Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hormonların etkisinden herhalde ben yine diğerlerinde olduğu gibi ne görsem zırlıyorum... Ama konu sen olunca daha farklı oluyor... Kıyamam ben sana canımmmm teşekkür ederim....

SEN GETİRDİN O BEBİŞİ ZATENNN BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ARTIKK... PAZAR GÜNÜ GETİRDİN PİKNİKTE ÇAKTIRMADAN BIRAKTIN MELEĞİM BENİM.....sempatiksalakcinni

bizi ne sıktın ne üzdün ne de başımızı şişirdin. bu yazdıkların bir kadının en saf en masum en temiz duyguları. biz hepimiz bunları paylaşmak mutlulukları çoğaltmak acıları azaltmak
için burdayız. benim bir ara kurduğum cümlelerin aynılarını kurmuşsun neredeyse. sevgi paylaşıldıkça büyüyen çoğalan bir şey herhalde hayatta paylaşıldıkça büyüyen tek şey de sevgi sanırım. ben inanıyorum ki (aslında en umutsuzum dediğim anımda bile hep inandığımın farkındayım şimdi) birgün hepimiz o pamuk elleri yumuk gözleri doya doya öpüp koklayacağız. en umutsuz anınızda biel içinize dönün mutlaka bir kırıntı bulacaksınız umuttan.

amin inşallah

kızlar selam hepinize güsel cumalar.. aysude bebişin hayırlı olsun cok sevindim, inşallah sağ sağlim sağlıklıca kucağına alırsın... ezanla sela arası dulalar kabul olunurmuş yaa bebiş isteyen tüm arkadaşlar inşallah Allah gönlünüze göre verir ve kucaklarınızı bebişlerle doldurur... bebişleri olan arkadaşlar da hayırlısıyla kucağımıza almayı Allahım nasip etsin hepimize :kedi:

Hayırlı olsun aysudemmmmmmmmmm:)))))) merakla beklıyordum bende.....ee artık sıra bızlerde.....gelın artık tosunlarrrrrrrrrrrrrrrr........

hormonların etkisinden herhalde ben yine diğerlerinde olduğu gibi ne görsem zırlıyorum... Ama konu sen olunca daha farklı oluyor... Kıyamam ben sana canımmmm teşekkür ederim....
olumunekankayizsmile kuzum sen ne kendini üz ne de bebişini tmm mı ..ama ağlamak istiyosan onu da doya doya yaşa duygular doya doya yaşanmazsa iz bırakıyorboshayallersmile
SEN GETİRDİN O BEBİŞİ ZATENNN BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ARTIKK... PAZAR GÜNÜ GETİRDİN PİKNİKTE ÇAKTIRMADAN BIRAKTIN MELEĞİM BENİM.....sempatiksalakcinni
ondan geç çıktı zaten kaydirigubbakcemile3 sağol canım inş sana uğur getirebilmişimdir ne demiştim sana uğur getirmesi dileğimle hatırladın mı :)opuyorumnanaktan

inanç olduğu müddetçe tabi ki umut vardır canım ancak başka bir kelime bulamdım kendimi ifade edebilmek için...
sevgi meselesine gelince yıllar önce okuduğum bir hikaye var nacizane hatırladığım kadar anlatmak isterim...
bir çocuk kardeşini çok kıskanıyormuş annesi en sonunda çocuğu karşına almış konuşmaya karar vermiş ...yanına 4 adet mum almış ve birini yakmış bak oğlum bu benim demiş bu ateş babanı tanımadan önceki sevgim sonra babanı tanıdım demiş ve kendi mumunun ateşi ile 2. mumu yakmış ve babanı tanıdım onu sevdim ve kendi sevgimden hiç eksilmedi aksine çoğaldı demiş ..sonra biz evlendik ve sen oldun 3. mumu da yakmış ve biz seni çok sevdik ve kendi sevgilerimizde birbirimize olan sevgi de hiç azalmadı...sonra kardeşin doğdu demiş ve 4. mumu yakmış bu da kardeşine duyduğumuz sevgi ne sana olan sevgimizden azaldı ne de birbirimize olan sevgimi azaldı hepsi aynı kaldı ama sevgimiz çoğaldı demiş umarım anlatabilmişimdir:kedi:

