Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar , kullanıcı sayfama albüm kısmına fotoğraf ekledim , kızımı görmek isterseniz , buraya nasıl konacağını bilmiyorum.Herkesi öpüyorum. Kandilinizi kutluyorum. Tüm dileklerimiz kabul olsun inşallah...

amin canim Allahim isteyen hekese versin cok zor gercekten cok zor gunler gecirdim anlarsiniz beni bi sorum olacak kan pihtilasmasinda sanirim hergun igne vuruluyomus bu igneleri vurulupta cocugu olanlar varmi aranizda:)

amin canim Allahim isteyen hekese versin cok zor gercekten cok zor gunler gecirdim anlarsiniz beni bi sorum olacak kan pihtilasmasinda sanirim hergun igne vuruluyomus bu igneleri vurulupta cocugu olanlar varmi aranizda:)

olmazmı hemde bi sürüüüüü
biri de bennn
fırsat buldukça geçmişi oku bence canım
allahım en kısa zamanda sanada sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

Son düzenleme:
amin aslinda cook istiyorum ama artik korkmaya basladim iste bugun belli olacak tahlil sonuclarim insallah tedavisi mumkundur ne ise sorun beende birazda genetik kuzenleriminde var 4,5 dusugu onlarinki kan pihltilasmasi buyuk olasilikla benimki de oyledir Allahim su mubarek gunde butun isteyenlere versin insallah.Hic kimseyi disarda bi bebek gorupte heveslendirmesin hic kimsenin boynunu bukmesin Allahim (amin)

doğru azıcık aşım kaygısız aşım derler bizim burda aynen öyle mutlu değilsem hergün ızdırap oluyor çalışma benimde canıma tak dedi sanırım artık hayırlısı işte cnm
canım önce huzur ...huzur olmayınca paranın da tadı çıkmıyor bende senle aynı fikirdeyim azıcık aşım ağrısız başım..
:teselli::teselli: ah o herifler yok mu heriflerrrrrr...umarım kaynanan üzmemiştir yine yoksa tepesine tepesineklava:klava:
Merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.
Allah yar ve yardımcın olsun rabbim sabır versin canım:teselli:
al işte benim kocişten bir tane daha varmış ay bu adamlar neden böyle klava:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

olmazmı canım topikte birr sürü bebeğimiz var bizim

aminnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmm aminnnnnnnnnnn........ Allah isteyen herkese nasib etsinnn... Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümü razı eylesinn....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim de böyle zilli bir kızım yada karizma bir oğlum olsun ana kız yada ana oğul şöyle gezip kasıp kavuralım ortalığı:))))))))))))

Herkese merhabalar:)

Gulus tatlım nasıl gidiyor hamişlik? Bulantılar falan başladı mı..ınşallah hep kolaylıkla geçer hamileliğin:)

Herkese merhabalar:)

Gulus tatlım nasıl gidiyor hamişlik? Bulantılar falan başladı mı..İnşallah hep kolaylıkla geçer hamileliğin:)
merhaba bitanem hoşgeldin canım bende istifra yada böğürme olmuyor sadece dün çok içmişim :içelim: gibi mayhoşum kaydirigubbakcemile3
ptesiyi bekliyorum dra gidicem kalp atışına bakılacak bakalım artık
canım deli gibi acı istiyor resmen ağzım sulanıyor düşününce cokacimcoook

Kızlar ben kaçarr.... Arkadaşım bi doktor önermişti onunla görüşmeye gidiyorum...akşama görüşürüz.. Allaha emanet olun....

Ay canım ben de öyle sürekli mayışık olur devamlı uyumak isterdim hem de 9 böyle sürdü bu uyuma isteği..
Hadi inşallah bebişimizin kalp atışlarını da çabucak görürsünüz. Benim kalp atışlarını ilk gördüğüm gün aklımda da ne mutluluktu :)
Kanamam başladı diye korku ile doktora gitmiştik ve ilk kez kalp atışını görmüştük film gibi bir gündü..Üstelik de o gün eşimle çıkma yıldönümümüzdü..

Canın acı istiyosa acı ye tatlım, nasılsa miden bulanmıyormuş tadını çıkar zevkle yemek yemenin..Umarım sonradan da bulanmaz. Ben ilk 3 ay kilo almak yerine vermiştim bulantılar korkunçtu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…