dinamis senin kız manken olur bu cilveyle.resimde bile ne cilveli gülmüş ya.tatlışko
Dinamiss canım allah bağışlasın maşallah çok tatlı
ne güzel büyüyorlar dimi
her gün yeni birşeyler öğrenmesini görmek büyüdüğünü görmek çok güzel
rabbim herkese nasip etsin
meryemmeryem, dinamis Allah bağışlasın, çok tatlılar bende sevecemmmm banane.
ama bakın herkese diyorum....meryemin oğlu benim kızım olursa benim kızımındır.kimse yan bakmasın...ona göre...:)
meryemmeryem, dinamis Allah bağışlasın, çok tatlılar bende sevecemmmm banane.
kizlar canlar hzpimizin kandili mubarek olsun tum dualrimiz kabul ve makbul gunahlarimiz affolsun insallahhh
yaaaaaaaa bu ne ya icim acildi valla prensesler prensler basmis burayi masallahhhhhhhhhh sizler ALLAHIM nazarlardan korusun hayirli saglikli anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah bizlerde nasip olur bu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin insallah canlar hepinizi cooooook optum miniklerinizi de totolarindan ve gidilarindan mis gibi kokladim isirdim:)))
Canım çok geçmiş olsun ama meraklanma zaten önemli değil demişler:))
Resminize de baktım maşallah Nazlı hanıma..
Çok zorladılar bizleri ama sağlıkla kavuştuk ya onlara allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu :)
Demek işe de başladın..Nasıl gidiyor peki süt mü sağıp bırakıyorsun? Ben de ya Ağustosta ya da Eylül de başlayacağım ama şimdiden stresleniyorum nasıl bırakıcam diye
Bugün tam 4 aylık olduk biz de, ben de henüz sadece emziriyorum doktor 6. aya kadar ek gıdaya geçmeyelim dedi bize de.
bakin bende oglusumun ayak ve el izlerini koydum yavrummm benimmmm canimmmmmmmm
valla kızım olursa bide bana benzerse aklı kaçırmaz senin oğlunu.:))))) belli mi olur
Canım benim melek oğlumuz o bizim..Cennetten izliyor seni eminim ki ve eminim ki annesi yalnız kalmasın diye en kısa zaman da gönderecek kardeşini sana...
dinamissim canim insallahhhhhhhhhh
ay ben komacan şişko bişi olucam yakında ağzım hiç durmuyorAy canım ben de öyle sürekli mayışık olur devamlı uyumak isterdim hem de 9 böyle sürdü bu uyuma isteği..
Hadi inşallah bebişimizin kalp atışlarını da çabucak görürsünüz. Benim kalp atışlarını ilk gördüğüm gün aklımda da ne mutluluktu :)
Kanamam başladı diye korku ile doktora gitmiştik ve ilk kez kalp atışını görmüştük film gibi bir gündü..Üstelik de o gün eşimle çıkma yıldönümümüzdü..
Canın acı istiyosa acı ye tatlım, nasılsa miden bulanmıyormuş tadını çıkar zevkle yemek yemenin..Umarım sonradan da bulanmaz. Ben ilk 3 ay kilo almak yerine vermiştim bulantılar korkunçtu..
simge hoşgeldin tatlım yaaaa nerelerdesinnben de şimdi koydum prfilime umarım olmuştur.3 aylık olmaz üzere nazlı'm.anne sütüyle gidiyoruz şu an sadece.1,5 ay önce rutin kontrole gittiğimizde kalbinde üfürüm duydu dr. kalp doktoruna gittik.pfo denen bişe çıktı kalbinde,benim aspirin kullanmama ve onun erken doğmasına bağladı.çok önemli bişey değilmiş.ama 3 ayı bitirince tekrar çağırdı.onun dışında gelişimi iyi.ben yavaş yavaş işe başladım.durumlar böyle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?