Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Güldürebildiysem ne mutlu bana:) bak bize kötü örnek olmayın.sonra bizde hamile kalınca böyle panik panik dolaşır panik tosunlar doğururuz:)))

bir daha olursa hemen arıyacam doktoru.kontrole kadar olmazsa gittiğmde sorarım canım.
Güldürebildiysem ne mutlu bana:) bak bize kötü örnek olmayın.sonra bizde hamile kalınca böyle panik panik dolaşır panik tosunlar doğururuz:)))
ağzından yel alsın.bebişlerimiz relax tiplerden olsun bence.kafası rahat olanın derdi az oluyor bu hayatta.
kızlar bende adam gelene kadar uyuyayım.uyku gözümden akıyor.2 saat sonra gelirim.

akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuum
haşmetpahım ben senin yerine dün iyice bi kızdım kendülerine....kaydirigubbakcemile biliyodum böyle yapacağını..... SANADA KOCAMAN GÜNAYDIN TATLUCUMMM... a.s.
kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım tabi onların da bir kullanma kılavuzu olmalı tecrübelerimizi paylaşmalıyız yerimsenibenaklinialirimsmile
İyiyim canım
Beni tek zorlayan yatmak zorunda olmam ama artık çok yatmıyorum
Bir yandanda ev toplamaya çalışıyorum kuzu
Sen ne yapıyorsun nasılsın
canım allah kolaylık versin sanaolumunekankayizsmile

kuzum paylaşalım dedik ne yapalım yoksa inanmayacaksınız birlikte olduğumuza inş senle de buluşuruz kuzum bunlar nasip kısmet işikaydirigubbakcemile5

ben karşıyakada bostanlı pazarına gittim canım.

Canlar nasılsınız bır selam vereyım dedım hamıle arkadaslarımı tek tek kutluyorum ınsallah saglıkla ve zamanında kucagınıza alacagınız hayırlı evlatlarınız olsun opuldunuz hepınız

canım nerelerdesin sen uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herşey yolundadır. çok öpüyorum seni.

selam arkadaşlar.nasılsınız:))))
ben kendi adıma iyiyim canım madem hamile kalamıyorum yalnız olduğum boş olduğum günlerin tadını çıkarayım pozisyonundayım bugün velilerim ve öğrencilerimle piknikteydik mesela halim kalmayana kadar hopladım zıp zıp zıpladım çocukluğumdan beri oynamadığım oyunları oynadım çok eğlendim ama yazı yaraken bile kollarım ağrıyyor kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebeğine bağışlamış şimdi alanında uzman birini bul bence o doktoru da şikayet falan et insan hayatı be ne bu ya ya adam gibi yapsın ya da hiç yapmasınlarklava:alsanaalsanasmileklava:

kız cadıııı şimdi biz seni ne edelim sizin oraların serin bir hali yok mu-tatlicadiarzu- sonra böyle oluyon

Ya iyi çıkıcak sonuçların.panik yapma bak ben daha paniğim biliyon.yapma bana bunu:)
komediyiz ha allah kocişlere sabır versin kaydirigubbakcemile3

sağol ravzacım sen nasılsın ?nasıl gidiyor?
bende iyiyim canım havalar çok sıcak oflaya puflaya oturuyorum başkada bişey yok
gülüşşş iyi olmana çok sevindim bulantının olmaması çok güzel senin için avantaj en azından yiyip çıkartman olmayacak hadi bakalım bebişimize iyi bak öptümmm
canım iyiyiz şükürler olsun bir yaramazlık yok canım sen nasılsın nasıl gidiyor
canım benim ben iyiyim sen nasılsın maşallah 5 aylık olmana 1 hafta kalmış ne kadar çabuk geçti değilmisempatiksalakcinni şaka şaka ne kadar zor olduğunu biliyorum ama yolu yarıladın canım rabbime emanet ol

kısss bunlar kullanma kılavuzları olsa dahi ona uymazlar kanlarında aykırılık var bi düzene oturtamazlar bigün bi bakarsın tamam dediğine hayır der giy dediğine giyme der amaaaaaannn tek kılavuz nabza göre şerbet şekercim başka bişey bunlara işlemiyor Şeniz yapcan başka yolu yok kaydirigubbakcemile3

sonuyok sonuçlar şu şekilde

CRL ( Crown rump lenght) : 51mm
NT ( Nuchal Translucency) : 0.90mm
Maternal serum Free Beta-hCG : 8.070 IU/I 0.1889 MoM
Maternal serum PAPP-A : 2.130 IU/I 0.8999 MoM

Maternal Yasa Bağlı Trizomi 21 Riski 1: 655 1: 942
Hesaplanmış Trizomi 21 Riski 1: 13100 1: 18833
Maternal Yasa Bağlı Trizomi 13/18 Riski 1: 1143 1: 7800
Hesaplanmış Trizomi 13/18 Riski 1: 2492 1: 17906

Son düzenleme:

kız gülüş sen yine de dikkatli ol yüzlerine deme öyle kocişe duygu sömürüsü yap o desin benim hatuna hizmet edin diye :))

selam kızlar sizleri özledim ama malesef bu aralar sık ev değiştirme durumlarımız olduğu için net kullanamıyorum... bir ay içerisinde sizlerle daha çok görüşmeye vaktim olacak inşallah....
esracım sağolsun mutluluğumu sizlerle paylaşmış ve güzel dilekleri olan arkadaşları da tek tek isimleriyle ve mesajlarıyla birlikte okudu... iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
ahhh ne acılar ne mutluluklar paylaştık burda ilk iki düşüğümde deiğl ama son iki düşüğümde
arkadaşlar çok kahrımı çekti sizleri unutmak ve iletişimi koparmak mümkün olmuyor herkesi özlüyorum ve merak ediyorum esradan alıyorum haberlerinizi

şu anda 6+5 olduk inşallah kalp atımları ve ileriki dönemlerimizi görmekte nasip olur(amin)
yeni hamileleler bayağı bi çoğalmış hepsine sağsalim kucaklarına almalarını diliyorum

nazlı bebeklerinin hasretini çeken annelerede sabırlar diliyorum inşallah
en kısa zamanda kavuşurlar minicik kelebeklerine inşallah allah bazen insanın sabrını öyle bi ölçüyorki
tıpkı benim sabrımı 4 düşükle ölçtüğü gibi... allah hepimizin yardımcısı olsun...
(gerek bekleme kısmı gerek kayıplar gerekse hamileliklerimiz çok zorlu bir süreç)
kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…