bir daha olursa hemen arıyacam doktoru.kontrole kadar olmazsa gittiğmde sorarım canım.emine sonuçların iyidir merak etme stres yok stres yatığın zaman pıhtılasmanda etkileniyor .bende iğnelerimi 15 gündür koluma ve bacağıma yapıyorum cok acıyor göbek bu kadar acımıyordu.kanamayı doktoruna sor mutlaka
ağzından yel alsın.bebişlerimiz relax tiplerden olsun bence.kafası rahat olanın derdi az oluyor bu hayatta.Güldürebildiysem ne mutlu bana:) bak bize kötü örnek olmayın.sonra bizde hamile kalınca böyle panik panik dolaşır panik tosunlar doğururuz:)))
akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuumgünaydın canlarım herkes iyimi bakiim. yaa her sabah buraya girip bi günaydın demek bile beni nasıl mutlu ediyo bilemessiniz. hepinizi çok seviyorum.
bu arada azdalar kola içtiğini unutmadım hemide soğuk bi daha duymıyalım hımmmm
kaydirigubbakcemile3haşmetpahım ben senin yerine dün iyice bi kızdım kendülerine....kaydirigubbakcemile biliyodum böyle yapacağını..... SANADA KOCAMAN GÜNAYDIN TATLUCUMMM... a.s.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
canım tabi onların da bir kullanma kılavuzu olmalı tecrübelerimizi paylaşmalıyız yerimsenibenaklinialirimsmilede şekercim de totomun ağasııı.... alsanaalsanasmile
evet erkeklere resmen duygu sömürüsü yapmak lazım yoksa olmuyor
doğru söylüyorsun canım artık şuram buram ağrıyor deyip yatacam valla
dikkat etcem etcem cancan sen merak etme
AMİN
ne güzel dilekler bunlar böyle
canım allah kolaylık versin sanaolumunekankayizsmileİyiyim canım
Beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
Bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
Sen ne yapıyorsun nasılsın
merabalar kızlar bende eşya toplamakla meşguluüm gülüş nasılsın iğnelerle aran nasıl aysude feryad beni kıskandırmayın tüh bende ankarada olaydım büşracım sanada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah bu geçirdiğin operasyon doğum hariç son operasyonun olur sizlerin iyi haberlerini aldıkça mutluoluyorum
umutsevgim çok geçmiş olsun allah seni bebeğine ve eşine bağışlasın iyi bir doktor bul ve bir an önce daha da iyi ol.kızını öp benim için
asigül sğl canım vakit gecirmeye çalışıyorum yazılanları okuyorum iyiki varsınız hepiniz....
seda sonuyok haftaya daha sıcaklar artacakmış ne yapcaz?
baharçelik bende elbise istiyom dışarıda çıkamıyom öncekilerle idare etmeye çalışıyorum.sizin sosyete pazarı neredeki bizimki cuma günleri oluyor
Canlar nasılsınız bır selam vereyım dedım hamıle arkadaslarımı tek tek kutluyorum ınsallah saglıkla ve zamanında kucagınıza alacagınız hayırlı evlatlarınız olsun opuldunuz hepınız
akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuum
kaydirigubbakcemile3
olsun kuzu sonuçta gün hala aydın :)
kızlar ben kaçar bu günlük bu kadar yeter gi,deyim kredi kartlarımı yatırayım. para elimde durmasın batıyoda sölemesi ayıp.
ben kendi adıma iyiyim canım madem hamile kalamıyorum yalnız olduğum boş olduğum günlerin tadını çıkarayım pozisyonundayım bugün velilerim ve öğrencilerimle piknikteydik mesela halim kalmayana kadar hopladım zıp zıp zıpladım çocukluğumdan beri oynamadığım oyunları oynadım çok eğlendim ama yazı yaraken bile kollarım ağrıyyor kaydirigubbakcemile3selam arkadaşlar.nasılsınız:))))
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebeğine bağışlamış şimdi alanında uzman birini bul bence o doktoru da şikayet falan et insan hayatı be ne bu ya ya adam gibi yapsın ya da hiç yapmasınlarslm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
gördüm canım kızdığını ben yokken sen kız bunlara emi yoksa cıvıtıyolar delürüyolar. amaaa bak onlara kzııp kendin yaparsan yandın diyom sana o kadar. bende öğle arasında bizim burda sosyete pazarı var oraya gittim geldim kendime lebise aldım iki tane bolero aldım. sıcaktan patladım şimdi sende bana kızabilirsin bu sıcakta niye çıktın diye. valla haklısın ama biliyon ben ezelden delüyüm arada esiyo işte. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım canım ne güzel bir duadır bu. nasıl yürekten nasıl gönlü okşayan. kocaman bir amin yüreğimiin en derininden.
allah kolaylık versin tatlım:teselli:
inşlah bidahaki sefere yüzün güler canım rabbim sana bi bebiş versinde bütün sıkıntılarını alıp götürsün inşlahh
Aaamiiiiiinn inşallah tüm isteyen herkesin hayırlısıyla
sen ne yaptın ne durumdasın?
