walla bende 1 haftadır çok kötüyüm işyerinde korkunç sıkıntılarım var ve en sonunda istifa ettim dayanamayacağım artık temmuz başında ayrılıyorum işyerinden
selam kızlar sizleri özledim ama malesef bu aralar sık ev değiştirme durumlarımız olduğu için net kullanamıyorum... bir ay içerisinde sizlerle daha çok görüşmeye vaktim olacak inşallah....
esracım sağolsun mutluluğumu sizlerle paylaşmış ve güzel dilekleri olan arkadaşları da tek tek isimleriyle ve mesajlarıyla birlikte okudu... iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
ahhh ne acılar ne mutluluklar paylaştık burda ilk iki düşüğümde deiğl ama son iki düşüğümde
arkadaşlar çok kahrımı çekti sizleri unutmak ve iletişimi koparmak mümkün olmuyor herkesi özlüyorum ve merak ediyorum esradan alıyorum haberlerinizi
şu anda 6+5 olduk inşallah kalp atımları ve ileriki dönemlerimizi görmekte nasip olur(amin)
yeni hamileleler bayağı bi çoğalmış hepsine sağsalim kucaklarına almalarını diliyorum
nazlı bebeklerinin hasretini çeken annelerede sabırlar diliyorum inşallah
en kısa zamanda kavuşurlar minicik kelebeklerine inşallah allah bazen insanın sabrını öyle bi ölçüyorki
tıpkı benim sabrımı 4 düşükle ölçtüğü gibi... allah hepimizin yardımcısı olsun...
(gerek bekleme kısmı gerek kayıplar gerekse hamileliklerimiz çok zorlu bir süreç) kucak dolusu sevgiler
izmir gerçekten çokkkkk sıcakkk kavruluyoruz hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun imkanınız varsa gündüz saatlerinde çıkmayın dışarıya hiçç
muhasebe zor bir meslek angarya görülür ama yük omzumuzda stress cabası ne yazıkki.hakkında hayırlısı olsun canım
çok sevndim iyi olmana canım dikkat et kendine ve bebişine
sen birde gel Adana daki sıcakları gör
doğru adanada burası gibidir eminim 1 kez geldim oraya kış ortasında bile hava ılıktı allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim bol sıvı tüketmek lazım
çok sevndim iyi olmana canım dikkat et kendine ve bebişine
sen birde gel Adana daki sıcakları gör
doğru adanada burası gibidir eminim 1 kez geldim oraya kış ortasında bile hava ılıktı allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim bol sıvı tüketmek lazım
öyle canım yaa bol bol su içmek lazım
SaĞol meldalcım İyİyİm bende...geÇİcİ vergİ yaklaŞıyor onun İÇİn uĞraŞıyorum.sen nasılsın??
canım ne yapayım madem karnımı dolduramyorum bari gönlümü doyurayım dedim çok yoruldum ama eğlenmek iyi geldi kaydirigubbakcemile2 tatile giriyorum ama tatili tatil gibi geçiremiyorum malesef bakalım tedavi falan derken nasıl geçecek bu yaz :2:feryadcım sanada günaydın tatlım a.s. dün yaptıklarını okudum ayyy nasıl güzel eğlenmişindir valla birde sen tatile giriyon dimi çok kıskandım bak şimdi çokkk hihoyyyt
walla bende 1 haftadır çok kötüyüm işyerinde korkunç sıkıntılarım var ve en sonunda istifa ettim dayanamayacağım artık temmuz başında ayrılıyorum işyerinden
aynı şeyler işte bende bu işyerindeki son geçiciyi yapıp kurtulma derdindeyim birsüre kafamı dinleyebilirsem kendi derdime düşeceğim sonra sanırım doktor tahlil vermişti onların sonucunu alıp doktora göstermeye bile vaktim olmuyor burda en azından daha sonrasında bol vaktim olacak buarada birşey sorsam bilginiz varmı bana doktor folik asit yerine bemixc verdi hamile kalıncaya kadar hergün 1 tane asprin ile birlikte hamile kalabileceğim zamanda belli değil ben bunu uzun süre içtiğimde karaciğere bir sorun yaratmazmı
Meryem meryem günaydın oğluşun nasıl
Iyiyim bende resimdeki yeğenim tontonum geldi dün onunla hasret giderdim dün bütün gün...şimdi de çalışıyorum iş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?