaldırdım.5 dk sonra üzerimin heryeri kan olmuştu.iğne yerim kanamya başladı.10 dk.kanıyor.durmadı telaşlandım.ne yapmak lazım.
İŞTE DEĞERLER CANIM SENİNKİDE GAYET GÜZEL:)
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
kızlar sabah 8 de iğnemi oldum.bir sorun olmadı ama normalden daha fazla acıdı.şimdi okuldan geldim bir baktım ki kocaman şişmiş ve morarmış.bende şişliği insin diye buz koydum.1 dk durdu durmadı kaldırdım.5 dk sonra üzerimin heryeri kan olmuştu.iğne yerim kanamya başladı.10 dk.kanıyor.durmadı telaşlandım.ne yapmak lazım.
kızlar şimdi eşim aradı ikili test sonuçlarını almış ama birşey anlamamış tabi.beta hcg 8.070 diyor.sizinki kaç çıktı acaba .normal aralık ne olmalıdır.bilen varmı.
Canlar nasılsınız bır selam vereyım dedım hamıle arkadaslarımı tek tek kutluyorum ınsallah saglıkla ve zamanında kucagınıza alacagınız hayırlı evlatlarınız olsun opuldunuz hepınız
ikili test sonucunu yaz trizonami sonuçlarına ben bakayım nerde yaptırdın testi egedemi bu arada iğne yerin için dru arasaydın ne dicekti
Aaman İÇİnİn rahatlamasına Çok sevİndİm valla.bak sen rahatlayınca bende rahatladım.zaten bugÜn nedense Çok muyluyum.valla Çok sevİndİm deĞerlerİnİn gÜzel olmasına....allah hamİlelİĞİn boyunca yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn.sonundada en mutlu anne olasın İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
emine canım panik yok panik yokkkkkk
limburg tatlım nasılsın
hayırlısıyla sağlıkla kucağında bitecek bu hamileliknasıl bitecek bakalım bu hamilelik.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya iyi çıkıcak sonuçların.panik yapma bak ben daha paniğim biliyon.yapma bana bunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?