inşlah canım.bende 22 haftalık hamileyim cok şükür şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor inşlah sonuna kadarda böle dewm ederr:Saruboceq:
canımcım benim ülserim var o soğan kürünü bi yapsam herhalde mahvolurum sonuç olarak direk asit ve aç karnına olduğu icin yapamıyorum....
canımm ya mide sorunu cok kötü oluyo benimde dün bi yanıyodu ki sorma cayır cayırrrreyvahedigeldismile inşlah hiç bişeye ihtiyaçın olmadan hamiş kalırsınn
günaydın güzeller
dün iyi değildim mide bulantımı baş dönmesini hamilelikten oldu sanıyodum ama anneme gidince direkt tansiyonumu ölçtü 9-5 ti başım hala ağrıyor dün saat3 ten bu sabah 7ye kadar yattım
uuuu gülüşüm dikkat et kendine canım benimde arada düşüyo zaten kendini belli ediyo ağrısı cok başka onun fazla ayakta kalma emi bide güneşten kaçın
selam herkeseee
tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler,
tüm hamile arkadaslarımıza sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar,
nasip etsin allah..
allah,
herkesin annelik duygusunu yaşamasını,
güne bebeklerinizle birlikte mutlu uyanmayı
onu öperek koklayarak güne başlamanızı
geceleri üstü açık mı diye kalkıp kalkıp hiç üşenmeden sabaha kadar kontrol etmeyi
hayatındaki tüm işleri özellikle ev işlerini bir kenara atıp onunla oynamayı tercih etmeyi
ağzından tükürükler saçırırken onu öpmeyi
terli terli koksa bile onu koklamayı
beliniz kopsa bile onun yürümeye çalışmasına yardımcı olmayı
........
kısaca tüm zorluklarıyla güzellikleriyle
herkesin anne olmasını nasip etsin allah
aminnnnnnnnnn meryemcim annelik duygusu bambaşkaymış rabbim bizlerede tatdırsın:Saruboceq:
slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
canım neler yaşamışsın yaaa cok güçmiş olsun o kötü günlerin gitsinde bidaha hiç geri gelmesin inşlah o dr.da allahından bulsun nasıl hata yapmış o öle hadi hata yapabilrde sonrasında konuştuğu laflar allahım kimseleri hastanelere düşürmesin inşlah bidaha o kapıdan 2 inci bebeğin için girersin
nasıl bitecek bakalım bu hamilelik.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşlah mutlu biticek eminecim kucağımıza aldığımızda bebeklerimi herşeyi unutucazz:Saruboceq:
komediyiz ha allah kocişlere sabır versin kaydirigubbakcemile3Ya iyi çıkıcak sonuçların.panik yapma bak ben daha paniğim biliyon.yapma bana bunu:)
ben karşıyakada bostanlı pazarına gittim canım.
canım nerelerdesin sen uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herşey yolundadır. çok öpüyorum seni.
akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuum
kaydirigubbakcemile3
olsun kuzu sonuçta gün hala aydın :)
kızlar ben kaçar bu günlük bu kadar yeter gi,deyim kredi kartlarımı yatırayım. para elimde durmasın batıyoda sölemesi ayıp.
bu kadınlar hep aynı yaa kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım havalar çok sıcak oflaya puflaya oturuyorum başkada bişey yoksağol ravzacım sen nasılsın ?nasıl gidiyor?
gülüşşş iyi olmana çok sevindim bulantının olmaması çok güzel senin için avantaj en azından yiyip çıkartman olmayacak hadi bakalım bebişimize iyi bak öptümmmcanım iyiyim bende pek bulantı olmuyor
daha çok sanki dün içkiyi biraz fazla kaçırmışımda bugün onun sersemliğini yaşıyorum :içelim:
dikkat edicem artık daha dikkatli olucam
sen nasılsın neler yapıyorsun ne durumdasın
canım benim ben iyiyim sen nasılsın maşallah 5 aylık olmana 1 hafta kalmış ne kadar çabuk geçti değilmisempatiksalakcinni şaka şaka ne kadar zor olduğunu biliyorum ama yolu yarıladın canım rabbime emanet olcanım iyiyiz şükürler olsun bir yaramazlık yok canım sen nasılsın nasıl gidiyor
tesekkur ederım canım rabbım kımseye yasatmasın
tesekkur ederım canım evet cok zıllos valla ellerınden opuyomus teyzesı rabbım sanada tum ısteyenelrede nasıp etsın ınsallah....
canım benim sende benim yerime onu kokla gıdığından öp tamammı annesi sende kendine iyi bak canımçok çok geçmiş olsun ahh canım allahım seni bebeğine bağışlasın üzülme iyi bir dr bul ve tedavini ol canım önce kendine iyi bakmalısın ki bebeğine de bakabilesin
tesekkur ederım canım valla dr bı sorun yok dedı ama baska dr gıdecem ınsallah bu yasadıgım son vaka olur....
