amin canim Allahim isteyen hekese versin cok zor gercekten cok zor gunler gecirdim anlarsiniz beni bi sorum olacak kan pihtilasmasinda sanirim hergun igne vuruluyomus bu igneleri vurulupta cocugu olanlar varmi aranizda:)
canım önce huzur ...huzur olmayınca paranın da tadı çıkmıyor bende senle aynı fikirdeyim azıcık aşım ağrısız başım..doğru azıcık aşım kaygısız aşım derler bizim burda aynen öyle mutlu değilsem hergün ızdırap oluyor çalışma benimde canıma tak dedi sanırım artık hayırlısı işte cnm
:teselli::teselli: ah o herifler yok mu heriflerrrrrr...umarım kaynanan üzmemiştir yine yoksa tepesine tepesinekusura bakma canım yaaa.... daha yeni gördüm tatlımm...
hehe bugün gün banada ayamadı bi türlü.... gözümden uyku akıyor.. dün kayınvalidemde kaltık yerimi yadırgadım uyuyamadım yine..... akannehir
Allah yar ve yardımcın olsun rabbim sabır versin canım:teselli:Merhaba arkadaslar nasilsiniz ben aranıza yeni katıldım:)malesef benimde 4tane dusugum var doktorlar arastiriyolar ama ben kan oihtilasmasindan supeleniyorum bugun tahlil sonuclarim belli olacak bilmiyorum su an kafam cok karisik.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileal işte benim kocişten bir tane daha varmış ay bu adamlar neden böyleklava:
amin canim Allahim isteyen hekese versin cok zor gercekten cok zor gunler gecirdim anlarsiniz beni bi sorum olacak kan pihtilasmasinda sanirim hergun igne vuruluyomus bu igneleri vurulupta cocugu olanlar varmi aranizda:)
amin aslinda cook istiyorum ama artik korkmaya basladim iste bugun belli olacak tahlil sonuclarim insallah tedavisi mumkundur ne ise sorun beende birazda genetik kuzenleriminde var 4,5 dusugu onlarinki kan pihltilasmasi buyuk olasilikla benimki de oyledir allahim su mubarek gunde butun isteyenlere versin insallah.hic kimseyi disarda bi bebek gorupte heveslendirmesin hic kimsenin boynunu bukmesin allahim (amin)
merhaba bitanem hoşgeldin canım bende istifra yada böğürme olmuyor sadece dün çok içmişim :içelim: gibi mayhoşum kaydirigubbakcemile3Herkese merhabalar:)
Gulus tatlım nasıl gidiyor hamişlik? Bulantılar falan başladı mı..İnşallah hep kolaylıkla geçer hamileliğin:)
merhaba bitanem hoşgeldin canım bende istifra yada böğürme olmuyor sadece dün çok içmişim :içelim: gibi mayhoşum kaydirigubbakcemile3
ptesiyi bekliyorum dra gidicem kalp atışına bakılacak bakalım artık
canım deli gibi acı istiyor resmen ağzım sulanıyor düşününce cokacimcoook
Kızlar ben kaçarr.... Arkadaşım bi doktor önermişti onunla görüşmeye gidiyorum...akşama görüşürüz.. Allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?