Bende hazırım canım...akşam dua ettim herbirinizin isimleriyle senide söyledim dilekcim...homosisteinin düşsün diyede dua ettim:) kısmet canım ya...ama hamile haberleri alınca içim kıpır kıpır oluyor sıranın bize geldiğini hissediorum
inşallah canım hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı şu anda iğne kullanıyomusun rahatsızlığın tam olarak ne peki çok sordum ama kusura bakma :)
evet canım hamile kalmadan önce ilaç kullandım 3 ay önce demişlerdi ama 6 ay oldu yeni hamile kalabilmişim.. folbiol, elevit pronatal, dodex ampul yaptırdım ve çinko kullandım gebe olduğumu öğrendiğim an çinkoyu kestim .. doktorum sadece elevit kullanacaksın dedi... şu an iğneye başlamadık kalp atımını görünce başlayacakmışız şimdi günde 1 tane asprin başladım
inşallah canım inşallah bende çok dua ettim hepimiz için Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder inşallah bu ay şift çizgiyi görürüz sağlıklı bi şekildede kucağımıza alırız canım inşallahhhh
anlaşılan rahatsızlığım homozigot değilmi
topiği açar açmaz çok güzel bir haberle karşılaştım.aysudecim çooookkkk sevindim canım.Allah inşallah tamamına erdirir,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın Rabbimin izniyle...haydii halaya...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
opuyorumnanaktanalkisalkisalkisŞeniz:asigim:ayyyy ne güzel olurrr inşallah ... Allahım herkese bana olduğu gibi habersizce gönder yarabbimmm............
canın sağolsun canım bu yaz da böyle oluversin olumunekankayizsmilebiz de karneleri verdik artık tatile girdik sayılır.1 hafta falan da seminer sonra 2 ay tatil.evdeyim bu yaz tatil yok maaaaleeeeseefffff((((
topiği açar açmaz çok güzel bir haberle karşılaştım.aysudecim çooookkkk sevindim canım.Allah inşallah tamamına erdirir,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın Rabbimin izniyle...haydii halaya...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
amanda aman öğretmen dayanışması yalnızda bırakmazmışşopuyorumnanaktanalkisalkisalkisŞeniz:asigim:
canın sağolsun canım bu yaz da böyle oluversin olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
yalnız döktürmene gönlüm razı olmadı
Aysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
Sırada Feryad Tsma var,hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar.........akışına bırakınca herşey yolunda gidiyor.......hep böyle güzel haberler alalım inş.
Aysudeeeeee canımm herşey çokkkk güzel olacak
Sırada Feryad Tsma var,hayırlı zamanda hayırlısı olsun kızlar.........akışına bırakınca herşey yolunda gidiyor.......hep böyle güzel haberler alalım inş.
ben demek sen demek..ben sıradaysam sende sıradasın demek:9)))kızlar hamişler sırasına doğru yol alalım..tek sıra lütfen:))))
ya ben şu iş arkadaşımı boğmadan anne olmak istiyorum:)))
inşallah bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?