GÜLS hmılelıgın hayırlı olsun canım rabbım kucagına alamayı nasıp etsın saglıcakla ve hayırlısıyla ınsalllahhh
merhaba canım nasılsın çok oldu görmeyeli seni
tabii ben girmedim bir süre ondan belkide
şimdi görünce çok sevindim[/Q meryemcim canım bende seni gördüğüme çok sevindim sen nasılsın oğluşumuz sünnet olmuş damatlığınıda görürsün inşallah sen neler yaptın nasıl gidiyor hayat işe başladınmı kendine iyi bak canım çok öptüm seni
kısss bunlar kullanma kılavuzları olsa dahi ona uymazlar kanlarında aykırılık var bi düzene oturtamazlar bigün bi bakarsın tamam dediğine hayır der giy dediğine giyme der amaaaaaannn tek kılavuz nabza göre şerbet şekercim başka bişey bunlara işlemiyor Şeniz yapcan başka yolu yok kaydirigubbakcemile3akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuum
kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım tabi onların da bir kullanma kılavuzu olmalı tecrübelerimizi paylaşmalıyız yerimsenibenaklinialirimsmile
canım allah kolaylık versin sanaolumunekankayizsmile
kuzum paylaşalım dedik ne yapalım yoksa inanmayacaksınız birlikte olduğumuzainş senle de buluşuruz kuzum bunlar nasip kısmet işikaydirigubbakcemile5
zeynom canım benim dikkat etcem artık yok öyle yağma çalışın köleler diceeeemmmmm kaynanamla eltime kaydirigubbakcemile3 :mymeka:inşlah canım.bende 22 haftalık hamileyim cok şükür şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor inşlah sonuna kadarda böle dewm ederr:Saruboceq:
canımm ya mide sorunu cok kötü oluyo benimde dün bi yanıyodu ki sorma cayır cayırrrreyvahedigeldismile inşlah hiç bişeye ihtiyaçın olmadan hamiş kalırsınn
uuuu gülüşüm dikkat et kendine canım benimde arada düşüyo zaten kendini belli ediyo ağrısı cok başka onun fazla ayakta kalma emi bide güneşten kaçın
aminnnnnnnnnn meryemcim annelik duygusu bambaşkaymış rabbim bizlerede tatdırsın:Saruboceq:
canım neler yaşamışsın yaaa cok güçmiş olsun o kötü günlerin gitsinde bidaha hiç geri gelmesin inşlah o dr.da allahından bulsun nasıl hata yapmış o öle hadi hata yapabilrde sonrasında konuştuğu laflar allahım kimseleri hastanelere düşürmesin inşlah bidaha o kapıdan 2 inci bebeğin için girersin
inşlah mutlu biticek eminecim kucağımıza aldığımızda bebeklerimi herşeyi unutucazz:Saruboceq:
bende iyiyim canım havalar çok sıcak oflaya puflaya oturuyorum başkada bişey yok
gülüşşş iyi olmana çok sevindim bulantının olmaması çok güzel senin için avantaj en azından yiyip çıkartman olmayacak hadi bakalım bebişimize iyi bak öptümmm
canım benim ben iyiyim sen nasılsın maşallah 5 aylık olmana 1 hafta kalmış ne kadar çabuk geçti değilmisempatiksalakcinni şaka şaka ne kadar zor olduğunu biliyorum ama yolu yarıladın canım rabbime emanet ol
tesekkur ederım canım rabbım kımseye yasatmasın
tesekkur ederım canım evet cok zıllos valla ellerınden opuyomus teyzesı rabbım sanada tum ısteyenelrede nasıp etsın ınsallah....
canım benim sende benim yerime onu kokla gıdığından öp tamammı annesi sende kendine iyi bak canım
merhaba canım nasılsın çok oldu görmeyeli seni
tabii ben girmedim bir süre ondan belkide
şimdi görünce çok sevindim[/Q meryemcim canım bende seni gördüğüme çok sevindim sen nasılsın oğluşumuz sünnet olmuş damatlığınıda görürsün inşallah sen neler yaptın nasıl gidiyor hayat işe başladınmı kendine iyi bak canım çok öptüm seni
canım yaaa kusmamak kilo vermemek iyide ben daha şimdiden 1 kilo aldım bile kaydirigubbakcemile3 ben hep açım yaaaaa cokacimcoook
feryadcım tamam ya bir daha da kola içmek mi asla...söz veriyorum ama....
kısss bunlar kullanma kılavuzları olsa dahi ona uymazlar kanlarında aykırılık var bi düzene oturtamazlar bigün bi bakarsın tamam dediğine hayır der giy dediğine giyme der amaaaaaannn tek kılavuz nabza göre şerbet şekercim başka bişey bunlara işlemiyor Şeniz yapcan başka yolu yok kaydirigubbakcemile3
zeynom canım benim dikkat etcem artık yok öyle yağma çalışın köleler diceeeemmmmm kaynanamla eltime kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
kız olmamı olur olur biz yazacaz onların kullanma kılavuzunu kaydirigubbakcemile3canlarına okuyacaz hekötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?