Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşı şuan bebegin varmı çok geçmiş olsun
merhaba canım teşekkür ederim daha yeni hamileyim ortada net bişey yok kalp atışını daha duymadık
canııımmmm bilmiyorum ki bitanem yaaa benim tansiyon hep 11/7 olurdu havadan mı stresten mi yorgunluktan mı anlamadım şükür bugün daha iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Arkadaşlar hepinize günaydın.......... Biraz yoğunum allaha emanet olun ara ara gelip okuyorum görüşürüz
benim günüm ayalı çok olduda gün bana daha ayamadı
herkese merhaba güzellikler

doğru azıcık aşım kaygısız aşım derler bizim burda aynen öyle mutlu değilsem hergün ızdırap oluyor çalışma benimde canıma tak dedi sanırım artık hayırlısı işte cnm

cnm ya bende folik asiti o kadar uzun zaman içtim baktım tık yok bırakmıştım kontrole gidince doktor bemix iç deyince tırstım ne biliyim içiyorum işte asprinide içtim ama dişime dolgu yaptırmam gerekiyor diye 2 haftadırda onu bıraktım tekrar başlarım diş hallolunca

aysudecim birtek senle ben varız topikte sanırım günaydın cnm a.s.
kusura bakma canım yaaa.... daha yeni gördüm tatlımm...

hehe bugün gün banada ayamadı bi türlü.... gözümden uyku akıyor.. dün kayınvalidemde kaltık yerimi yadırgadım uyuyamadım yine..... akannehir

yaw aynı şehirde kaynanada yatılırmı yaaaaaaaa :umursamaz:
bencede hiç ama hiç belli olmaz.... sen ilaçlarını ihmal etme fistuk bunu tsma ya yazdım sende ilaçlarını ihmal etme...
biliyom biliyom merak etme sen
kızlar herkesin kandilini kutluyorum bugün dua edelim birbirimize inş. Allah gönlümüzün güzel muratlarını versin inş en kısa zamanda....
AMİN canım Kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese
Arkadaşlar Kandiliniz Mübarek Olsun

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.

merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.

tahlil yapılıyor sonuçları belli olcak işte rahat olmaya çalış.umarım hakkında hayırlısı olur.ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

söz konusu olan benim kocişse ki herif oluyor bu durumda kalınır cancan....

merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.
hakkında hayırlı ne ise o olsun canım benim... şu mubarek günde rabbim herkesin ama herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah....

ne kusuru tatlım ya birara kapris yaptım ama o kadar de deil :kedi: nazım size geçiyo diyeydi o aşkolsun a.s.

senin ve bütün arkadaşların kandili mübarek olsun inşallah allah gönlümüzden geçen bütün dilekleri kabul eder hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize

al işte benim kocişten bir tane daha varmış ay bu adamlar neden böyle klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…