ay zıplıcaaammm ayy duramıyooom ay valla ayaklarım yerden kalktı uçuyoruuuummmm ay tutmayın beniiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt oyyyyy rahatladım şimdi. kuzuuuuummmmm kuzuuun sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah. ay nettiniz siz yaaaa bi ynadan oynuyom bi yandan ağlıyom ay sapıttım valla. kızlarda karşıdan bakıyo bön bön noluyo diye. allahım ne büyüksün ne büyüksün yarabbim. bak ben yumurtlama günlerinizi saydım ikinizd hamiş kaldınız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi doğum günleriniz saycam. kız ne yazayım yaaaa ellerim titriyo valla. amaaaaaannnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çoooooookkk güzel anlatmışsın bebeeeemm :) :1hug:

Kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz öptüm hepinizi.....

kız ne ettin be hop hop çocuğa yazık uleeyyyyyyyyyyn otur yerine kovalamaya geliyom klava:bak top gibi karnınla koşaman da hemen düşersin elime otur çabuk kaydirigubbakcemileaaaaaa delünün zoruna bak sen bana de hem hoplar hem zıplarım senin yerine de :teytey:bu beniiiiiim :teytey:bu da seniiiiiiin yerine :roflol:

BaharÇelık aysude gıttı dıye hoplayıp zıplama...ben kızarım ona gÖre...oturarak sevın....bebıŞı korkutma...evet Çok ŞÜkÜr bugÜnde aysudemın gÜzel haberını aldık...tek sıraya gırın bakalım..yakında bızde o sırada yerımızı alıcaz ınŞŞŞ...sızlerın hamılelıĞı ve gÜn geÇtıkÇe dostlarımızın hamıle kaldıĞı haberı...bızlere ıŞık oluyor...rabbım saĞlıkla kucaĞınızda olacaĞı gÜnlerıde gÖstersın...sızlerın mutluluĞu bızlerın umudu bunu sakın unutmayın:)

ay durun yetişemiyom durun yaaaaaaaaaaa
bi yandan müşteri bi yandan telefon ve sizin yazılar akıp gidiyor............
ben daha sevinemedim halay çekemedim yaaaaaa
AYSUDEM sonunda söyledin oh beeeeeeeeeee içim rahatladı şimdi rahat rahat sevinebilirim

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ay napiim duramadım yerimde birden arasıra reflekslerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. sonrada biri beni durdursuuuuuunn diye yırtınıyom.ammaaan oğlum alıştı anasının bu hallerine. bana geldilermi çocuk sıkı sıkı tutunuyo napsın.

gülüşünde refleksler saldı kendinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tmm tmm sustum ben kaydirigubbakcemile3
ben duygusala bağlamasam bu kızın söyleyeceği yoktu ya neyse söyledi sonunda biz de rahatladıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gelmenize gerek yok dediyse sende fax çek muayenesine sonra o sana döner sonucun ne olduğunu söyler
canım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin peki iğne dozunu söyledimi eğer söylediyse kalp atışını beklemeden başla derim benim naçizane fikrim nasılsa bu iğneleri 9 ay kullanacaksın ha şimdi ha 10 gün sonra başlamışsın ama yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canım
tabi ki şimdi:1shok: şoktasın ama alışacaksın ben bile hamile olduğuma alışamadım bu haftalara gelmeme rağmen tam alıştım derken doğurucam galiba o zaman dasempatiksalakcinni
kız sen ne diye zıplıyon bakim gelmiyim orayaklava:yavruyu rahatsız etme bekim otur totonun üstüne çınara yeni ciciler aldınmı aslında ben senin göbüşün ne kadar büyüdü onuda merak ediyorum :jeyyar:

neyse bu günün anlam ve önemine binayen ikinizi de bugünlük affediyorum yoksa çekeceğiniz vardı elimdenlmaz: kaydirigubbakcemile3

saldı vallaaaaaaaaaaa
:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi:

yoooooooooookkkkkkkkk sen susma konuş dök içini rahatlaaaaa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…