seve seve annelik yaparım bebeğine kuzum benimmmm
kız bir kere de yanılt beni ya ne bu oraya not düştük demi kimseyi üzmek değil niyetim diye niye zırlıyon be sen zırlayınca düşünmüyon mu ki feryad da burda zırlar mafoldumben aman be iyiki az duygusal oldum hemen ayak uydurmasanız olmaz demi hadin bakalım ben oynuyorum hamileler el çırpın sakın oynayanı görürsemklava: Kovalarım ha :dance::dance::dance: Ammmmaaaaaaaaaaaaaaan satmışım dünyanın anasını delikafadulden
canımsın kuzuuuuuuuum inş. çok güzel olacak rabbim bütün olumsuzlukları senden uzak eylesin inş. bebeğini birlikte büyütmeyi de kısmet etsin bize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
canım Allah razı olsun hem senden hem de hamiş olupta ben kendimi kurtardım artık demeyen dualarını bizden esirgemeyen yüreği sevgi dolu arkadaşlarımda
Kendi adıma biraz konuşmak istiyorum içimdeki acıyı söndürmek imkansız bunu biliyorum elimden de gelmiyor artık o acıyla yaşamayı da öğrendim sanırım ama hayatın inadına yine de hayata gülümsemeyi öğrendim içimden ne geliyorsa öyle davranmayı da.Biliyorum ki bebek hayatta çok şey olsa da herşey değil ....Bunun için hayatımı erteleyip çevremdekileri üzmek istemiyorum tabi kendimi de ....Bir de şu varki içimde kocaman bir sevgi var zaman zaman kalbime sığmadığını düşündüğüm bu sevgiyi bebeğime vermek kısmet olur mu bilmiyorum ama ona veremesem de çevreye pay etmeyi de öğrendim sanırım kendi mutluluğumu düşünmeyip artık sevdiğim insanların mutluluğuyla havalara uçmam gibi...hem de okadar ki kendim hamile kalsam sanırım bu kadar sevinemeyeceğim ..örnek verecek olursam gülüşüm senin haberinle ayaklarım resmen yerden kesilmişti sevinç gözyaşları döktüm bir kadın ancak kendi gebeliğine bu kadar sevinebilir..Geçenler de çok sevdiğim birinin gebeliği de beni çok mutlu etti kalp atımlarını duyarsa onun için içimde taşıdığım korku da gidecek...Ve yine dün arkadaşım doğum yaptığını öğrendim ve tesadüf telefonda konuşurken bebeğin ağlama sesini duydum çok sevindim...Diyorum ya sevgimi paylaşmayı öğrendim ...sevdiklerimin mutluluğu içimde yaralar açmıyo aksine onların mutluluğuna ortak olmak beni daha da mutlu ediyo..Kendimle ilgili UMUDA gelince nedense çok umutlu da değilim belki de umud edip yeniden üzülmekten korkuyorum ne olacaksa sürpriz olsun istiyorum... başınızı şişirdim kızlar kusuruma bakmayın duygularım depreşti sanırım amacım asla sizi üzmek değil ama paylaşmak istedim sizlerle işte....
evet kadınız annelik duygusu doğamızda var hele de bir kere yaşadın mı bir daha bir daha ve sonuna kadar yaşamak istiyor insan onu rabbim hem sizi hem sizlere tutunan meleklerinizi korusun kucağınıza alıp koklamak emzirmek nasip etsin onları:1hug:
olumunekankayizsmile kuzum sen ne kendini üz ne de bebişini tmm mı ..ama ağlamak istiyosan onu da doya doya yaşa duygular doya doya yaşanmazsa iz bırakıyorboshayallersmilehormonların etkisinden herhalde ben yine diğerlerinde olduğu gibi ne görsem zırlıyorum... Ama konu sen olunca daha farklı oluyor... Kıyamam ben sana canımmmm teşekkür ederim....
