iyiyim canım....biraz yorgunum sadece........
Gülüm nasılsınnnnnnnn..........gül sen adetin kaç gün geçtikten sonra iğnelere başladın canım??
aferin kısss hafıza süpercanım yanlış hatırlamıyorsam 35.gün test yapmıştı ve ertesi günde iğneye başladı ... saçmalamışım haha... cumartesiydi test yaptığında pazartesi doktora gitmişti...)))))))))))))))
Hayırdır neden yorgunsun canım...
iyiyim bitanem canım benim ki biraz karışık normalde 27 günde bir kanamam olurken son adetim 34. günde olmuştu bende bu yüzden 35. gün evde test yapmıştım 37. günde dr gitmiştim ve geç kaldığımı daha erken başlamam gerektiğini söyledi dr bana o gün iğne bulamadığımız için 38. günde iğnelere başladım
herkese günaydın kızlar. Valla fotoları gördükçe sabırsızlığım arttı. Oğlumda arkadaşlarını sevmiş olcaka ki ben bakarken kıpır kıpır içimde. Inşallah bizlerede nasip olur. Canlarım dün hepinizin ismini ayrı ayrı sayarak duamı ettim. Hatta dedim rabbim ben dilimlen oğlum yüreğiylen eşlik ediyor dualrıma benim günahlarım vardır elbet ama masum meleğimin hatrına adını saydığım tüm arkadaşlarıma ve dünya üzerinde yüreği evlat hasretiyle çarpan annelik özlemi çeken tüm insanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Inşallah kabul eder rabbim dularımızı.
dün bütün gün misafirim vardı canım....uzun zamandır gelmek isteyen ama bir türlü gelemeyen bir arkadaşım geldi 15 aylık kızı ile..........uygun olmasamda erteleyemedim artık.........yorucu ama güzel bir gündü.....bugün akşama kadar oturucammm-tatlicadiarzu-
anladım canım........aslında neden geç demiş ki,benim en son gittiğ prof.adetin geçsin 1 hafta 10 gün öyle gelirsin iğnelere başlarız demişti..........
dün bütün gün misafirim vardı canım....uzun zamandır gelmek isteyen ama bir türlü gelemeyen bir arkadaşım geldi 15 aylık kızı ile..........uygun olmasamda erteleyemedim artık.........yorucu ama güzel bir gündü.....bugün akşama kadar oturucammm-tatlicadiarzu-
anladım canım........aslında neden geç demiş ki,benim en son gittiğ Prof.adetin geçsin 1 hafta 10 gün öyle gelirsin iğnelere başlarız demişti..........
sanırım aysudenin dediği gibi her dr kendi yöntemini geliştirmiş çünkü dra neden bu doz ve markayı seçtiniz dediğimde bunu uygun gördüm dedi bunun dışında benim diğer kaybımda bebişim hani direkt karnımda gözlerini yummadı preeklampsi yaşadım belki bundan dolayıda hemen başlamamı istemiş olabilirbenimde dün gittiğim doktor bana kalp atımlarının görülmesiyle birlikte iğneye başlıyoruz dedi... Açıklama olarak da bebeğin anneden beslenmeye başlamasının 8 -9 . Haftalara gelmesini ve bebek kalp atımlarının ise bundan daha erken olduğunu söyledi... Kısaca gebeliğin sağlıklı olduğunu garantiledikten sonra iğne başlıyoruz dedi... Bu hastalıkta sabit bir tedavi yok arkadaşlar her doktor kendine göre bir sistem kurmuş ve uyguluyor.. Inşallah herkesin tedavisi başarıyla devam eederrr....
sanırım aysudenin dediği gibi her dr kendi yöntemini geliştirmiş çünkü dra neden bu doz ve markayı seçtiniz dediğimde bunu uygun gördüm dedi bunun dışında benim diğer kaybımda bebişim hani direkt karnımda gözlerini yummadı preeklampsi yaşadım belki bundan dolayıda hemen başlamamı istemiş olabilir
inşaallahh canım inşaallahh gözlerim dolu dolu oldu valla... Inşallah hakkımızda hayırlı olanla karşılaşırız hepimiz... Inşallah rabbim herkesin istediğini verir ve hayırlı eyler...
