selam kızlar sizleri özledim ama malesef bu aralar sık ev değiştirme durumlarımız olduğu için net kullanamıyorum... bir ay içerisinde sizlerle daha çok görüşmeye vaktim olacak inşallah....
esracım sağolsun mutluluğumu sizlerle paylaşmış ve güzel dilekleri olan arkadaşları da tek tek isimleriyle ve mesajlarıyla birlikte okudu... iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
ahhh ne acılar ne mutluluklar paylaştık burda ilk iki düşüğümde deiğl ama son iki düşüğümde
arkadaşlar çok kahrımı çekti sizleri unutmak ve iletişimi koparmak mümkün olmuyor herkesi özlüyorum ve merak ediyorum esradan alıyorum haberlerinizi
şu anda 6+5 olduk inşallah kalp atımları ve ileriki dönemlerimizi görmekte nasip olur(amin)
yeni hamileleler bayağı bi çoğalmış hepsine sağsalim kucaklarına almalarını diliyorum
nazlı bebeklerinin hasretini çeken annelerede sabırlar diliyorum inşallah
en kısa zamanda kavuşurlar minicik kelebeklerine inşallah allah bazen insanın sabrını öyle bi ölçüyorki
tıpkı benim sabrımı 4 düşükle ölçtüğü gibi... allah hepimizin yardımcısı olsun...
(gerek bekleme kısmı gerek kayıplar gerekse hamileliklerimiz çok zorlu bir süreç) kucak dolusu sevgiler
limburgcum ravzacım nasılsınız
sonuyok sonuçlar şu şekilde
CRL ( Crown rump lenght) : 51mm
NT ( Nuchal Translucency) : 0.90mm
Maternal serum Free Beta-hCG : 8.070 IU/I 0.1889 MoM
Maternal serum PAPP-A : 2.130 IU/I 0.8999 MoM
Maternal Yasa Bağlı Trizomi 21 Riski 1: 655 1: 942
Hesaplanmış Trizomi 21 Riski 1: 13100 1: 18833
Maternal Yasa Bağlı Trizomi 13/18 Riski 1: 1143 1: 7800
Hesaplanmış Trizomi 13/18 Riski 1: 2492 1: 17906
kızlar şimdi eşim aradı ikili test sonuçlarını almış ama birşey anlamamış tabi.beta hcg 8.070 diyor.sizinki kaç çıktı acaba .normal aralık ne olmalıdır.bilen varmı.
bir daha olursa hemen arıyacam doktoru.kontrole kadar olmazsa gittiğmde sorarım canım.
ağzından yel alsın.bebişlerimiz relax tiplerden olsun bence.kafası rahat olanın derdi az oluyor bu hayatta.
kızlar bende adam gelene kadar uyuyayım.uyku gözümden akıyor.2 saat sonra gelirim.
canım test sonuçlarının iyi olduğuna çok sevindim. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar sizleri özledim ama malesef bu aralar sık ev değiştirme durumlarımız olduğu için net kullanamıyorum... bir ay içerisinde sizlerle daha çok görüşmeye vaktim olacak inşallah....
esracım sağolsun mutluluğumu sizlerle paylaşmış ve güzel dilekleri olan arkadaşları da tek tek isimleriyle ve mesajlarıyla birlikte okudu... iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
ahhh ne acılar ne mutluluklar paylaştık burda ilk iki düşüğümde deiğl ama son iki düşüğümde
arkadaşlar çok kahrımı çekti sizleri unutmak ve iletişimi koparmak mümkün olmuyor herkesi özlüyorum ve merak ediyorum esradan alıyorum haberlerinizi
şu anda 6+5 olduk inşallah kalp atımları ve ileriki dönemlerimizi görmekte nasip olur(amin)
yeni hamileleler bayağı bi çoğalmış hepsine sağsalim kucaklarına almalarını diliyorum
en kısa zamanda kavuşurlar minicik kelebeklerine inşallah allah bazen insanın sabrını öyle bi ölçüyorki
tıpkı benim sabrımı 4 düşükle ölçtüğü gibi... allah hepimizin yardımcısı olsun...
