Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Feryadcım , denden , tsma , aysude , gülüş , güzin , sonuyokcum , limburgcum , ravzacım .. Çok duyguluyum şu anda , zor zamanlar geçirdiğinizi biliyorum , bu da beni çok üzüyor .Allahım yardımcınız olsun , her zaman yanınızda olsun , güç versin , sabır versin. Geçiyor bu günler arkadaşlar inanın bana , yeter ki birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim . Umutsuz olmak için hiç ama hiç sebep yok.Bakın bize , sınavını veren diğer arkadaşlara destek olmaya devam etsin. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

Son düzenleme:
dur kız yatma yetiştim test sonuçların çok iyi risk 13.100 yani dr ona bakıyo zaten şükür allaha çok iyi sonuçlar hadi rahat rahat uyu bebişede iyi bak annesi
allaha şükürler olsun.canım sen sonuçları 16.haftada çağırdığında mı gösterdin yoksa test sonucunu aldıktan hemen sonramı gösterdin.bize gelmenize pek gerek yok demiştide.

papatyacığım canım kızın çok tatlı.allah nazarlardan esirgesin.

meryemmeryem,dinammis, simge ve papatya allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
1emine1 sağol tatlım, inşallah seni de tüm hamileleri de bekleyen arkadaşları da sağlıkla bebeğine kavuştursun rabbim.

Herkese iyi geceler:)

Canım inşallah Allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine , buna kalpten inan ve bebeğine güç ver , bebeğinin de güçlü olduğuna , seni istediğine inan . Bu gerçekten çok önemli , ben bihterin beni çok istediğine inanıyorum , hatırlamak bile istemediğim o kötü zamanda beni bırakmak istemedi. Şimdi hep ne düşünüyorum biliyor musun , kızım beni seçti , beni istedi , bunun kıymetini bilmeliyim , onu çağırdığıma göre , o da bana geldiğine göre onu mutlu etmek için herşeyi yapmalıyım , bana geldiği için pişman olmamalı , çok mutlu olmalı . Hep böyle düşünüyorum. O daha çok minikken , karnımdayken bile onu ne kadar istediğimi biliyordu , çok güzel mücadele etti. Canım kızım benim. Sen de bebeğine o duyguyu iletmeye çalış canım , onu ne kadar istediğini hissettir.

Ayy ay bugün kandilden mi , zor zamanları hatırladığımdan mı bilmiyorum duygularım yoğunlaştı , ağladım , ağlıycam. Limburgcumla , ravzacığım , Allah acılarınızı tez zamanda unuttursun canlarım. Tazelemek istemiyorum. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah canlarım..Kendinize iyi bakın.Fazla yazamayacağım , hep güzel haberlerinizi almak dileğiyle . Öpüyorum canlarım...

Sağol canım , ben de sağlıcakla bebeğine kavuşmanı diliyorum. Herkesin yüzü gülsün inşallah..

DıNAMıSS, PAPATYASÜREYYA, MERYEMMERYEM, SıMGE gzüel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler siz bizler için umutsunuz bizi yalnız bırakmayın arada girin böyle Allah'ım yavrularınızı size bağışlasın sağlıklı ömür diliyorum hepinize

arkadaşlar dün akşam herkesin nickle isimlerini söyleyerek dualar ettim.hamile kalamayanların hamile kalması için hamilelerin sağlıklı hamilelik geçiririp güzel pıtırcıklarını doğurması için..şu anda bebişleri olanların bir ömür sağlıklı ailesiyle yaşaması için...daha abdest alırken dualar etmeye ve sizleri düşünmeye başlamıştım ki.aklıma crawford geldi...o tartışmadan sonra onu burda gören var mı arkadaşlar....onunda burda olması gerekirdi...ahhh birazcık anlayıp yazılsaydı bazı şeyler konu hiç buralara gelmezdi...crawfordunda buraya gelmesini isterim...

canım benim iyi dileklerin için çok ama çok teşekkürler herşey güzel olcak bugünler geçecek diye telkin veriyoruz kendimize ama elde değil bazen insan umutsuzluğa kapılabiliyor. Elbet bugünler geçecek ama inşallah çok fazla yara almadan atlatırız bugünleri...