SEN GETİRDİN O BEBİŞİ ZATENNN BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ARTIKK... PAZAR GÜNÜ GETİRDİN PİKNİKTE ÇAKTIRMADAN BIRAKTIN MELEĞİM BENİM.....sempatiksalakcinni
bizi ne sıktın ne üzdün ne de başımızı şişirdin. bu yazdıkların bir kadının en saf en masum en temiz duyguları. biz hepimiz bunları paylaşmak mutlulukları çoğaltmak acıları azaltmak
için burdayız. benim bir ara kurduğum cümlelerin aynılarını kurmuşsun neredeyse. sevgi paylaşıldıkça büyüyen çoğalan bir şey herhalde hayatta paylaşıldıkça büyüyen tek şey de sevgi sanırım. ben inanıyorum ki (aslında en umutsuzum dediğim anımda bile hep inandığımın farkındayım şimdi) birgün hepimiz o pamuk elleri yumuk gözleri doya doya öpüp koklayacağız. en umutsuz anınızda biel içinize dönün mutlaka bir kırıntı bulacaksınız umuttan.
amin inşallah
Sanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
seve seve annelik yaparım bebeğine kuzum benimmmm
kız bir kere de yanılt beni ya ne bu oraya not düştük demi kimseyi üzmek değil niyetim diye niye zırlıyon be sen zırlayınca düşünmüyon mu ki feryad da burda zırlar mafoldumben aman be iyiki az duygusal oldum hemen ayak uydurmasanız olmaz demi hadin bakalım ben oynuyorum hamileler el çırpın sakın oynayanı görürsemklava: kovalarım ha :dance::dance::dance: ammmmaaaaaaaaaaaaaaan satmışım dünyanın anasını delikafadulden
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz öptüm hepinizi.....
olumunekankayizsmile kuzum sen ne kendini üz ne de bebişini tmm mı ..ama ağlamak istiyosan onu da doya doya yaşa duygular doya doya yaşanmazsa iz bırakıyorboshayallersmile
ondan geç çıktı zaten kaydirigubbakcemile3 sağol canım inş sana uğur getirebilmişimdir ne demiştim sana uğur getirmesi dileğimle hatırladın mı :)opuyorumnanaktan
inanç olduğu müddetçe tabi ki umut vardır canım ancak başka bir kelime bulamdım kendimi ifade edebilmek için...
sevgi meselesine gelince yıllar önce okuduğum bir hikaye var nacizane hatırladığım kadar anlatmak isterim...
bir çocuk kardeşini çok kıskanıyormuş annesi en sonunda çocuğu karşına almış konuşmaya karar vermiş ...yanına 4 adet mum almış ve birini yakmış bak oğlum bu benim demiş bu ateş babanı tanımadan önceki sevgim sonra babanı tanıdım demiş ve kendi mumunun ateşi ile 2. mumu yakmış ve babanı tanıdım onu sevdim ve kendi sevgimden hiç eksilmedi aksine çoğaldı demiş ..sonra biz evlendik ve sen oldun 3. mumu da yakmış ve biz seni çok sevdik ve kendi sevgilerimizde birbirimize olan sevgi de hiç azalmadı...sonra kardeşin doğdu demiş ve 4. mumu yakmış bu da kardeşine duyduğumuz sevgi ne sana olan sevgimizden azaldı ne de birbirimize olan sevgimi azaldı hepsi aynı kaldı ama sevgimiz çoğaldı demiş umarım anlatabilmişimdir:kedi:
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz öptüm hepinizi.....
ay zıplıcaaammm ayy duramıyooom ay valla ayaklarım yerden kalktı uçuyoruuuummmm ay tutmayın beniiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt oyyyyy rahatladım şimdi. kuzuuuuummmmm kuzuuun sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah. ay nettiniz siz yaaaa bi ynadan oynuyom bi yandan ağlıyom ay sapıttım valla. kızlarda karşıdan bakıyo bön bön noluyo diye. allahım ne büyüksün ne büyüksün yarabbim. bak ben yumurtlama günlerinizi saydım ikinizd hamiş kaldınız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi doğum günleriniz saycam. kız ne yazayım yaaaa ellerim titriyo valla. amaaaaaannnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız ne ettin be hop hop çocuğa yazık uleeyyyyyyyyyyn otur yerine kovalamaya geliyomklava:bak top gibi karnınla koşaman da hemen düşersin elime otur çabuk kaydirigubbakcemileaaaaaa delünün zoruna bak sen bana de hem hoplar hem zıplarım senin yerine de :teytey:bu beniiiiiim :teytey:bu da seniiiiiiin yerine :roflol:
ay durun yetişemiyom durun yaaaaaaaaaaa
bi yandan müşteri bi yandan telefon ve sizin yazılar akıp gidiyor............