(gerek bekleme kısmı gerek kayıplar gerekse hamileliklerimiz çok zorlu bir süreç) kucak dolusu sevgiler
slm arkadaslar nasılsınız dogum yaptım ama daha hastalıltan kurtulamadım dr sagolsun ıcımde pleseantanın bır parcasını bırakınca kanamam 3 ay kesılmedı daha sonra burda bebegıme bakacak kımse olmadıgından memelekete gıdıp orda amelıyat oldum tam ıyılaestım evıme geldım derken gece anıden kanama basladı ama oyle boyle bı kanama degıl 4 dusuk yaptım boyle bı kanama gormedım muslugu acmıslar sankı ne ped dınlıyo ne baska bısey bebegımı kıme bırakacam o aglıyor bı taraftan komsulara bıraktık ama gozum arkada kaldı aglıyomu acaba soruları derdımı unutturdu aklıma ya bana bısey olursa bebegıme kım bakacak dedım ve esıme bana bısey olyrsa bebegımı anneme ver dedım okadar kotuydumı hemen acıl olarak hastaneye gıttık dr kanı gorunce buyuk bı hastaneye gıt benım yapabılecegım bısey yok dedı ordan baska bı hastaneye orasıda bızı baska bı hastaneye yonlendırdı dr oralı bıle degıl gece ya hepsı yatısta nıye kaldırdın der gıbı yuzumu bakıyolar kanamayı gorunce sok oluyolar mudahaele etmekten bıle korkuyolar ama canımdan can gıdıyor 5 saat surdu kanamam sukurler olsun durdu sebebı bellı degıl ultrosyonlar normal cıktı ama baya bı kan kaybettıgım ıcın su aan yatıyorum ellerım uyusuk vazıyeete burdakı dr aradım boyle bıse oldu dedım verdıgı cvp neydı bılıyomusunuz hatasını kabul etmıyo ıcınde parca falan bırakmıs olamma dıyor ama patolojı yanlıs bı sonuc cıkaracak degıl ya ben sna bır mudahele yapamam gıt memeleketınde kıme amelıyat olduysan o baksın dedı sınırlendım tlf yuzunu kapattım aslında boyle dr surunderceksınkı ayn ı hatayı bıdaha yapmsın rabbıme havel edıyorum 4 aydır ne cektıgımı o bılıyor sımdı tek tesellım canım kızım rabbım onada bana saglık versın gecmısı okuyamadım ınsallah hep guzel seyler olmustur.........
merhaba arkadaşı şuan bebegin varmı çok geçmiş olsuncanım merhaba geçmiş olsun bendede c677t homozigot ve L33p heterozigot bende 28 haftalıkken doğum yaptım bebeişim 25 haftalık kalmıştı ki ben doğum yapmadan 5 gün önce normal kontrolüme gitmiştim neyse arkadaşlar durumumu biliyor fazla uzatmamın anlamı yok ölümden döndüm bebeiş beni zehirlemiş ben bebişi bu yüzden bana 6 ay korun dedi drlar ve o 6 ay geçeli 1 yıl oluyor 1yıldır korunmuyoduk ama çok şükür ki şuan yine kendiliğinden hamile kaldım drumun belirlediği kan sulandırıcı iğnemi coraspirini ve vitaminlerimi kullanıyorum güvenebileceğin aklına takılan her konuda soru sorabileceğin ve bu konuda deneyimli bir dr bulman önemli
canım:sm_confused: test sonuçları iyi mi daha tam anlayamadık.referans aralığı diye birşey de yok ki bakalım.yarına kadar çatlarım ben.offf.yine stres.
ay canım zor stres yapmamak ama, la havle çek benim doktorum testi bile istemedi, ama güveniyorum dr ya. Birşey yoktur şeytan sana vesvese veriyor. Bendede arasıra oluyor dua ile çıkış buluyorum. Hiçbirimizin elinde birşey yok bize sağlıklı evlat verecek Allah eğer Allah ol derse kimse engel olamaz. Allahın izni ile bebişlerimizi kuçağımıza alacağız.
neden göbekten devam etmiyorsun bir nedeni varmı canımemine sonuçların iyidir merak etme stres yok stres yatığın zaman pıhtılasmanda etkileniyor .bende iğnelerimi 15 gündür koluma ve bacağıma yapıyorum cok acıyor göbek bu kadar acımıyordu.kanamayı doktoruna sor mutlaka
sonuyok sonuçlar şu şekilde
CRL ( Crown rump lenght) : 51mm
NT ( Nuchal Translucency) : 0.90mm
Maternal serum Free Beta-hCG : 8.070 IU/I 0.1889 MoM
Maternal serum PAPP-A : 2.130 IU/I 0.8999 MoM
Maternal Yasa Bağlı Trizomi 21 Riski 1: 655 1: 942
Hesaplanmış Trizomi 21 Riski 1: 13100 1: 18833
Maternal Yasa Bağlı Trizomi 13/18 Riski 1: 1143 1: 7800
Hesaplanmış Trizomi 13/18 Riski 1: 2492 1: 17906
çok haklısın.bebişimiz allaha emanet.zaten yatacaktım.yatayım da okuyayım bari.iyi geceler.
