Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

walla bende 1 haftadır çok kötüyüm işyerinde korkunç sıkıntılarım var ve en sonunda istifa ettim dayanamayacağım artık temmuz başında ayrılıyorum işyerinden

walla bende 1 haftadır çok kötüyüm işyerinde korkunç sıkıntılarım var ve en sonunda istifa ettim dayanamayacağım artık temmuz başında ayrılıyorum işyerinden

muhasebe zor bir meslek angarya görülür ama yük omzumuzda stress cabası ne yazıkki.hakkında hayırlısı olsun canım

çok sevndim iyi olmana canım dikkat et kendine ve bebişine

izmir gerçekten çokkkkk sıcakkk kavruluyoruz hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun imkanınız varsa gündüz saatlerinde çıkmayın dışarıya hiçç

sen birde gel Adana daki sıcakları gör

Ravzacım ; iyiym canım oğlişim 6 ayı bitirdi öyle başladım işe yaklaşık 2 aydır çalışıyorum
ilk önceleri ayrılmak çok zor oldu ama alıştım
her ikimizde iyiyiz çok şükür sünneti de atlattık
bol bol buradaki arkadaşlarımıza dualar ediyoruz

muhasebe zor bir meslek angarya görülür ama yük omzumuzda stress cabası ne yazıkki.hakkında hayırlısı olsun canım

amin cnm haklısın angarya çok dikkat çok stres çok ama sonuçta muhasebeci herzaman kötü vergi çıkartır vs vs birsüre kafa dinlemek ii gelecek sanırım çok ihtiyacım vardı çokk neyse sen nasılsın cnm?

SaĞol meldalcım İyİyİm bende...geÇİcİ vergİ yaklaŞıyor onun İÇİn uĞraŞıyorum.sen nasılsın??

aynı şeyler işte bende bu işyerindeki son geçiciyi yapıp kurtulma derdindeyim birsüre kafamı dinleyebilirsem kendi derdime düşeceğim sonra sanırım doktor tahlil vermişti onların sonucunu alıp doktora göstermeye bile vaktim olmuyor burda en azından daha sonrasında bol vaktim olacak buarada birşey sorsam bilginiz varmı bana doktor folik asit yerine bemixc verdi hamile kalıncaya kadar hergün 1 tane asprin ile birlikte hamile kalabileceğim zamanda belli değil ben bunu uzun süre içtiğimde karaciğere bir sorun yaratmazmı

feryadcım sanada günaydın tatlım a.s. dün yaptıklarını okudum ayyy nasıl güzel eğlenmişindir valla birde sen tatile giriyon dimi çok kıskandım bak şimdi çokkk hihoyyyt
canım ne yapayım madem karnımı dolduramyorum bari gönlümü doyurayım dedim çok yoruldum ama eğlenmek iyi geldi kaydirigubbakcemile2 tatile giriyorum ama tatili tatil gibi geçiremiyorum malesef bakalım tedavi falan derken nasıl geçecek bu yaz :2:

canım hayırdır ne oldu mutlu olmadığın yerde çalışmaıyo insan hakkında hayırlısı olsun canım

canım,benim bebek kaybından sonra kan pıh.teşhisi konuldu ve sonrasında
doktorum bana hamile kalana kadar folic asit ve bebe aspirini günde 1 tane demişti
ben hamile kalana kadar istisnasız içtim
yaklaşık 5 ay sonrea hamile kalmıştım
yani 5 ay gibi bir süre kullandım bir sorun yaşamadım
ama bemixc hakkında bilgim yok

Iyiyim bende resimdeki yeğenim tontonum geldi dün onunla hasret giderdim dün bütün gün...şimdi de çalışıyorum iş güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…