Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende hazırım canım...akşam dua ettim herbirinizin isimleriyle senide söyledim dilekcim...homosisteinin düşsün diyede dua ettim:) kısmet canım ya...ama hamile haberleri alınca içim kıpır kıpır oluyor sıranın bize geldiğini hissediorum

inşallah canım inşallah bende çok dua ettim hepimiz için Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder inşallah bu ay şift çizgiyi görürüz sağlıklı bi şekildede kucağımıza alırız canım inşallahhhh

inşallah canım hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı şu anda iğne kullanıyomusun rahatsızlığın tam olarak ne peki çok sordum ama kusura bakma :)

evet canım hamile kalmadan önce ilaç kullandım 3 ay önce demişlerdi ama 6 ay oldu yeni hamile kalabilmişim.. folbiol, elevit pronatal, dodex ampul yaptırdım ve çinko kullandım gebe olduğumu öğrendiğim an çinkoyu kestim .. doktorum sadece elevit kullanacaksın dedi... şu an iğneye başlamadık kalp atımını görünce başlayacakmışız şimdi günde 1 tane asprin başladım

anlaşılan rahatsızlığım homozigot değilmi

topiği açar açmaz çok güzel bir haberle karşılaştım.aysudecim çooookkkk sevindim canım.Allah inşallah tamamına erdirir,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın Rabbimin izniyle...haydii halaya...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

biz de karneleri verdik artık tatile girdik sayılır.1 hafta falan da seminer sonra 2 ay tatil.evdeyim bu yaz tatil yok maaaaleeeeseefffff((((

ayyyy ne güzel olurrr inşallah ... Allahım herkese bana olduğu gibi habersizce gönder yarabbimmm............

canım çokkk ama çokkkk teşekkür ederimm iyi dileklerin içinn Rabbim isteyen herkese versin... hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasib etsin... emanet bekçisiyiz bakalım nolcak mevlam neyler neylerse güzel eyler...

ayyyy ne güzel olurrr inşallah ... Allahım herkese bana olduğu gibi habersizce gönder yarabbimmm............
opuyorumnanaktanalkisalkisalkisŞeniz:asigim:
biz de karneleri verdik artık tatile girdik sayılır.1 hafta falan da seminer sonra 2 ay tatil.evdeyim bu yaz tatil yok maaaaleeeeseefffff((((
canın sağolsun canım bu yaz da böyle oluversin olumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
yalnız döktürmene gönlüm razı olmadı

Aysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
Sırada Feryad Tsma var,hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar.........akışına bırakınca herşey yolunda gidiyor.......hep böyle güzel haberler alalım inş.

amanda aman öğretmen dayanışması yalnızda bırakmazmışş

inşallah güzelim yaaa inşallah bu defa herşey yolunda gider... Bakalım beklicez ve görcez... sırada sende varsın tatlım. İnşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız...

ben demek sen demek..ben sıradaysam sende sıradasın demek:9)))kızlar hamişler sırasına doğru yol alalım..tek sıra lütfen:))))
ya ben şu iş arkadaşımı boğmadan anne olmak istiyorum:)))

kızlar hepinizi çok ama çokkk seviyorum... hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.. iyi dilekleriniz için çokkk teşekkür ederimm... mesai bbitti ben evime gider.. Allaha emanet olun ..

aysudem aslında çok sinirliyim ama.senin hamileliğini düşününce mutluluktan gevşiyom..yuppiii çıhlıkları yükseliyor içimden:))))tekrar öpeyim kutlayım seni dur..muckkkkkkk

merhaba arkadaşlar ......yazılanları okumaya başladığımdan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum feryad tsma papatyasüreyya ddilek allah hepimizin dualarını kabul etsin bende herkes için dua ettim bu gün duygu seli hat safhada.sürekli dinletmekten hormonların enerjim tavan yapmış durumdayım zaten . baharçelik ben sana takılyorum zıplamaya halaya tey tey...de hadi
aysude gözün aydın allahım kucağına almak nasip etsin demek bana malum oldu ha yazdıklarım aklıma geldi de darısı diğer arkadaşlara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…