canım bemix c bende kullanıyorum vitamin hapı birt zararı yok ben hala kullanıyorum onu ve sanırım doğum yapana kadar da kullanıcam. bi sorun olacağını zannetmiyorum.

maşallah bihtercik kocaman olmuş bile çok da tatlı olmuş.doğumunu nasılda dört gözle beklemiştik prensesin şimdi büyümüş de gülücükler saçıyor. canım benim yerime mis kokusunu çek içine çok duygulandım onu görünce. allahım yüzündeki o güzel gülümsemeyi hiç eksik etmesin. hayat hep güzellikler sunsun önüne.gözlerindeki kıymetli inciler yanlızca mutluluktan dökülsün. hepimizin evlatlarına en güzel mutlulukları yaşatsın hayat. onlar çok kıymetli. çok değerli bizler için. hiç üzülmesinler istiyoruz ama elbetteki üzüntüleri olacak. ama nisan yağmuru kadar çbuk gelip geçsin hüzünleri. mutlulukları yaz güneşi gibi olsun.

bende özendim bak bu da benim afacanım

sünnet olduk sertifikamızıda aldık

maşallah sabah sünnet oldu akşam böyleydi

canım benim yaa kocaman olmuş ne de yakışıklı olmuş maşallah prensimize de allahım acılarını göstermesin.

İşte bunlar da Denizden son pozlar kızlar :)

deniz kızı seni :) tam bi deniz kızı edesındasın. cilveli işveli. yesinler o güzel gülüşü canım maşallah denizimize çok kokla benim yerime.

bakin bende oglusumun ayak ve el izlerini koydum yavrummm benimmmm canimmmmmmmm

canım benim. o bizim cennete gönderdiklerimizden. meleklerimizden. hepimizin melekleri ordan bizi izliyolar. yine gelecek bir gün meleğn konacak göbüşüne. :teselli:

herkese günaydın kızlar. valla fotoları gördükçe sabırsızlığım arttı. oğlumda arkadaşlarını sevmiş olcaka ki ben bakarken kıpır kıpır içimde. inşallah bizlerede nasip olur. canlarım dün hepinizin ismini ayrı ayrı sayarak duamı ettim. hatta dedim rabbim ben dilimlen oğlum yüreğiylen eşlik ediyor dualrıma benim günahlarım vardır elbet ama masum meleğimin hatrına adını saydığım tüm arkadaşlarıma ve dünya üzerinde yüreği evlat hasretiyle çarpan annelik özlemi çeken tüm insanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. inşallah kabul eder rabbim dularımızı.

günaydınnnnnnnn
TSMA canım nasılsın.......
Papatyasüreyya,Dinamiss ne kadar güzel ve içten yazmışsınız.......teşekkürler.....
Zehranın doğumu yaklaşmış,yakında onun ve Mert'inde resimlerini görürüz inş.
Tsma Crawford benimde aklımda....yazılanları okuduğunu düşünüyorum ben........umarım iyi olduğunu iletir bizlere......
Her akşam olduğu gibi dün de hepimiz için dua ettim,tabii dün gece daha özel bir geceydi....Allahım dualarımızı kabule etsin inş.
Limburg canım dün beni ağlattın..........Lütfen kendini üzme.........çok güzel günler önümüzde,Allah bu günlerimizi aratmasın..........

canım allah razı olsun... yüreğine sağlık canım.....

iyiyim canım....biraz yorgunum sadece........

Gülüm nasılsınnnnnnnn..........Gül sen adetin kaç gün geçtikten sonra iğnelere başladın canım??
iyiyim bitanem canım benim ki biraz karışık normalde 27 günde bir kanamam olurken son adetim 34. günde olmuştu bende bu yüzden 35. gün evde test yapmıştım 37. günde dr gitmiştim ve geç kaldığımı daha erken başlamam gerektiğini söyledi dr bana o gün iğne bulamadığımız için 38. günde iğnelere başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…