Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

insallah meryemcim insallah sizinkiler gibi dunya tatlisi bebisler hepimize gelirler insallah hemencecik cok bekledik onlari ama olmaz kibu kadar dimi ama:))

daha dün gibiydi bizlerde acaba derdik nezaman gelecekler bizimde bebeişlerimiz olacakmı derdik
bak şimdi gelmişlerde büyüyorlar
o yüzden göreceksin bak sende bebişinin resimlerini koyup buraya bugünleri anacaksın

meryem meryem dinamiss simge allah bağışlasın evlatlarınızı sizi gördükçe bende bebeğime kavuşacağıma inanmak istiyorum inş bende kavuşacağım sağlıkla
limburgcum lütfen kanatma yaralarını önüne bak yeni umutlar hep var hayatta allahım sana yeni bir melek gönderecektir inş bu mübarek günde dualarımızı kabul eder rabbim

hepinizi öpüyoruz kızlar ben çıkıyorum ofisten şimdi
hepinize hayırlı kandiller dilerim
el açıp dilediğiniz ne varsa rabbim versin
sağlıcakla kalın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim de böyle zilli bir kızım yada karizma bir oğlum olsun ana kız yada ana oğul şöyle gezip kasıp kavuralım ortalığı:))))))))))))
kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kaçarr.... Arkadaşım bi doktor önermişti onunla görüşmeye gidiyorum...akşama görüşürüz.. Allaha emanet olun....
canım sen görüş memnun kalırsan bende bir uğrarım o doktora yerimsenibenaklinialirimsmile

İşte bunlar da Denizden son pozlar kızlar :)

canım rabbim bağışlasın çok sevimli kereta
meryemmeryem canım maşallah oğluna ne yakışıklı ufaklık Allah bağışlasın canımm

Canım arkadaşlarım , kızıma iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dinamiscim , canım seni çok özledim , denizcik de çok ama çok şeker. Allah bağışlasın , Allah birbirinizden ayınmasın. Meryemcim hakan da inanılmaz yakışıklı. Allah bağışlasın , nice güzel günlerini görürsün inşallah. Bütün bebekler güzeller. Allah bebeklerimizi korusun. Buradaki arkadaşlarımıza da hayırlı , güzel evlatlar versin inşallah yarabbim. Gördüğünüz gibi sabrın sonu gerçekten de çok tatlı oluyor. Hepinizi öpüyorum. Bihterin yeni fotolarını da gönderirim seversiniz tamam mı ?

selam kıslar
Dinamis,Meryem,Simge,Papayasüreyya maşallah bebişlerinize.........bizim zigotcanlara iğneler yarıyor,hepsi birbirinden güzel maşallah

hııı bugünde kimsecikler yokkk... ben yatar acayip yorgun hissediyorum kendimi sıcak çarptı bugün beni... hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar....

yerim ben bu pıtırcıkları hey maaşallah Allah'ım esirgesin çok tatlılar yaaa ısırasım geldiii

dinamiss simge masallah kızlarınıza allah ömür versin

selam kıslar
Dinamis,Meryem,Simge,Papayasüreyya maşallah bebişlerinize.........bizim zigotcanlara iğneler yarıyor,hepsi birbirinden güzel maşallah

Hepinize teşekkürler kızlar, allahım inşallah bu gece edilen tüm duaları kabul eder..Olmayanlara tez zamanda verir bebişleri ve hepimize de sağlıkla analı babalı mutlulukla büyütmeyi nasip eder..

Papatyacım ben de seni çok ama çok özledim..Bana o kadar çok moral vermiştin ki desteğini hayatım boyunca unutmayacağım.

canlar bu mübarek gece de rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inş. hepinizin kandilini kutluyor kucak dolusu sevgiler gönderiyorum hepinize

hııı bugünde kimsecikler yokkk... ben yatar acayip yorgun hissediyorum kendimi sıcak çarptı bugün beni... hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar....

canıııııııııım dikkat et kendine havalar çoook sıcak çok dolaşma dışarılarda bidenem sonra insan mahvoluyo-tatlicadiarzu-

Canım benim , sen de benim için çok özelsin , zor zamanlarımızı hiç unutmadım , ben tam o girdaptan çıkmaya çalışırken seni o durumda görüp biraz destek olmaya çalıştım sadece , sen de beni hiç yalnız bırakmadın , kızkardeş gibi olduk ben öyle görüyorum . Seni çok seviyorum ..Denizciğime öpücükler , hem bihterden hem benden canım...Allaha emanet olun..

selam kıslar
Teşekkürler canım , bütün bebekler güzel ama , bu topiğin bebekleri daha bi güzel kesinlikle. Zorlukla elde edilen herşey daha kıymetli , daha güzel oluyor galiba. Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kızımı uyuttum, dualarımı ettim, inşallah hepimizin duaları kabul olur bu gece..

Papatya canımsın...Gerçekten de çok özel anlatılması zor duygular yaşandı, paylaşıldı...
Biraz destek de ne demek, ben herşeyin bittiğini biteceğini düşünüyordum ilk zamanlar, senin ve bir iki arkadaşımın Deniz ime inanmam da güvenmem de etkisi öyle büyük ki..Ailem kadar siz de yanımdaydınız, yazdığınız her kelime ile yalnız olmadığımı hissettiriyordunuz..
Aslında ne desek az, kelimelerle ifade edilemiyor çoğu zaman..Zaten bu nedenle de bu forumdan kopamıyoruz, ara ara da olsa yazıp birbirimizden haberdar olmak istiyoruz..Umarım bağlarımız hiç kopmaz..

Ben de seni de Bihter imi de öperim çokça, inşallah bir gün yüzyüze görüşmek, kızları tanıştırmak da kısmet olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…