meryem ya ama bunu yapma bana.arkadaşlar ben galiba aşık oldum.evet evet ben aşık oldum.o dudaklar yanaklar aman allahım.rabbim seni benim için yaratmış...biraz yaş farkı olur ama...o yüzden bencil olmıyım..en iyisi ben bir kız yapayım ve meryemin oğlunu alayım...meryem içgüveysi alsam kızarmısın:))))ya maşşahhah allah nazarlardan saklasın....çokkkkkkk tatlı canım...ya bunlar böyle nazlı ve kıymetli olunca böyle tatlı oluyorlar herhalde.....
ne iyisin valla.hemen verdin oğlunu.ben eşime diyorum ki.bu kadar bekledim.ben gelsin tosunum o nereye ben oraya.evlenince onunla yaşıcam.askerede onla giderim.kızımlada beraber yaşarım diyorum.ben yapamam diyor eşin.iyi sen kal evde diyorum.ben çocuğum nereye ben oraya.gülüyor
Meryemmeryem canım benim size de kocamannn bir maşallah :)) Hep böyle gülsün yüzü inşallah :)
meryemmeryem size de masallah ne seker ya...alahım isteyen herkese nasip etsin
öyle tabi canım.sağlıklı bizlerde anne olucaz inşşş...ama valla çok tatlı oğluşun benim yerime eve gidince önce bi öp.sonra totosundan bir kerecik azıcık ısır onu benim için:)))))))))))
dinamis selam canım nasılsın,ne zamandır konuşamadık
ben de şimdi koydum prfilime umarım olmuştur.3 aylık olmaz üzere nazlı'm.anne sütüyle gidiyoruz şu an sadece.1,5 ay önce rutin kontrole gittiğimizde kalbinde üfürüm duydu dr. kalp doktoruna gittik.pfo denen bişe çıktı kalbinde,benim aspirin kullanmama ve onun erken doğmasına bağladı.çok önemli bişey değilmiş.ama 3 ayı bitirince tekrar çağırdı.onun dışında gelişimi iyi.ben yavaş yavaş işe başladım.durumlar böyle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?