Feryadcım , denden , tsma , aysude , gülüş , güzin , sonuyokcum , limburgcum , ravzacım .. Çok duyguluyum şu anda , zor zamanlar geçirdiğinizi biliyorum , bu da beni çok üzüyor .Allahım yardımcınız olsun , her zaman yanınızda olsun , güç versin , sabır versin. Geçiyor bu günler arkadaşlar inanın bana , yeter ki birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim . Umutsuz olmak için hiç ama hiç sebep yok.Bakın bize , sınavını veren diğer arkadaşlara destek olmaya devam etsin. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Feryadım gelmiş hoşgelmişşşş,.... Naptın gülümmmm dağıttın mı karneleri....
canım benimmmm kuzuuuummm sen bitanesin...canım Allah razı olsun hem senden hem de hamiş olupta ben kendimi kurtardım artık demeyen dualarını bizden esirgemeyen yüreği sevgi dolu arkadaşlarımda
Kendi adıma biraz konuşmak istiyorum içimdeki acıyı söndürmek imkansız bunu biliyorum elimden de gelmiyor artık o acıyla yaşamayı da öğrendim sanırım ama hayatın inadına yine de hayata gülümsemeyi öğrendim içimden ne geliyorsa öyle davranmayı da.Biliyorum ki bebek hayatta çok şey olsa da herşey değil ....Bunun için hayatımı erteleyip çevremdekileri üzmek istemiyorum tabi kendimi de ....Bir de şu varki içimde kocaman bir sevgi var zaman zaman kalbime sığmadığını düşündüğüm bu sevgiyi bebeğime vermek kısmet olur mu bilmiyorum ama ona veremesem de çevreye pay etmeyi de öğrendim sanırım kendi mutluluğumu düşünmeyip artık sevdiğim insanların mutluluğuyla havalara uçmam gibi...hem de okadar ki kendim hamile kalsam sanırım bu kadar sevinemeyeceğim ..örnek verecek olursam gülüşüm senin haberinle ayaklarım resmen yerden kesilmişti sevinç gözyaşları döktüm bir kadın ancak kendi gebeliğine bu kadar sevinebilir..Geçenler de çok sevdiğim birinin gebeliği de beni çok mutlu etti kalp atımlarını duyarsa onun için içimde taşıdığım korku da gidecek...Ve yine dün arkadaşım doğum yaptığını öğrendim ve tesadüf telefonda konuşurken bebeğin ağlama sesini duydum çok sevindim...Diyorum ya sevgimi paylaşmayı öğrendim ...sevdiklerimin mutluluğu içimde yaralar açmıyo aksine onların mutluluğuna ortak olmak beni daha da mutlu ediyo..Kendimle ilgili UMUDA gelince nedense çok umutlu da değilim belki de umud edip yeniden üzülmekten korkuyorum ne olacaksa sürpriz olsun istiyorum... başınızı şişirdim kızlar kusuruma bakmayın duygularım depreşti sanırım amacım asla sizi üzmek değil ama paylaşmak istedim sizlerle işte....
canım benimmmm kuzuuuummm sen bitanesin...
ne demek başınızı şişirdim bu topic zaten bu yüzden var birbirimize destek olmak ve bilgileri paylaşmak için
çok güzel bir mesleğin var içindeki o sıcacık sonsuz sevgiyi paylaşabileceğin ve sana geri dönüşü çok çok daha güzel olacak öğrencilerin var
ve evet dediğin gibi herşey bebek değil belki ama gönül bu annelik duygusu biz kadınız ve yapı gereği en büyük dileğimiz anne olmak olabilmek
ben inanıyorum ki sen bu emeline eninde sonunda kavuşacaksın eminim sırf seni telkin için bisürü hikayeler anlatılıyordur şununki 10 yıl olmadı oldu bununki böyleydi şöyleydi önemli olan bunlar değil elbet
güzel bebişler zamanını bekliyor annelerine kavuşabilmek için belki yarın belki gelecek ay senden çok güzel haberler alacağımıza ben yürekten inanıyorum sakın UMUDUNU yitirme...
