Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çınara yeni ciciler aldım beşiğimizide ekledim ekim 2010 bebekleri cicilerine ordan bakabilirsin. göbüşümü merak ediyorsan gelir görürsün şekerim bir ara onuda ekim 2010 anneleri göbüşlerine eklicem canım 20 haftalık hali orda var ama son hali yok.

doğru diyon bacım gelip görmek lazım şu buluşma işini tekrar yapalım bari de doya doya çene yaparıss

çok teşekkür ederim....

Hayırlı olsun aysudemmmmmmmmmm:)))))) merakla beklİyordum bende.....ee artık sıra bİzlerde.....gelİn artık tosunlarrrrrrrrrrrrrrrr........
sağol canımmm allah razı olsun... e sıra size geldi inşallah teker teker hepinizden hayırlı haberler alcaz...
vara yoğa zırlıyorum bakalım nolcek... hayırlısını diliyorum inşallah...

zıplamaya nede meraklısın aaayyyyy gelirsem oraya göstercem gününü benim yerime arkadaşlar halletmişler ama olsun sana takılmak hoşuma gidiyor... zemuszemus

afiyet olsun canımcım herif uyanırsa bende yiyecem ama :umursamaz:
uyanır inşallah... kaydirigubbakcemile5

sempatiksalakcinni ille böyle olmam lazım dimi....

canımsınız yaaa sizde olmasanız bu anı nasıl yaşardım bilmiyorummm...

biri şunu durdursunnnn..........

hehe gerçekten de öyle oldu... ama yazdıklarından çok senin gelmeni bekledimmm cancan...

Aysude çok sevindim. Bu emaneti inşallah 9 ay sağlıkla kolaylıkla taşırsın:) Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok sağol canım inşallah herşey herkes için içindede benim için iyi olur...

çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar... iyiki varsınız....

sonuyokcum sanırım sen söylemişsin iğne dozun belli oldumu diye evet doz belli 0,45 innohep kullanıcakmışım... doktorum kendine bi tedavi yönergesi koymuş ve onu uyguluyo soru sormana gerek kalmıyor herşeyi anlatıyor o yüzden o ne derse onu yapcam benden şu anda sadece elevit kullanmamı 81mg ithal asprin kullanmamı ve bol bol su içmemi istedi o kadar... temmuz 5 de gittem kalp atışları var mı yokmu bakılcak ve ona göre tedaviye başlıcaz inşallah...

ığneler konusu gerçekten de karışık..Benim doktorum da adetim gelmeden kan testi yaptırmamı ve hamilelik çıkarsa erkenden iğneye başlamak gerektiğini söylerdi ve ben 3 haftalık iken hamileliğimi öğrenmiş ve iğneye başlamıştım..

Ama Aysude sen sağlık işinin içindesin elbetteki daha iyi bilirsin..ınşallah bu kez yüzün güler tatlım.

sağol canım ben de sen hala söylememişsin diye senden imalı bahsettim zaten kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum farkettin mi
bu arada biz buraya foto koyacaktık ama unuttuk ben senden habersiz resimleri göstereyim dedim kızlara ama beceremedim :kedi:

acayip farklı doktorların tutumu bu konuda gerçekten gerçe ben adet gecikmesi olmadan bebeği öğrenme şansınada sahip değilim. geç ovulasyon nedeniyle diğerlerinde olduğu gibi bu da sürpriz oldu... hayırlı bakalım canım inşallah herşey yolunda gider.. doktorum beni çok ama çok rahatlattı. ayrıca 100 mg asprin asla tavsiye etmediğini asıl kan sulandırıcı dozun 81 mg olduğunu daha fazlasının başka sorunlar açabildiğini ve bu sonuçları istemediği bildirdi. 81 mg lik asprin ithal ve bulduk aldık hemen başladık... hayırlısı olur inşallah.... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...

farkettim farketmezmiyim... yeni sembol tavuskuşu zuzu.... tamam mı... foto koymaya çalıştım ben buraya ama işyerinde pc sınırlı evden yükleyecektim onuda unuttum.... ben albüm olarak ekledim ordan bi bak istersen...

kızlar buraya nasıl resim ekleyebiliyoruz bana yardııııııııııım :)

canım glifferty.com a gir photo kısmını seç orda gözat diyor ordan resmi seç yükleye bas ikinci bölümde üstte hareketli kutucuklar var onlardan boş olanı bul onu tıkla sonra devam et üçüncü bölümde çıkan linklerden alttakini tıkla burda mesaj yazdığımız yere yapıştı işte bu kadar.

takıl kuzum takıl sana serbest hem takıl bana hayatını yaşa puhaha dermişim. herkesi alıştırdın tabee şimdi sen olmasanda sopa gösteren oluyo muhakkak. kız napeeem fazla enerji bu ara zaten tavan durumunda nedense. ee böyle güzle haberler alıncada ister istemez patlama yaşıyorum. neyseki sizler biraz dizginliyonuz. ama ne yaparsın delüdür ne yapsa yerüdür boşuna dememişler. -tatlicadiarzu- bu oğlan beni bi tuhaf yaptı. inşallah sizde böyle tuhaf olun emii.

bende 0,45 innohep kullanıyorum. ama aspirin yok. bemik c ve gyno ferro sanol o birde pazartesi perşembe folbiol. o kadar. hiç sorgulamıyorum ben artık dr uma saldım kendimi. ona güveniyorum .ne kadar çok sorgular araştırırsam o kadar stres yaşıyorum o yüzden kendi kendime karar aldım bu hamileliğimde hiç bir şeyi sorgulmıycam araştırmıycam. neden öyle değilde böyle demiycem rahat olucam diye. ve uyguladım çok da işe yaradı sanada tavsiye ederim. herkese tavsiye ederim içinizdeki şeytandan kurtulun kızlar. olumsuz hiçbirşey düşünmeyin. herşey çok güzel olucak. alkisalkisalkis

canım gördüm ama ben buraya koycaktım CADIARZU amma beceriksiz çıktım bende

canım gördüm ama ben buraya koycaktım CADIARZU amma beceriksiz çıktım bende
bahar anlatmış nasıl yapıldığını ama burda sınırlı o yüzden giremiyorum ben o siteye...

sen çok tatlısın yaaa.................sempatiksalakcinni

Ya aysudem sen ne şanslısın.iş arkadaşın kurtuldun.benimkide şimdi beni delirtti.gerizekalı.ben değiştirme gibi durumum yok ama.herhalde ben ayrılıcam.bu salağa dayanamıyorum.ya insanın düşmanı bile akıllı olsun derler ya o hesap.şapşal beni anlamadan konuşuyor.allah aşkına sus dedim.sen bana allah aşkına diyemezsin diyor şapşal ya.küfretmediğime dua et sen dangoloz...

çatlak mı nedir klava:Allah aşkına diyemzsin mi diyoralsanaalsanasmile

Evet bana allah aşına diyemezsin sen diyor.salak küfür mü edeyim

Ama kadın haklı sana demek istiyor ki ben küfür hekediyorum sen etmiyorsun ...manyakalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile mıdır nedir bunların seviyesine de düşülmez canımcım kimseye bişey izah etmek zorunda olduğunu sanmıyorum en azından benim politikam o ...canımı sıkan kendi sıksın canını diyorum hiç adam yerine koymuyorum o kişiyi

Kadın değil canım...adam...ama en baştan beri iletişim kuramadığım bir adam...akılsız biri.bir soru soruyorum.nasıl yapıyor bilmiyorum.o soru bana 100 soru olarak geri dönüyor.taki beni bayıltana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…