Sanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
Ya aysudem sen ne şanslısın.iş arkadaşın kurtuldun.benimkide şimdi beni delirtti.gerizekalı.ben değiştirme gibi durumum yok ama.herhalde ben ayrılıcam.bu salağa dayanamıyorum.ya insanın düşmanı bile akıllı olsun derler ya o hesap.şapşal beni anlamadan konuşuyor.allah aşkına sus dedim.sen bana allah aşkına diyemezsin diyor şapşal ya.küfretmediğime dua et sen dangoloz...
Evet bana allah aşına diyemezsin sen diyor.salak küfür mü edeyim
amin canım inşallah.. çok teşekkür ederim.... Rabbim herkese nasib etsin inşallah....hayırlı olsun canım .allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsina.s.
harbiden öyle kuzum yaaaa bana küfret ben insanlıktan anlamam diyor kadın...Ama kadın haklı sana demek istiyor ki ben küfür hekediyorum sen etmiyorsun ...manyakalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile mıdır nedir bunların seviyesine de düşülmez canımcım kimseye bişey izah etmek zorunda olduğunu sanmıyorum en azından benim politikam o ...canımı sıkan kendi sıksın canını diyorum hiç adam yerine koymuyorum o kişiyi
Allah razı olsun seninde kandilin müburek olsun. İnşallah herkes muradına erer şu muberek günlerde tek dileğim bu...slm kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş regaip kandili mübarek olsun istediğiniz bütün dualar kabul olur inşallah.
çok tatlısın diyorum tipe bakk ... ayyy seni yeyim sosis.... kaydirigubbakcemile3 zemuszemus:kedi::kedi:zemuszemus
Sanırım artık zamanı geldi ... Arkadaşlar 4 gündür koşturmacadayım... Burdan bi kaç arkadaşla durumu konuştuk bilgileri var ... Buna müjde demek istemiyorum... Bi emanete bekçilik etmeye başladım... Hiç beklemediğim anda üç ayların ilk günü hayatımda olduğunun sinyalini veren bebeğimiz bugün 5+2 günlük müş.... Duygularım çok nötr ne seviniyorum ne üzülüyorum ... Karışık bir duygudayım.. Henüz kabullenebilmiş değilim... Sanki benim dışımda gelişen olayları tanıklık ediyormuş gibiyim ... Insanlah hayırlı zamanda hayırlı bir evlattır ve inşallah bu defe tekrar aynı acıları yaşamam... Feryadım desteğin için çok teşekkür ederim canımmm seni çok seviyorum...
merhaba canım iyiii iyi gidiyor şimdilik çok şükürselam arkadaşlar
Dinamis,Meryem,Simge,Papayasüreyya maşallah bebişlerinize.allah nazarlardan saklasındün gece hepinize içten dulalar ettim,allah u teala kabul eder inşallah...gülüş27 nasılsın canım,nasıl gidiyor?
Ya aysudem sen ne şanslısın.iş arkadaşın kurtuldun.benimkide şimdi beni delirtti.gerizekalı.ben değiştirme gibi durumum yok ama.herhalde ben ayrılıcam.bu salağa dayanamıyorum.ya insanın düşmanı bile akıllı olsun derler ya o hesap.şapşal beni anlamadan konuşuyor.allah aşkına sus dedim.sen bana allah aşkına diyemezsin diyor şapşal ya.küfretmediğime dua et sen dangoloz...
Allah razı olsun seninde kandilin müburek olsun. İnşallah herkes muradına erer şu muberek günlerde tek dileğim bu...
inşallah canım seninde Allah bebeğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
aysudeeeee ayyy canım ya nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam geçmişi okumaya çalışırken senin güzel heberini aldım önce sana cevap yazayım istedim canım benim allahım sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin güzel yürekli arkadaşım inan tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu ve çok ama çok sevindim cnm benima.s.
çok teşekkür ederimmm canımmm yaaa...Allah isteyen herkese nasib etsin .. inşallah sağlıkla devam eder ve atlatırız bu günleri.... benim de sizin yazılarınızı okurken gözlerim dolu dolu oluyor... canlarım yaaa iyiki varsınız....opuyorumnanaktan
İŞ arkadaŞıma canım sıkıldı ddİlekcİm...ama ben yapıcaĞımı bİlİyorum.İkİ saattİr.maİl ÜstÜne maİl atıyorum.Şu hesap dÜzeltİlecek.bunu yapıcaksın dİye...salak uĞraŞsın.ve karar verdİm(bu sefer kesİn ama)bİr daha konuŞmıcam onunla.daha Önce dayanamayıp konuŞurdum(ben pek kÜs kalamamda)ama bu sefer kesİnlİkle barıŞmıcam.
canım sende demi kan pıhtılaşması var
:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım maalesef bendede burda olan herkeste olduğu gibi kan pıhtılaşması var.... bu 4. gebeliğim inşallah hayırla sonuçlanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?