ben kendi adıma iyiyim canım madem hamile kalamıyorum yalnız olduğum boş olduğum günlerin tadını çıkarayım pozisyonundayım bugün velilerim ve öğrencilerimle piknikteydik mesela halim kalmayana kadar hopladım zıp zıp zıpladım çocukluğumdan beri oynamadığım oyunları oynadım çok eğlendim ama yazı yaraken bile kollarım ağrıyyor kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebeğine bağışlamış şimdi alanında uzman birini bul bence o doktoru da şikayet falan et insan hayatı be ne bu ya ya adam gibi yapsın ya da hiç yapmasınlarklava:alsanaalsanasmile klava:
kız cadıııı şimdi biz seni ne edelim sizin oraların serin bir hali yok mu-tatlicadiarzu- sonra böyle oluyon
ben kendi adıma iyiyim canım madem hamile kalamıyorum yalnız olduğum boş olduğum günlerin tadını çıkarayım pozisyonundayım bugün velilerim ve öğrencilerimle piknikteydik mesela halim kalmayana kadar hopladım zıp zıp zıpladım çocukluğumdan beri oynamadığım oyunları oynadım çok eğlendim ama yazı yaraken bile kollarım ağrıyyor kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebeğine bağışlamış şimdi alanında uzman birini bul bence o doktoru da şikayet falan et insan hayatı be ne bu ya ya adam gibi yapsın ya da hiç yapmasınlarklava:alsanaalsanasmile klava:
kız cadıııı şimdi biz seni ne edelim sizin oraların serin bir hali yok mu-tatlicadiarzu- sonra böyle oluyon
akşam oldu ama sana da günydınlar olsun kuzuum
kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım tabi onların da bir kullanma kılavuzu olmalı tecrübelerimizi paylaşmalıyız yerimsenibenaklinialirimsmile
canım allah kolaylık versin sanaolumunekankayizsmile
kuzum paylaşalım dedik ne yapalım yoksa inanmayacaksınız birlikte olduğumuzainş senle de buluşuruz kuzum bunlar nasip kısmet işikaydirigubbakcemile5
canım ben 2 yılı geçti ağzıma sürmüyorum boykottayım anlayacağın ...zaten içersen sende aysudeyle baharçeliğin ellerinden alamam seni ona görekaydirigubbakcemile3
canım benimmmm.... eğlen eğlenebildiğin kadar inşallah.... kısss hafta sonu yorulmuştun zaten. bide velilerle iyice kopmuşsundur tahmin etmek istemiyorum senin halini....
tahmin etmek istemiyorum ankara bile çoooook sıcak ki birde nem düşünemiyorum sempatiksalakcinniizmir gerçekten çokkkkk sıcakkk kavruluyoruz hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun imkanınız varsa gündüz saatlerinde çıkmayın dışarıya hiçç
bende geldim kuzu sizlere de günaydıııınaysudecim birtek senle ben varız topikte sanırım günaydın cnm a.s.
bizim buraların serin halimi? kavruluyoz bacım kavruluyoz. valla dışarı çıkmak akıl karı değil. geçen araba servisteydi minbüsle geldim gittim işe allahım olamaz böyle bişey. işe gelene kadar ter içinde kaldım allahtan yanıma yedek kıyafet almıştım. bu koca göüşle yürümekte zorlaşıyo yavaş yavaş. klima karşısından bütün kalkmıyorum desem yeri var.
canım beniim geleveracım efet biraz eskiye döndüm de gerçekten çok acılar yaşadık. ama hep destek olduk biribirimize.tekrar hamile olmana çok sevindim canım. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sen alacaksın mis kokulunu kollarına. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. zor bir yoldayız ama birlikte çok güçlüyüz. hepimiz bir gün başarıcaz. biz başardıkça yeni gelenlere umut olucaz. kendine ve meleğine dikkat et öpüyorum ikinizide
gülüşüüüüm canom nasılsın biraz daha iyisindir umarım. tansiyon benim hep düşük 1genelde 9/6 bazen 10/6 hatta geçen gün 8/6 olmuş ben alışkınım sanırım düşük tansiyona. pek etkilemiyo.
herkese günaydın umarım hepimiz için iyi bir gün olur.kahvaltımı yapayım acıktım. cokacimcoook
tahmin etmek istemiyorum ankara bile çoooook sıcak ki birde nem düşünemiyorum sempatiksalakcinni
bende geldim kuzu sizlere de günaydıııın
anacım dikkat et sen yine birde iki canlısın Allah yardım etsin:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?