Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arkadaşım çok sıkıntılı günler geçirdiğini biliyorum. rabbim bebişini kollarına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

bu sonuçları bir bilen yok mu ?CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

valla bu gerginlikte hamilelik geçiriyoruz en azından ben öyleyim Allah nasip ederse bebişlerde gergin mi olacak bilmem.

canım test sonuçlarının iyi olduğuna çok sevindim. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

canım:sm_confused: test sonuçları iyi mi daha tam anlayamadık.referans aralığı diye birşey de yok ki bakalım.yarına kadar çatlarım ben.offf.yine stres.

Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat versin inşallah canım

Allah beterinden saklasın canım geçmiş olsunnn. Allahım bundan sonra saplıklı uzun ömür versin sevdiklerinle birlikte

merhaba arkadaşı şuan bebegin varmı çok geçmiş olsun

canım:sm_confused: test sonuçları iyi mi daha tam anlayamadık.referans aralığı diye birşey de yok ki bakalım.yarına kadar çatlarım ben.offf.yine stres.

ay canım zor stres yapmamak ama, la havle çek benim doktorum testi bile istemedi, ama güveniyorum dr ya. Birşey yoktur şeytan sana vesvese veriyor. Bendede arasıra oluyor dua ile çıkış buluyorum. Hiçbirimizin elinde birşey yok bize sağlıklı evlat verecek Allah eğer Allah ol derse kimse engel olamaz. Allahın izni ile bebişlerimizi kuçağımıza alacağız.

çok haklısın.bebişimiz allaha emanet.zaten yatacaktım.yatayım da okuyayım bari.iyi geceler.

neden göbekten devam etmiyorsun bir nedeni varmı canım

çok haklısın.bebişimiz allaha emanet.zaten yatacaktım.yatayım da okuyayım bari.iyi geceler.

dur kız yatma yetiştim test sonuçların çok iyi risk 13.100 yani dr ona bakıyo zaten şükür allaha çok iyi sonuçlar hadi rahat rahat uyu bebişede iyi bak annesi

bizim buraların serin halimi? kavruluyoz bacım kavruluyoz. valla dışarı çıkmak akıl karı değil. geçen araba servisteydi minbüsle geldim gittim işe allahım olamaz böyle bişey. işe gelene kadar ter içinde kaldım allahtan yanıma yedek kıyafet almıştım. bu koca göüşle yürümekte zorlaşıyo yavaş yavaş. klima karşısından bütün kalkmıyorum desem yeri var.

canım beniim geleveracım efet biraz eskiye döndüm de gerçekten çok acılar yaşadık. ama hep destek olduk biribirimize.tekrar hamile olmana çok sevindim canım. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sen alacaksın mis kokulunu kollarına. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. zor bir yoldayız ama birlikte çok güçlüyüz. hepimiz bir gün başarıcaz. biz başardıkça yeni gelenlere umut olucaz. kendine ve meleğine dikkat et öpüyorum ikinizide

gülüşüüüüm canom nasılsın biraz daha iyisindir umarım. tansiyon benim hep düşük 1genelde 9/6 bazen 10/6 hatta geçen gün 8/6 olmuş ben alışkınım sanırım düşük tansiyona. pek etkilemiyo.

herkese günaydın umarım hepimiz için iyi bir gün olur.kahvaltımı yapayım acıktım. cokacimcoook

canım ben 2 yılı geçti ağzıma sürmüyorum boykottayım anlayacağın ...zaten içersen sende aysudeyle baharçeliğin ellerinden alamam seni ona görekaydirigubbakcemile3

canım benimmmm.... eğlen eğlenebildiğin kadar inşallah.... kısss hafta sonu yorulmuştun zaten. bide velilerle iyice kopmuşsundur tahmin etmek istemiyorum senin halini....

izmir gerçekten çokkkkk sıcakkk kavruluyoruz hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun imkanınız varsa gündüz saatlerinde çıkmayın dışarıya hiçç

canım benimmmm.... eğlen eğlenebildiğin kadar inşallah.... kısss hafta sonu yorulmuştun zaten. bide velilerle iyice kopmuşsundur tahmin etmek istemiyorum senin halini....

etme bacım etme thmin falan edemen de zaten ağrımayan yerim kalmadı ah of uf dedikçe kociş az oynasaydın az zıplasaydın dedi durdum bu yorgunluk 1 aya ancak çıkar ama değdi be çocukluğuma döndüm resmen:roflol:kaydirigubbakcemile3

izmir gerçekten çokkkkk sıcakkk kavruluyoruz hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun imkanınız varsa gündüz saatlerinde çıkmayın dışarıya hiçç
tahmin etmek istemiyorum ankara bile çoooook sıcak ki birde nem düşünemiyorum sempatiksalakcinni
aysudecim birtek senle ben varız topikte sanırım günaydın cnm a.s.
bende geldim kuzu sizlere de günaydıııın

anacım dikkat et sen yine birde iki canlısın Allah yardım etsin:bbo:

feryadcım sanada günaydın tatlım a.s. dün yaptıklarını okudum ayyy nasıl güzel eğlenmişindir valla birde sen tatile giriyon dimi çok kıskandım bak şimdi çokkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…