Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar şimdi eşim aradı ikili test sonuçlarını almış ama birşey anlamamış tabi.beta hcg 8.070 diyor.sizinki kaç çıktı acaba .normal aralık ne olmalıdır.bilen varmı.

canım çok sağol durdu.içim rahatladı çok sağol.
tsm canım durdu korkma.aaa sen benden de panik çıktın.kaydirigubbakcemile3

İŞTE DEĞERLER CANIM SENİNKİDE GAYET GÜZEL:)
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Canlar nasılsınız bır selam vereyım dedım hamıle arkadaslarımı tek tek kutluyorum ınsallah saglıkla ve zamanında kucagınıza alacagınız hayırlı evlatlarınız olsun opuldunuz hepınız

ayyy atan deden nurlar içinde yatsın emi.nasıl içimi rahatlattın.bu tabloya göre normal görünüyor .şükürler olsun.:Saruboceq:

kızlar şimdi eşim aradı ikili test sonuçlarını almış ama birşey anlamamış tabi.beta hcg 8.070 diyor.sizinki kaç çıktı acaba .normal aralık ne olmalıdır.bilen varmı.

ikili test sonucunu yaz trizonami sonuçlarına ben bakayım nerde yaptırdın testi egedemi bu arada iğne yerin için dru arasaydın ne dicekti

Aaman ıÇının rahatlamasına Çok sevındım valla.bak sen rahatlayınca bende rahatladım.zaten bugÜn nedense Çok muyluyum.valla Çok sevındım deĞerlerının gÜzel olmasına....allah hamılelıĞın boyunca yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn.sonundada en mutlu anne olasın ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canlar nasılsınız bır selam vereyım dedım hamıle arkadaslarımı tek tek kutluyorum ınsallah saglıkla ve zamanında kucagınıza alacagınız hayırlı evlatlarınız olsun opuldunuz hepınız

canım ya nerelerdesin sen.hiç gelmez oldun.bizler iyiyiz sağol.sende kendine dikkat et öpt.opuyorumnanaktan

ikili test sonucunu yaz trizonami sonuçlarına ben bakayım nerde yaptırdın testi egedemi bu arada iğne yerin için dru arasaydın ne dicekti

evet canım egede yaptırdım.test sonuçlarını eşim aldı.daha eve gelmedi.gelir gelmez yazayım da sen bir bak ta beni rahatlat.kanama içinde dr aramak aklıma bile gelmedi.ama çok şükür durdu canım.
sonuyok nolur test sonuçlarını bu gün yaz yatamam valla.

aminnnnnnnnnnnnn

Ya iyi çıkıcak sonuçların.panik yapma bak ben daha paniğim biliyon.yapma bana bunu:)

saatlerdir ilk defa güldüm.aynı ben.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

emine sonuçların iyidir merak etme stres yok stres yatığın zaman pıhtılasmanda etkileniyor .bende iğnelerimi 15 gündür koluma ve bacağıma yapıyorum cok acıyor göbek bu kadar acımıyordu.kanamayı doktoruna sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…