merhaba canım teşekkür ederim daha yeni hamileyim ortada net bişey yok kalp atışını daha duymadıkmerhaba arkadaşı şuan bebegin varmı çok geçmiş olsun
canııımmmm bilmiyorum ki bitanem yaaa benim tansiyon hep 11/7 olurdu havadan mı stresten mi yorgunluktan mı anlamadım şükür bugün daha iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyorbizim buraların serin halimi? kavruluyoz bacım kavruluyoz. valla dışarı çıkmak akıl karı değil. geçen araba servisteydi minbüsle geldim gittim işe allahım olamaz böyle bişey. işe gelene kadar ter içinde kaldım allahtan yanıma yedek kıyafet almıştım. bu koca göüşle yürümekte zorlaşıyo yavaş yavaş. klima karşısından bütün kalkmıyorum desem yeri var.
canım beniim geleveracım efet biraz eskiye döndüm de gerçekten çok acılar yaşadık. ama hep destek olduk biribirimize.tekrar hamile olmana çok sevindim canım. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sen alacaksın mis kokulunu kollarına. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. zor bir yoldayız ama birlikte çok güçlüyüz. hepimiz bir gün başarıcaz. biz başardıkça yeni gelenlere umut olucaz. kendine ve meleğine dikkat et öpüyorum ikinizide
gülüşüüüüm canom nasılsın biraz daha iyisindir umarım. tansiyon benim hep düşük 1genelde 9/6 bazen 10/6 hatta geçen gün 8/6 olmuş ben alışkınım sanırım düşük tansiyona. pek etkilemiyo.
herkese günaydın umarım hepimiz için iyi bir gün olur.kahvaltımı yapayım acıktım. cokacimcoook
benim günüm ayalı çok olduda gün bana daha ayamadıArkadaşlar hepinize günaydın.......... Biraz yoğunum allaha emanet olun ara ara gelip okuyorum görüşürüz
günaydın tatlım ilaçlarını alıyorsun dimi ihmal etmiyorsunGünaydın gülüşşşş
günaydın tatlım ilaçlarını alıyorsun dimi ihmal etmiyorsun
bide çalışmalar için benim gibi tembellik etmiyorsundur umarım yorgunluktan uyuya falan kalma tamam mı
canım ne yapayım madem karnımı dolduramyorum bari gönlümü doyurayım dedim çok yoruldum ama eğlenmek iyi geldi kaydirigubbakcemile2 tatile giriyorum ama tatili tatil gibi geçiremiyorum malesef bakalım tedavi falan derken nasıl geçecek bu yaz :2:
allah gönlünün istediğini versin sağlıkla tez zamanda canım
canım hayırdır ne oldu mutlu olmadığın yerde çalışmaıyo insan hakkında hayırlısı olsun canım
canım,benim bebek kaybından sonra kan pıh.teşhisi konuldu ve sonrasında
doktorum bana hamile kalana kadar folic asit ve bebe aspirini günde 1 tane demişti
ben hamile kalana kadar istisnasız içtim
yaklaşık 5 ay sonrea hamile kalmıştım
yani 5 ay gibi bir süre kullandım bir sorun yaşamadım
ama bemixc hakkında bilgim yok
kusura bakma canım yaaa.... daha yeni gördüm tatlımm...aysudecim birtek senle ben varız topikte sanırım günaydın cnm a.s.
merhaba canım teşekkür ederim daha yeni hamileyim ortada net bişey yok kalp atışını daha duymadık
canııımmmm bilmiyorum ki bitanem yaaa benim tansiyon hep 11/7 olurdu havadan mı stresten mi yorgunluktan mı anlamadım şükür bugün daha iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
benim günüm ayalı çok olduda gün bana daha ayamadı
herkese merhaba güzellikler
sen ilaçlarını alda bugün olurrrr.... yarın olurrr.... belli olmaz
kızlar herkesin kandilini kutluyorum bugün dua edelim birbirimize inş. Allah gönlümüzün güzel muratlarını versin inş en kısa zamanda....
yaw aynı şehirde kaynanada yatılırmı yaaaaaaaa :umursamaz:kusura bakma canım yaaa.... daha yeni gördüm tatlımm...
hehe bugün gün banada ayamadı bi türlü.... gözümden uyku akıyor.. dün kayınvalidemde kaltık yerimi yadırgadım uyuyamadım yine..... akannehir
biliyom biliyom merak etme senbencede hiç ama hiç belli olmaz.... sen ilaçlarını ihmal etme fistuk bunu tsma ya yazdım sende ilaçlarını ihmal etme...
AMİN canım Kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkesekızlar herkesin kandilini kutluyorum bugün dua edelim birbirimize inş. Allah gönlümüzün güzel muratlarını versin inş en kısa zamanda....
merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.
söz konusu olan benim kocişse ki herif oluyor bu durumda kalınır cancan....yaw aynı şehirde kaynanada yatılırmı yaaaaaaaa :umursamaz:
Biliyom biliyom merak etme sen
amin canım kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun
hakkında hayırlı ne ise o olsun canım benim... şu mubarek günde rabbim herkesin ama herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah....merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.
kusura bakma canım yaaa.... daha yeni gördüm tatlımm...
hehe bugün gün banada ayamadı bi türlü.... gözümden uyku akıyor.. dün kayınvalidemde kaltık yerimi yadırgadım uyuyamadım yine..... akannehir
söz konusu olan benim kocişse ki herif oluyor bu durumda kalınır cancan....
hakkında hayırlı ne ise o olsun canım benim... şu mubarek günde rabbim herkesin ama herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?