allaha şükürler olsun.canım sen sonuçları 16.haftada çağırdığında mı gösterdin yoksa test sonucunu aldıktan hemen sonramı gösterdin.bize gelmenize pek gerek yok demiştide.dur kız yatma yetiştim test sonuçların çok iyi risk 13.100 yani dr ona bakıyo zaten şükür allaha çok iyi sonuçlar hadi rahat rahat uyu bebişede iyi bak annesi
Canım inşallah Allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine , buna kalpten inan ve bebeğine güç ver , bebeğinin de güçlü olduğuna , seni istediğine inan . Bu gerçekten çok önemli , ben bihterin beni çok istediğine inanıyorum , hatırlamak bile istemediğim o kötü zamanda beni bırakmak istemedi. Şimdi hep ne düşünüyorum biliyor musun , kızım beni seçti , beni istedi , bunun kıymetini bilmeliyim , onu çağırdığıma göre , o da bana geldiğine göre onu mutlu etmek için herşeyi yapmalıyım , bana geldiği için pişman olmamalı , çok mutlu olmalı . Hep böyle düşünüyorum. O daha çok minikken , karnımdayken bile onu ne kadar istediğimi biliyordu , çok güzel mücadele etti. Canım kızım benim. Sen de bebeğine o duyguyu iletmeye çalış canım , onu ne kadar istediğini hissettir.meryem meryem dinamiss simge allah bağışlasın evlatlarınızı sizi gördükçe bende bebeğime kavuşacağıma inanmak istiyorum inş bende kavuşacağım sağlıkla
limburgcum lütfen kanatma yaralarını önüne bak yeni umutlar hep var hayatta allahım sana yeni bir melek gönderecektir inş bu mübarek günde dualarımızı kabul eder rabbim
Canım iyi geceler tatlım , birbirimizi kaybetmeyelim , ben her zaman giremiyorum. Özelden yazalım tamam mı canım ?1emine1 sağol tatlım, inşallah seni de tüm hamileleri de bekleyen arkadaşları da sağlıkla bebeğine kavuştursun rabbim.
Herkese iyi geceler:)
Sağol canım , ben de sağlıcakla bebeğine kavuşmanı diliyorum. Herkesin yüzü gülsün inşallah..allaha şükürler olsun.canım sen sonuçları 16.haftada çağırdığında mı gösterdin yoksa test sonucunu aldıktan hemen sonramı gösterdin.bize gelmenize pek gerek yok demiştide.
papatyacığım canım kızın çok tatlı.allah nazarlardan esirgesin.
meryemmeryem,dinammis,limburg ve papatya allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler versin.
Feryadcım , denden , tsma , aysude , gülüş , güzin , sonuyokcum , limburgcum , ravzacım .. Çok duyguluyum şu anda , zor zamanlar geçirdiğinizi biliyorum , bu da beni çok üzüyor .Allahım yardımcınız olsun , her zaman yanınızda olsun , güç versin , sabır versin. Geçiyor bu günler arkadaşlar inanın bana , yeter ki birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim . Umutsuz olmak için hiç ama hiç sebep yok.Bakın bize , sınavını veren diğer arkadaşlara destek olmaya devam etsin. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..[/QUOTE
sağolasın papatyacım...sizlerin duası ve desteğiyle dilerim bizlerde anne olma heycanını yaşıcaz...allah çok büyük...bu sabırların sonu hayırlı olacaktır inş...
canım benim iyi dileklerin için çok ama çok teşekkürler herşey güzel olcak bugünler geçecek diye telkin veriyoruz kendimize ama elde değil bazen insan umutsuzluğa kapılabiliyor. Elbet bugünler geçecek ama inşallah çok fazla yara almadan atlatırız bugünleri...Feryadcım , denden , tsma , aysude , gülüş , güzin , sonuyokcum , limburgcum , ravzacım .. Çok duyguluyum şu anda , zor zamanlar geçirdiğinizi biliyorum , bu da beni çok üzüyor .Allahım yardımcınız olsun , her zaman yanınızda olsun , güç versin , sabır versin. Geçiyor bu günler arkadaşlar inanın bana , yeter ki birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim . Umutsuz olmak için hiç ama hiç sebep yok.Bakın bize , sınavını veren diğer arkadaşlara destek olmaya devam etsin. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
aynı şeyler işte bende bu işyerindeki son geçiciyi yapıp kurtulma derdindeyim birsüre kafamı dinleyebilirsem kendi derdime düşeceğim sonra sanırım doktor tahlil vermişti onların sonucunu alıp doktora göstermeye bile vaktim olmuyor burda en azından daha sonrasında bol vaktim olacak buarada birşey sorsam bilginiz varmı bana doktor folik asit yerine bemixc verdi hamile kalıncaya kadar hergün 1 tane asprin ile birlikte hamile kalabileceğim zamanda belli değil ben bunu uzun süre içtiğimde karaciğere bir sorun yaratmazmı
İşte bunlar da Denizden son pozlar kızlar :)
bakin bende oglusumun ayak ve el izlerini koydum yavrummm benimmmm canimmmmmmmm
arkadaşlar dün akşam herkesin nickle isimlerini söyleyerek dualar ettim.hamile kalamayanların hamile kalması için hamilelerin sağlıklı hamilelik geçiririp güzel pıtırcıklarını doğurması için..şu anda bebişleri olanların bir ömür sağlıklı ailesiyle yaşaması için...daha abdest alırken dualar etmeye ve sizleri düşünmeye başlamıştım ki.aklıma crawford geldi...o tartışmadan sonra onu burda gören var mı arkadaşlar....onunda burda olması gerekirdi...ahhh birazcık anlayıp yazılsaydı bazı şeyler konu hiç buralara gelmezdi...crawfordunda buraya gelmesini isterim...
Sağol dendencim iyiyim sen nasılsın bakalım??
iyiyim bitanem canım benim ki biraz karışık normalde 27 günde bir kanamam olurken son adetim 34. günde olmuştu bende bu yüzden 35. gün evde test yapmıştım 37. günde dr gitmiştim ve geç kaldığımı daha erken başlamam gerektiğini söyledi dr bana o gün iğne bulamadığımız için 38. günde iğnelere başladımiyiyim canım....biraz yorgunum sadece........
Gülüm nasılsınnnnnnnn..........Gül sen adetin kaç gün geçtikten sonra iğnelere başladın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?