biliyorum korkuyorsun yine hayal kırıklığı yaşamaktan acı çekmekten umutlarının seni bırakıp gitmesinden istediğimiz şey uğruna acı çekeceğiz ama yılmayacağız bekleyeceğiz çalışacağız ve unutmaki UMUT olmadan bu hayat çekilmez
inanıyorum hayırlısı ile güzel bebişini kucağına alacaksın
CANIM BENİMMM İÇİNDEKİ YANGININ NE BÜYÜK OLDUĞUNU ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ...ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM SANIRIM UMUD DAHA BÜYÜK Bİ YANGIN UMUD ETTİKÇE İÇİN DAHA ÇOK YANIYOR . GERÇİ BU HERKESTE FARKLILIK GÖSTERİR AMA EN AZINDAN BENDE BÖYLE UMUD ETMEYİ KESTİĞİM ANDA DAHA RAHAT HİSSETTİM KENDİMİ... UMUDUM YOK DİYORSUN AMA UMUTSUZLUĞUNU DEPRESYONA DEĞİL ETRAFINA SEVGİ DAĞITMAYA DOĞRU UZATIYOSUN.. SANIYOMUSUNKİ BU SEVGİDEN DOĞACAK ENERJİ SENİ YALNIZ BIRAKACAK ... İNŞALAH BEBEĞİM DÜNYAYA GELİRSE (VE BEN SENİNDE ANNE OLACAĞINA ÖYLE EMİNİMKİ) BEBEĞİMİN İKİNCİ ANNESİ KESİNLİKLE SEN OLACAKSIN... SENİ ÇOK SEVİYORUM TATLIMM.....canım Allah razı olsun hem senden hem de hamiş olupta ben kendimi kurtardım artık demeyen dualarını bizden esirgemeyen yüreği sevgi dolu arkadaşlarımda
Kendi adıma biraz konuşmak istiyorum içimdeki acıyı söndürmek imkansız bunu biliyorum elimden de gelmiyor artık o acıyla yaşamayı da öğrendim sanırım ama hayatın inadına yine de hayata gülümsemeyi öğrendim içimden ne geliyorsa öyle davranmayı da.Biliyorum ki bebek hayatta çok şey olsa da herşey değil ....Bunun için hayatımı erteleyip çevremdekileri üzmek istemiyorum tabi kendimi de ....Bir de şu varki içimde kocaman bir sevgi var zaman zaman kalbime sığmadığını düşündüğüm bu sevgiyi bebeğime vermek kısmet olur mu bilmiyorum ama ona veremesem de çevreye pay etmeyi de öğrendim sanırım kendi mutluluğumu düşünmeyip artık sevdiğim insanların mutluluğuyla havalara uçmam gibi...hem de okadar ki kendim hamile kalsam sanırım bu kadar sevinemeyeceğim ..örnek verecek olursam gülüşüm senin haberinle ayaklarım resmen yerden kesilmişti sevinç gözyaşları döktüm bir kadın ancak kendi gebeliğine bu kadar sevinebilir..Geçenler de çok sevdiğim birinin gebeliği de beni çok mutlu etti kalp atımlarını duyarsa onun için içimde taşıdığım korku da gidecek...Ve yine dün arkadaşım doğum yaptığını öğrendim ve tesadüf telefonda konuşurken bebeğin ağlama sesini duydum çok sevindim...Diyorum ya sevgimi paylaşmayı öğrendim ...sevdiklerimin mutluluğu içimde yaralar açmıyo aksine onların mutluluğuna ortak olmak beni daha da mutlu ediyo..Kendimle ilgili UMUDA gelince nedense çok umutlu da değilim belki de umud edip yeniden üzülmekten korkuyorum ne olacaksa sürpriz olsun istiyorum... başınızı şişirdim kızlar kusuruma bakmayın duygularım depreşti sanırım amacım asla sizi üzmek değil ama paylaşmak istedim sizlerle işte....
hb duk kuzum dağıttım karneleri geldim işte biraz evde iş yaptım nete girdim şimdi az duygusallığım depreşti :tomato: kızma sakın sen nasılsın kuzum
CANIM BENİMMM İÇİNDEKİ YANGININ NE BÜYÜK OLDUĞUNU ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ...ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM SANIRIM UMUD DAHA BÜYÜK Bİ YANGIN UMUD ETTİKÇE İÇİN DAHA ÇOK YANIYOR . GERÇİ BU HERKESTE FARKLILIK GÖSTERİR AMA EN AZINDAN BENDE BÖYLE UMUD ETMEYİ KESTİĞİM ANDA DAHA RAHAT HİSSETTİM KENDİMİ... UMUDUM YOK DİYORSUN AMA UMUTSUZLUĞUNU DEPRESYONA DEĞİL ETRAFINA SEVGİ DAĞITMAYA DOĞRU UZATIYOSUN.. SANIYOMUSUNKİ BU SEVGİDEN DOĞACAK ENERJİ SENİ YALNIZ BIRAKACAK ... İNŞALAH BEBEĞİM DÜNYAYA GELİRSE (VE BEN SENİNDE ANNE OLACAĞINA ÖYLE EMİNİMKİ) BEBEĞİMİN İKİNCİ ANNESİ KESİNLİKLE SEN OLACAKSIN... SENİ ÇOK SEVİYORUM TATLIMM.....
CANIM HAYIRLI OLSUN TATİLİN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR... ZIRLATTIN BENİ CADI KUZU... :gitme:
Sanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?