ben daha sevinemedim halay çekemedim yaaaaaa
AYSUDEM sonunda söyledin oh beeeeeeeeeee içim rahatladı şimdi rahat rahat sevinebilirim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ay durun yetişemiyom durun yaaaaaaaaaaa
bi yandan müşteri bi yandan telefon ve sizin yazılar akıp gidiyor............
ben daha sevinemedim halay çekemedim yaaaaaa
AYSUDEM sonunda söyledin oh beeeeeeeeeee içim rahatladı şimdi rahat rahat sevinebilirim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gelmenize gerek yok dediyse sende fax çek muayenesine sonra o sana döner sonucun ne olduğunu söylerallaha şükürler olsun.canım sen sonuçları 16.haftada çağırdığında mı gösterdin yoksa test sonucunu aldıktan hemen sonramı gösterdin.bize gelmenize pek gerek yok demiştide.
papatyacığım canım kızın çok tatlı.allah nazarlardan esirgesin.
meryemmeryem,dinammis, simge ve papatya allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler versin.
canım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin peki iğne dozunu söyledimi eğer söylediyse kalp atışını beklemeden başla derim benim naçizane fikrim nasılsa bu iğneleri 9 ay kullanacaksın ha şimdi ha 10 gün sonra başlamışsın ama yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canımbenimde dün gittiğim doktor bana kalp atımlarının görülmesiyle birlikte iğneye başlıyoruz dedi... Açıklama olarak da bebeğin anneden beslenmeye başlamasının 8 -9 . Haftalara gelmesini ve bebek kalp atımlarının ise bundan daha erken olduğunu söyledi... Kısaca gebeliğin sağlıklı olduğunu garantiledikten sonra iğne başlıyoruz dedi... Bu hastalıkta sabit bir tedavi yok arkadaşlar her doktor kendine göre bir sistem kurmuş ve uyguluyor.. Inşallah herkesin tedavisi başarıyla devam eederrr....
tabi ki şimdi:1shok: şoktasın ama alışacaksın ben bile hamile olduğuma alışamadım bu haftalara gelmeme rağmen tam alıştım derken doğurucam galiba o zaman dasempatiksalakcinniSanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
kız sen ne diye zıplıyon bakim gelmiyim orayaay zıplıcaaammm ayy duramıyooom ay valla ayaklarım yerden kalktı uçuyoruuuummmm ay tutmayın beniiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt oyyyyy rahatladım şimdi. kuzuuuuummmmm kuzuuun sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah. ay nettiniz siz yaaaa bi ynadan oynuyom bi yandan ağlıyom ay sapıttım valla. kızlarda karşıdan bakıyo bön bön noluyo diye. allahım ne büyüksün ne büyüksün yarabbim. bak ben yumurtlama günlerinizi saydım ikinizd hamiş kaldınız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi doğum günleriniz saycam. kız ne yazayım yaaaa ellerim titriyo valla. amaaaaaannnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saldı vallaaaaaaaaaaaay napiim duramadım yerimde birden arasıra reflekslerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. sonrada biri beni durdursuuuuuunn diye yırtınıyom.ammaaan oğlum alıştı anasının bu hallerine. bana geldilermi çocuk sıkı sıkı tutunuyo napsın.
gülüşünde refleksler saldı kendinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tmm tmm sustum ben kaydirigubbakcemile3
ben duygusala bağlamasam bu kızın söyleyeceği yoktu ya neyse söyledi sonunda biz de rahatladıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?