Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım .allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsina.s.

Evet bana allah aşına diyemezsin sen diyor.salak küfür mü edeyim

ya ben ne diyim... Allah aşkına deyince noluyoki çokk ama çokkk merak ettim... kıss pireye kızıp yorgan yakma....(diyene bak kaydirigubbakcemile3)

selam arkadaşlar
Dinamis,Meryem,Simge,Papayasüreyya maşallah bebişlerinize.allah nazarlardan saklasındün gece hepinize içten dulalar ettim,allah u teala kabul eder inşallah...gülüş27 nasılsın canım,nasıl gidiyor?

hayırlı olsun canım .allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsina.s.
amin canım inşallah.. çok teşekkür ederim.... Rabbim herkese nasib etsin inşallah....
harbiden öyle kuzum yaaaa bana küfret ben insanlıktan anlamam diyor kadın...

slm kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş regaip kandili mübarek olsun istediğiniz bütün dualar kabul olur inşallah.
Allah razı olsun seninde kandilin müburek olsun. İnşallah herkes muradına erer şu muberek günlerde tek dileğim bu...
:kedi::kedi:zemuszemus
çok tatlısın diyorum tipe bakk ... ayyy seni yeyim sosis.... kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

aysudeeeee ayyy canım ya nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam geçmişi okumaya çalışırken senin güzel heberini aldım önce sana cevap yazayım istedim canım benim allahım sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin güzel yürekli arkadaşım inan tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu ve çok ama çok sevindim cnm benima.s.

merhaba canım iyiii iyi gidiyor şimdilik çok şükür
sen nasılsın ne zman gideceksin ben ptesi için randevu aldım bülent beyden bakalım kalp sesi var mı

efet allah aşkına diyemessin sen ona canım çünkü böyleleri allahın hatrını felan bilmezler allah belanı versin desen susardı o zaman. töbe töbe

çok teşekkür ederimmm canımmm yaaa...Allah isteyen herkese nasib etsin .. inşallah sağlıkla devam eder ve atlatırız bu günleri.... benim de sizin yazılarınızı okurken gözlerim dolu dolu oluyor... canlarım yaaa iyiki varsınız....opuyorumnanaktan

canım sende demi kan pıhtılaşması var

ıŞ arkadaŞıma canım sıkıldı ddılekcım...ama ben yapıcaĞımı bılıyorum.ıkı saattır.maıl ÜstÜne maıl atıyorum.Şu hesap dÜzeltılecek.bunu yapıcaksın dıye...salak uĞraŞsın.ve karar verdım(bu sefer kesın ama)bır daha konuŞmıcam onunla.daha Önce dayanamayıp konuŞurdum(ben pek kÜs kalamamda)ama bu sefer kesınlıkle barıŞmıcam.

böyle insanlar her iş ortamın mutlaka oluyo can sıkıyolAR malesef muhattap olmamak en iyisi Allaha havalet içten içe gıcık edebiliyosan et ama sen o gıcık olduğunu hissetdikçe zevk al.

evet canım maalesef bendede burda olan herkeste olduğu gibi kan pıhtılaşması var.... bu 4. gebeliğim inşallah hayırla sonuçlanır..

inşallah canım hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı şu anda iğne kullanıyomusun rahatsızlığın tam olarak ne peki çok sordum ama kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…