Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ama bakın herkese diyorum....meryemin oğlu benim kızım olursa benim kızımındır.kimse yan bakmasın...ona göre...:)

Sağol tatlım vallahi dün gibi senden papatyadan nasıl iğne yapacağım diye fikir aldığım günler..Sen bir de broşür göndermiştin hiç untmuyorum çok işime yaramıştı :)

Zaman hızla geçiyor gerçekten de ve büyüdüklerini görmek dünyadaki en güzel duygu..İnşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi ve isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.

kizlar canlar hzpimizin kandili mubarek olsun tum dualrimiz kabul ve makbul gunahlarimiz affolsun insallahhh

yaaaaaaaa bu ne ya icim acildi valla prensesler prensler basmis burayi masallahhhhhhhhhh sizler ALLAHIM nazarlardan korusun hayirli saglikli anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah bizlerde nasip olur bu mubarek gunde dualarinizi eksik etmeyin insallah canlar hepinizi cooooook optum miniklerinizi de totolarindan ve gidilarindan mis gibi kokladim isirdim:)))

ama bakın herkese diyorum....meryemin oğlu benim kızım olursa benim kızımındır.kimse yan bakmasın...ona göre...:)

tamamdır arkadaşım kızın olursa (inşallah hemencecik) oğluma alıyorum
kız böyle şaka yapıyoz bir de bakıyoruz gerçek oluyormuş çocuklar ileride tanışıp evleniyorlarmış

meryemmeryem, dinamis Allah bağışlasın, çok tatlılar bende sevecemmmm banane.

:))

Teşekkürler Limburgcum hep aklımdasın tatlım..İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız yakında :Saruboceq:

evet canım süt sağıp bırakıyorum,annem kaşıklar veriyor.her gün gelmiyorum işe zaten daha idare ediyoruz

valla kızım olursa bide bana benzerse aklı kaçırmaz senin oğlunu.:))))) belli mi olur

:)) belli mi olur

Canım benim melek oğlumuz o bizim..Cennetten izliyor seni eminim ki ve eminim ki annesi yalnız kalmasın diye en kısa zaman da gönderecek kardeşini sana...

dinamissim canim insallahhhhhhhhhh

dinamiss e aynen katılıyorum canım göreceksin bak geliverecek ansızın

insallah meryemcim insallah sizinkiler gibi dunya tatlisi bebisler hepimize gelirler insallah hemencecik cok bekledik onlari ama olmaz kibu kadar dimi ama:))

ay ben komacan şişko bişi olucam yakında ağzım hiç durmuyor
simge hoşgeldin tatlım yaaaa nerelerdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…